Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Yona' artikkelit

Yona - Esittely ja artikkelit

Utelias, eläväinen, elämää rakastava mutsi. Onnellisesti etäsuhteessa. Lelut toisinaan menossa mausteena mukana yksin ja/tai yhdessä.


Yonan arvio tuotteesta The Champion

The champion - Höyhenenkevyt, pieni mutta niin pippurinen!

Champion on yllättävän kevyt, osaksi siihen varmasti vaikuttaa pariston koko ja keveys. Pariston bongasin kun huomasin että en saa masiinaan päälle --> avasin päädyn ja blondi ymmärsi heti että pariston päältä täytyy poistaa paperinpala niin yhdistäminen onnistuu! Keveys hämää vain hetken sillä kun painan päädystä ensimmäisen vibran päälle niin yllätyn voimasta!

Minä tykkään ajatuksesta: Less is more! Muotoilu on yksinkertainen, ja tyylikäs! Lisäksi, kun se ei ole näköispatsas mistään, ei ole katastrofi jos reilusti alaikäiset mini-me:t vahingossa kohtaavat sen. Itse asiassa pienille lapsille se näyttää miltä tahansa lelulta! Suosittelen silti säilyttämään aikuisten lelut lapsilta piilossa..

The Champion toimii juuri sopivan yksinkertaisesti, päädystä painetaan tasaisesti niin monta kertaa kuin tulee sopiva vibra/rytmi. Ja nopeasti saa masiinan kiinni painamalla päätynappulaa pitkään. Tykkään. En usko että tuo käynnistyy kovin helposti itsekseen.

Vibra tuntuu yhtä voimakkaana sekä varressa että "leuoissa", ja on voimakas jopa ihan leukojen päissä. Se tekee lelun monipuolisemmaksi.

Ääni on kohtuullisen pieni. En pidä äänekkäistä leluista, ne eivät saa viedä liian suurta huomiota, ihminen on tärkein. Ääni voimistuu vibran voimistuessa mutta ei liikaa.

Sileä silikonipinta on mun mieleen. Se tuntuu iholla hyvältä, ja brassihuollon jälkeen se tuntui aivan järjettömän hyvältä! Eikä se tunnu kylmältä! Sillä voi ilman vibraa(kin) hivellä ihoa ihan mistä vaan. Karvattomien häppäreiden pinnalla "leuat" tuntuivat erityisen hyvältä! Haluan tässä siis myös mainostaa brassia, sokeroinnilla tehtynä. Siihen voi jäädä koukkuun. Mutta niin voi Championiinkin. Se näyttää, kuulostaa ja tuntuu laadukkaalta.

Ekoilla tasaisilla vibramoodeilla on mahdollisuus nopeaan helpotukseen jos sellaisen haluaa. Ja joskus sellaisen haluaa. Rytmikkäällä, varsinkin eräällä rytmikaavalla joka on jollain tavalla ennalta-arvaamaton saa hyvän kiusaamissession vaikka pitäisi vibraa koko ajan iholla! Se oli suosikkini, ja "leuat" "haukkaamassa" minua niin että ylempi leuka oli klitoriksen päällä ja alempi..sitten alempana. Tälläinen pienehkö vibra ei mene minun käytössäni kovin syvälle.. Ainoastaan leukojen verran.. Tälläinen on mielestäni kiusaaja. Ja erikseen on kookkaampi dildo joka menee sisään. Yhdessä voittamaton pari soolokäytössä. Se on mun resepti.

Jos pitää rintojen ja nännien kiusaamisesta vibralla niin muotoilultaan Champion sopii siihen hyvin koska se voi haukata nänniä ;) Hyvin pienellä ja kevyellä kosketuksella värinä tuntuu voimakkaalta!

Tämä muotoilu sopii hyvin klitoriskiihotukseen myös seisaallaan/kontallaan, sillä leuan kaareva muoto istuu häpykummun alle täydellisesti. Ja leuan pään saa helposti osumaan siihen mihin pitääkin.

Leuka sujahtaa myös liukkarin kanssa hyvin kiusaamaan peppua! Vibralla tai ilman. Minun makuuni. Tykkään peppukiihotuksesta mutta pienesti ja hellästi. Juuri ohuen leuan verran.

Champion kestää vettä. Sopii siis hyvin käytettäväksi suihkussa ja ammeessa! Ja vibran voima myös veden alla on huikea. Ja sileä silikonipinta liukuu hyvin iholla vedessäkin.

Voisin uskoa että kumppanin kanssa Championista olisi myös paljon iloa kokonsa, muotoilunsa ja tehonsa ansiosta! Sillä on varmasti kiva kiusata kumppania ja aionkin sen tehdä kun flaksi käy. Huolto-/pesuohjeita en pakkauksessa rekisteröinyt!? Mutta sileä ja simppeli pinta on helppo puhdistaa vedellä ja saippualla.

Minun mielestä hinta/laatusuhde on tässä hyvin kohdillaan! Kohtuuhinnalla saa tosi hyvän ja tyylikkään masiinan! Tämä kyllä jää vakiokäyttöön!




Yonan arvio tuotteesta Swan - The Trumpeter Vibraattori

KYLLÄ NYT HEMMOTELLAAN ESTEETIKKOA!

The Trumpeter Swan -nimikin jo kertoo että kysymyksessä ei ole mikään peruspuikko! Ja kun saa käsiinsä Swanin pakkauksen, tuntee että mistään tavallisesta ikeapakkauksesta ei ole kysymys. Valkoinen laatikko on suunniteltu niin tarkasti ja viimeistelty niin että siinä on kaikki, eikä mitään turhaa. Sitä tekee mieli käsitellä hitaasti ja hienosti, ja sama jatkuu kyllä tämän tuotteen kanssa ihan loppuun saakka.

Laatikon sulkee mustan vuoripaperin sisään piilotetut magneetit. On kuin avaisi modernia aarrearkkua. Kannen alta löytyy päällimmäisenä musta tyylikäs kansio, kun sen avaa, silmät näkevät vain tekstin: "A slender touch of perfection". Ihmeellistä, vaikka kärsimättömästi haluaisi jo tavata "Swanin" niin kaikki sen ympärillä on niin kaunista, harkittua, puuteroitua ja viimeisteltyä ettei olekaan lopulta yhtään kiire.

Kun kansion nostaa pois paikaltaan, kohtaa uuden ystävänsä The Trumpeter Swanin. Väkevän pinkki, niin upea ja linjakas, ryhdikkään kaareva.. tuote on nimensä näköinen: joutsen! Swanilla on myös niin hieno musta satiininen säilytyspussi että se melkein peittoaa Lola Ramonan kenkäpussin! Huomaan kyllä nopeasti että säilytyspussi on tarpeen sillä Swanini pinta alkaa äkkiä imeä itseensä kevyttä pölyä satiinisen pintansa takia. Pinta on kyllä todella ihanan tuntuinen mutta toinen puoli on juuri tämä: kerää pintaansa äkkiä kuivaa likaa.

Swan ei tarvitse paristoja; mukana on laturi. Aivan yksinkertainen juttu: liitä laturin piuha tuotteen kylkeen ja pistoke seinään. Lataus on yllättävän nopeakin. Hyvä kun ei tarvitse säätää paristojen kanssa, mutta kyllä ottaisi päähän jos olisi fiilis että haluaa sauvan/vibran heti kokeiluun. Mulle odotteleminen ja kärsivällisyys on osa nautintoa!

Swan on yksinkertainen. Less is more. That's how I like it! Kaksi päätä, kaksi säätönäppäintä, molemmille päille omansa. Toiminta on yksinkertaista ja jos on malttanut lukea ohjeita etukäteen, Swan toimii kuin ajatus. Pienemmän pään vibran ääni on hiljainen --> mun makuun! Voimakkuuden noustessa äänikin kovenee --> loogista.

Swan on ylellinen ja spesiaali, sille haluaa järjestää aikaa ja vähän puitteitakin. Se ei ole mikään "äkkiäaltapois"-puikko. Sen kanssa haluaa pitkän esileikin. Se tuntuu iholla hyvältä. Pienempi pää on mun suosikki. Se toimii hyvin sekä vibrana että sauvana! Kärki on paksumpi, pallomainen, ja taipuu juuri sopivasti. Itse siedän vibran suoran kosketuksen klitorikseen, myös voimakkaammalla teholla. Kohtaaminen Swanin kanssa oli mulle ensi silmäyksellä ihastumista, enkä välttämättä tarvitse kiihottuakseni kuin kevyen ja hitaan kosketuksen ihollani, toimii ilman värinääkin. Ja täytyy sanoa että Swan on niin kaunis, että tykkäsin käyttää sitä myös peilin kanssa, ja silmät auki! Kapea pää oli kyllä hyvä, se kävi välillä sisällä ja palasi jälleen pinnallisempaan fiilistelyyn. Vibran sai nopeasti halutessaan päälle, ja pois päältä.

Voisin uskoa että pienempi pää sopii myös peppuseksiin, tulen kokeilemaan! Ja, jos flaxi käy, myös kumppanin kanssa! ;)

Swanin puhdistaminen on nopeaa ja helppoa, juoksevan veden alla saippualla. Se on vedenpitävä, mutta silti jostain syystä tekee mieli varoa että pienenpieni latausaukko ei osu juoksevan veden alle. Ja vedenpitävänä sen pitäisi sopia myös käytettäväksi kokonaan veden alla, vaikka kylvyssä. Omassa päässä vaan sähköjohto, latausaukko ja vesi yhdistelmänä on jotenkin hämmentävä. Hmm. Pitäis vain luottaa.. kysymys ei ole kuitenkaan mistään halpis tuotteesta.

Kenelle suosittelisin Swania. Esteetikolle! Laatua arvostavalle. Leikkisälle. Sellaiselle ihmiselle lahjaksikin! Kun kohtasin eka kertaa laatikon joka sulki Swanin sisäänsä, odotukset tuotteen laadusta nousivat kattoon. Saatoin saada silloin kritiikin sokaisevat linssit päähäni, sillä edellä oleva tekstini vaikuttaa myyntipuheelta. Enkä kiellä, olen ihastunut. Tämän jälkeen, miten voin enää kohdata perus-tusina-halpis-rytyyttäjän.

Vähän sama fiilis kuin lähtiessäni Roomasta; Miten mikään muu kaupunki voi enää tuntua miltään..




Yonan arvio tuotteesta On - Luonnollinen kiihotusöljy naiselle

Tämä oli uusi juttu! Kertakäyttöampulli. Hygieenistä ja puhdasta. No en tiedä mikä olisi oikeaoppinen tekniikka avata ampulli mutta itse hain lopulta keittiöstä sakset kun ampullin kaula oli jo moninkertaisesti kierteellä. Onnistui saksilla, yess.

Öljyä oli helppo annostella koska ampulli oli yksinkertainen (kunhan siis sen sai ensin auki) ja öljyn koostumus oli mukavan paksua. Öljyn tuoksu oli hyvä, jotenkin tarkoitukseen sopiva, aromaattinen.

Pari tippaa klitoriksen päälle ja sitten odoteltiin. Ja odoteltiin. Mitään räjähdystä ei tapahtunut. En tosin sellaista odottanutkaan. Tunne oli vähän vaikeasti määriteltävissä: se lämmitti ja viilensi yhtäaikaa!?! Tuntuu että ihan aluksi se vei tuntoa klitoriksesta. Mutta myöhemmin (n.15-20min) se herkisti tuntoa ja kihelmöi. Kun otin vibran mukaan leikkiin, ei tarvinnut orgasmia odotella. Eikä toista orgasmia. Tosin täytyy ottaa huomioon että olo oli ollut jo valmiiksi tosi levoton.

Tämä on varmasti sellainen tuote että toisilla vaikutus on iso ja toisilla ei. Olen mä joskus arginiininappejakin syönyt kun kaveri hehkutteli miten ne lisäävät seksuaalista halukkuutta. No hei en tuntenut mitään eroa. Ilmeisesti sitä ainetta on mun elimistössä muutenkin tarpeeksi!?! Ainakin seksuaalisuudesta päätellen. Rönsyilin aiheesta mutta pointti oli siis että vaikutukset lienevät yksilöllisiä tällaisessa tuotteessa.

Tämä öljy on kivaa extraa yhdelle tai kahdelle. Aika sensuelli kaikessa aromaattisuudessaan!




Yonan arvio tuotteesta RFSU - Play Vibraattori

Kyllä tämä RFSU:n Play -vibra sai heti hymyn huulille! Se oli niin hauskan näköinen, konstailemattoman pinkki ja näytti muodoltaan ryhdikkäältä jänikseltä joka tuijottaa kurottaen johonkin kaukaisuuteen. Helposti lähestyttävä "markettipakkaus" on sympaattinen ja nimi Play sopiikin hyvin kaiken kaikkiaan leikkisään kokonaisuuteen. Paketti lähti helposti vibran ympäriltä, se oli niin tutun oloinen; kuten sanoin: "markettipakkaus".

Materiaali tuntui hyvältä ja laadukkaalta. Paristo oli looginen ja helppo asentaa. Oli kiire saada kokeilla vibran tuntua. No olihan se nyt veikeä kaveri! Haukoin henkeä kun kokeilin sitä sormenpäähän: vibra oli niin korkeataajuuksinen että ajatuskin sen ihokosketuksesta alakertaan sai mut hihittelemään ja uteliaaksi! Masiina oli helppo laittaa päälle ja pois ilman kummempaa säätöä. Päädystä naps päälle ja naps pois. Hiljaisten vibrojen ystävänä Playn ääni oli mun korvaan aika kova vaikka olen kovempiäänistäkin surinaa kuullut.

Ja se ääni! Kaveri kuulosti mielestäni yli-innokkaalta jättiläishyttyseltä! Kimeä WHIIIIIII joka vaan jatkui ja jatkui samanlaisena. Ja se voimakas vibra tuntui sitten ihan koko lelussa. Vaikka otin kiinni ihan päädystä niin sormet olivat äkkiä turtana ja hellänä. Tuntui että en uskalla koskettaa sillä mitään muuta kuin omia käsiä. Mutta uteliaisuus tietenkin voitti.

Mun klitoriksellani on ilmeisesti ihan eri taajuus kuin Playlla. Tämä vibraattori ei oikein lämmittänyt mua. En usko että pelkkä värinän taajuus/voimakkuus vaikuttivat siihen. Vaan ehkä se ääni. Olin tosi yllättynyt: tekeekö tosi/liian voimakas värinä päinvastaisen tunteen kuin odottaa: tunnottomuus. Turta. Testasin useampanakin päivänä. Ja vähän erilaisia lähestymisiä. Näin päin ja eripäin. Korvat klitoriksen "ympärillä".. Ja: ei. Olin jo vähän huolissani ja kaivoin laatikosta ihanimman leluni: Trumpeter Swanin ja: kyllä se toimi. Joutsen on ihan omalla tasollaan ja mietinkin että onko mulle tullut asennehäiriö muita, uusia kokelaita kohtaan. Kokeilin vielä toisena päivänä ja otin oikein optimistisen ja myönteisen asenteen. Ei. Ei lämmittänyt niin kuin jotkut muut.

Mutta. Se toimii, nänneihin! Kyllä. Itse en yleensä vibrasta rintojen kiihotuksessa innostu mutta Playn taajuus toimii siihen! Kuten Playn kyljessä osuvasti lukee: TICKLER.

Playlla on muovinen teline jossa sitä voi säilyttää pystyssä. Siihen sen voi vaikka yöpöydälle laittaa tuijottelemaan! Voisin kehua Playn ulkonäköä lapsiperheen kannalta: se ei ole näköispatsas mistään ja se näyttää lelulta. No.. siihen liittyen: jos sitä ei halua nähdä lapsilla leikeissä niin kannattaa piilottaa! Se on nimittäin houkuttelevan ja uteliaisuutta herättävän näköinen!

Masiina on helppo puhdistaa hanan alla. Ja vaikuttaa hyvältä materiaalilta muutenkin: ei tunnu keräävän pölyä ja kaikkea mahdollista höttöä vaikka ei olekaan ihan sileän liukas.

Tykkäisin tästä vibrasta varmasti paljon enemmän jos mulla ei olisi kokemusta paremmasta. Tai: paremmin mun käyttöön sopivasta. Makuasioitahan nämä ovat!

Play on konstailematon, sopivan kokoinen ja veikeä vibra! Ja varsinkin kovaan puutostautiin ihan mainio: se on kuin tosi innokas nuori kolli: suorasukainen, vähän yllätyksetön, jaksaa tykittää vaikka tuntikausia.




Yonan arvio tuotteesta Womanizer

Avasin Kaalimadon lähettämän paketin tuttuun tapaan nopeasti repien ja uteliaana. Pahvista Womanizer-pakettia pyöritellessäni ihmettelin mikä ihmeen masiina tuo oikein on! En ollut koskaan ennen törmännyt moiseen! Paketista paljastui aika tosi pätevän oloinen ja varsin tyylikäs säilytysboksi. Ja boksin sisällä oli muotoilultaan partakonetta muistuttava laite!? Mutta siis esteetikon silmää miellyttävä! Käärmeennahkakuosia, iso bling bling-nappula!

Ihmetellen etsin ihan ensimmäisenä latauspistokkeen paikan ja laitoin laitteen latautumaan. Sen saa ladattua pistokkeesta tai usb-lähteestä --> mahtavaa ja simppeliä.

Tavoistani poiketen avasin näinkin aikaisessa vaiheessa käyttöohjeen. Mitä ihmettä.. Monta sivua varoituksia, muistutuksia, käskyjä ja joko mainitsin: varoituksia. "Älä tee sitä, älä tee tuota, keskustele lääkärisi kanssa mikäli... Alkoi jännittää.. Mikä tämä on ja onko tällä tosiaan mahdollista saada vahinkoa aikaiseksi!?!

Täynnä virtaa --> testaukseen. Käyttöohjeet lukeneena tiesin miten toimia. Ja seuraavassa palaute:

OH MY DEAR LORD! I'M IN LOVE!!!

Mainostekstit lukeneena odotukset olivat kovat ja kokeilinkin eka kertaa sitä ihan kylmiltään. Ajattelin että kaiken hehkutuksen perusteella laite kyllä lämmittää minut. Ja... Niin se todella teki! Se vei minut! Se otti mut tuosta vaan nopeasti, mitään kyselemättä, röyhkeästi! Voisin väittää että alle 15 sekunnissa (en laskenut) tulin! Halusin pitkittää ja keskeyttää hetkeksi. Mutta en pystynyt, en voinut irrottaa, olin koukussa! Spontaani reaktio tapahtuneeseen oli kovaääninen nauru! Laite oli lunastanut lupauksensa. Ja olin rakastunut! Ihmettelin ja kihertelin pari minuuttia ja kokeilin uudestaan: sama juttu! Tulin taas ja vähän äkkiä! Tämä todella on orgasmikone!?! Saan vibralla orgasmin yleensä aika helposti. Ja Womanizerilla vielä helpommin. Nauroin taas ääneen.

Womanizer ottaa hellän otteen klitoriksen ympärillä olevasta ihosta ja pehmeä rengas "kiinnittyy" ihoon niin että ilmaa ei pääse alta. "Kupin" sisään tulee kevyt imu ja pieni alipaine joka on kertakaikkiaan mahtavaa! Ei liian voimakas eikä tunnu selkeästi imulta tai venytykseltä. Ja en tiedä mitä siellä kupin sisällä tapahtuu mutta jotain taivaallista kuitenkin! Ja hauskaa ja kiehtovaa on se että laite ei kosketa klitorista ja se on silti suloisesti tulessa. Voimakkuutta saa halutessaan enemmän helposti laitteen blingbling-nappulaa painamalla, ja taas helposti ensimmäiselle voimakkuustasolle (mun suosikki) painamalla lyhyesti virtanappia.

Toisena päivänä testasin niin että orkun jälkeen odotin vain muutaman sekunnin ja aloitin uudestaan. Ja siitä seurasi vielä mahtavampi uskomaton orgasmi jonka aikana pakotin masiinan jatkamaan työtään. Se sai mut ejakuloimaan pitkästä aikaa!! Ja nauroin taas ääneen. Pitkään. Joten suosittelen varautumaan pyyhkein!

Laitteessa on kovempi ääni kuin hiljaisissa vibroissa. Ääni on matalampi ja erilainen ja humiseva. Yleensä äänekkyys on miinusta mutta tässä tapauksessa en ajattele ääntä ollenkaan. Tosin hiljaa ja salaa toimiminen ei onnistu. Mutta ei se onnistu tällä muutenkaan.

Tätä laitetta ei pestä juoksevan veden alla. Pehmeän silikonisen pinnan saa helposti pois ja se on helppo pestä ja kuivata. Ja plussaa oli se että paketissa oli toinenkin silikoni.

Suosittelen Womanizeria KAIKILLE NAISILLE! Aivan uskomaton kone! Kallis, mutta jokaisen sentin arvoinen! Jälleen kerran hinta kyllä kertoo laadusta, ja onhan tämä ihanuus kyllä aivan ainutlaatuinen! Ja hei, vain paras on minulle kyllin hyvää.

Jos mulla ei olisi tätä ja tajuaisin tämän laitteen ihanuuden, ostaisin itselleni lahjaksi! Jää nähtäväksi miten käy vibroilleni.. jäävätkö raukat työttömiksi.

Taidan keksiä tälle ihanuudelle oman henkilökohtaisen erisnimen. Meillä on nyt kuherruskuukausi. Ei saa häiritä.




Yonan arvio tuotteesta Kaalimato Harjoituskuulat

Kaalimadonvihreä pahviboxi on konstailematon, helposti lähestyttävä ja markettimainen. Avasin paketin ja sieltä kohtasin kaksi söpöliiniä, söpöliinien säilytyspussukat ja käyttöohjeen. Vaikka tiesin mikä harjoituskuulien idea on niin tavoistani poiketen aloin selata käyttöohjetta. Ohjeet ovat selkeät ja havainnekuvasta näkee miten kuula on tarkoitus asettaa oikealle paikalle. Koomisella tavalla oli mainittu erilaisia "treeniohjelmia"; kestävyys- voima- ja nopeusharjoituksia. "Kuvittele harjoituskuula mansikaksi. Haukkaa emättimelläsi nopeasti paloja mansikasta ja pureskele ne hyvin".. No okei..

Kieräytin pallerot käsiini ja kyllähän tuo silikonipinta tuntui tosi miellyttävältä. Kuulat ovat jotenkin iloisen ja innokkaan näköisiä, Kaalimatomaisia. Ehkä se on tuo veikeä väri.. Painoero oli huomattava; pienemmässä kuulassa oli tuplasti painoa isompaan nähden ja pienemmän kuulan muoto oli niin suippo että alkoi vähän hirvittää; kuulaharjoittelu oli ollut tosi vähäistä viime aikoina.

Oh well, ei muuta kuin rohkeasti kohti kuulahaastetta. Menin selinmakuulle. Päätin kokeilla ensin isompaa ja kevyempää kuulaa. Sipaisin vähän liukkaria kehiin ja työnsin kuulan sisääni. Se asettui ulkonevan "koukun" avulla helposti oikeaan paikkaan. Fiilistelin hieman jännittämällä lihaksia ja kyllä kuulasta mukavasti otteen sai. Kun olin nousemassa makuulta ylös, huomasin jotain odottamatonta: kuulasta alaspäin tuleva kapea koukku tuntui loksahtavan niin oikeaan kohtaan että huokaisin, hymyilin ja jäin siihen seisaalleni puristelemaan kuulaa hitaasti lihaksillani. Se antoi "koukulle" pientä liikettä. Koukun pää kohtasi juuri sopivasti klitoriksen. Keinuttelin siinä aikani enkä yhtään muistanut että harjoittelu oli niin kivaa! No enpä ollut aiemmin tuon mallisella kuulalla harjoitellut. Tämä oli kuin "handsfree" kiihotin: kuula tuntui sisälläni hyvältä puristellessani sitä ja samalla koukku toi liikettä taikanappiin saakka. Samalla olo oli hämmentynyt: saako lihasharjoittelu olla näin nautinnollista!?

Halusin kokeilla painavampaa kuulaa.. Liukkaria ei todellakaan enää tarvittu ja kuula löysi vaivattomasti oman paikkansa. Huomasi että lihaksilla oli enemmän työtä, juuri sopivasti. Lähdin painavamman kuulan kanssa kävelemään ja keskittyneenä käveleminen onnistui hyvin. Ja käveleminen vaati sitä että keskittyi hieman lihastyöhön.

Kuulat ovat helposti puhdistettavia koska pinta on ehjä: ei ole saumoja. Ja silikonipinta puhdistuu ja kuivuukin helposti. Suojapussit ovat hyvät: kuulat pysyvät puhtaina pusseissaan.

Uskon että tulen näiden kuulien kanssa treenaamaan tulevaisuudessa ahkerammin kuin aiemmin toisenlaisten kuulien kanssa.




Yonan arvio tuotteesta Kaalimato Liukuvoide - Mansikka

Liukuvoidetuubi on simppeli ja Kaalimadon värinen. Voide, tai kai se on enemmänkin geeli, tuntui sormissani todella hyvältä: liukkaalta ja tahmaamattomalta. Nuuhkaisun perusteella tuoksu on todella esanssinen, ja maku ikävä kyllä vielä esanssisempi. Ei kutkuttele mun makuhermoja. Mutta tuntohermoja kyllä.

Testasin liukkaria kahdella tavalla.
Eka testaus oli harjoituskuulan kanssa: siinähän liukkaria tarvitaan vain vähän ja käyttötarve on ajallisestikin pieni, joten vaikea sanoa olisiko tuon tyyppisessä testaamisessa toinen liukkari parempi tai huonompi kuin toinen. Anyway hyvin toimi tuossa.

Toinen testaus oli kumppanin kanssa ja aiheena oli käsityö. Lämmitin geelin ensin kämmenissäni. Miehen kalu oli valmiiksi juhlakunnossa eikä lämmittelyjä muutenkaan tarvittu kun liukkari pääsi töihin. Tuntuma oli tosi hyvä ja liukkari kesti pitkään hyvänä eikä sitä tarvinnut lisätä ollenkaan. Eli tämä liukkari ei kuivu eikä tahmaa helposti. Eikä se tarraa sormia toisiinsa niin kuin jotkut. Myös kumppanin mielestä koostumus ja tuntuma olivat hyvät. Yhdynnässä tai peppuseksissä tätä liukkaria ei testattu mutta uskon sen toimivan niissäkin hyvin.

Eli lyhyesti: koostumus ja tuntuma tosi hyvät. Tuoksu ja maku olivat esanssisia eivätkä kovin mansikkamaisia.




Yonan arvio tuotteesta Tenga Iroha Mikazuki vibraattori

IROHA. Tenga. Mikazuki. Japani tuli ihan ensimmäisenä sanoista mieleen.

Myös laatikon ja tekstien superminimalistisesta muotoilusta ja väreistä. Paketin muotoilu ja mitat ovat millintarkasti mietitty ja viilattu. Ylimääräistä tilaa ei ollut missään ja kaikki loksahti paikalleen kuin palapeli.

Laatikossa oli laturi ja käyttöohje. Ja toisessa laatikossa oli... laatikko! Tai oikeamminkin rasia. Kova muovinen musta rasia. Rasian sisällä oli paketin kannesta tuttu vibra/dildo. Ja kyllä esteetikon silmä lepäsi. Kaikki oli harkittua ja tyylikästä. Sauva lepäsi millintarkasti paikallaan. Kaikki oli aivan täydellisen minimalistista. En rekisteröinyt mitään ylimääräistä, häiritsevää. Mitään joka olisi rasittanut silmiä. Huomasin saman tien että musta rasia on lataustelakka. Masiina oli mahdollista ladata huomaamattomasti tyylikkäässä laatikossaan. Pidän siitä että paristojen kanssa ei tarvitse säätää. Kun virta loppuu niin sitä saa piuhalla nopeasti seinästä lisää.

Yhdestä asiasta olen vähän yllättynyt. Väri. Vaaleankeltainen on hyvä. Vibran muotoilu on hieno ja tyylikäs. MUTTA niiden yhdistelmä tuo mieleen banaanin! Ja se ei ole mielikuvissani kovin tyylikäs ajatus.

Kun nostin vibran käsiini, huokaisin ihastuksesta. Pinta oli silkkinen, pehmeä, "sujuva". Tuntui iholla mahtavalta. Pyörittelin sitä käsissäni ja ihmettelin sen tuntua. Se oli kuin stressilelu siinä vaeltaessaan käsissäni. Lataus oli nopea, ja huomaamaton siinä mustassa rasiassa. Uskomatonta, mutta ennen kuin edes testasin vibran tuntua, taajuutta, voimakkuutta.. pyörittelin sauvaa kauan käsissäni. Tunnustelin, painelin. Se todella menee stressilelusta.

Sauvassa on vain kaksi pientä nappulaa. Toisella nappulalla värinässä edetään ja toisella peruutetaan. Värinä on voimakas, ja ääni hiljainen. Mitä voimakkaampi värinä (3 tasoa), sitä kovempi ääni; kuitenkin kovimmassakin voimakkuudessa hiljainen, mikä on tietenkin aina hyvä asia. Yhtenä vaihtoehtona oli taukoava, sykkivä värinärytmi. Sauva taipuu keskeltä hieman, yhteen suuntaan.

Sauvan pinnan tuntu ja vibran voima tuntuivat hyvältä iholla. Ja ensikosketus alakertaan oli kyllä loistava. Kyllähän tämä nyt klitoriskiihottimena toimii kuin unelma! Itse kestän voimakkaammankin värinän, vaikka voimakkaampi taso ei itselläni varsinaisesti olekaan "toimivampi". Myös säännöllinen sykkivä kuvio toimii, ja varmasti itselläni vielä paremmin toimisi epäsäännöllinen sykkivä moodi, jota ei kyllä tässä ollut. Mutta se on sitten toisen masiinan tehtävälistassa. Anyway, vibra lämmitti koko alakerran nopeasti, ja oma liukkarini houkutteli sauvan siirtymään alemmas ja syvemmälle. Muotoilu, ja se pinnan tuntu, toimi hyvin ja tuntui niin hyvältä että kauaa ei tarvinnut rauhallisesti vaihdella sauvan paikkaa kun en malttanut enää kiusata, ja sain muhkean orgasmin ja pakotin itseni jatkamaan sätkimistä vielä pitämällä vibran kontaktin klitsuun pienimmällä teholla. No tästä kaikesta seurasi tyhmä hymy ja raukea olo.

Esittelin vibran myös kumppanilleni. Myös hän kutsui sitä stressileluksi! Jotenkin se vaan sopii muotoilultaan ja pintamateriaaliltaan sormenpäiden tunnusteltavaksi. Kehuja sai myös hiljainen ääni ja konstailematon vibra jolla oli ilmeisen mukava kiusata minua. Ja olihan se ihan loistavaa kyytiä: samalla sain toivomani epäsäännöllisen sykkeen vibraan kun toinen ihminen oli ohjaksissa!

Yksi asia jonka johonkin sauvaan/kiihottimeen toivoisin, olisi lämpö. Vaikka pinta on tosi miellyttävä eikä yhtään muovisen kylmä niin lisälämpö olisi kyllä paikallaan. En tiedä miksi asia tuli mieleen juuri tämän masiinan kohdalla.

Sauvan puhdistaminen on helppoa sillä se on vesitiivis.




Yonan arvio tuotteesta Kaalimato G5

Sain Kaalimadolta testattavakseni Kaalimato G5-vibran joka oli kuin Kaalimato-mannekiini. Kirkkaan vaaleanvihreä, toukan mallinen sauva. Sillä oli kokoa ja näköä, ja silmät ja kaikki. Ja näytti olevan intoa täynnä. Eihän tuon kohtaamisesta voinut tulla kuin hyvälle tuulelle.

Kaalimato G5 tuli luokseni sovinnaisessa pahvilaatikossa. Laatikon päällä oli tarkka kuva isosta kaalimadosta. Kuvittelin sen olevan siinä luonnollisessa koossaan mutta todellisuudessa Kaalimato G5 oli vielä näyttävämpi ja isompi.

Sauva vaikutti tosi laadukkaalta. Sen pinta on silikonia, ja todella nihkeä/kitkainen, ja alkoi saman tien imeä itseensä pölyä. Se on tukeva ja tyvestä jäykkä, päätä kohti taipuu vapaasti lopulta yllättävänkin kevyesti. Päädyssä on rengas, jonka tarkoituksena on ilmeisesti helpottaa tukevan otteen saamista monenlaisessa toiminnassa. Renkaan vieressä on on/off-nappi sekä + ja - -nappula, joilla värinävaihtoehdot löytyvät. Ja niitä vaihtoehtoja olikin sitten niin paljon, että olisi pitkäksi aikaa vaikka joka päivälle omansa. Manuaalissa oli oikein värinäkaaviokin mutta itse en oikein jaksa syventyä manuaaleihin, vaan kärsimättömänä kissana alan vaan painella masiinan nappuloita ja katson mitä tapahtuu.

Paristoja ei onneksi tässä vibrassa ole. Sen sijaan on magneettinen usb-laturipiuha, jonka saa liittää ymmärtääkseni mihin tahansa virtalähteeseen. Muuntajaa tässä ei siis ole mukana, oletetaan että sellainen löytyy kaikilta.. Mutta magneettipää oli nopea ja simppeli yhdistää ja lataus oli nopeaa myös.

Ja sitten värinät. En ole koskaan aiemmin kohdannut niin voimakasta ja pätevää värinää kuin tässä. Se eteni niin voimakkaasti että alkoi melkein pelottaa!? Ääni oli aika miehekäs (ei mitään hyttysen ininää, ennemminkin vaimeaa moottorin ääntä) mutta onneksi hiljainen. Ääni ei siis vie huomiota liikaa. Värinä tuntuu eniten sauvan päässä ja vähiten tyvessä --> hyvä! Tuntuu siis myös jonkin verran tyvessä, joten pitkäkestoinen sessio todennäköisesti alkaisi puuduttaa sauvaa otteessaan pitävää kättä. Pitkäkestoiset vibrasessiot tosin ovat tällaiselle herkkikselle varsin vieras ajatus, joten tuo oli pelkkää olettamista.

Testaukseen.

Huohh... Voimakas vibra tuntui hyvin jo kevyessä kosketuksessa pikkuhousujen päältä. Ihan helposti saisi riittävän voiman vaikka vaatteen läpi varsinkin jos olisi puutostautia ilmoilla, tai krapulapäivä.

Suoraan iholla voima on hurja. Jos olisin oikein herkkistuulella niin en ehkä sietäisi niin voimakasta värinää suorassa klitoriskosketuksessa, mutta laajemmalla alueella kyllä. Normaalisti kuitenkin toimii hyvin suoraan taikanappiin. Testailin laajaa rytmi- ja voimaskaalaa. Paras, tai ainakin mulle ehdottomasti toimivin rytmi oli hitain mahdollinen aalto. Se oli kiusaava ja tykkäsin siitä kyllä todella! Se ei antanut mulle lupaa rynnätä ja ahnehtia orgasmia vaan sain sen sopivasti hidastellen.

Vaikka rytmi- ja voimavaihtoehdoissa olisi minulle vähempikin riittänyt niin yksi piristävä erikoisuus löytyi. Todella matalataajuuksinen värinä, "hidas" värinä. Se oli uutta, ja pidin siitä paljon! Se toimi hyvin myös silloin kun kokeilin käyttää sauvaa dildona. Muoto, koko ja hidas värinä toimivat dildon tehtävässä tosi hyvin. Mutta liukkarit; omat tai ulkopuoliset, on syytä olla kohdillaan sillä sauvan pinta on tosiaan aika kitkainen ja nihkeä.

Helppo puhdistaa juoksevan veden alla. Vedenpitävä. Suihku- tai ammekokeilu on vielä edessä. Odotukset ovat kovat.

Kaiken kaikkiaan laadukas, pätevä masiina. Tekee eikä meinaa. On itsevarma eikä hapuile.

Monipuolinen ja voimakas vibra, muoto kohdillaan myös dildona. Ja näyttää veikeältä. Ja tuijottaa.




Yonan arvio tuotteesta Miss Bi vibraattori

Fun Factoryn Miss Bi muutti minun luokseni asumaan.

Pätevän ja laadukkaan oloinen pahvilaatikkokompleksi tarjosi minulle aika erikoisen näköisen tuplavibraattorin. Olin innoissani, sillä minulla ei ole koskaan ollut tuollaista kaksiosaista lelua.

Sain paketin noudettua illalla ja kärsimättömänä kauhistelin mukana tullutta lappua jossa luki että koje on ehdottomasti ladattava täyteen ensimmäisellä latauskerralla ja se lataus kestää 6-8h. Lopulta hyväksyin että pääsen testailemaan sitä vasta seuraavana päivänä. Latauspiuha oli moderni; usb-johto ja magneettipäät, jotka napsahtivat automaattisesti 'käsikappaleessa' oleviin magneettipisteisiin. Muuntajan oletetaan löytyvän jokaiselta asiakkaalta, ja kyllähän sellainen varmasti ainakin suurimmalta osalta löytyy. Tai ainakin joku usb-lähde.

Vibraattori oli laadukkaan ja viimeistellyn oloinen ja selvästi samaa sarjaa kuin Kaalimato G5, joka on asunut meillä jo keväästä lähtien. Samanlainen käsikappale ja säätönappulat. Ja materiaali myös. Hyvin nihkeää ja kitkaista silikonia, joka imee pölyä ja vaatii liukkaan toimintaympäristön.

Siinä latausvalojen välkkeessä selasin käyttöohjetta. Toiminnoista ja vibraattorimoodeista oli laaja kartta ja blondin piti ihan keskittyä opiskelemaan sitä. Tosin, mikäli ei olisi ollut niin isolla kirjoitettua vaatimusta akun täyteen lataamisesta, olisin varmaan skipannut koko manuaalin ja alkanut vain painella nappuloita.

Seuraavana päivänä illalla pääsin lopulta nappuloiden pariin. Vaikka olin selannut ohjevihkoa, nappuloiden kanssa olin taas ihan lähtöviivalla. Kesti kauan ennen kuin tajusin, että masiina on näppäinlukossa! No siitä oli tieto manuaalissa jos vain olisin malttanut keskittyä. Kun sain vibrat päälle, niin meinasin tippua sängystä!

Miss Bi. Niin hentoinen ja neutraali nimi.. ei kertonut mitään siitä että masiina on ihan jäätävä rytyyttäjä!

Kun olin aikani näpytellyt nappuloita, niin hoksasin miten molemmat osastot saa eristettyä niin että kumpaankin saa erikseen haluamansa voimakkuuden/rytmin tai jomman kumman sai myös kokonaan pois päältä.

Värinä on niin selkeä ja voimakas, että voimakkaimmillaan sillä saisi varmasti hyvän tuntuman vaikka talvivaatteiden läpi.

Pidin molemmat vibrat päällä. Testatessani olin kohtuullisen kovan levottomuuden kourissa ja malttamattomana en nostanut vibraa klitorikseltani kun melko vauhdikkaasti orgasmi oli tulossa. Ja tulikin rytinällä. Okei, nopea tyydytys onnistuu tällä mainiosti.

Toinen sessio samana iltana. Oli vähän rennompi olo ja halusin vähän kiusata ja nautiskella. Hillitty voimakkuus klitorisvibraan (se pienempi osa). Hieroin kevyesti sillä itseäni klitorishupun päältä ja toinen, isompi osa vain lepäsi alempana 'portilla'. Liukkaammalla ja märemmällä kelillä isomman osan oli helppo ja mukava sujauttaa välillä sisään. Kun siihen laittoi matalataajuisen vibran päälle ja pienempään vibraan rytmikkään värinän, niin oli kuin olisin ollut matkustajana. Kuin Miss Bi pitäisi minusta itsevarmasti ja mukavan röyhkeästi kiinni otteessaan. Pientä ja hidasta liikettä omalla kädellä ja tuntuma oli mahtava ja muhkea. Orgasmi tuli hiipien ja täristen.

Otin Bin kerran suihkuun kaverikseni. Ja otan uudestaankin. Vesi, alastomuus, liukkaus, laadukas suihkulelu jonka voi antaa vaeltaa saippuaisella iholla pienellä värinällä.. Suihkussa viihtyisi vaikka kuinka kauan.




Yonan arvio tuotteesta Womanizer W500

Sain mielenkiintoisen mahdollisuuden testata uutta versiota Womanizerista, joka oli.. ja on.. täysin erilainen klitoriskiihotin kuin mikään muu kokeilemani. Tuntuma Womanizerissa on niin ainutlaatuinen että odotin todella mielenkiinnolla mitä eroja uudessa versiossa mahtaa olla.

Muotoilun eron huomasin heti pakettia avatessani. Muoto ei ollut "sauvamainen" niin kuin edeltäjässään. Uusi on ergonomisempi. Se istuu paremmin otteeseen. Tosin, en kiinnittänyt huomiota että edellinen olisi istunut huonosti käteen, mutta tämä uusi on kuitenkin parempi. Ainakin oikeakätiselle.

Seuraavaksi lataus. Piristävän nopeasti akku täyttyi. Niin kuin muistaakseni eka lataus edeltäjälläkin. Esiladattu akku sopii hyvin kärsimättömälle kokeilijalle niin kuin minä. Ihanaa kun ei tarvitse säätää paristojen kanssa.

Kiihotintötterö on nopeasti katsottuna saman näköinen kun alkuperäisessä Womanizerissa. Kun poistan silikonisuojan niin huomaan, että uudessa versiossa suppilo (ja silikonirengas) on syvempi. Sillä lienee jotain merkitystä tuntumaan. Jää nähtäväksi.. Uudessa versiossa on myös kaksi erikokoista silikonisuppiloa, joka valitaan oman klitoriksen koon mukaan.

Laitteen pinta on kivan tuntuinen, sileä mutta ei kiiltävä. Säilytyspussi on hyvä. Ja silikonitötsät saa huolettomasti pestä vedellä ja saippualla. On/off-napin lisäksi voimakkuutta varten masiinassa on pitkänmallinen plus-miinus-nappula.

Vihdoinkin testaukseen.

Tässä uudessa versiossa on paljon laajempi voimakkuusskaala! Ihan pienin voimakkuus on tooodella pieni ja möreä. Itse en saa siitä oikein mitään tuntumaa. Kun lisään voimakkuutta, yksi porras kerrallaan, alkaa alakerrassa kihelmöidä ja säkenöidä. Niin kuin aiempikin versio, tämä tuo ihan järjettömän kiihotuksen klitorikseen, todella nopeasti. Oli pakko malttaa laskea voimakkuutta jos ei halua rynnätä orgasmiin. Kun siirsin voimakkuutta taas plussalle, niin en malttanut enää olla ryntäämättä ihanaan ja rajuun orgasmiin. Ihmettelin laitetta jälleen, tyhmä hymy naamalla.

Pienen huilaustauon jälkeen suunnittelin kokeilevani voimakkaampaa käsittelyä. Se oli tälläiselle herkkikselle liikaa! Jarruttelin nopeasti sinne keskivaiheille. Keskivaihe on tässä mun juttu. Eikä taaskaan mennyt kauaa kun Womanizer sai alakerran salamoimaan ja koko kropan sätkimään. Ihanat ihanat paineaallot!

Suurimmat voimat voivat sopia loistavasti sellaiselle jolla on heikompi tuntoherkkyys.

Tämäkään versio ei ole äänetön, mutta ääni vaimenee paljon kun kontakti ihoon on oikea. Taitaa olla hieman hiljaisempi kuin edeltäjänsä.

Kun on saanut testattavakseen useita todella laadukkaita seksileluja, täytyy sanoa että niiden jälkeen Womanizer on ulkonäöltään ja nappuloidensakin osalta vähän kirjaimellisesti lelun oloinen. Bling bling ja plus-miinus-nappula tuntuvat siltä kuin voisivat mennä helposti rikki. Muovisen oloisia. Laitteen suuttimessa palava värivalokin on jotenkin huvittava. Valo sinänsä tulee ihan tarpeeseen jos laitetta käytetään pimeässä: on löydettävä juuri oikea kohta kontaktille. Kun seksilelu maksaa lähemmäs kaksisataa euroa, odottaisi nappuloiden olevan todella laadukkaan ja viimeistellyn oloisia. No ne eivät ole kuitenkaan menneet rikki. Mutta Womanizerissa parasta ja mahtavan ainutlaatuista on ehdottomasti se miltä se tuntuu, eikä se ulkonäkö tai nappuloiden muovisuus. Mikään vibra ei saa samanlaista tuntumaa ja kihelmöintiä aikaan. Minä niin rakastan ääni- ja paineaaltoja, joita mikään muu masiina ei ole minulle tarjonnut: ei edullisempi eikä kalliimpi. Womanizer on itsessään priceless! Aivan järjettömän hyvä joululahjaidea!




Yonan arvio tuotteesta Crush - Sugar Plum

Ihmeellisesti alkaa arvioida tuotetta heti pakkauksen perusteella. Jo silloin kun ei tiedä itse tuotteesta mitään. Joskus sitten odotukset lunastetaan, toisinaan taas ei. Pakkauksella on siis väliä. Sugar Plum saapui minulle "markettipakkauksessa". Peruspahvia ja -muovia. Samaan tyyliin kuin lelut marketissa. Se ei anna odottaa mitään erikoista tai yllättävää. Olen availlut monesti myös todella ylellisen näköistä ja tuntuista pakettia, silloin odottaa löytävänsä paketin sisältä loogisestikin jotain erityisen hienoa ja laadukasta. Mutta ei pakkaus masiinaa pahenna, jos ei masiina pakkausta. Niinhän se sananlaskukin sanoo!?

Nollasin odotukseni ja revin paketin auki. Varsin sympaattisen näköinen sauva/vibraattori siellä oli. Sauvan pinnan materiaali yllätti positiivisesti. Samettisen sileää ja iholla hyvin kulkevaa silikonia. Samettinen, ei silti sellaista nihkeää, pölyä keräävää samettisuutta. Muotoilu vaikutti hyvältä. Kärjestä hieman ylöspäin taipuva varsi. Sauvan "komentopääty" oli muovisen oloinen, vähän halvemman oloinen mitä itse varsi. Kaksi pientä säätönappulaa, jotka olivat ilmeisesti silikonia myös. Virtaa tuli kahdesta paristosta ja blondin piti vähän aikaa käännellä ja väännellä että päädyn sai tukevasti kiinni varsiosaan.

Manuaalia en perinteisesti vilkaissutkaan ja kun tarkemmin muistelee, niin sellaista ei tainnut erikseen edes olla. Pakkauksessa oli paljon merkintöjä kyllä.

Pakkauksessa lukee että sauva olisi 100% waterproof mutta Kaalimadon sivuilla puhutaan roisketiiviistä. En kyllä menisi tätä ammeeseen upottamaan.

Hiljaiseksi en voisi tätä kyllä sanoa, oli niin kuin kovaäänistä hyttysen ininää. Voimaa kyllä löytyi, todella muhkeat vibrat jotka ylsi kyllä ihan käsikappaleeseen saakka joten masiinasta kiinni pitävät sormet saavat myös hyvät tärinät osakseen.

Vibrat olivat kyllä pätevät ja saivat alakertaan heti hyvin kipinää. Ihan piti välillä nostaa sauva irti kontaktista kun oli niin tehokkaat säkenöinnit. Klitoris oli kiitollinen ja innoissaan uudesta lelusta. Alakerta vaati lisää ja sitä se myös sai. Hyvät värinät aktivoivat tehokkaan liukkaritehtaani ja sauva sujahti liukkaasti sisääni. Sauvan muoto oli hyvä, tätähän voi halutessaan käyttää myös dildona!

Vibrassa on paljon erilaisia vibrarytmejä ja tykkään kyllä niistä, saattaa muuten iskeä ahneus ja syöksy suoraan orgasmiin. Rytmit ja hidastelut kiusaavat mukavasti ja pitkittävät nautintoa varsinkin kun yksikseen leikkii.

Halusin kaiken. Kun tämä makea Sugar Plum oli sisälläni, sieppasin laatikosta toisen vibran jolla kiusasin taikanappiani. Olisin tullut kuin salama ellen olisi irrottanut kontaktia klitoriksesta melkein heti. Kovin kauaa en malttanut himmailla vaan annoin maanjäristyksen tulla ja täristää itseni lopulta hiljaiseksi ja rennoksi äxäksi sängyllä.

Sugar Plum oli parempi kuin odotin mutta myös miinuspuolelle tuli aiheita.

Plussat: muoto, pinnan tuntu, rytmit, voima. Miinukset: Muovisen/halvan oloinen pääty, ääni, patterit.

Täytyy myöntää että olen tottunut laatuun ja minusta on tullut nirso. Jos en tietäisi/tuntisi todella laadukkaita leluja, olisi tämä uusi kaveri todella hyvä. Mutta kun tunnen niitä, tämä on keskinkertainen. Sanoisin että kokemattomalle ja "aloittelijalle" aivan huippu vekotin! Nimikin on "Crush" joka sanana tuo mieleeni ekat ihastukset.




Yonen arvio tuotteesta Jumping Rabbit

Olen arvioissani viljellyt toisinaan "markettipakkaus"-sanaa. Kun sain tämän uuden tuttavuuden kotiini, totesin saaneeni kaikkien aikojen markettipakkauksen. Ja markettilaatikon (kaikella kunnioituksella... minulla ei siis ole sinänsä mitään marketteja vastaan) ikkunasta näkyi väline, joka sai mut nauramaan ja hihittelemään ääneen. Syystä että en ollut eläissäni nähnyt yhtä monimutkaisen näköistä dildo-vibra-sekoitusta. Paitsi että olen: joskus vuosia sitten näin saman tyyppisen vekottimen kotikutsuilla. Myyjä hehkutti masiinaa ihan tosissaan. Kuulemma voittaa miehen; oli niin mahtava. Silloin en nauranut ääneen. Uskoin että kai se sitten on mahtava. Mutta jäi ostamatta. Takaisin Kaalimadon lähetykseen: tämänkertainen huutonauru johtui siitä että vekotin näytti koomiselta! Väriä, kiiltäväpintaista muovia, helmiä, nappuloita, kokoa, pupunkorvat, pupunkädet, pupun naama!, nystyröitä, paukuroita, koruhelmiä sisällä, hillittömän kokoinen käsikappale, neljä paristoa. Minimalistille esteetikolle hyvin koominen näky.

Markettipaketti oli nopeasti auki ja roskiksessa. Paristot sujahtivat paikoilleen, kansi kiinni ja nappuloiden pariin. Tapani mukaan ennen manuaalin tai pakkaustekstien tavaamista. Nappulat olivat herkkiä ja kone lähti saman tien käyntiin. Pupulle oli kaksi nappulaa ja sauvalle kaksi. Molemmissa toinen nappi oli säätöä varten. Kun sauvan napsautti toimintaan, sauvan keskivaiheilla olevan kolmanneksen sisällä alkoivat koruhelmet liikkua sauvan ympäri. Ja suunnan pystyi vaihtamaan. WHY!? No jää nähtäväksi. Pupun korvat, eli klitorisansan sai värisemään kahdella eri taajuudella. Tämä vekotin ei kyllä ollut mun silmiin kovin houkutteleva tai kuumentava näky.

Sauvassa kohta jossa helmet liikkuvat, tuntui kivalta, tosi kivalta, kun siitä otti käsillä kunnolla otteen. Rentouttavaa. Sauvan pinta on nihkeää ja kitkaista pehmeähköä kumimaista materiaalia joka imaisee pölyn itseensä heti.. Ja haisee kumille, muoville.

Pesun kanssa sai olla tarkkana että vesi ei yllä käsikappaleeseen, se ei ole vesitiivis.

Tilanne vaati intensiivistä mielikuvafiilistelyä ennen testaamista. Pokka ei vaan meinannut pitää. Masiinan ääni ei yhtään helpottanut tirskumista; ääni oli kova ja helmet kolisivat toisiaan vasten pyöriessään sauvan ympäri. Sain koottua itseni. Mielikuvafiilistely, ja kädet, saivat alakertaan lämpöä niin että liukkaritehdas käynnistyi. Hieroin itseäni sauvan kärjellä ja ujutin sen hitaasti sisääni. Pikkuvibra osui juuri oikeaan paikkaan ja matalammalla taajuudella oli mukava ja sopiva. Hidasta liikettä ja vibran toistuva osuminen ja viivyttely oikeassa paikassa saivat "tulosta aikaan"; kyllä keskivertovibralla saa aika mainion orgasmin kun on riittävä lämpö valmiina. Laukeaminen oli mulla juuri enemmän vibran ansiota. Helmien liikkumisen funktiota en oikein hoksannut, enkä varsinkaan suunnan vaihdon valintamahdollisuutta. Mieluummin käyttäisin sauvaa offilla ja vibraa onnilla.

Mun makuuni Jumping Rabbit on liian.. liian... se on liikaa. Tuntuu että yhteen masiinaan on yritetty liikaa kaikkea hilavitkutinta, että halvan oloisen lelun arvoa on pyritty nostamaan koruhelmillä ja lopputulos on koominen. Mun makuun "less is more". Ääni on aika kova. Ja pidän enemmän ohuemmasta sauvasta. Paristokäyttöisyydestä miinusta. Vaikka mun arvio Jumping Rabbitista jää miinuksen puolelle, jollekin se varmasti sopii, olisin saattanut itsekin pitää tästä silloin n. 15v sitten kun vastaavaa esiteltiin siellä kotikutsuilla. Mutta nyt, oma maku, ja vaatimukset ovat erilaisia kuin silloin. Makuasioita siis.




Yonan arvio tuotteesta Lady Bi Vibraattori

Sain Kaalimadon toimittamana melko tutun näköisen paketin. Fun Factoryn paketti: YESS! Hämmentyneenä katsoin, että olen jo saanut tämän aiemmin testattavaksi. Kummastuneena avasin paketin ja vasta kun otin vekottimen käsiini, huomasin että eihän se ollutkaan Miss Bi vaan isompi, pidempi "versio" siitä.

Lady Bi. Ylväs, jykevä, laadukkaan oloinen, selkeästi tunnistettavaa Fun Factoryn sarjaa. Ja samoin kuin pikkusiskonsa, eka lataus piti olla pitkä ja kiireetön.

Lady on vesitiivis ja materiaaliltaan kivan tuntuista silikonia. Pinta on sen verran "samettinen" että kerää ilmasta pölyä itseensä. Ladyn linjakas kaareva muoto on ihana. Muoto saa uteliaaksi ja kärsimättömäksi. Se saattaa saada kiroamaan pitkää latausaikaa.

Pari Fun Factoryn vibraa testanneena osasin jo vähän odottaa, että värinä on hurja! Kahdesta moottorista toisen (pidempään ja paksumpaan osaan yhdistyvä) voima on kuin katujyrässä! Pokka petti kun testasin käsissäni kovia värinöitä. Ei voinut kuin nauraa hämmästyksestä. Kyllä kuulkaas tämä toimii vaikka toppavaatteiden läpi! Värinän voimaa ajatellen ääni on onneksi kohtuullinen. Tässä on molempia moottoreita säätelevien nappuloiden takana erilaisia värinäohjelmia. Pienemmässä vibrassa on värinät vähän korkeampaa taajuutta. Näin ollen erilaisten värinöiden määrä on suuri: ihan varmasti kaikille löytyy joku mieluinen moodi.

Nyt oli niin että olo oli valmiiksi levoton ja kärsimätön ja maltoin olla painelematta värinänappuloita. Oma liukkaritehtaani oli levottomissa ajatuksissani käynnistynyt. Sauva kiusasi huuliani hitaasti ja painui liukkaasti mutta hitaasti sisääni ja kyllähän se tuntui hyvin siihen loksahtavan. Sauvan muoto oli kohdillaan. Nautiskelin vähän aikaa odottavasta fiiliksestä, pitkitin hetkeä, jolloin vihdoin painoin molemmat vibrat päälle. Jännitti ajatus painaa sauva syvälle niin että pienempi vibra koskettaa klitorista. Ja siinä kävi juuri niin kuin odotinkin: tulin sekunneissa.

Eka testauskerta oli niin kova lataus molemmissa Ladyissa, että toisella kerralla pystyi vähän paremmin testailemaan vibroja. Itselle kivoin oli: isossa osassa ei värinää ja pienessä mahdollisimman matalataajuuksinen. TAI sitten niin että käytin vain isompaa osaa klitorikseen: silloin kun haluaa sitä katuporaa: hidasta voimakasta raakaa tärinää.

Sauvan ohjauspäässä oleva rengas on ergonomian juhlaa. Siitä saa hyvän ja monipuolisen otteen, Ja tykkään siitä, että koko laite tuntuu käsiteltäessä laadukkaalta ja tukevalta.

Ladattava ja vesitiivis --> arvostan.

Tämän valmistajan laatu ja tyyli ei pettänyt taaskaan. Lady Bi on tosi monipuolinen, hyvin muotoiltu ja paikalleen loksahtava, eikä myöskään tingi tyylistä!




Yonan arvio tuotteesta Vive Shiatsu

Sain testattavakseni varsin hupaisan näköisen laitteen. Hupaisan siksi että olen joskus nähnyt tämän tyyppisiä masiinoita esim. elektroniikka- /kodinkonekaupoissa tai nettikaupoissa tarkoitettuna nimenomaan hartia- tms. hierontaan. Kuitenkin muotoilultaan selkeästi itsetyydytykseenkin mainiosti soveltuvana mutta sen tyyppistä mahdollisuutta ei tietenkään ole pakkauksessa tai mainoksessa mainittu. Ne ovat hymyilyttäneet minua mutta en ole tosiaankaan tullut harkinneeksi hankkimista, ainakaan omia levottomia leikkejä ajatellen.

Nyt sain siis Kaalimadolta VIVEn Shiatsu-laitteen, jonka toisessa päädyssä on hartioiden jne hierontaan sopiva pyöreä nystyräinen hierontapää ja toisessa päässä piristävän rehellinen vibra/dildo.

Pakkaus oli laadukkaan tuntuinen ja kuvassa on hyvinkin ylellisen näköinen laite. Metallinhohtoista kultaa ja tummaa pinkkiä.

Kun sen otti pakkauksesta käsiinsä, huomasi sen metalliosien olevan muovia, vähän halvan tuntuista muovikultaa. Värillinen silikoniosa sen sijaan tuntui pinnaltaan todella hyvältä ja sileältä. Sauvaosa oli tyylikkäästi muotoiltu ja "taitettu" vähän keskeltä. Sauva oli jäykkä eikä taipunut taitoksen kohdasta. Ja lempeästä silikonipinnasta huolimatta sauva oli kova.

Mukana oli usb-latauspiuha: hyvä, ei paristoja. Itse laturia ei ollut. Sekin on hyvä, niitä alkaa kerääntyä jo paljon puhelimiin ja muihin laitteisiin liittyen. Vesitiiviys on hyvä: se helpottaa puhdistamista sekä mahdollistaa käytön esim. kylvyssä tai suihkussa.

Tyypilliseen tapaani en manuaalia avannut ja lataamisen jälkeen aloin vain painella nappuloita ja yrittää laitetta päälle. Pyöreän pään värinä oli mukavan voimakas ja hidas. Ja värinämoodeja oli useita monenlaisia. Laitteen ääni oli värinän voimaan nähden kohtuullinen eikä yhtään häiritsevä. Sauvaosan värinä oli nopeampi ja korkeataajuisempi ja ääni oli enemmänkin ininää kuin tärinää.

Tiesin heti, että tykkäisin käyttää sauvaosaa pelkkänä sauvana sekä pyöreää osaa klitoriksen kiihottamiseen koska pidän paljon enemmän hitaammasta värinästä, ja rytmitkin olivat mieluisia. Pyöreän pään testaaminen olikin "tuloksellista" vaikka jo pikkuhousujen läpi!

Sauva oli tosi hyvin muotoiltu ja se pinta oli ihana, sisällänikin. Itse en oikein sauvan ininävärinästä saanut lisäpotkua käyttöön, mutta muuten sauva on vallan mainio. Ja ergonomia muutenkin kohdillaan, kun pyöreän pään saa tukevasti kämmenen sisään.

Sauva paksunee kärjestään pikkuhiljaa, joten se joka tykkää työntää peppuunsa tavaraa niin tämä on kyllä hyvän mallinen tavara, ja pinta sileä.

Mites sitten se hartioiden hierominen. No toimii. Värinä rentouttaa ja jälleen kerran: pintamateriaali tuntuu iholla hyvältä. En ole vielä päässyt kumppanin kanssa testaamaan kiireetöntä kokovartalohierontaa mutta aion todellakin tehdä sen pian! Rentouttavassa hieronnassakin on tärkeää, että meteli ei ole kova. Siitä pointsit vielä toistamiseen.

Pisteet siis monipuolisuudesta, muotoilusta, silikonipinnasta, äänestä, vesitiiviydestä, viimeistelystä sekä hierontapään värinästä. Niin ja ladattavuudesta. Miinukset muoviosien rihkamafiiliksestä. Tämän luettelon perusteella: reilusti plussan puolella! Voin siis suositella kaikille. Sinkuille, parillisille, elämästä nauttiville hedonisteille.




Yonan arvio tuotteesta Gläs - Red Head Double Dildo

Syksyn ensimmäisen yllätyspaketin sisältö sai tämän lasidildoneitsyen kihertämään uteliaisuudesta. Gläs-lasisauva oli pakattu pahviseen laatikkoon ja oli käärittynä ison kennomuovin sisään tiiviisti ja turvallisesti.

Mitä tulee dildoihin, pidän yleisesti ottaen joustavasta, vähän periksi antavasta, samettisen sileästä materiaalista. Gläs on kaikkea muuta. Mutta se oli kiehtova ja hyvällä tavallakin erilainen. Jotenkin vaarallinen: niin vahva, periksiantamaton ja toisaalta lasi materiaalina on niin särkyvä luonteeltaan.

Sauva on aika tyylikäs kaikessa minimalistisuudessaan, ja keskiosan ollessa täysin läpinäkyvä, ulkonäöltään se on hyvin kevyt. Fyysisesti tietenkin painava sen ollessa umpilasia.

Välittömästi alkoi kiehtoa lasin lämmönpitävyys. Ennen testausta lämmitin sen vähän "kuumeiseksi". Vaikutus oli odotettu/toivottu. Laitoin sauvan "lepäämään" alavatsalle niin että se taipui alaspäin ja luovutti ihanaa lämpöään alahuulilleni. Pelkkä hengityksen liike ja sen mukana ihan vähän liikkuva sauva saivat lantion ja alakerran levottomaksi. Sauvan paino tuntui hyvältä ja hyväilevältä.

Lämmin lasipinta tuntuu iholla hyvältä ja sileältä ja etenkin tuoreen brassisokeroinnin jälkeisellä sileällä iholla kiihottavalta.

Lasipinta jatkoi hyvää tuntuaan myös sisälläni. Muoto ja kaarevuus olivat hyvät. Ja en malta taaskaan olla mainitsematta: se lämpö.

Tämä menee nyt taas älyttömäksi hehkutukseksi mutta; voiko olla helpompaa puhdistettavaa kuin sileä pyöreämuotoinen lasi. Ei.

Muutaman päivän tauon jälkeen sauva pääsi töihin uudestaan, kun mieheni otti sen suuseksiin mukaan. Sauva lämpenee aika nopeasti myös ihokontaktista. Onneksi, sillä kylmä lasi on kylmä, ja minä tykkään lämpimästä. Kuten jo mainitsin, sauva on hyvän muotoinen ja tuntuu hyvältä sisällä. Hidasta liikettä ja siihen lisäksi taitavaa kielityöskentelyä. Tuloksena hyvin orgastinen sunnuntaipäivä sängyssä!

Gläsin dildo oli positiivinen yllätys! Tasokas, tyylikäs ja yksinkertainen. Hyvä lahjaidea!




Yonan arvio tuotteesta Ouch Reversible Paddle

Vähän ihmettelin noutaessani uutta lähetystä Kaalimadolta. Paketti oli niin kevyt. Mietin mikä voi olla niin kevyt.. onko laatikko unohdettu täyttää. Lähetyksen purettuani ihmettelin vielä enemmän. Reversible Paddle ei sanonut mulle yhtään mitään, enkä tajunnut vaikka pakkauksessa oli tuotteesta valokuva.

Mietin mahtaako se liittyä jotenkin sitomiseen; joku ranteeseen solmittava juttu. Kun sain tämän kummallisen systeemin käsiini tajusin, että se ei taivu riittävästi sitomista ajatellen. Oli pakko näpytellä nimi googleen ja sieltä klikkasinkin Kaalimadon sivut auki.

Voi luoja... Sain testattavakseni lätkän. Tämä oli ehkä tähän mennessä haastavin arvioitava, sillä seksin yhteydessä läiskiminen pakaralle kämmenelläkin lähinnä saa mut tirskumaan; mitään kiksejä se ei tuo vaan lähinnä on huvittavaa.

Taputtelin lätkällä itseäni käsivarteen saadakseni vähän tuntumaa miltä tuntuu. Lätkän toinen puoli on vähän pehmeämpää materiaalia ja toinen puoli tekonahkaa. Huokoisen puolen lätkäisy oli vähän lempeämpi. Tosin kaikki lätkäisyt puolista riippumatta olivat suhteellisen kesyjä. Voisin siis suositella tätä aloittelijalle ja sellaiselle jolle ääni on tärkeämpi kuin tuntuma.

Kumppanini ei ole hänkään oikein innostunut läiskimisestä seksissä. Testaushetki oli siis viihdyttävä kun pokassa oli molemmilla pitelemistä. Tämän lelun testaus oli näin ollen viihdyttävää kun testailimme lätkimisvoimakkuuksia toistemme pakaroille. Sen jälkeen jätimme lätkän sivuun ja jatkoimme muissa mukavissa puuhissa..

Jos olisin innostunut piiskaamisesta, valitsisin varmasti mieluummin raipan tai jonkun ruoskan tapaisen. Parasta lätkässä mulle/meille oli viihdyttävyysaspekti. Lätkä on myös mustana ihan tyylikkään näköinen mutta en millään keksi sille muuta käyttöä. Tai en ole vielä keksinyt.




Yonan arvio tuotteesta Durex Intense Orgasmic Gel

Lähtiessäni muualle viettämään joulua sain juuri ennen lähtöä tekstarin saapuneesta paketista ja hihkuin uteliaisuudesta saadessani vielä yhden joululahjan. Paketti oli höyhenenkevyt. Sieltä paljastui pieni purnukka Durexin Intense Orgasmic Geliä.

Pelkäsin alusta saakka, että tästä Kaalimato ei mitään myyntimainosta saa. Olin nimittäin joskus ikuisuus (15v?!) sitten tilannut jotain kihelmöintigeeliä jostain kutsuilta ja se osoittautui varsin turhaksi aineeksi. Mulla oli siis asennevamma olemassa ennen tämän uuden geelin testausta. Oli nollattava pää ja säätää tilalle neutraali uteliaisuusvaihde.

Paketti oli niin kuin mikä tahansa markettipakkaus. Voisin helposti nähdä sen myynnissä sujuvasti kortsuhyllyllä. En usko, että ujollakaan olisi tällaista ongelmaa siirtää ostoskärryyn. Helposti lähestyttävä tuote siis.

Geeliä on pumppupullossa 10 ml. Arvioidaan että sitä riittäisi n. 20 käyttökerralle. Varmasti paljon vaikuttaa, käytetäänkö sitä pelkästään klitoriksen alueelle vai laajemmin.

Levitin tuotetta klitoriksen alueelle ja sitten uteliaana vain odottelin miltä iholla tuntuu. Vähän ajan päästä iholle tuli viileän tuntuinen tuulahdus. Olin yksin ja hieroin hellästi klitoriksen aluetta. En tiedä vaikuttiko aika vai kiihotus, mutta homman edetessä viileys vahvistui. Ja muuttui. Siitä tuli veikeä ja aika voimakas kylmän ja kuuman kihelmöinti. Lisäsin geeliä vielä ja levitin sitä myös häppäreille. Samanlainen viileä tunne ja kihelmöinti. Kuin alakerta olisi ollut tulessa mutta viileällä tavalla. Tunnetta on vähän hankala kuvailla. En ollut erityisen levottomalla fiiliksellä testauksen alussa mutta lopussa kävin kyllä kuumana ja halusin jopa vähän pidätellä orkkua ja pitkittää merkillistä tuntemusta iholla.

Alakerran pesun jälkeen viileä tunne kesti vielä yllättävän kauan.

Testasin tätä tuotetta toisella kerralla myös miehelleni ja hän tunsi kalussaan vain vaimeaa lämpöä jota ei enää erottanut siinä vaiheessa kun hyppäsin, ratsaille. Itsekään en silloin tuntenut geelin vaikutusta silloin, tosin siihen saattaa liittyä mun oman liukkarini tehokas tuotanto joka syrjäytti muut nesteet..

Tuotteen yhteydessä on liuta varoituksia: ei silmiin, ei suuhun... Näistä saattaa tulla vähän ylitietoiseksi ja jarruttaa vähän omaa heittäytymistäni seksissä johon usein kuuluu suuseksi, ja geeliä voi helposti ajautua myös silmiin mikäli unohtaa että sitä on sormissa.

Asennevammaiselle tämä oli kyllä positiivinen yllätys, ja vaikutuksen voima yllätti. Tämä saattaisi sopia hyvin sellaiselle naiselle jolla on tuntoaistin kanssa haasteita. Ja kenelle tahansa seksielämää virkistämään.




Yonan arvio tuotteesta Partner Plus Couples Vibrator

Sain kevätpaketissani mielenkiintoisen minulle täysin uudenlaisen tuttavuuden, Partner Plussan.

Pahvisen pakkauksen kannessa oli masiinasta kuva enkä oikein tajunnut mikä se oli. Piti avata paketti ja tsekata onko ohjeita.

Kun tajusin mikä U:n mallisessa vibrassa oli ajatuksena, innostuin: tätä käytetään yhdessä kumppanin kanssa. Vibra oli kiehtova ja täysin uusi idea mulle.

Vibra on ladattava; latauspiuha oli mukana. Myös täysin vedenpitävä sen kerrottiin olevan: helpottaa aina puhdistamista ja tuo muutenkiin lelun käyttöön huolettomuutta.

Pinta oli ihanan tuntuista silikonia, pinta oli lempeä ja jotenkin samettinen.

Latasin lelun valmiiksi tulevaa viikonloppua varten kun mieheni oli tulossa luokseni.

Kokeilusta ei ikävä kyllä ole paljon sanottavaa. Värinä oli mun makuun liian... korkea. Vaikea selittää; liian voimakas, kuin sähköiskuja.

Kun U:n asetti paikoilleen, värinä ei osunut oikein mihinkään muuhun kuin häpykummun yläpuolelle: liian kauas. Ja vaikka se luisui helposti pois paikaltaan, värinä ei osunut oikeaan paikkaan. Ja yksi haaste tosiaan oli se, että masiinaa piti pitää aika voimakkaasti paikoillaan yhdynnässä. Seuraava haaste oli värinärytmin muuttaminen. Nappula oli kyllä hyvin yksinkertainen, mutta sitä piti painaa niin lujaa, että oli hankalaa muuttaa värinää U:n paikalla ollessa ilman älytöntä häsläämistä.

Mieheni ei myöskään saanut mitään kiksejä värinästä ja koki vibran olevan enemmänkin tiellä. Sanoi että tunsi minun olevan vähän täynnä!

Paras värinämoodi oli epämääräinen ja värinää hitaasti hidastava. Ehkä tuota moodia voisi käyttää ihan normi klitorisvibrana yksin.

Oikein harmittaa, kun emme oikein saaneet tuosta mitään irti koska ajatuksena se oli kiehtova ja odotukset olivat kovat. Se myös oli laadukkaan näköinen ja tuntuinen.

Vibra oli tosi voimakas, joten tämä saattaisi toimia jonkinlaisena kiihottimena tuntohäiriöistä kärsivälle.

Peppuseksiä emme tuon kanssa kokeilleet. U:n pää voisi olla kyllä sopiva siihen hommaan.




Yonan arvio tuotteesta Laya II Black Line

Mikä ihana yllätys kun näin Kaalimadon paketista paljastuvan Fun Factoryn paketin. Tuon merkin kaikki kokeilemani lelut ovat olleet laadukkaita ja suorastaan uhkuneet tehoa, ja sitä laatua.

Laya II on (mulle) aivan uuden mallinen vibra. Jo tutuksi tullut latauspiuha kiinnittyi reippaasti magneettinapoihin ja toisen pään sai kiinnittää johonkin kotoa löytyvään random laturimuuntajaan.

Lelun pinta on sileää ja mattaista silikonia; sekin tutuksi tullutta merkin muista leluista. Tyypilliseen tapaani en lukenut ohjeita kunnolla vaan aloin jälleen vaan painelemaan päämäärättömästi nappuloita. Mitään ei tapahtunut. En tietenkään ottanut tuossakaan kohtaa ohjekirjaa eteeni vaan pyörittelin ja ihmettelin miten saan testattua värinöitä. Tajusin, ja muistin, että kone on lukossa ja sain avattua lukituksen painamalla kahta nappulaa yhtäaikaa.

Tehokas värinä alkoi ja + ja - -nappuloista sai esiin monenlaista värinärytmiä ja voimaa. Vähän taas hirvitti: voimaa ja tehoa todella oli! Tämä, niinkuin kokeilemani Fun Factoryn vibrat aina, ovat kyllä todella varmoja kiihottajia! Rytmejä oli moneen makuun: aaltomaista, katkeilevaa, sykkivää. Nopeina ja hitaina versioina. Monet ovat voimakkaita mutta myös vähän iisimpää rytmiä ja värinää löytyi herkempään menoon.

Mä niin tunsin tietäväni jo etukäteen miten tulee käymään ekalla kokeilukerralla kun siirryn käsissäni tapahtuvasta värinäkokeilusta alakerran alueelle. Ja kyllähän siinä niin kävi kuten odotinkin, takuuvarma nopean orgasmin antaja!! On vaikea hidastella kun ei malta nostaa masiinaa iholta pois.

Jotkut värinät olivat niin voimakkaita, että vibraa pitelevässä kädessä alkoi tuntua turtumista ja vähän jo alkoi kaivata "kahvaa" johon saakka värinä ei tuntuisi.

Tämä lelu on ergonominen; istuu hyvin käteen. Ja muoto ja pinta ovat sellaiset, että sillä on hyvä kiihottaa myös ilman värinää liukkarin kanssa. Toisen pään voi halutessaan sujauttaa sisäänsäkin. Sen voi laittaa "lepäämään" häpykummulle.

Mietin Layaa testatessani, että itselleni tällaiset vibrat ovat vähän turhankin nopeita tyydyttäjiä. Jos haluaisi nautiskella pitkän kaavan mukaan, värinää ei saisi olla. Koska kärsimättömyys. Malttamattomuus. Tämä ei tee Layasta huonoa vaan päinvastoin. Se on aika täydellinen kiihottaja! Itseäni tässä pitäisi kouluttaa kärsivällisemmäksi pitkittelijäksi. Onneksi Layasta löytyi myös vähän kiusoittelevampaa rytmiä.

Lelu on vesitiiviytensä ansiosta helppo pestä. Ja suihkukaverinakin täydellinen! Sitä on helppo käyttää. Laya on laatukamaa, ei mene rahat hukkaan.




Yonan arvio tuotteesta We-Vibe Pivot

Kaalimato yllätti minut tällä kertaa pariskuntalelulla; We-Viben Pivot-penisrenkaalla. Jotenkin rakastan sitä kun lelun laatu näkyy jo pakkauksessa. Tämä oli pari astetta laadukkaampi laatikko, ei mikään ihan luxus, mutta sellainen että teki mieli kohdella arvokkaasti sitä mikä siellä ikinä onkaan.

Rakastan myös sitä, että vibraattorissa ei ole pattereita vaan moderni ja helppokäyttöinen usb-kaapeli. Sekä myös sitä, että lelussa ei ole saumoja eikä reikiä ja että se on vesitiivis. Näistä kaikista peukut Pivotille. Nämä kertovat laadusta.

Materiaalista pointsit myös; lempeän tuntuinen silikonipinta joka on yhtä aikaa sileä ja nihkeä. Ulkonäkö on tyylikäs ja yksinkertainen; less is more. Ei mitään muita yksityiskohtia kuin kaksi teräksen väristä latauskontaktia. Power-nappi on nerokkaasti piilotettu silikonipinnan alle eikä sitä kovin helposti huomaa. Jotenkin se kuitenkin oli niin loogisesti siinä, ettei tarvinnut etsiä. Sillä yhdellä nappulalla löytyvät myös värinäohjelmat; ihanan yksinkertaista.

Renkaan vibraohjelmat ovat hyvin loogisesti löydettävissä ja siellä olikin monta valmista ohjelmaa monenlaiseen makuun.

Todella hiljaisesta äänestä pisteet 5/5; ääni ei häiritse yhtään!

Otimme renkaan mukaan leikkeihimme pikimmiten. Rengas on joustavuudeltaan aika jäykkä mutta kohtuullisella voimalla sen sai aika helposti asetettua paikalleen. Täytyy sanoa, että en kyllä muista oliko vibra päällä jo rengasta paikalleen laittaessa mutta säätönappi on sen verran jäykkä että ohjelmien selaaminen kesken leikin oli jokseenkin säätämistä. No sitten se värinä. Se vei kyllä kaiken huomion. Värinä on voimakas ja sitä ei olla ikävä kyllä saatu ollenkaan eristettyä siihen "palikka"-osaan vaan se tuntui vahvana koko renkaassa ja tuntui että molempien alakerta tärisi niin että tuntemisen herkkyys hävisi. Sekä minulta että mieheltäni. Vaikutus oli sama vaikka vaihtoi värinäohjelmaa matalammaksi.

Muuten pelkkänä renkaana, silloin kun vibra ei ollut päällä, oli tosi jees ja hyvän tuntuinen. Hyvä puristus ja materiaalina hyvä kun varastoi kropasta lämpöä. Pysyi hyvin paikoillaan.

Testasin myös We-Connect-appia. Yhteyden renkaaseen sai helposti bluetoothin kautta ja noin vaan rengasta voi käskyttää puhelimella. Rengas liitetään yhteen luuriin, ja kumppanin puhelin liitetään sovelluksen kautta. Huomasin että ohjelman avulla värinän voimaa voi muuttaa aika paljonkin jolloin se on paremmin eristettynä siinä "palikka"-osassa.

Rengas toimii hyvin myös soololeikeissä: koska vibra on voimakas, ääni pieni; tykkään! Halutessaan voi myös kiinnittää dildoon. Kokeilin sitä lasidildon varteen ja aika hyvä pari! Sovelluksen kautta kumppani voi käskyttää värinää ja olla näin leikeissä mukana!

Paketissa oli mukana myös tosi hyvä vesipohjainen liukkarinäyte We-Vibe Lube.

Huoleton ja helppo puhdistaa!

Kaiken kaikkiaan kuvio meni näin: odotukset kovat, käytännössä pieni pettymys turtumisen takia, sen jälkeen sovelluksen säätömahdollisuuden kautta olikin kuitenkin parempi! Ja toimii tosiaan myös irrallaankin klitoriskiihottimena.




Yonan arvio tuotteesta iAbby G Battery plus

Vähän yllätyin kun paketissa oli myös paristopari, sekä ihmettelin kun samalla löytyi myös click'n'charge-latauskaapeli. Selvisi että paristot ovat ladattavat. Onneksi. Jotenkin on alkanut tökkiä kertakäyttöparistot ja olenkin aina tykännyt ladattavista leluista, niissä on laadun tuntua.

Fun Factoryn muotokieli on tunnistettavissa. Sauvan pinta on ihanan samettinen ja muoto oikein lupaava. Jo nimessä ilmenevä G-kirjain kertoo että sauvan kärki kaartuu. Hieman yllätyin kun "kahva" oli jollain tavalla muovisemman, "halvemman" tuntuinen kuin muissa FF:n tuntemissani leluissa.

Paristot laitettiin kahvan sisään yhtä loogisesti kuin taskulampussa. Paristopesä ja muovisen tuntuinen pinta saivan hetkeksi epäilemään onko tämä ollenkaan vesitiivis ja piti tarkistaa asia. Onhan se, onneksi. Vesitiiviys antaa masiinalle käyttöön huolettomuutta enkä vähempään tyytyisikään.

Mukava yllätys oli valmiiksi ladatut patterit. Ei tarvinnut odottaa ekaa latautumista. Tämä onkin mielestäni ainoa etu paristokäyttöisessä vempeleessä (vrt.sisäinen akku); jos on virtaa nolla ja pitäisi saada sauva käyttöön HETI, mielellään jo minuutti sitten, on helppo ottaa vaikka kaukosäätimestä hätätapauksen ilmetessä paristot sisään ja vibra heti käyttöön.

Sitten värinöiden testaus. Ai että. Tämä on jälleen mun makuun! Ääni ei ollut kova, ja värinät yllättävän matalataajuisia, ja rytmien osalta mahtava yllätys oli hyvin hidas aaltorytmi. Ja tässä sauvassa on uutena ominaisuutena (mulle) mahdollisuus tallentaa lempparirytmi muistiin niin että kun seuraavan kerran käytät vibraa niin se paras rytmi on heti käytössä eikä tarvitse "kelata" ja etsiä sitä!

Näissä FF:n vibroissa on ominaisuutena lukitustoiminto ja nyt tässä uudessa tuo muistitoiminto. Jos ei opiskele kunnolla näitä niin välillä saattaa olla arvontaa ja kokeilua mitä nappuloita ja miten kauan ja minkälaisena yhdistelmänä painetaan. Itse oon laiska opettelemaan mutta kokeilemalla aika nopeasti nämä selviää. Ja on itse asiassa aika kiihottavaa se viivytys, kun yrittää arpoa oikeita yhdistelmiä ja aikoja. Ei se siis mitään ydinfysiikkaa ole, mutta mä olen niin kerta kaikkiaan huono lukitsemaan päähän tällaisia asioita kun on aivot ylikuormittuneen arjessa muutenkin.

Kun värinä on voimakas eikä aaltoile, tarkoittaa se mulle ryntäämistä orgasmiin. No ei ole ryntääminenkään hassumpaa. Mutta jos haluaa orgasmiin voimaa ja ennen kaikkea haluaa nauttia matkanteosta, suosin hitaita rytmejä ja aaltomainen kuvio toimii silloin. Viipyilevää, houkuttelevaa, kiihottavaa. Tässä vibrassa riittää voimaa ja pätevyyttä niin kuin kaikissa kokeilemissani "sisaruksissakin".

Abby on myös loistava dildo. Hyvä yhdistelmä jämäkkyyttä ja joustavuutta, muotoilu kohdillaan. Ei tarvitse omaa liukkaria odotella ollenkaan!

Mitäs vielä. Samettinen pinta tuntuu todella hyvältä mutta imee ilmasta pölyä itseensä, onneksi on helppo huuhdella.

Tämä FF:n lelu ei pettänyt, riittää laatua, voimaa, muotoa.

Hyvät ihmiset, olen tässä testaillessani huomannut, ja aiemminkin asiasta saarnannut. Panostakaa hyvään ja laadukkaaseen vibraan. Parinkympin ja satasen vibraattoreilla ON hintaeron kokoinen laatuero!

Muistakaa, kun mietitte viime hetken joululahjoja Kaalimadolta! Niin.




Yonan arvio tuotteesta Fifty Shades Freed Clitoral Vibrator

Yllätyspaketissani oli markettimainen pahviboksi; kiiltävää pintaa, tunnelmallisia ja tummanpuhuvia värejä ja kuva tuotteesta. Tuote näytti silmiini hajuvesipullolta mutta laatikon teksti kertoi mistä tuotteesta on kysymys: clitoral vibrator.

Vibra oli tosi erikoisen mallinen: litteä, kuin joku lehti. Aika kaunis oikeastaan. Tyylikäs luumun värinen ja pinta oli aivan mahtavan tuntuista silikonia. Tuntui todella hyvältä iholla. Lelua voisi ihan pitää stressileluna ja pyöritellä vaan kädessä muodon ja ihanan pinnan johdosta.

Mukana paketissa oli usb-laturi. Matkalukon sai pois päältä klikkaamalla poweria kahdesti ja heti jäi ensimmäinen nopea aaltomainen värinärytmi päälle. Rytmien edetessä aallot nopeutuivat, kunnes muuttuivat vähän rauhallisemmiksi värinäpätkiksi onneksi, sillä itse tykkään hitaammasta rytmistä: se sopii tälläiselle kärsimättömälle kiirehtijälle paremmin kiusaamaan ja pitkittämään.

Uuden ja kummallisen mallinen vibra oli aika hyvä muoto. Sen sai laittaa "lepäämään" kummun päälle tai sitten nostaa niin että vain vibran kärki osui ihoon. Kärjessä värinä tuntui enemmän.

Kaasuttelumoodi oli mahtava, vei reippaasti mutta ei silti ihan rynnäten ihanaan orgasmiin.

Sanoisin että tämä oli aika perusvibra. Melko laadukkaan oloinen, hyvä materiaali, ja ulkonäöltään kaunis ja mysteerinen.

Sopii sinkuille ja pariskunnille hyväksi viihdykkeeksi!

On vedenkestävä: hyvä! Helppo puhdistaa juoksevan veden alla.







Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen