Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

ZADO - RUOSKA TERÄSKAHVALLA

Zadon teräskahvainen ruoska lähti Antaian testaukseen ja tuomiona oli BDSM eksperttimme suositukset vaikka kunnon kinkyilyyn. Zadon ruoska ei ole mikään höyhensarjan tuote ja metallikahva ei välttämättä istu hyvin pieneen käteen. Ruoskan nahkaisilla siimoilla saadaan tarvittaessa kovempaakin kipua/nautintoa aikaiseksi.

AntaiaSinkku, nainen 39 v.,

Zadon jämäkkä teräskahvainen iso flogger-tyyppinen nahkaruoska oli aivan loistava kokemus ja tyydytti kokeneen kinkyilijänkin.

Jo heti kun otin ruoskan paketista niin näin että tässä oli ihan oikea, kunnon ruoska eikä halpa pilailuväline. Ja oi sitä ihanaa uuden nahan tuoksua! Piti painaa heti kasvot siimoihin ja hengittää silmät kiinni omasta daddy domista unelmoiden.

Elikkä taas kerran Saksan joukkue vetää voiton kotiin mitä pervoiluun tulee. Itse asiassa tämä oli todella positiivinen yllätys sen jälkeen kun Zadon onnettoman lötkö, vaahtomuovilla (!) täytetty ja heti juurestaan taittuva suukapuladildo tuotti karvaan pettymyksen. Dildoja eivät näköjään osaa tehdä mutta tuossa suukapulassakin nahkaosat olivat moitteetonta työtä ja niissä, kuten tämän ruoskankin tapauksessa, näkyy tuntemus nahkavälineistä. Tämä ruoska siis paransi Zadon imagoa silmissäni huomattavasti.

Ruoskan erityispiirre on se että se on keskivertoa järeämpää tekoa. Ruoskan materiaalit ovat laadukkaita (aito nahka on hyvin käsiteltyä), insinöörintaidossa näkyy oikea BDSM-tietämys ja käsityö on tehty tunnolla--sekin Saksassa. Metallikahva on suurikokoinen ja painava, mikä antaa otteeseen lujuutta--samoin tämä tekee ruoskasta sopivan isonkin miehen käteen. Samoin ruoskan ripustuslenksusta mahtuu isompikin käsi läpi, kun yllättävän monessa lelussa nuo lenksut jäävät niin pieniksi ettei iso mies pysty ripustamaan niitä ranteeseensa.

Kahvan malli on oikeastaan ainoa hieman erikoinen ja pulmallinen homma tämän ruoskan kanssa; pito mietityttää siinä mielessä että tuleeko tämä metallikahva lipsumaan kädessä heti kun käsi alkaa hiostua. Samoin kahvan paksuus haittaa ainakin omien pikku kätösteni otetta hieman: isokätisille tämä on hyvä, mutta etenkin naisten kannattanee testata ensin että onko tämä liian suuri omaan käteen. Jos olisin itse domina niin oma käteni saattaisi lipsua ja väsyä tämän kanssa nopeammin kuin kapeavartisen vehkeen kanssa. Metalli on sinänsä tyylikästä, mutta tosiaan tämä on ainoa mahdollinen ongelma lelun kanssa. Tämä on taas näitä välineen ulkonäköön liittyviä kikkailuja joilla lelufirmat yrittävät erottua kilpailijoistaan, mutta lähes poikkeuksetta nämä muotoilukikat ovat huono juttu mitä käytännöllisyyteen tulee. Joten tästä design-raflailusta tosiaan ainoa miinus; jos kyseessä olisi ollut täysin nahkainen varsi niin silloin olisi saanut täydet pisteet. Toisaalta jos tämä alkaa lipsua niin varmastikin tennismailojen ym. varsiin käytettävä grippiteippi korjannee ongelman näppärästi.

Mutta takaisin ruoskaan. Tämä ei ole mikään höyhensarjan vehje, ei mikään yhden päivän käytössä kestävä polttarituhmistus eikä myöskään sitä halpaa rihkamaa mitä 50 Shadesin myötä nykyään kinkynä kaupitellaan. Kyseessä on todellakin ihan oikeatkin BDSM-fanit tyydyttävä kuritusväline: ruoska joka vaatii kunnioitusta. Siimat ovat juuri sopivan levyisiä--eivät liian kapeita vaan kirpaisevat juuri sopivasti viemättä kuitenkaan ihan tajua kankaalle. Toisaalta ne ovat myös paksumpia ja raskaampia kuin mitä monesti näissä flogger-tyyppisissä ruoskissa näkee, joten tällä voi tuottaa kovempaa kipua/nautintoa kuin monella muulla floggerilla.

Kuten moni muukin sub, pidän floggereista paljon niiden monipuolisuuden takia. Niillä voi saada aikaan ihan suht lempeääkin lämpöä--ajatelkaa vihtomista! Rehtiä läpsyttelyä jolla saadaan veri kiertämään ja kroppa lämmiteltyä--mutta kun tarpeeksi lujaa hutaisee niin mokkanahkaisellakin "pehmeällä" floggerilla voi saada vastaanottajan näkemään tähtiä. Piiskat, raipat ja kepit ja muut yksivartiset/yksihäntäiset välineet taas sattuvat niin maan perkeleesti kevyilläkin hutaisuilla, mikä rajoittaa niiden käyttöä hieman enemmän ja siirtää ne yleensä loppuhuipennuksen puolelle jos on pitemmästä sessiosta kyse. Tämän vuoksi useampia välineitä sisältävä sessio aloitetaan monesti juuri floggereilla tai käsin tai jollain leveämmällä läpsyttimellä. Niitä voi käyttää turvallisesti suhteellisen pitkään ja ne ovat ihanteellisia siihen prosessiin jolla saadaan alistuva osapuoli vajoamaan ns. subspaceen, aidosti erilaiseen, hurmoksellisen keskittyneeseen ja endorfiineista suloisen päihtyneeseen henkis-fyysiseen mielentilaan. Täten sessio voi edetä kädellä läpsimisestä flogger-tyyppisiin ruoskiin ja sitten piiskoihin tai peräti keppeihin loppuhuipennusta varten, mutta tässä tietysti on valtavasti yksilöllistä vaihtelua. Jotkut masohuoruudellaan ylpeilevät sanovat että keppiä alusta saakka tai ei mitään! Joillekin taas muutama floggerin hutaisu tai käsillä annettu piiska pyllylle on jo tarpeeksi kääntämään psyyken ylösalaisin ja upottamaan sen nautinnon mereen.

Mihin Zadon ruoska sitten tällä janalla sijoittuu? Asettaisin sen keskivaiheille, koska se ei kuitenkaan ole ruoskien kevyimmästä päästä. Tosin mikään ei estä aloittelijaakaan kokeilemasta sen mahtia, koska iskujen rajuushan riippuu täysin siitä kuka ruoskaa pitelee. Self-spankingia harrastaville käy oikeastaan mikä vain koska silloin määräät itse iskujesi painon, ja tämän ruoskan varren ja häntien pituuden takia en saanut edes hutkittua tällä itseäni erityisen lujaa. (Raipallani saan aikaan huomattavasti hurjemman hurmoksen.) Tästä myös lisähuomio että jos aiot itse hutkia itseäsi niin kannattaa valita lyhytvartisempi ja lyhythäntäisempi ruoska; tämä on toisen ihmisen käytettäväksi. Ison miehen käsissä tämä on jo semmoinen kapistus ettei sillä pelleillä, ja se on todella mahtipontinen--ja kuten sanottua, kunnioitusta herättävä--vehje. Jos sub on kokematon ja peloissaan, voi olla ehkä parempi kokeilla ensiksi pehmeämpiä floggereita joissa nahka tai muu materiaali on todella taipuisaa ja pehmeää (ohuiden nahkavaatteiden pehmuista), sillä tämän ruoskan hännät todellakin ovat paksuja (hieman paksumpia kuin omien maihareitteni varret, peräti). Mutta tällä saa tosiaan hellääkin, vihtovaakin lämpöä annettua, joten voin suositella sitä lämpimästi sekä kevyemmistä että rajummista stimulaatiosta tykkääville.

Elikkä lopuksi on todellakin todettava että tämä on vallan mainio ja pätevä ruoska. Vain jos metallikahva epäilyttää niin siinä tapauksessa kannattanee etsiä nahkakahvainen vehje, mutta tähän mennessä se ei ole ollut läheskään niin epäkäytännöllinen kuin miltä se aluksi vaikutti. BDSM-eksperttinne tuomio on että Zadon metallikahvainen flogger-ruoska on ehtaa tavaraa kunnon kinkyilijöille ja sopii vaativaankin käyttöön!Edellinen arvio: Tickler - Rosy Flexible Wand Seuraava arvio: Fun Factory - Bootie Ring


Zado - Ruoska teräskahvalla
5990

Zado - Ruoska teräskahvalla

Vannoutuneille BDSM -harrastajille tarkoitettu Zadon nahkaruoska on varustettu jämäkällä käsikahvalla, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä! Tämä laadukas nahkaruoska on tarkoitettu kovaan käyttöön!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv