Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Fun Factory - Cayona vibraattori

TESTIRAPORTTI

Kolme kovaa arviota Fun Factoryn uudesta Cayona vibraattorista kertovat siitä kaiken! Pientä tehopakkausta kokeiltiin monipuolisesti niin yksin kuin yhdessä kumppanin kanssa. Arvioiden pohjalta tätä tuotetta voi suositella sekä vasta-alkajille kuin kokeneemmille konkareille.

SexcouplePari 40+, M 29

Kauniin karkkimainen ja niin ihanan kiihottava. Kyseisin ajatuksin otimme vastaan tuoreen testituotteemme. Ensihetket karkinvärisen Cayonan parissa saivat isot vedet liikkeelle. Tästä testihetkestä tulisi jotain spesiaalia.

Kuten tiedämme, hyvin valmisteltu on jo puoliksi tehty. Ennen tositoimiin ryhtymistä perehdyimme huolellisesti uuden seuralaisemme identiteettiin. Vibraattorin elegantti muoto ja sen strategisten iskupisteiden sijainti herättivät heti huomiomme. Ne vaikuttivat tarkoin laskelmoiduilta ja oikeaoppisilta. Ihanien mielikuvien aalto löi jo tuossa vaiheessa yli äyräiden.

Totuuden hetki ei pettänyt odotuksiamme. Silikoninen kumppanimme saatteli vaimoni matkalle kohti nautinnon satamaa. Hän kehräsi kuin kissa, kun aloitin kiihottamisen hänen klitoriksestaan. Vaimoni kostuu aina nopeasti, mutta tällä hän taisi tehdä uuden ennätyksensä. Vibraattorin kaareva kärki tiesi täsmälleen, mistä narusta kannattaa vetää.

Annoin vibraattorin jatkaa matkaansa kohti vaimoni häpyhuulia. Samalla tutustuin sen värinäohjelmien skaalaan. Ja sieltähän löytyi vaihtoehtoja hidastempoisesta aina rajuun menoon asti. Vibraattori hoiteli vaimoni orgasmin vihreille niityille jo ennen kuin itse pääsin työntymään hänen sisäänsä. Kun lopulta sain vuoroni, vaimoni pillun kosteudesta ei tarvinnut kantaa huolta. Cayona oli silotellut minulle kiitollisen polun nautinnon nirvanaan.

Kumppanimme ansaitsee arvosanakseen kiitettävän. Päästyämme jyvälle Cayonan latausohjeista, loppu sujui kuin se kuuluisa tanssi. Vibraattori on erittäin helppokäyttöinen ja käytettävyydessään tosi luotettava. Nappuloita on sopiva määrä, ja ne on helppo paikallistaa myös pimeässä.

Erityisplussa on annettava Cayonan rakenteesta. Sen muotoilu on äärimmäisen hyvin suunniteltu. Varren terälehtimäinen muoto soveltuu täydellisesti naisen häpyhuulten hyväilyyn. Extrapinnan ansaitsee vibraattorin juuressa oleva pieni pallurainen, joka häpyhuulten hyväilyn ohessa huolehtii klitoriksen hyvinvoinnista. Aika kokonaisvaltainen kiihotus, uskallan tässä vaiheessa mainostaa.

Vibraattorin moottorissa on hyvä kombinaatio - hiljainen mutta samalla äärettömän tehokas. Sen koimme hyväksi. Sopiva surina on ehdottomasti parempi kuin Angus Youngin kitarasooloa muistuttava meteli.

Kumppanimme vesitiiviyden varmistimme seuraavana iltana saunassa ja suihkussa. Cayona toimi moitteitta, eikä tiiviyden kanssa ollut ongelmia. Sauva soveltuu siis myös kosteisiin olosuhteisiin.

Kätevän kokoinen Cayona on helppo ottaa mukaan vaikkapa matkalle. Kun seuraavan kerran lähdemme vaimoni kanssa hotellilomalle, se otetaan varmasti mukaan hänen käsilaukkuunsa. Vibraattorin lukitustoiminto estää vahingossa tapahtuvat käynnistykset ja nolojen tilanteiden syntymisen: "Mikäs siellä rouvan käsilaukussa surisee? Miksette vastaan puhelimeenne?"

Karkin väriin verhoutunut kumppanimme täydentää loistavasti monipuolisen sauvakokoelmamme. Se pääsee säännölliseen käyttöömme. Olemme äärettömän ylpeitä uudesta tulokkaastamme, jota otti paikkansa eleettömällä itseluottamuksellaan. Juuri tällaisesta heittäytymisestä pidämme. Kovatasoinen nautintomme työkaluarsenaali sai Cayonasta uuden luottosoturin.

Kirjoittanut: Sexcouple
n00bsM22,N20

Kun alkaa miettiä ensimmäistä vibraattoriaan ja sen ostamista, kannattaa suunnata katseensa laadukkaisiin, mutta ei-uhkaaviin tuotteisiin. Tällä kertaa posti toi juuri malliesimerkin tällaisesta vibraattorista; Cayona mini vibraattori värissä Candy green! Tuotteen on valmistanut Fun Factory, saksalainen seksileluja valmistava yritys, joka on saanut paljon mainetta ja palkintoja tuotteillaan. Minulla on melko suuret odotukset tästä.

Laatikko on tyylikäs, Cayonan varresta napatun himmeän kultaisen värinen, ja se aukeaa ensin pohjasta työntämällä erillinen säilytyslaatikko ulos ja avaamalla arkkumainen pakkaus. Sisältä löytyy punaisen pahvin päältä Cyona ja sen punainen, mustapäinen USB laturi. Laatikko sopii oivallisesti myöhempäänkin säilytykseen, siinä ei ole hukkaan mennyttä tilaa ja se on hyvin huomiota herättämätön ilman mainoskuortaan.

Itse vibra on pienehkö, mintunvihreä kultaisella kahvalla ja kolmella nappulalla. Muotoiluun on otettu vaikutteita kukasta (vaikkakin ensivilkaisulta tuo mieleen vaginan). Sen pää kapeutuu melko pieneksi, ja kaartuu hieman kauno l -kirjaimen muotoon, mikä mahdollistaa hyvänolonpisteen paikantamisen hyvinkin tarkasti milloin mistäkin. Päästä lähtee muotoutumaan kaksi .terälehteä., jotka päätyvät varressa olevaan, ilmeisesti klitoriskiihottimeksi tarkoitettuun, nystyrään. Materiaali on pehmeää, skin feel -silikonia varressa ja kädensijassa kovaa muovia. Kädensijasta löytyy +, - ja FUN näppäimet, joista viimeisin toimii käynnistysnäppäimenä. Vibraattorista löytyy myös nopeasti päälle ja pois saatava näppäinlukko, mikä helpottaa kuljettamista.

Ohjekirjanen on laajasti kuvitettu, ja siitä löytyy vähäsanainen ohjeistus myös suomeksi. Sieltä löytyvät ohjeistukset lataamiseen, käyttötarkoitukseen ja eri moodien toimintaan. Tämä kyseinen vibra sopii myös pyllyleikkeihin, mihin oma mielenkiintoni heräsi. Vibraattorista löytyy 3 erilaista moodia ja niiden eri voimakkuuksia/variaatioita; constant, aerobic ja razzle dazzle. Nämä ovat melkeinpä samat kuin useimmissa vibraattoreissa, mutta ainakin constant moodissa löytyy jopa 6 eri voimakkuutta. Jos siis olet kuin minä, ja tykkäät hoidella itsesi useampaan otteeseen kerralla joka kerta voimakkaammalla moodilla, Cayona sopii sinulle!

Lataus toimii magneettisella USB piuhalla, joka tulee kiinni vibran varteen. Magneettiosuus ei ole millään lailla muotoiltu vibran mukaan, vain on ihan tasainen pyöreä lautanen kahdella magneettisella nystyrällä, ja tämän ja värinsä takia ei oikein tunnu yhteensopivalta muuten hyvin elegantin vibraattorin kanssa. Ohjekirja lupaa käyttöaikaa täydellä akulla jopa kahdeksan tuntia, ja lataus pysyy jopa 3kk käyttämättömänä. Ohjekirjasta löytyy myös tulkintakaava latauksen tilalle, kun vibra vilkuttelee valoja eri tavoin latauksen eri vaiheissa.

Käyttömukavuus on tällä vibralla todella korkealla pehmeytensä ja muotoilunsa vuoksi. Tämä toki myös aiheuttaa sen, että rankemmasta meiningistä pitäville tämä ei välttämättä ole se go to-vaihtoehto. Sisäisessä käytössä klitoriksen stimuloimiseen tarkoitettu nystyrä ei minulla ainakaan yllä ihan klitorikseen asti yllä, ja tykkäisin vaginaaliseen käyttöön hieman isommasta vehkeestä. Käytön aikana kuitenkin huomasin vibraattorin olevan juuri sopivan pituinen yltääkseen klitoriksen ja anuksen ulkoiseen stimulointiin.

