Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'FreeWheelers' artikkelit

FreeWheelers - Esittely ja artikkelit

Olemme rohkea sekä kokeilun haluinen pari, joka näkee miehen liikuntavamman sekä tuntopuutokset haasteena eikä esteenä tasapainoiselle seksielämälle. Meille seksi on myös välineurheilua.


FreeWheelersin arvio tuotteesta Fifty Shades Of Grey - Mini Vibrator

Kaalimadolta saapui testattavaksemme Filty Shades of Gray Mini Vibrator. Kaalimadon tapaan tuote saapui huomaamattomassa, ruskeassa laatikossa ja sisältä paljastui tummanpuhuva mini vibrator. Tuote on pakattu kauniiseen mustaan rasiaan, jonka voisin kuvitella vaikka ostavani lahjaksi. Paketista löytyi ohjekirja, vibraattori sekä pieni Filty Shades of Grey kangaspussi vibran säilytystä varten, jossa vibraattoria pysyy mukavasti puhtaana käyttöjen välissä.

Ensi tuntuma laitteesta on että onpa suloisen pieni ja siro. Musta väri yhdistettynä chromiin luo vaikutelman laadukkaasta tuotteesta. Pintamateriaali on miellyttävää silikonia jota on mukava tunnustella ja se tuntuu mukavan lämpimältä kädessä. Vibran toinen pää on kovamuovia jossa on pieni painonappi. Vibraattorin paksumpi pää joustaa ja taipuu hieman, joten vibraattori tuntuu miellyttävän joustavalta.

Pikainen vilkaisu ohjekirjaan ja pariston asennus. AAA paristo laitetaan sisälle kiertämällä vibtaattorin pohja auki ja sujauttamalla paristo sisään. Pientä kummastusta herättää paristokotelossa oleva valkoinen pahvirengas eikä ensinäkemältä tiedä pitäisikö se ottaa pois vai ei. Ohjekirjassa ei tästä ole mainintaa, joten paristo sujahtaa pahvirenkaan sisään. Paristokotelo on tiivis eikä paristo pääse heilumaan. Pariston irroitus on kuitenkin jokseenkin hankalaa mutta irtoaa kun vibraattoria ravistaa voimakkaasti pari kertaa.

Korkki siis kiinni ja kokeilemaan.

Nappia painamalla Vibraattori alkaa väristä. Useamman kerran painaessa löytyy vibraattorista erilaisia rytmejä joista uskoisin löytäväni sopivan. Mukava ominaisuus on, että laite muistaa edellisen värinä eikä sopivan rytmin löytäessä tarvitse aina etsiä sitä uudestaan jos laitteen välillä sammuttaa. Vähän vesipohjaista liukkaria ja pikku vibra sujahtaa sisälle. Laite tuntuu mukavan lämpimältä ja silikoni pinta on liukas ja mukavantuntuinen.

Ei aikaakaan kun jo sopiva rytmi vibraattorista löytyy.

Suuseksiä antaessa vibra toimii mainiosti myös klitoriksen kiihottamiseen ja tämän huomasimme todella toimivaksi. Sopivan pikkuinen kapistus soveltuu monenlaisiin variaatioihin niin sisäisesti kuin ulkoisesti ja on todellinen piristysruiske esim normaalin suuseksin lisänä. Sopiva sekoitus kieltä, sormia ja tätä pikku vibraa, siinä sopiva sekoitus parisuhdeiltoihin.

Huomasimme kuitenkin, että vibraattori värisee kauttaaltaan jolloin myös koko kädensija tärisee, tämä tuntui miehestä pitkällä juoksulla epämiellyttävältä.

Kokeilimme myös stimuloida terskaa, peniksenvartta ja välilihan aluetta, mutta tähän tarkoitukseen värinän voimakkuus on riittämätön ja tehoa saisi olla paljon enemmän. Mukavalta se kuitenkin tuntui, mutta mitään erikoisia värinöitä ei tällä laitteella saatu aikaan. Tämä mini vibra ei ole mikään tajunnan räjäyttävä mutta hyvä ja näppärä perusvibraattori joka kokonsa puolesta toimii moneen juttuun.

Laitteen pesu käy vaivattomasti juoksevan veden alla. Varoa kuitenkin täytyy, ettei paristokotelon pääse vettä sillä tämä vibraattori on roiskevedentiivis, eikä saa siis upottaa.

Laitteen ääni on käytössä hiljainen ja sivistynyt eikä häirinnyt makuuhuoneen luontaista äänimaailmaa. Laitteen materiaalit ovat laadukkaita ja pehmeitä eivätkä haise tai maistu millekään. Värinöistä löytyy sopivasti tehoa ja erilaisia rytmejä, joten hauskaa tämän mini vibran kanssa riittää.




FreeWheelersin arvio tuotteesta Cruiser For Men

Postilta saapui tekstiviesti, lähetys olisi noudettavissa lähimmästä pakettiautomaatista. Kiiruhdin noutamaan pakettia ja luukusta avautui ruskea pahvilaatikko ilman mitään merkintää siitä mitä lähetys pitäisi sisällään. Kotoa avasin lähetyksen ja suu ja silmät suurena hämmästelin paketin sisältöä. Se oli Cruiser For Men.

Todella huomaa että Cruiser For Men on suunnattu miehille sillä tuote on pakattu todella komeaan nahkaiseen säilytysrasiaan, jossa päällä komeilee Cruiserin logo kuin Harley D.n nahkatakista. Myös kääntöpuolella jatku sama "biker" tyylinen teema.

En vieläkään voi käsittää mitä pidän käsissäni ja kansi on pakko avata.

Nyt leuka loksahtaa lopullisesti auki kun sisältä paljastuu cruiser sauva kaikkine lisälaitteineen.

Paketissa on kaiken kaikkiaan 3 erilaista silikonista valmistettua pepputappia, latausjohto, 2 liukuvoideampullia, käyttöohje sekä tuotteen rekisteröinti kortti. Kaikki siististi omalla paikallaan, vaahtomuovissa. Katseeni kiinnittyy paketin keskellä olevaan suurimpaan pepputappiin. Vaikka en ensikertalainen peppuleikeissä olekaan tuntuu tämä tappi todella massiiviselta ja mietin mahdanko saada sitä ollenkaan sisälle.

Kiima oli jo kova päästä työntämään koko komeus sisäänsä, mutta ensiksi on pakko silmäillä käyttöohjetta ja ladattava sauva ennen ensimmäistä käyttökertaa. Käyttöohje on selkeä, mutta vain pääkielillä, joten suomi puuttuu. Englannilla kuitenkin pärjää ja saan sauvan laitettua lataukseen. Latausjohto napsautetaan kiinni magneetilla laitteen pohjaan. Laitteen mukana ei tule verkkovirtalaturia vaan pelkkä USB johto, joten erillistä USB laturin hankkimista tämän sauvan kanssa pidän todella harkinnan arvoisena, mikäli sellaista ei satu jo omistamaan. Magneetti, jolla latausjohto jää kiinni sauvaan on jokseenkin heikko ja irtoaa helposti, eli sauvan lataus ei onnistu kunnolla mm. kannettavasta tietokoneesta. Siksi erillinen USB laturi on tässä kätevä.

Seuraavana päivä oli aika kokeilla. Sauva ilmoitti vihreällä merkkivalollaan olevansa ladattu ja täynnä tarmoa. Laitoin liukuvoide ampullin sisälle sauvan kannen alle ohjeiden mukaisesti mikä kävi vaivattomasti ja siististi. Sauvan päälle laitoin ohuimman pepputapin (11cm) painamalla sekä kiertämällä myötäpäivään, jolloin pepputappi lukittuu sauvan päälle.

Tässä laiteessa on matkalukitus, joka on todella näppärä, ettei moottori laite lähde vahingossa päälle. Lukituksen saa helposti poiskahta nappia yhtä aikaa painamalla. Muutoinkin napit ovat selkeät: päälle/pois nappi, liukuvoide nappi sekä ohjelmien valinta nappi. 3 erilaista värinävoimakkuutta ja erilaisia ohjelmia pulssia yms. Vaikka sauva on itsevoiteleva, ei liukuvoiteen käytöstä voi kokonaan luopua, sillä Cruiserin pienin pepputappi on omalle kohdalle liian iso paikkojen lämmittelyyn. Tavallisen pienen pepputapin jälkeen olin valmis koittamaan Cruiseria. Napista päälle ja liukuvoide nappulasta painamalla tulee cruiserin kärjestä pieni määrä liukuvoidetta. Työnsin sauvan sisälleni ja ihana värinän tunne täyttää peräaukon alueen. Pienin pepputappi on kuitenkin täysin sileä, joten tahtoo työntyä aina ulos jos sauvaa ei pidä toisella kädellä sauvasta kiinni. Päätänkin siirtyä kokeilemaan keskimmäistä kokoa.

Vanha tappi napsauttamalla irti ja uusi tilalle. Tämä tappi on eturauhaskiihottimen mallinen ja hyvin uritettu joten pysyy hienosti sisällä. Tämä tappi antaa todella hyvän "täytetyn" tunteen ja on malliltaan sellainen, joka painaa selvästi eturauhasta joten mielihyvän tunnetta on mahdotonta kuvailla. Keskitynkin vain makaamaan tappi sisälläni ja kokeilemaan eri värinöitä ottaen cruiserin välillä ulos ja painamalla sen takaisin sisääni.

Nälkä kasvaa syödessä, joten suurinta tappia oli pakko päästä kokeilemaan. Vaikka peppuni olikin hyvin liukastettu, meni aikaa ennen kuin sain tämän 5cm halkaisijaltaan olevan tapin sisääni. Sauva pepussani vain makasin mahallaan ja nautin "täytetystä" tunteesta sekä voimakkaasta värinästä. Suosikiksi muodostui vähän epäsäännöllinen värinärytmi, jolloin sauva välillä pääsi yllättämään värinän voimakkuudella.

Parhaaksi tavaksi huomasin painaa voitelunappia aina tapin ollessa sisälläni jolloin pakarat ja peräaukon alue ei ole kokonaan liukuvoiteessa ja homma pysyy todella siistinä.

Touhuilun jälkeen kaikki tapit on helppo pestä juoksevan veden alla, sekä pyyhkiä itse sauva kostealla liinalla. Sauva on helppo putsata koska koko homma hoituu huomattavasti siistimmin kuin tavallisten pepputappien kanssa eikä liukuvoidetta ole ihan joka puolella.

Hyvä kuivaus ja tapit yms. takaisin nahkaiseen säilytysrasiaan, jossa pysyvät omalla paikallaan.

Yhteenveto

Cruiserista tulee ehdottomasti yksi suosikkileluistani. Useampi tappi tekee siitä monipuolisen sekä voitelumahdollisuus tekee touhusta siistiä. Liukuvoiteen kulutus on kohtuullista ja kahden käyttökerran jälkeen ensimmäisestä liukuvoideputkilosta on kulunut vasta 1/3 osa. Kahdesta liukuvoideputkilosta riittää siis iloa pitkäksi aikaa.

Ainoa negatiivinen asia tässä laitteessa on lataus. Erillinen USB laturi on melkein pakollinen hankinta, jotta laitteen saa kunnolla ladattua.

Tuote on todella laadukas sekä aika hiljainen, joten mielestäni rahalle cruiserin kohdalla saa hyvin vastinetta.

Vaikka Cruiser for men on suunnattu miehille, soveltuu tuote ehdottomasti myös naispuolisille henkilöille. Ja jos ei peppuun halua niin pienin sileä pepputappi toimii perinteisen vibraattorin tapaan.




FreeWheelersin arvio tuotteesta iSex - Usb anal-t

Postipate kiikutti Kaalimadon lähetyksen lähimpään pakettiautomaattiin, josta avustajani sen kävi noutamassa. Ruskea pahvilaatikko ei jättänyt arvailuille varaa ja oli taas aivan mahdotonta sanoa mitä sisällä oli. Pakettia avatessa sisältä löytyi pieni iSex usb alal-t pepputappi.

Pakkaus on valkoinen ja selkeä, joten mieleen tulee väkisin jotkut iPhonen korvakuulokkeet Anttilan hyllyllä. Pakkauksesta ei löydy käyttöohjeita mikä on sinänsä vähän hämmentävää. Toisaalta tämä suristin on sen verran helppotoiminen, että ei tässä ohjeella mitään tekisikään. Riittää että osaa työntää tapin peppuun ja usb töpselin kiinni.

Pepputappi itsessään on pieni ja valkoinen vain 2,5 x 8,2 cm., joten mitään suuria valmisteluja ei tarvitse tämän tapin kanssa suorittaa mikäli mielii peppuleikkejä harrastaa.

iSex usb anal-t on tehty ABS kovamuovista mikä tuntuu hieman kovalta materiaalilta, toisaalta ABS-muovi on TODELLA liukas voideltuna, joten luikkarin kanssa ei tarvitse lotrata. Pieni määrä riittää.

Tapin yksi ehdoton etu on, että se saa virtansa mistä tahansa usb portista, eikä pattereiden tai akun latauksen kanssa tarvitse pelleillä. Tappi on siis aina käyttövalmis. Johtokin on sen verran pitkä, että kyllä siltä etäisyydeltä aina joku usb laturi löytyy, yleensä se on tietokone.

No entä käyttömukavuus? No tippa liukkaria tapille, tappi peppuun ja piuha kiinni. HUI! säikähdän suunnattomasti. Tapissa on yksi "vaihde" ja se on voimakas, mikä tuntuu todella hyvältä. Tappi myös värisee ihan kauttaaltaan, joten myös sulkijalihas saa stimulaatiota osakseen. Pyörittelen tappia hetken ja löydän eturauhasen, olo on oikein hyvä. Hetken ajan päästä kaipaankin jotain isompaa ja vielä voimakkaampaa..

Käytön jälkeen välineet täytyy tietysti myös pestä. Ohjekirjan puuttuessa en tiedä onko tappi vedenpitävä. Tappi kuitenkin näyttää ainakin roiskeveden kestävältä, joten pesen sen juoksevan veden alla, mutta varon vettä menemästä johdon reiästä sisään. ABS-muoviin ei oikein lika tartu, joten se on myös helppo huuhdella puhtaaksi.

iSex usb alal-t on kaiken kaikkiaan ihan kelpo kapine. Parhaimmillaan se on, jos olet kyllästynyt pelkkään omaan käteen ja kaipaat jotain helposti peppuun laitettavaa tietokoneen äärellä. Aloittelijoiden kannattaa ehdottomasti harkita pienuuden ja luiston kannalta Isex tappia. Kokeneemmat saattavat kaivata jotain tuhdimpaa.

Tahtoisin vielä kertoa sen, että olen saanut sähköstimulaatio (tens) laitteilla todella hyviä viboja tuntopuutoksistani huolimatta, ja niitä suosittelen eri vammaisryhmille.




FreeWheelersin arvio tuotteesta One Touch Silicone Vibraattori

Testiin saapui One Touch Silicone Vibraattori. Ulkonäöltään vaatimaton mutta sisällä jytisee.

Tuotteen pakkaus on simppeli ja melko helposti avattava. Pakkaus on myös melko heppoinen joten, avaamisen jälkeen ei pakkaus jää ehjäksi, jolloin erillinen säilytyspussi on tämän vibraattorin kanssa suositeltava. Käyttöohje on myös melko vaatimaton, mutta kaikki tarpeellinen on silti mainittu. Erityisen kiva asia on, että vibraattorin eri rytmit on kuvitettu, jolloin ennakkoon on helppo hahmottaa minkälaisia värinöitä tapilla saa aikaan.

Eri ohjelmat ovat helposti valittavissa yhden tapin takana jota on helppo painaa.

One Touch on valmistettu silikonista mikä tuntuu miellyttävältä sekä lämpimältä materiaalilta. Materiaali ei haise eikä maistu millekään, joten käyttö on mukavaa. Yleispiirteiltään vibraattori tuntuu varsin laadukkaalta.

Imukuppi on valmistettu ABS muovista, jolloin vibraattori tarttuu hyvin sileisiin pintoihin. Imukuppi ei kuitenkaan pidä ihan millä tahansa pinnalla, mutta pysyy helposti vaikka suihkuseinässä tai kaakelissa. Virtansa tämä vibraattori saa kahdesta AAA-paristosta, joten inhottavaa akkujen latailua ei tarvitse odotella.

One Touch vibraattori on melko iso ja se sai testiryhmän naisväen hieman empimään. Huolellinen pimpin lämmittely oli suoriteltava ennen kuin tätä pituudeltaan 22 cm ja paksuudelta 4 cm vibraattoria alettiin huulille asettelemaan. Hetken ajan selailimme eri värinöitä ja suosikin löydyttyä useampi nautinnollinen orgasmi oli saavutettu. Osa värinöistä tuntui vähän liiankin voimakkaalta mutta mieluummin liikaa tehoa kuin liian vähän. Tehoa tästä vehkeestä ainakin löytyy tämän pimpin tarpeisiin. Suurin osa värinäohjelmista on syviä ja jämäköitä eikä sellaisia turhia vähän "kutittelevia" ohjelmia tästä löydy.

Myöskään anaali ei jäänyt kylmäksi tämän vibraattorin kanssa. Kunnon lämmittely ja koko komeus sujahtaa miehen peppuun. Tässä voimakkaista värinöistä on hyötyä, sillä mielestämme anaalileluissa täytyy olla enemmän potkua kuin pimpin kanssa leikkiessä. Erityisen hyvää tässä vibraattorissa on se, että One Touch on muita dildoja huomattavasti jäykempi, joten aina sisään työntäessä dildo ei mulju vaan sujahtaa aina kerralla anaaliin. Tämä helpottaa yksin touhuilua aika lailla, kun aika ei mene asetteluun vaan voi nautinnolla panna menemään.

One Touch vibraattori on myös roiskeveden kestävä ja vibraattori pääsikin useamman kerran suihkuun testiryhmän naisväen kanssa.

Vibraattori kiinni suihkuseinään tai lattiaan, vähän sormia ja käsisuihkua niin moni suihkusessio sai onnellisen lopun. Tästä ominaisuudesta siis todelliset plussat One Touch vibraattorille.

Pesu ei myöskään ole ongelma tämän vibraattorin kanssa, huolellinen vesipesu riittää.

One Touch vibraattori on kaiken kaikkiaan yksi parhaista vibraattoreita mitä omistamme. Roiskeveden pitävyys, jämäkkyys sekä todella voimakkaat värinät tekevät vibraattorista todella nautinnollisen, joka sopii reikään kuin reikään, niin miehelle kuin naiselle.




FreeWheelersin arvio tuotteesta Tenga Smart Vibe Ring

Testiin saapui Tenga SVR Kiihotinrengas

Olemme olleet puolisoni kanssa hyvin varautuneita penisrenkaiden suhteen. Kokemusta meillä on ollut lähinnä halvoista muutaman euron laitteista, joista jäänyt huono kokonaiskuva. Nyt testissä oli kuitenkin laadukas tuote ja mielemme penisrenkaiden suhteen muuttui täysin.

Kaalimadon ruskea pahvilaatikko tipahti taas postiin ja ulospäin paketista oli jälleen mahdoton sanoa mitä sisällä oli. Pieni siisti ja laadukkaan oloinen paketti sisälsi Tenga SVR.n. USB-johdon, ohjekirjan sekä pienen säilytysrasian. Kaikki hienossa paketissa jonka voisi kuvitella antaa rakkaalle lahjaksi ihan sellaisenaan.

Ilman ohjekirjaa emme osanneet sanoa mikä laite tämä olisi, mutta ohjekirjan luettuani tämäkin asia meille selvisi. Ohjekirja on selkeä ja on hyvin kuvitettu, joten sinuiksi tämän veijarin kanssa pääsee hyvin nopeasti. Erityistä kiitosta tulee värinän sekä rytmien kuvituksesta, joten etukäteen saa pientä aavistusta mitä tuleman pitää.

USB-lataus on nykypäivää ja kertoo tuotteen laadukkuudesta. Latausjohto on helppo napsauttaa paikalleen ja usb muuntajia meiltä löytyy jo ennestään, joten jätämmekin Tengan hetkeksi latautumaan.

Valmistaja kertoo että 60 min latauksella saadaan 60 min värinää. Kokemuksemme perusteella akku kestää kuitenkin huomattavasti pitempään sillä tätä kirjoittaessamme olemme käyttäneet Tenga SVR jo kolme kertaa eikä sitä ole ensimmäisen latauskerran jälkeen ole ladattu uudestaan.

Kiihotinrenkaan mukana tulee myös pieni säilytysrasia, joka on hyvä olla ettei silikonista valmistetut lelut pääse lelulaatikossa koskemaan toisiaan. Liian monta hyvää lelua on meillä mennyt pilalle puuttuvien säilytyspussien takia mutta tässä tuotteessa tämäkin asian on huomioitu.

Tenga itsessään on silikonista valmistettu sileä ja pehmeäpintainen, joka tuntuu kivalta iholla. Rengas on siro ja todella elastinen, joten se sopii isompaankin penikseen. Meidän tapauksessamme miehemme ollessa normaali varustettu oli rengas sopiva, ei kuitenkaan sellainen puristava penisrengas vaan sopi napakasti peniksen varteen. Rengas venyy tarvittaessa, vaikka ranteen ympäri, joten kookkaan omaavien ei tarvitse olla huolissaan.

Tenga SVR renkaan käyttö on helppoa ja se tapahtuu vain yhtä nappia painamalla. Värinöitä on hellästä melko voimakkaaseen, joten kyllä tästä riittää vaativaankin makuun. Rengas tuntuu pehmeältä peniksen varressa eikä värisytä penistä liian voimakkaasti niin kuin useammat penisrenkaat. Värinä kohdistuu sinne, minne pitääkin, naisen intiimialueelle.

Yhdynnässä Tenga oli ihan kiva, mutta parhaaksi tavaksi kuitenkin löysimme käyttää kiihotinrengasta esileikin aikana. Keskimmäiset sormet kun sujautti renkaan läpi jäi Tenga kämmenen sisään, jättäen sormet vapaaksi hyväilyyn. Sormien ollessa pimpsalla jäi Tenga klitoriksen ja kämmenen väliin tuntuen todella nautinnolliselta.

Tämä muodostuikin Tengan ylivoimaiseksi eduksi muihin vibraatoreihin nähden.

Tengan ollessa veden kestävä on pesu todella helppoa, tosin lataus pistoke on pienessä kolossa ja tämä kerää liukuvoidetta jonkin verran. Pestessä olikin tarkasti pestävä lataus kolo ettei sinne jäänyt liukuvoiteen jäämiä. Tämän totesimme laitteen ainoaksi huonoksi puoleksi, mutta huolellisuudella on tämäkin asia hoidettu.

Tenga SVR Kiihotinrengas oli siis meille todella positiivinen yllätys. Se on hiljainen ja todella laadukas. Tenga SVR ei ole vain penisrengas vaan se on paljon enemmän ja uskomme sen sopivan kaltaisellemme pariskunnalle, joka kaipaa jotain josta saa nauttia yhdessä niin esileikin kuin yhdynnän aikana.

Hyvin valmistettu tuote, jonka uskon kestävän pitkään.




FreeWheelersin arvio tuotteesta The Tentacle - penisrengas vibraattorilla

Saimme Kaalimadolta testiin The Tentacle Penisrenkaan. Tämä ei ollut meidän ensimmäinen penisrengas vaan käytämme niitä miltei joka yhdynnässä voimistamaan erektiota.

The Tentacle penisrengas on pakattu pahviseen, pirteän väriseen pakkaukseen jossa tuote on kivasti esillä. Paketissa ei ole erillistä käyttö-ohjetta mutta ohjeet löytyvät pakkauksen takaa. Mitään suurempia mainospuheita ei paketissa ole, joten ennakko-odotuksia ei ole.

Tuote vaikuttaa laadukkaalta. Penisrengas itsessään on silikonista valmistettu säädettävä rengas, jossa on paikka bullet vibralle. Silikoni on erittäin mukava materiaali ja tuntuu aina lämpimältä ja pehmeältä. Renkaassa on myös nystyröillä pinnoiteltu kieli, jonka tarkoitus on osua klitorikseen yhdynnän aikana tuottaen mielihyvää.

Renkaan saa sopivasti säädettyä ja sopii hyvin monen kokoisille miehille. Rengas on hyvin joustava ja saimmekin renkaalla kivikovan erektion joka keralla.

Penisrenkaassa on irrotettava bulletvibra, joka toimii paristoilla. Paristot ovat valmiiksi mukana, joten renkaan saa näppärästi heti käyttöön ilman akkujen latailua.

Vibrasta löytyy 10 erilaista värinäohjelmaa, joita voi vaihdella yhtä nappia painamalla. Meille mieluisin ohjelma oli tasainen kaikista voimakkain värinä, joka tuntui naisesta todella hyvältä aina miehen pohjaan työntyessä. Vibra on myös uskomattoman voimakas ollakseen vain pikkurillin kokoinen.

Näppärää on myös, että bullet vibran saa renkaasta irti, jolloin sillä voi leikitellä tai vaikka laittaa keinovaginan sisään.

Kiitosta tämä rengas saa siitä, että renkaan väristessä ei värinä tunnu juurikaan peniksen varressa vaan kaikki värinä kohdistuu sinne mistä siitä on eniten iloa, klitorikseen. Tuotteen ainoana huonona puolena voidaan sanoa, että kovassa menossa nystyräkieli heiluu melko voimakkaasti edestakaisin eikä aina osu kohteeseensa.

Tuote on täysin vedenpitävä, joten puhdistus ei ole minkäänlainen ongelma, pesu juoksevan vedenalla siis riittää.

Paristoiden kesto on myös hyvä, sillä olemme käyttäneet tätä rengasta nyt kolmesti eikä virran loppumisesta ole vieläkään viitteitä.

Penisrengas on aina hyvä valinta, jos erektiosta tahdotaan voimakkaampi. The Tentacle Penisrenkaalla siitä saa parin kanssa hauskempaa.




FreeWheelersin arvio tuotteesta Bootie anaalitappi

Testiin saapui Fun Factoryn Bootie L pepputappi, joka saapui pienessä ruskeassa pahvilaatikossa Kaalimadon tyyliin. Tappi on pakattu ruskeaan tyylikkääseen pieneen rasiaan josta huomaa, että laadukkaasta tavarasta on kyse. Pakkaus on myös sen verran laadukas, että toimii säilytysrasiana käyttöjen välissä.

Laatikon avattua eteen aukenevat ensimmäisenä "käyttöohjeet" vaikkei tämän pepputapin kanssa niitä juuri tarvitse. Mitään pärisevää tai surisevaa toimintoa ei tässä tapissa ole. Lähinnä ohjeesta selviää pesuohjeet.

Tappi on valmistettu silikonista mikä on mielestäni yksi parhaita seksilelujen materiaaleja markkinoilla. Silikoni on pehmeää mutta sopivan jämäkkää, ei tunnu kylmältä ja pinta tuntuu silkkisen pehmeältä. Todella hyvän tuntuinen materiaali, täydellinen materiaali siis pepputapille.

Tapin muotoilu on selkeästi eturauhaskiihottimen mallinen ja tapin on selvästi tarkoitus painaa eturauhasta. Tässä tappi onnistuukin hyvin ja tapin ollessa pyllyssä saa siitä hyvin painetta ja täyteläisyyden tunnetta.

Testissä oleva tapin koko on L eli suurin Bootie tapeista. Koko on silti melko vaatimaton, joten vähänkään peppuseksiin perehtynyt kannattaa ehkä jättää pienin koko hankkimatta. Meille tapin koko on aivan loistava lämmittely tapiksi, ennen varsinaista peppuseksiä. Pieneen leikittelyyn aivan loisto peli.

Tapissa on kaksi "lirpaketta" jotka jäävät pyllyn ulkopuolelle ja asettuvat pakaroiden väliin. Lirpakkeet on samaa silikonia kuin koko tappi ja asettuvat hyvin pyllyvakoon. Halvemmista tapeista tuttua painavaatunnetta ei synny koska lirpakkeet joustavat kivasti, tästä syystä tätä tappia voi pitää mielellään pitempiäkin aikoja eikä tappi tunnu hankaavan edes liikkuessa. Ainoa negatiivinen asia tapin muotoilussa on, että tapin ollessa sulavalinjainen tahtoo tappi voideltuna hiljalleen pullahtaa ulos pyllystä, tämän asian voi helposti korjata pitämällä ihonmyötäisiä alushousuja, jolloin tappi pysyy visusti siellä missä pitää.

Tapin peseminen on helppoa. Juoksevan veden alla mietoa saippuaa käyttäen, jonka jälkeen tappi ei maistu eikä haise millekään.

Bootie pepputappi on yksi parhaista omistamistamme pepputapeista ja tulemme varmasti käyttämään sitä paljon. Silikoni tekee siitä todella mukavan pitää ja helpon puhdistaa. Tapin muoto ja koko ovat todella erinomaisia ja sujauttamalla tämän tapin pyllyyn tuntuu olo todella kiimaiselta.

Sopii ehdottomasti ihan kaikille. Pepputappi josta emme muuttaisi mitään.




FreeWheelersin arvio tuotteesta Mystim Oval Dildo

Postista saapui testiin Kaalimadon tuttuun tyyliin Mystim Oval Dildo ruskeassa pahvilaatikossa. Otimme mielellämme kyseisen tuotteen testiin, sillä omistamme jo ennestään Tens Unitin johon kyseinen Dildo liitetään.

Mystim Oval Dildo on siis sähköstimuloiva dildo joka liitetään Tens yksikköön ja jota säätämällä saadaan aikaan erilaisia tuntemuksia aina kihelmöinnistä kipuun saakka.

Dildo on pakattu tummanpuhuvaan pieneen rasiaan, joka on todella houkuttelevan näköinen. Sisältä löytyy käyttöohje sekä kaksi pientä pussia Mystimin liukuvoidetta, toinen liukkareista sisältää aitoja kultahippuja. Tappi itsessään on tehty alumiinista, joka tuntuu materiaalina todella kiihottavalta. Alumiini lämpenee kämmenellä melko nopeasti joten kylmään dildoon ei tarvitse tyytyä ellei niin halua. Dildon pohjasta lähtee pitkä johto, joka liitetään Tens laitteeseen. Johdossa on sen tyyppinen sähköliitin, ettei sitä voi kytkeä väärin sekä johdossa on kunnolla pituutta, joten ohjaimen voi antaa vaikka partnerille jos uskaltaa. Käyttöohjeesta myös selviää, että dildo on myöskin vesipestävä vaikka hassultahan se tuntuu pestä sähkölaitetta. Muotoilultaan tappi on tyylikäs, kaksi palloa ja pieni varsi joka miellyttää meitä kumpaakin.

Tuote on suunnattukin kummallekin sukupuolelle, joten meistä kumpikin pääsi tätä dildoa testaamaan.

Miehen Tuntemukset

Voitelin dildon sähköä johtavalla liukkarilla ja sujautin dildon pyllyyn. Alumiininen dildo on voideltuna todella liukas joten mitään vaikeuksia ei ollut. Dildo on sopivan kokoinen, ei liian iso eikä liian pieni ja antaa hyvin täyteläisyyden tunnetta. Dildon muoto on myös sellainen, että pysyy sisällä eikä luiskahda ulos vaikka vähän liikkuisikin. Laitoin virran päälle ja jäin jännityksellä odottamaan mitä tapahtuu. Virran ollessa aika pieni tuntuu pyllystä sellaista pientä kihelmöintiä mutta muuttuu erilaiseksi virtaa nostaessa. Kokeilin erilaisia rytmejä ja löysin sopivan, sellaisen rytmikkään.

Koko anus supisteli ja erektio tuntui timantin kovalta, paljon kovemmalta kuin yleensä. Alkoi tuntua siltä että saisin elämäni ensimmäisen hands free orgasmin, mutta tuntui kuitenkin liian hyvältä enkä malttanut jäädä odottamaan vaan lasti oli pakko purkaa käsin.

Olo oli kyllä mitä mainioin.

Naisen Tuntemukset

Kovat dildot eivät ole minua koskaan miellyttäneet mutta tämä on kyllä positiivinen poikkeus. Alumiini on ihanan sileä pimpsassa ja tunnetta voisi verrata lasidildoon. Dildo pään muotoilu on hyvä, sillä se on päästä aika pallomainen joten sisään työntäminen tuntuu hyvältä.

En ensimäisellä kerralla uskaltanut laittaa virtaa päälle koska ajatus pelotti/jännitti vähän liikaa vaan tyydyin liikuttelemaan dildoa sisälläni. Ihan hyvän tuntuinen jo ihan sinällään.

Toisella kerralla rohkenin laittaa virran päälle. Ihan pienelle. Tuntui pientä kutitusta sekä kihelmöintiä, myös pientä paineen tunnetta klitoriksessa.

Virtaa nostaessa tuntui kuin koko pimpsa olisi puristanut dildoa todella voimakkaasti, tunne ei ollut epämiellyttävä vaan teki klitoriksesta todella kosketus herkän. Ei mennyt aikaakaan, kun sain ensimmäisen orgasmin dildon ollessa sisällä sormilla avustettuna.

Kokonaisuutena sanottuna Mystim Oval Dildo on ehdottomasti kokeilun arvoinen tuote. Dildo on varmasti kestävä. Lukemattomat erilaiset säädöt tekevät sähköstimulaatiosta todella monimuotoisen sekä tuntemukset ovat niin erilaisia verrattuna muihin seksileluihin ettei sitä osaa oikein sanoiksi pukea. Se täytyy jokaisen rohkeasti itse kokeilla.




FreeWheelersin arvio tuotteesta Dick Johnson Pallivaha

Kerrankin testiin saapui tuote jota emme edes tienneet tarvitsevamme, Pallivahaa. Heti ensi alkuun täytyy sanoa, että tälle tuotteelle olemme hihitelleet ainakin viikon sen saapumisen jälkeen. On kerrankin tosi miehinen ja hauska tuote.

Pallivaha on voipuurasvaa jota olisi tarkoitus pyöritellä kulkusille mikäli sillä alueella jotain ongelmaa löytyy. Vaha on valkoista, hajutonta ja melko mautonta eli todella neutraalia tavaraa. Ei mikään ihme onhan tuote suunnattu herkkäihoisille. Vaha on miltei liian neutraalia, sillä jotenkin toivoisi tällaisen tuotteen tuoksuvan melko miehekkäältä.

Vaha on helppo levittä purkista käsin palleille ja erityisesti sheivattuihin palleihin hyvä tuote. Itse totesin vahan hyväksi heti sheivauksen jälkeen rauhoittamaan ihoa. Vaha imeytyy nopeasti ja palleista tulee entistä pehmeämmät. Puolisokin piti kiiltävistä palleistani ja pyörittelinkin niitä innoissaan iltaisin.

Tuote lupaa myös helpotusta kutiseviin ja haiseviin palliin mutta allekirjoittanut ei löytänyt tästä käytännön hyötyä, kun homma muutoinkin hoituu perus päivähygienialla. Armeijaan toki olisi ollut hyödyllinen tuote hoitamaan marssihiertymiä.

Ehdoton lahja miehelle jolla on jo kaikkea tai sellaiselle jonka pallit tuntuu hiertävän päivästä toiseen. Itsellä aikakin työpaikalla on pari kaveria jota ovat aika-ajoin turhankin kireällä, liekkö tästä helpotusta kivistäviin palleihin.




FreeWheelersin arvio tuotteesta b-Vibe Plug Rimming -anustappi

Saimme testiin b-Vibe Plug Rimming pepputapin. heti kärkeen täytyy sanoa, että ihan ehdottomasti paras pepputappi mikä meillä on koskaan ollut ja varmasti yksi parhaista mitä on markkinoilla. mutta jos itse aiheeseen.

Kyseessä on siis pepputappi joka stimuloi pyllyreiän aluetta sormella hyväilyn tai nuolemisen tapaa. Vaikka kumpikaan meistä ei pyllyn nuolemisesta ole innostunut saimme tällä tapilla uskomattomia tuntemuksia ja voimme sanoa että harrastimme parasta peppuseksiä aikoihin.

Tuote saapuu laadukkaassa pahvilaatikossa, aivan kuin olisi ostanut kalliin puhelimen. Ulkokannessa komeilee b-vibe pepputapin kuva ja ensi huomio on, että kylläpä vaikuttaa isolta tapilta. Sisältä löytyy pepputappi, pieni kaukosäädin, ohjekirja, latausjohto sekä kunnollinen kovakantinen säilytys rasia. Tapin pahvirasia on jo itsessään niin laadukas, että se toimisi ihan hyvin säilytyksen, mutta onhan se kiva, että laadukkaalla tuotteella on laadukas säilytysrasia. Latausjohdohto on USB mallinen, joten erillisen verkkolaturi on tarpeellinen tämän tuotteen kanssa. Meidän taloudessa niitä löytyy miltei joka nurkalta, joten tuotteen lataus ei ole mikään ongelma. Ohjekirja on pieni mutta selkeä josta löytyy kaikki tarpeellinen melko nopeasti.

Kun pepputapin saa käteensä ei se ei vaikutakaan enää niin isolta kuin etukannessa vaan oikein sopivan kokoiselta. Tappi on ehkä hivenen kookas aloittelijalle mutta vähääkään peppuseksiin tutustuneelle en uskoisi olevan ongelma. Tappi on valmistettu todella sileästä silikonista joka tuntuu uskomattoman sileältä ja hyvältä kädessä. Tappi on hivenen joustava ja tapin varressa olevat kuulat voi selvästi tuntea. Tapin kookas pohjaosa vaikuttaa melko isolta ja mietimme miltä se mahtaa tuntua pakaroiden välissä. Tapin pohjassa on virtapainike sekä latauspaikka. Latausjoto napsahtaa magneetin voimalla paikalleen samaan tapaan kuin muillakin laadukkailla seksilelu valmistajilla, Lelolla tai Fun Factoryllä

B-Vibe Plug Rimming plugi toimii täysin langattomasti ja tapin mukana toimitetaan pieni kaukosäädin. Kovamuovista ja silikonista valmistettu kaukosäädin huokuu samaa laadukkuutta kuin itse tappi. Tapin eri ohjelmia voidaan langattomasti säädellä miltei rajattomasti ja erilaisia ohjelmia löytyy ihan lukematon määrä. Kaukosäätimen kantavuus on jopa yhdeksän metriä joten pariskunnille tästä on suurta iloa. kaukosäätimen paristokotelon avaaminen aiheuttaa aluksi pientä kummastusta mutta onnistuu kun hetken miettii ja selaa ohjekirjaa, tämä on ehkä tapin ainoita huonoja puolia.

Käytössä B-Vibe on uskomaton, kuulien liike tuntuu aivan uskomattomalta ja värinän voimakkuudestakin löytyy. Tekisi vain mieli maata mahallaan tappi pyllyssä ja selailla eri ohjelmia. Nostamalla pyllyn pystyyn värinä painaa juuri eturauhasta ja olo tuntuu uskomattomalta. Väriseviä tappeja meillä on ollut aikaisemminkin mutta kuulien liikettä on vaikea kuvailla ja suosittelemme jokaisen itse kokeilemaan. Tunne aivan kuin rentouttaisi peräaukoa, mutta samalla voimakas värinä tuntuu syvällä pyllyssä. Tapin saa myös joko värisemään tai pyörittämään kuulia erikseen mutta juuri näiden combo tuntuu parhaalta. Nautimme molemmat suunnattomasti. Tapin muotoilu on hyvä ja se pysyy paikallaan myös ratsastaessa, tapin leveä pohja on vähän kookas ja tuleee yhdynnässä vähän tielle tapin ollessa naisen pyllyssä. Latasimme akun noin joka toisen kokeilukerran jälkeen ja emme saaneet tappia hyytymään missään vaiheessa. Akun kesto on todella riittävä ja uskoisimme että se kestää useamman käyttökerran. Valmistaja lupaakin yhdellä latauksella 1,5 tuntia hupia mikä on todella hyvin.

Tappi on tehty saumattomasta silikonista, joten pesu ei ole ongelma ja valmistaja sanookin sen olevan "suihku ystävällinen." Tuskin siis kestää upottaa veteen mutta juoksevan veden alla pesun kestää hyvin. Kaukosäädin tuskin on pesukestävä joten se täytyy vain pitää puhtaana pyyhkimällä.

Tämä on siis ehdottomasti paras peppulelu, jonka olemme omistaneet. B-vibe rimming tappi on todella laadukas tuote mistä ei ole juurikaan pahaa sanottavaa. Värinä ja kuulien pyörimisliike on jotain aivan muuta kuin tavallisissa pepputapeissa, joten samanlaiseen tuntemukseen eivät muut tapit ole päässeet lähellekään. Suosittelemme tätä tappia kaikille, niin miehille kuin naisille.




Freewheelersin arvio tuotteesta Lovense Hush Butt Plug

Saimme testiin Medium kokoisen Hush by lovense pepputapin. Tuote saapuu perinteisesti pakettipostiin ruskeassa pahvilaatikossa huomiota herättämättä. Sisältä löytyi Lovense Hush pepputappi sievässä siistissä, valkeassa pakkauksessa. Pakkauksesta löytyy pepputappi, ohjekirja ja usb mallinen latausjohto, eli ei mitään turhaa. Ensivaikutelma on todella laadukas ja hinku kokeilemaan tappia oli jo kova.

Tappi itsessään on valmistettu silikonista joka on pinnasta silkin pehmeää, jämäkkä muttei kova. Poikkeuksena muista tapeista Hush tapin ulosjäävä "häntä" oon todella pehmeä ja joustava. Tämä on loistava ominaisuus, sillä tappi tuntuu pyllyssä todella mukavalta eikä paina tai purista juuri mistään. Tappi on oikeastaan niin mukava, että sen pystyy melkein unohtamaan paikalleen jos tappi ei värise. Loistava ominaisuus jos tappia on tarkoitus pitää vähän pitempiä aikoja.

Hush tuli meille medium koossa, joka on kokeneemmalle peppuleikkijälle oikein sopiva koko. Ensikertalaiselle liian iso, mutta tätä suurempi koko voisi tuntua epämukavalta pitemmissä sessioissa. Koko on juuri sellainen, että erillistä lämmittely tappia ei tarvita, kun käyttää tarpeeksi aikaa tämän tapin kanssa. Suosittelemme naisille ehkä pienempää kokoa ja miehille tätä mediumia.

Tämän tapin ehdoton kruunu on se, että tätä tappia ohjataan kännykällä. Kännykällä ohjaus on ehdotonta tulevaisuutta ja tekee tästä tapista järjettömän monipuolisen. Meillä on käytössä Android älypuhelimet joiden kanssa tämä tappi toimi täysin ongelmitta. Ohjelma jolla tappia ohjataan on ilmainen ja sen saa ladattua iPhone ja Android puhelimiin.

Ohjelma on todella helppo käyttöinen ja uskomattoman monipuolinen. Voit säätää tapin värinää manuaalisesti, ohjata puheella tai ladata muiden käyttäjien tekemiä värinä ohjelmia, jotka voivat olla pituudeltaan yli kaksikin tuntia. Voit tehdä itse tai jakaa erilaisia värinäohjelma tai kontrolloida etänä partnerisi pepputappia. Lista on miltei loputon... Kaikkia ominaisuuksia kokeilimme eikä mikään tökkinyt ja toiminta oli sulavaa. Erityisen hauskaa oli kiusoitella partneria kokonaan toisesta huoneesta vaikka siivoilun lomassa. Jos tämäkään ei riitä niin tapin saa värisemään vaikka pornovideoiden liikkeen tahtiin. Tämä toiminto on vielä kehitysasteella oleva toiminto, mutta toimii nyt jo todella hyvin.

Vaikka tappi on kohtuu vaatimattoman kokoinen, löytyy tapista todella hyvin potkua, värinä on aivan huipputasoa sekä akun kesto on aivan uskomaton. Valmistaja lupaa tapille 1.-2 tunnin akun keston. Kokeilimme tappia pariin eri kertaan eikä tapista loppunut virta vaikka sessiot kestivät helposti yli kaksikin tuntia.

Vaikka tapin värinä olisi täysillä ei se pepussa pidä juurikaan ääntä, vain hiljaista sirinää. Tätä tappia voi siis pitää huoletta, vaikka kauppareissulla eikä tarvitse pelätä että joku kuulee mitä pyllyssäsi värisee.

Tapin lataus käy kätevästi, monen muun valmistajan tapaan USB kaapelilla, jonka toinen pää työnnetään Hush tapin joustavaan juureen ja toinen pää USB laturiin. Latauspistoke ei vaikuta vesitiiviiltä, vaikka valmistaja vakuuttaa tapin olevan vesitiivis. Kokeilimme kuitenkin upottaa tapin vesiastiaan värinän ollessa päällä ja jätimme sen sinne noin 10 minuutiksi. Mitään ei tapahtunut ja tappi vain jatkoi iloisesti surinaansa, joten todellakin täysin vesitiivis tuote on kyseessä. Vesitiiveydestä on todella etua varsinkin pestäessä, kun tapin voi huoletta pestä juoksevan veden alla.

Tappi siis tuntuu käytössä todella hyvältä. Hush antaa hyvän, "täytetyn" tunteen ja voimakas värinä tuntuu syvällä pepussa tosi hyvälle niin testiryhmämme miehellä kuin naisella, eikä orgasmia tarvinnut täydellä värinällä jäädä odottamaan. Parhautta oli antaa tapin ohjat pantavalle osapuolelle, joka sai leikitellä puhelimella itse samalla nauttiessa.

Värisevä pepputappi ei sinällään ole mikään uusi keksintö mutta ohjaus älypuhelimella tekee tästä tapista ehdottomasti parhaan mitä olemme käyttäneet.

Hush on todella laadukas ja ohjaus toimii kuin ajatus, emmekä löytäneet tapissa mitään negatiivista. Jos et omista älypuhelinta niin suosittelemme, että hankit sellaisen, ihan vain pelkästään jo tämän tapin takia. Hush pepputappia voi toki käyttää ilman älypuhelinta mutta silloin tapin monipuolisuus menee hukkaan.

Paras pepputappi mitä olemme koskaan kokeilleet! 5/5




FreeWheelersin arvio tuotteesta Tom Of Finland - Stacked Ball 5X Vibe

Nyt saapui testiin tuote josta ei homoerotiikka puutu. Tom Of Finland - Stacked Ball 5X Anaalivibraattori. Kun saimme tuotteen käsiimme oli vaikea olla nauramatta. Toisaalta paketointi sai suumme ammolleen. Pitäisikö tämä järkäle saada jonnekin mahtumaan?

Stacked Ball on pakattu Touko Laaksosen homoerotiikkaa pursuavaan laatikkoon, josta komeili esille itse anaalivibraattori. Paketointi on todella hieno ja ehdottomasti lahjatavara aineesta.

Kun saimme anaalivibraattorin pakkauksesta käteemme, tuntui se sillkisen pehmeältä, jämäkältä mutta päästä hieman taipuisalta. Neljä palloa varressa vaikutti melko isoilta ja tuntuikin että mitenhän tämän saisi sisälleen. Hetken kuin vibraatoria tutki ja vertaili testiimme saapuneita muita anaalitappeja ei Stacked Ball niin mahdottoman valtava enää ollutkaan.

Ohjeita ei pakkauksella ollut mutta sen verran yksinkertainen tuote toiminnaltaan on, että pärjäsimme ilmankin oikein hyvin.

Vibraattori toimii kahdella AA-paristolla, jotka sujautetaan vibran päästä sisään ja kansi kierretään kiinni. Kannessa on painike, josta eri värinöitä vaihdellaan ja laitetaan vibraattori päälle/pois. Kokonaisuudessaan melko laadukas vibraatori.

Käytössä Stacked Ball tarvitsee reilusti vesipohjaista liukuvoidetta, joten sitä kannattaa varata. Kun paikat oli lämmitelty pienemmällä pepputapilla, oli aika koittaa Stacked Ballia. Vibraattoria sisään työntäessä joutui sitä aika reilusti painamaan sulkijalihasta vasten johtuen vibraattorin pyöreästä päästä. Kun ensimmäinen pallo lopsahtaa sisään on tunne kuitenkin valtavan hyvä ja tahtoo koittaa jo seuraavaa palloa.

Tämän vibraattorin ehdoton valtti on juuri tämä pyöreä pää, pallopää tekee penetroitumistunteesta todella kiimaisen tuntuista ja vibraattoria tahtoo vedellä sisään ja ulos enemmän ja enemmän. Stacked Ball pitää sisään työntyessä ja ulos vetäessä melkoista litinää ja lätinää, joka sekin kuulostaa melko kiihottavalta. Vibraattori pysyy myös hyvin sisällä eikä työnny ulos jos vaikka tahtoo vain nautiskella eri värinäohjelmista, joita tästä vibraattorista löytyy viisi. Tapin värinä on tarvittaessa melko voimakas mutta ehdottomasti muotoilu on tässä vibraattorissa parasta ja tykkäsimmekin leikkiä vibraattorilla enemmän ilman vibraa.

Tovin kun vibraattorilla nussii alkaa sulkijalihaskin kunnolla rentoutua ja useampi pallokin sujahtaa sisälle ja vibraattorista pääsee nauttimaan koko pituudeltaan. Pallojen koko venyttää kivasti sulkijalihasta ja antaa hyvän täytetyn tunteen sekä painaa kivasti eturauhasta.

Täytyy kyllä sanoa, että jonkin verran ilmaa menee sisälle pyllyyn vibraattorilla nopeasti nussiessa ja tämä aiheutti testiryhmässä naurun purskahduksia kesken sänkyleikkien.

Hauskaa siis riitti ja erittäin hyvältä tuntui.

Pesut onnistuivat helposti miedolla käsisaippualla juoksevan veden alla, kunhan piti huolen että patterikoteloon ei mene vettä. Täysin vedenpitävä tuote kun ei ole.

Suosittelemme Stacked Ball vibraattoria ehdottomasti niille jotka tykkäävät penetroitumisen tunteesta ja niille, jotka hakevat jotain normaalin dildon ja tavallisen pepputapin väliltä.

Kokonsa puolesta antaa hyvän täytetyn tunteen sekä painaa hyvin eturauhasta.

Tuote sopii paketointinsa puolesta myös hyvin lahjaksi ja tuote itsessään on laadukas ja vaikuttaa kestävältä.

Vibraattori on kookas, joten ihan ensivibraatoriksi emme sitä suosittele, mutta jos vähääkään kokemusta omaat, suosittelemme rohkeasti kokeilemaan.




FreeWheelersin arvio tuotteesta Plug & Play - Split Butt Plug

Kookas silikonista valmistettu levittävä pepputappi. Testiryhmällä ei olut aikaisempaa kokemusta levittävistä tapeista, joten olimme jälleen "jännän" äärellä. Pumpattavista tapeista oli kyllä aikaisempaa kokemusta ja voisimme heti alkuun todeta, että jotain samankaltaista tässä tapissa on verrattuna pumpattaviin.

Paketti saapui lokeropostiin ruskeassa pahvilaatikossa, josta sisältä löytyi Plug & Play tappi. Tapin koko ei meitä enää hätkäyttänyt, vaikka kyseessä on melko kookas kapistus, eikä todellakaan aloittelijan tuote. Tuote on pakattu hyvin simppeliin ja selkeään pakkaukseen joka oli helposti avattavissa. Mitään ohjeista ei tuotteesta ollut, mutta niitä emme kaivanneetkaan, on aika ilmiselvää, minne tappia oli tarkoitus sovittaa.

Tappi on valmistettu laadukkaasta silikonista, joka tuntuu mukavalle ja todella pehmeälle kädessä. Silikoni on kuitenkin tukevaa, joten tappi tuntuu hyvin jämäkältä mutta joustaa hyvin. Tappi tuntuu laadukkaalta eikä tapissa ole saumoja tai muita uria jotka keräisivät epäpuhtauksia. Silikoni myös luistaa hyvin vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa.

Tapin pohjassa on imukuppi, joka tarttuu todella erinomaisesti tasaisiin pintoihin esim. kaakeliin ja myöskin pysyy kiinni, tämä on ehdoton plussa, sillä mahdollistaa kaiken maailman handsfree leikit, joista pidämme.

Tapin kärki on v-mallinen ja jota voimakkaasti puristamalla tapin saa puristettua tavallisen pepputapin muotoiseksi, jolloin tapin saa painettua pyllyyn. Pyllyssä tappi taas pyrkii leviämään äärimmilleen mikä antaa äärimäisen täytetyn tunteen. Tunnetta voisi verrata pumpattuun pepputappiin tai vähän kuin olisi "ankkuri perseessä." Täytetty tunne myös pysyy, sillä mitä enemmän peppu rentoutuu sitä enemmän tappi venyttää.

Alussa ähräsimme tuskastuttavan pitkään tapin kanssa sillä voideltuna tappia oli todella hankala puristaa kasaan ja painaa pyllyyn. Parin kokeilukerran jälkeen ymmärsimme, että on helpompi laittaa liukuvoidetta pyllylle ja vain tilkka tapin kärkeen jolloin tappi pysyy kuivana eikä sormet ja lakanat ole sotkussa, tällöin tapin sai kohtuu vaivatta sisälle.

Tapin varsi on varsin ohut mikä tekee sen, että tappi pysyy hyvin sisällä eikä puristu ulos. Uskomatonta kyllä aikansa, kun tappia piti, niin sen sai ponnistamalla pullahtamaan pyllystä mutta sai kyllä tehdä työtä, eikä tämä onnistunut helposti.

Parasta tässä tapissa ei ehkä mielestämme ollut täyteläisyyden tunne, mikä itsessään tuntui loistavalta, vaan se miten tappi venyttää peräaukkoa silloin kun tappia vetää ulos ja juuri kuin tappi meinaa aueta painaa sen takaisin sisään. Emme tienneet, että aukon venyttäminen tuntuu näin hyvältä ja tässä kohtaa imukuppi on loistava lisä. Tappia saa liikuteltua omalla kehon liikkeellä ja kädet jäävät vapaiksi tekemään jotain muuta, erinomaista soololeikeissä.

Pakko myös mainita se että, tapin ollessa keskeltä "ontto" menee pyllyyn jonkin verran ilmaa jokaisella työnnöllä, josta lähtee aikapaljon litinää ja läiskettä.

Tapin ollessa sileää silikonia, ei puhdistus ole ongelma. Vähän käsisaippuaa ja pesu juoksevan veden alla niin tappi on putipuhdas ja valmis odottamaan uutta käyttökertaa.

Mielestämme Plug & Play - Split Butt Plug, 5" on loistava pepputappi, kun halutaan vaihtelua normi tappien tilalle. Käyttö voi vaatia hieman opettelua mutta se kannattaa. Pepussa tappi tuntuu jokseenkin samalta kuin mikä tahansa iso pepputappi, mutta jos pidät penetraation tunteesta ja tahdot tuntea, että jotain isoa työntyy sisällesi, tämä tappi on sinulle juuri oikea. Tuote on laadukas ja hyvin tehty. Kelpo esimerkki hyvästä tapista.




FreeWheelersin arvio tuotteesta Pjur Back Door Comfort Water Anal Glide

Testiin saatiin Pjur - Back Door. Vesipohjainen anaaliseksiin tarkoitettu liukkari. Vesipohjainen liukuvoide ei ehkä ole paras valinta anaaliseksiin mutta mielestämme ainoa vaihtoehto jos mielii käyttää peppuleluja tai kondomia, sillä muut liukkarit harvoin siihen soveltuvat.

Back Door on tavallisia liukkareita paksumpaa ja tuntuu miellyttävältä pehmeältä kädessä. Se tahmaa huomattavan vähän ottaen huomioon, että kyseessä on vesipohjainen liukkari. Tuote on väritön hajuton ja todellakin mauton. Jouduimme todella maistelemaan tätä liukuvoidetta, että löysimme liukkarista mitään makua. Monia voiteita mainostetaan mauttomina, mutta harva todella on täysin mauton, tämä liukkari tekee siinä miellyttävän poikkeuksen. Liukkari kestää hyvin käytössä eikä liukkaria tarvitse holvata jatkuvasti. Pieni pullo tulee meillä riittämään hyvän aikaa.

Kierrekorkilla varustettu pullo ehkä tuntuu epäkäytännölliseltä, mutta tuote on sen verran paksua, että vaikka pullon kääntää ympäri ei pullosta valu pisaraakaan ulos. Pullo voi siis olla vaikka sängyllä ilman korkkia eikä tarvitse huolehtia siitä ovatko lakanat sotkussa. Liukkaria on siis helppo annostella yhdellä kädellä, pullosta kevyesti puristaen.

Pjur - Back Door on mielestämme käyttökelpoinen tuote ihan mihin tahansa missä tarvitaan liukuvoidetta, eikä sen käyttö rajoitu vain anaaliin vaan käy ihan joka reikään tai seksilelujen kanssa. Liukkarin maku/haju on mielestämme todella neutraaleja, mikä on omiaan mm suuseksissä.







Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen