Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

We-Vibe Pivot penisrengas vibraattorilla

TESTIRAPORTTI

We-Vibe tuotesarjan Pivot penisrengas vibraattorilla testattiin yhden pariskunnan voimin. Silikoninen rengas oli hyvän tuntuinen ja puristi juuri sopivalla tavalla. Vibraattorin värinän voimakkuus sai miinuspisteitä, koska se turrutti hieman molempien tuntemuksia. Yllättäen värinä kuitenkin vaimeni, kun tuotetta kokeiltiin puhelinsovelluksen kautta. Dildon juuressa ja sellaisenaan käytettynä Pivot teki tehtävänsä mallikkaasti.

YonaNainen, 40v

Kaalimato yllätti minut tällä kertaa pariskuntalelulla; We-Viben Pivot-penisrenkaalla. Jotenkin rakastan sitä kun lelun laatu näkyy jo pakkauksessa. Tämä oli pari astetta laadukkaampi laatikko, ei mikään ihan luxus, mutta sellainen että teki mieli kohdella arvokkaasti sitä mikä siellä ikinä onkaan.

Rakastan myös sitä, että vibraattorissa ei ole pattereita vaan moderni ja helppokäyttöinen usb-kaapeli. Sekä myös sitä, että lelussa ei ole saumoja eikä reikiä ja että se on vesitiivis. Näistä kaikista peukut Pivotille. Nämä kertovat laadusta.

Materiaalista pointsit myös; lempeän tuntuinen silikonipinta joka on yhtä aikaa sileä ja nihkeä. Ulkonäkö on tyylikäs ja yksinkertainen; less is more. Ei mitään muita yksityiskohtia kuin kaksi teräksen väristä latauskontaktia. Power-nappi on nerokkaasti piilotettu silikonipinnan alle eikä sitä kovin helposti huomaa. Jotenkin se kuitenkin oli niin loogisesti siinä, ettei tarvinnut etsiä. Sillä yhdellä nappulalla löytyvät myös värinäohjelmat; ihanan yksinkertaista.

Renkaan vibraohjelmat ovat hyvin loogisesti löydettävissä ja siellä olikin monta valmista ohjelmaa monenlaiseen makuun.

Todella hiljaisesta äänestä pisteet 5/5; ääni ei häiritse yhtään!

Otimme renkaan mukaan leikkeihimme pikimmiten. Rengas on joustavuudeltaan aika jäykkä mutta kohtuullisella voimalla sen sai aika helposti asetettua paikalleen. Täytyy sanoa, että en kyllä muista oliko vibra päällä jo rengasta paikalleen laittaessa mutta säätönappi on sen verran jäykkä että ohjelmien selaaminen kesken leikin oli jokseenkin säätämistä. No sitten se värinä. Se vei kyllä kaiken huomion. Värinä on voimakas ja sitä ei olla ikävä kyllä saatu ollenkaan eristettyä siihen "palikka"-osaan vaan se tuntui vahvana koko renkaassa ja tuntui että molempien alakerta tärisi niin että tuntemisen herkkyys hävisi. Sekä minulta että mieheltäni. Vaikutus oli sama vaikka vaihtoi värinäohjelmaa matalammaksi.

Muuten pelkkänä renkaana, silloin kun vibra ei ollut päällä, oli tosi jees ja hyvän tuntuinen. Hyvä puristus ja materiaalina hyvä kun varastoi kropasta lämpöä. Pysyi hyvin paikoillaan.

Testasin myös We-Connect-appia. Yhteyden renkaaseen sai helposti bluetoothin kautta ja noin vaan rengasta voi käskyttää puhelimella. Rengas liitetään yhteen luuriin, ja kumppanin puhelin liitetään sovelluksen kautta. Huomasin että ohjelman avulla värinän voimaa voi muuttaa aika paljonkin jolloin se on paremmin eristettynä siinä "palikka"-osassa.

Rengas toimii hyvin myös soololeikeissä: koska vibra on voimakas, ääni pieni; tykkään! Halutessaan voi myös kiinnittää dildoon. Kokeilin sitä lasidildon varteen ja aika hyvä pari! Sovelluksen kautta kumppani voi käskyttää värinää ja olla näin leikeissä mukana!

Paketissa oli mukana myös tosi hyvä vesipohjainen liukkarinäyte We-Vibe Lube.

Huoleton ja helppo puhdistaa!

Kaiken kaikkiaan kuvio meni näin: odotukset kovat, käytännössä pieni pettymys turtumisen takia, sen jälkeen sovelluksen säätömahdollisuuden kautta olikin kuitenkin parempi! Ja toimii tosiaan myös irrallaankin klitoriskiihottimena.

Kirjoittanut: Yona
Edellinen arvio: Ouch - Butt Plug, Gold With Brown Tail Seuraava arvio: Pump Worx - Cock Trainer penispumppu