Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Tom Of Finland - Stacked Ball 5X Vibe

TESTIRAPORTTI

Kahden miestestaajan voimin testattu Tom Of Finland-tuotesarjan anaalivibraattori sai kuin saikin huimia kehuja, vaikka se tuntuikin molemmista aluksi liian paksulta. .Tuote sopii kaikille anaalin omistajille, joilla on ennestään kokemusta anaalileluista. Kokenutta käyttäjää lelu ei jätä kylmäksi. Lelu täyttää hyvin anaalin ja värinät mahdollistavat huikeat orgasmit etenkin eturauhasen omistajilla..

Doktor KuriousMies, 30 v.

Ensivaikutelma tuotteesta

Kaalimato tarjosi tällä kertaa aikamoisen haasteen. Haaste on anaalilelu nimeltä Tom Of Finland - Stacked Ball 5x vibe. Tällä jässikällä on kokonaispituutta 24,6 cm, josta anaaliin uppoava osuus on 18,4 cm. Okei okei, pituutta on, mutta on myös paksuuttakin, 4,8 cm. Huh! Noh, palataan pakkaukseen. Pakkaus on tyylikäs. Sitä koristaa Tom of Finlandin homoerotiikkataide. Pakkaus avautuu helposti ja leluun pääsee helposti käsiksi. Lelu on musta ja se tuntuu kädessä miellyttävältä ja tarpeeksi jämäkältä. Se koostuu neljästä isosta pallosta, joista kaksi palloa taipuu päästä. Materiaalina on silikoni ja ABS-muovi. Vaikuttaa varsin laadukkaalta ja asialliselta. Kokoa tällä on kuitenkin niin hirvittävästi, että vähän pelottaa, mutta toisaalta myös kutkuttaa.

Tuotteen käytettävyys

Tuote ei sisällä mitään käyttöohjeita, joten päätän avata lelun ainoan luukun, jonne laitan summanmutikassa kaksi AA-paristoa. Ruuvaan luukun kiinni ja lelu värähtää, ilmeisesti merkkinä siitä, että paristot menivät oikein. Luukun päässä sijaitsee nappi, jolla ohjataan värinöitä samalla periaatteella kuin useimmissa seksileluissa: yksi painallus vaihtaa värinän, napin pitäminen pohjassa sammuttaa. Nappi tottelee käskyjä sutjakkaasti lähes ilman viivettä. Vaikuttaa helppokäyttöiseltä. Tehoa tuntuu riittävän. Eri värinöitä on viisi, kaksi tasaista ja kolme eri tavalla aaltomaisesti sykkivää. Vaikuttaisi ainakin näin ulkoisessa käytössä varsin päteviltä. Ääntä lähtee jonkin verran, kun tuote ei ole elimistössä. Ikkunat sulkisin, mutta en usko, että käytön äänet kantaudu rappukäytävään asti (ellei toki huuda nautinnosta).

Ensituntuma

Myönnettäköön heti alkuun, etten ole tuon kokoista jässikkää itseeni työntänyt aikaisemmin. No mutta otan haasteen vastaan. Ensimmäisellä kokeilukerralla valmistauduin asiaankuuluvalla tavalla. Laitoin kuuluisat verhot kiinni. Pornot pyörimään. Lämmittelylelut esille. Pitkien lämmittelyiden jälkeen voitelin lelun liukkarilla ja täytyy sanoa, etten saanut sitä alkuunkaan sisälle asti. Sama juttu tokalla kerralla. Ja kolmannella kerralla. Noh, näitä kertoja oli ainakin kuusi. Ostin järeämmän anaalitapin ja pidensin huomattavasti sulkijalihasten lämmittelyä. Ja lopulta lelu upposi anaaliin! Voin kertoa, että tuntui niin helvetin hyvältä. Lelu työntyi helposti ainakin kolmen pallon verran sisään. Oli kyllä hyvin täytetty olo, harvoin tällaista pääsee kokemaan. Laitoin vibraattorin päälle ja voi luoja! Selkeästi jokin palloista painoi juuri eturauhasta ja nautinto oli hyvinkin täyteläinen. Kokeilin kaikki värinät läpi ja löysin hyvän aaltoilevan värinän. Jonkin verran liikuttelin lelua anaalissa edestakaisin, mutta totesin, että parhaimmalta tuntui, kun piti sitä mahdollisimman syvällä ja paikallaan. Lelun stimuloidessa eturauhastani saavutin orgasmin hyvinkin nopeasti. Laukeaminen tuntui järkyttävän hyvältä!

Loppusanat

Muutaman onnistuneen käytön jälkeen voin hyvällä omatunnolla sanoa, että Tom Of Finland - Stacked Ball 5x vibe on ehdottomasti paras anaalivibraattori, jota olen käyttänyt. Pelkkä lelun pituus ja paksuus ovat iso plussa, ja varmasti tyydyttää kokeneita anaalilelujen käyttäjiä. Värinöitä ei ole monta, mutta mielestäni riittävästi. Tehoa värinöissä löytyy riittävästi, mutta olisin ehkä kaivannut vielä hiukan enemmän. Ääntä laitteesta lähti yllättävän vähän sen ollessa sisällä. Lelua voi käyttää myös ilman värinää, sillä kokoa on sen verran, että varmasti paikat saa stimulaatiota. Materiaali on juuri sellaista mitä kuuluukin olla, laadukasta ja kestävää. Liukuvoidetta laittaessa lelu liikkuu sisällä ilman ongelmia. Lelun peseminen on helppoa ja vaivatonta. Materiaali kerää jonkin verran nukkaa, jos kuivaa pyyhkeeseen. Ei sinällään edes haittaa.

Tom Of Finland - Stacked Ball 5x vibe sopii kaikille anaalin omistajille, joilla on ennestään kokemusta anaalileluista. Ensikertalaiselle lelu voi tuntua liian isolta, joten suosittelen aloittamaan pienemmistä anaalileluista. Kokenutta käyttäjää lelu ei jätä kylmäksi. Lelu täyttää hyvin anaalin ja värinät mahdollistavat huikeat orgasmit etenkin eturauhasen omistajilla.

Kirjoittanut: Doktor Kurious
FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Nyt saapui testiin tuote josta ei homoerotiikka puutu. Tom Of Finland - Stacked Ball 5X Anaalivibraattori. Kun saimme tuotteen käsiimme oli vaikea olla nauramatta. Toisaalta paketointi sai suumme ammolleen. Pitäisikö tämä järkäle saada jonnekin mahtumaan?

Stacked Ball on pakattu Touko Laaksosen homoerotiikkaa pursuavaan laatikkoon, josta komeili esille itse anaalivibraattori. Paketointi on todella hieno ja ehdottomasti lahjatavara aineesta.

Kun saimme anaalivibraattorin pakkauksesta käteemme, tuntui se sillkisen pehmeältä, jämäkältä mutta päästä hieman taipuisalta. Neljä palloa varressa vaikutti melko isoilta ja tuntuikin että mitenhän tämän saisi sisälleen. Hetken kuin vibraatoria tutki ja vertaili testiimme saapuneita muita anaalitappeja ei Stacked Ball niin mahdottoman valtava enää ollutkaan.

Ohjeita ei pakkauksella ollut mutta sen verran yksinkertainen tuote toiminnaltaan on, että pärjäsimme ilmankin oikein hyvin.

Vibraattori toimii kahdella AA-paristolla, jotka sujautetaan vibran päästä sisään ja kansi kierretään kiinni. Kannessa on painike, josta eri värinöitä vaihdellaan ja laitetaan vibraattori päälle/pois. Kokonaisuudessaan melko laadukas vibraatori.

Käytössä Stacked Ball tarvitsee reilusti vesipohjaista liukuvoidetta, joten sitä kannattaa varata. Kun paikat oli lämmitelty pienemmällä pepputapilla, oli aika koittaa Stacked Ballia. Vibraattoria sisään työntäessä joutui sitä aika reilusti painamaan sulkijalihasta vasten johtuen vibraattorin pyöreästä päästä. Kun ensimmäinen pallo lopsahtaa sisään on tunne kuitenkin valtavan hyvä ja tahtoo koittaa jo seuraavaa palloa.

Tämän vibraattorin ehdoton valtti on juuri tämä pyöreä pää, pallopää tekee penetroitumistunteesta todella kiimaisen tuntuista ja vibraattoria tahtoo vedellä sisään ja ulos enemmän ja enemmän. Stacked Ball pitää sisään työntyessä ja ulos vetäessä melkoista litinää ja lätinää, joka sekin kuulostaa melko kiihottavalta. Vibraattori pysyy myös hyvin sisällä eikä työnny ulos jos vaikka tahtoo vain nautiskella eri värinäohjelmista, joita tästä vibraattorista löytyy viisi. Tapin värinä on tarvittaessa melko voimakas mutta ehdottomasti muotoilu on tässä vibraattorissa parasta ja tykkäsimmekin leikkiä vibraattorilla enemmän ilman vibraa.

Tovin kun vibraattorilla nussii alkaa sulkijalihaskin kunnolla rentoutua ja useampi pallokin sujahtaa sisälle ja vibraattorista pääsee nauttimaan koko pituudeltaan. Pallojen koko venyttää kivasti sulkijalihasta ja antaa hyvän täytetyn tunteen sekä painaa kivasti eturauhasta.

Täytyy kyllä sanoa, että jonkin verran ilmaa menee sisälle pyllyyn vibraattorilla nopeasti nussiessa ja tämä aiheutti testiryhmässä naurun purskahduksia kesken sänkyleikkien.

Hauskaa siis riitti ja erittäin hyvältä tuntui.

Pesut onnistuivat helposti miedolla käsisaippualla juoksevan veden alla, kunhan piti huolen että patterikoteloon ei mene vettä. Täysin vedenpitävä tuote kun ei ole.

Suosittelemme Stacked Ball vibraattoria ehdottomasti niille jotka tykkäävät penetroitumisen tunteesta ja niille, jotka hakevat jotain normaalin dildon ja tavallisen pepputapin väliltä.

Kokonsa puolesta antaa hyvän täytetyn tunteen sekä painaa hyvin eturauhasta.

Tuote sopii paketointinsa puolesta myös hyvin lahjaksi ja tuote itsessään on laadukas ja vaikuttaa kestävältä.

Vibraattori on kookas, joten ihan ensivibraatoriksi emme sitä suosittele, mutta jos vähääkään kokemusta omaat, suosittelemme rohkeasti kokeilemaan.

Kirjoittanut: FreeWheelers
Edellinen arvio: G-Girl Style - Climax 6" Seuraava arvio: We-Vibe - Verge värisevä penisrengas
v