Myöhemmin uskaltauduin kokeilemaan Cayonaa pyllyvibrana, jotain mitä ennemmin en ole uskaltanut tehdä. Hyvä liukaste ja vibraattorin päähän oheneva muotoilu varmisti helpon sisäänlaiton ja käytön ja tässä käytössä pidän kyllä Cayonasta eniten. Sen vibraatio on suurimmalla teholla todella voimakas, varsinkin kokoonsa nähden oikea tehopakkaus. Hiljaisin se ei kylläkään ole, ja sen ääni on melko korkea muihin vibraattoreihini nähden. Ääni ei kuitenkaan niin kova ole, että pitäisi pelätä seinänaapurin kuulevan jotain mitä ei pitäisi.

Suosittelen Cayonaa kaikille sitä ensimmäistä etsiville, niin vaginaaliseen kuin peppukäyttöönkin. Olen todella tyytyväinen ensikohtaamiseeni Fun Factoryn

Kirjoittanut: n00bs
365 päivää seksiäPari 30 v

Ensimmäinen arvio, ensimmäinen kokemus tällaisesta. Saimme paketin perjantai-iltana ja viikonloppuna olisi vieraita. Päätimme kuitenkin, että laite otetaan heti käyttöön, tilanteesta huolimatta. Ensivaikutelma oli jännittynyt, koska paketti ei ulkoapäin kertonut mitä se sisältää. Ulkoistimme lapset, eli pistimme heidän ulos leikkimään, jotta saimme rauhassa ihmetellä miehen kanssa pakettia ja sen sisältöä. Pienet silmät olisivat voineet kysellä turhan paljon. .

Mystinen pakettimme piti sisällään Fun Factoryn tuotteen. Siisti pahvikotelo kertoi kuvin ja sanoin sisällöstään. Paketti on riittävän informatiivinen, sillä kotelon ulkopuolella on laitteen kuva ja pienet inforuudut keskeisistä asioista. Tiesimme kyllä heti millaisesta laitteesta oli kyse ja mihin tarkoitukseen sitä voi käyttää. Mintunvihreän minivibraattorin paketti avautui helposti ja pääsimme ihmettelemään tuotetta, joka oli laadukkaan oloinen ja tuntoinen. Ylipäätään kotelo on hyvä vibran säilytykseen, sillä se on siisti ja helppokäyttöinen. Käyttöohje sisältää riittävästi tietoa ja lisätietoja laitteesta sai paitsi Kaalimadon sivuilta, myös valmistajan verkkosivuilta. Toki tutustuin näihin sivuihin vasta tätä arviota tehdessäni, sillä halusin olla avoin laitteelle ja sen käyttötarkoituksille. Näin olikin ehkä jännittävämpää itse keksiä erilaisia käyttötapoja ja miettiä laitteen toimintaperiaatteita. Ennakko-olettamukset olisivat voineet tuottaa .paineita. laitteen käyttöön. Avoin mieli pikemminkin antoi luovia ideoita ja sai tutkailemaan laitetta monelta kantilta.

Materiaaliltaan Cayona minivibraattori on miellyttävää silikonia. Tuoteselosteenkin mukaan silikoni on täysin turvallista käytettäväksi keholla. Mikä on allekirjoittaneen mielestä hyvä asia, sillä olen alkanut epäilemään lateksiallergiaa. Silikonin kanssa minulla ei ole ollut ongelmia eikä arvioitavana ollut tuote ärsyttänyt tai aiheuttanut allergista reaktiota iholle tai limakalvoille. Puhdistus onnistuu helposti ihan vain miedolla saippualla ja vedellä. Materiaalista kuitenkin sellainen kommentti, että ainakin minulla sen optimaalinen käyttö vaatisi liukkaria alkuun. Ellei sitten ole muutoin kosteana . Minivibraattori on näppärän kokoinen ja helppo ottaa vaikka matkalle mukaan. Tätä onkin ilmeisesti ajateltu etukäteen, sillä tuotteen voi lukita painamalla pitkään paria näppäintä, jolloin se ei värise itsekseen laukussa ja kuluta täten akkua. Hyvä idea myös siksi, että voimakkaimmat värinävaihtoehdot ovat varsin .äänekkäitä.. Voisihan tuo olla aika noloa, jos esimerkiksi junassa laukusta alkaisi kuulua melkoinen jyrinä. ;) Kuusi erilaista värinävaihtoehtoa antavat monenlaisia aistimuksia ja mahdollisuuksia, aina lämmittelystä kunnon toimintaan. Ladattavuus on helppo mukana tulevan usb-laturin ansiosta, sillä laitteen vedenpitävyys huomioiden lataus tapahtuu click.n.charge menetelmällä. Ei tarvitse vaihtaa pattereita tai huolehtia siitä, ettei laitetta voisi kastella pesun yhteydessä. Miinuksena ehkä tässä se, että jollei tietokone ole lähettyvillä tai auki, lataus ei ihan heti onnistu. Tosin nykyään tämä on helposti ratkaistavissa oleva ongelma, sillä puhelinten laturit ovat yleensä usb-portilla, jolloin ei muuta kuin piuhaa vaihtamaan. Ensimmäinen lataus kestää useita tunteja, mutta latauksen valmistumista odotellessa voi keksiä kaikkea muuta kivaa (tai hoitaa lapset yöpuulle ja suunnitella yhteistä kivaa iltahetkeä).

Entäs tuotteen käyttö sitten? Onnistuu hyvin yksin ja yhdessä. Soolona laite vapauttaa kädet, sillä muotoilulla on pyritty siihen, että pieni pallukka vibran yläosassa kohdistuu klitoriksen kiihottamiseen. Henkilökohtaisesti koin, että pallukka voisi olla hieman .isompi., sillä tuntui ettei se oikein osunut kohdalleen. Toki anatomisia eroja on jokaisella, joten voi olla, että jollekulle muulle klitoriskiihotin toimii paremmin. Välillä sai kädet . tai kielen . ottaa apuun maksimaalisen nautinnon saamiseksi. Yksin laitteen kanssa toki toinen käsi vapautuu vaikka yhteiseen kivaan hetkeen puhelimitse: reissutyöläisen vaimon kun on välillä keksittävä kaikkea luovaa yhteisen liekin ylläpitämiseksi miehisen osapuolen työmatkoilla. Joka tapauksessa laite on kooltaan sooloiluun hyvin sopiva ja monet värinävaihtoehdot sopivat erilaisiin olotiloihin eikä minivibraattori ole liian iso. Myös vedenpitävyys on plussaa, sillä laitteen voi ottaa mukaan myös suihkuun. Näin selätettiin alkuinnostus testailuun suihkussa, kun vieraita odotellessa valmistauduimme iltaan. Onneksi taloudessamme on lukittava suihkuhuoneen ovi. . Kumppanin kanssa laitteen avulla voi pidentää iltaa, tehdä useampia kertoja tai vain nautiskella ja herätellä naisosapuolta läheisempään kanssakäymiseen. Jälkikäteen tuotteen kuvausta lukiessa selvisi, että laitteen tarkoitus on herätellä g-pistettä. Anatomisesti tässä ei Cayona päässyt kohdallani täysin oikeuksiinsa, vähän sama kuin sen .pallukan. kohdalla . sillä jotenkin minulla g-piste on kauhean ylhäällä eikä laite aina osunut optimaalisiin kohtiin. Käyttöohje oli kuvallinen ja sen mukaan laitetta olisi voinut mahdollisesti kokeilla myös anaaliin, mutta tähän ei ryhdytty. Vibraattori on kuitenkin suhteellisen paksu, joten se ei ensimmäisenä käyttökohteena tullut mieleen. Toisaalta laitteen kuvauksen mukaan ensimmäinen käyttötarkoitus onkin naisen nautinnon takaaminen. Tähän tavoitteeseen päästiin hyvin. .

Joka tapauksessa Cayona minvibraattorista on iloa ja pitkään. Laadukas materiaali, hauska väri ja monikäyttöisyys. Sen voi ottaa matkalle mukaan, nauttia yksin ja yhdessä. Ja keksiä yhä uusia tapoja ottaa täysi ilo irti laitteesta.

Kirjoittanut: 365 päivää seksiä
Edellinen arvio: Fleshlight Girls - Valentina Nappi, Dorcel Seuraava arvio: Gläs - Red Head Double Dildo