Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

We-Vibe - Verge värisevä penisrengas

TESTIRAPORTTI

We-Vibe-tuotesarjan uudehko Verge penisrengas vibraattorilla sai kehuja laadukkaasta materiaalistaan, vesitiiviydestään, ladattavuudestaan sekä We-Connect sovelluksestaan. Tuotetta voidaan käyttää sekä vain miehen nautintoon tai sekä miehen, että naisen nautintoon yhdynnän aikana. Testissä Verge tuntui toimivan paremmin miehen nautintoon vaikkakin tehot olisivat voineet olla paremmat. Tästä tuotteesta nauttivat penisrenkaiden kannattajat, jotka eivät kaipaa liian villiä värinää.

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

- Hei täällä on joku We-Vibe!
- Mikä niistä?
- "Verge", ilmeisesti penisrengas.
- No sitten tuo reikä on aikalailla liian iso...
- Taitaa mennä kassit samasta reiästä..
- No sitten...

We-Vibe on merkkinä meille tuttu jo entuudestaan ja jo pelkkä merkki on ollut laadun tae. Tässä vaiheessa mainittakoon, että We-Vibe Sync on meillä jatkuvassa käytössä ja siitä on hyvin vähän huonoa sanottavaa. Pakkaus jatkaa samaa linjaa kuin aiemmat tuotteet eli se on näppärän kokoinen, näyttävä ja huokuu hyvää laatua. Paketin sisältä löytyy itse penisrengas, sen USB-latausjohto, liukkarinäytepussi ja käyttöohjeita. Penisrenkaan materiaali on tummanharmaata supersileää ja saumatonta silikonia, joka tuntuu todella miellyttävältä ihoa vasten. Samaa materiaalia käytetään muissakin saman valmistajan tuotteissa. Itse laite on yllättävän iso ja hyvin jämäkkä. Pujotusrengas joustaa vain hieman, joten asennukseen suositellaan käytettäväksi laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta. Valmistajan muiden tuotteiden tapaan laitteen lataus näyttäisi tapahtuvan magneettisella laturipäällä varustetulla USB-laturilla ja värinän ohjausnappi on sijoitettu kuoren alle, joten tuote täysin vesitiivis. Tämän kanssa voi vaikka kylpeä ja puhtaanapito on takuuvarmasti helppoa! Laitteen kymmenen värinäohjelmaa on nopeasti pyöritetty läpi ja niistä löytyy kolme eritasoista tasaista värinää sekä seitsemän ohjelmaa. Värinä on We-Vibelle tyypillistä matalaa ja .murisevaa., eli sitä mistä meillä erityisesti pidetään. Kuten monia muitakin We-Viben tuotteita, myös tätä voidaan ohjata kännykästä We-Connect -ohjelmistolla joko paikan päällä tai netin välityksellä etänä. Käyttöohjeen perusteella laite on suunniteltu stimuloimaan miehen välilihaa, mutta kääntämällä sitä voidaan käyttää myös klitorisstimulaatioon yhdynnässä, perinteisen penisrenkaan erektiota parantavien ominaisuuksien lisäksi. Näitä kiihotinrenkaita meillä ei ole aiemmin käytetty, joten kokonaisuus vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta ja ajatukset alkavat jo nopeasti kääntyä koeajoon..

Valmistaja ilmoittaa että 90 minuutin latauksella saisi peliaikaa jopa kaksi tuntia mutta siihen vaikuttaa suuresti käytetty teho. Laitteessa vaikuttaisi olevan merkkivalo joka kertoo latauksen loppumisesta. Laite siis laturiin ja asiaan palataan illemmalla. Lataus toimii hyvin mutta magneetin kontakti latausnapoihin häviää suhteellisen herkästi. Kun kontakti saadaan aikaa ja merkkivalo syttyy, niin kannattaa ottaa askel taakse ja antaa laitteen ladata rauhassa. Vanhasta kokemuksesta voidaan sanoa, että nämä navat kannattaa pitää erityisen puhtaana hyvän latauskontaktin ylläpitämiseksi.

Sitten itse testiin. Ohjeiden mukaan (joita myös tarvittiin), laite voidaan pukea siten, että sen kupera puoli on ulospäin, jolloin vibraosa osoittaa miehen välilihaan päin. Sillon laite voidaan kääntää vibraosa ylöpäin ja laite toimii naiselle kiihotinrenkaana. Toinen vaihtoehto on kääntää laite kovera puoli ulospäin ja vibraosa niin ikään kurottelee eteenpäin. Myös tällöin rengas voidaan kääntää kahteen asentoon, eli vibra ylös tai alas. Eri tavat testattiin eri kerralla, sillä paikalleen laitettua rengasta ei sattuneesta syystä saa pois kesken touhun, mutta sen kääntäminen onnistuu pienellä vaivalla.

Ensimmäisellä testikerralla kupera puoli oli ulospäin, jolloin tuntui, että tehoa jäi puuttumaan. Edestakainen liike vie tässä asennossa vibraa pois pelialueelta ja jotta naiselle tuli mitään tuntumaa, piti nyhjätä melkeinpä paikallaan. Toisaalta tälläkin on käyttönsä, jos esimerkiksi sattuisi olemaan ranteistaan kiinni sängynpäädyssä eikä ole vielä saanut lupaa liikkua. Miehellä tärinä välilihaan otti ihan mukavasti, ja rengas tuntui myös voimistavan erektiota. Tuskin tällä erektiohäiriötä peitotaan, mutta lisätuntumaa sillä sai selvästi. Loppumetreille kaivettiin tehokkaampi suristin ja Verge jäi miehen nautittavaksi. Toisella testikerralla päätettiin kääntää rengas toisinpäin, jotta naiselle tärinä olisi tuntunut voimakkaammin ja vibraosa olisi kurotellut kauemmas. Vibrapää kuitenkin tökki hankalasti, eikä innostanut sillä kertaa jatkamaan. Miehellä soolokäytössä laite oli ehkä parhaimmillaan, mutta silloinkin tuntemukset jäivät .ihan kiva. tasolle. Paine välilihaan saisi olla suurempaa ja tässä tapauksessa laitetta piti painaa käsin parempaan tuntumaan. Tämä kuitenkin lienee kiinni kunkin fysiikasta, joten toisilla tämä saattaa toimia paremmin. Kaikkiaan odotukset olivat suuremmat kuin mitä laitteella oli tarjota, mutta silti se selviytyi osa-alueillaan ihan kelvosti. Harjoitukset kuitenkin vielä jatkuvat, joten romukoppaan ei laite ole lentämässä.

Plussat:
- laadukas tuotemerkki
- helppo pukea
- materiaali miellyttävä ja helppo pitää puhtaana
- vesitiivi
- etäkäyttömahdollisuus
- kädet vapautuvat muuhun touhuun, kun laitetta ei tarvitse pitää paikallaan
- puristi sopivasti

Miinukset:
- lyhyen koekäytön jälkeen paras tuntuma jäi vielä puuttumaan
- tehottomampi kuin merkin muut koeajetut tuotteet

Kenelle:
- penisrenkaista kiinnostuneille
- pientä tehoa tarvitseville
- jotain uutta etsiville

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Edellinen arvio: Tom Of Finland - Stacked Ball 5X Vibe Seuraava arvio: Jülie Lovetoys - 2-Armed Massager
v