Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Jülie Lovetoys - 2-Armed Massager

TESTIRAPORTTI

Kaksipäinen Jülie Lovetoys-tuotemerkin hieromasauva sai kahdenlaista palautetta. Toinen testaajapariskunta ylisti sitä maasta taivaaseen, kun taas toinen pari ei saanut sen käytöstä haluamaansa irti. Molemmat parit kehuivat kahden moottorin tehokkuutta ja sauvan monipuolisia käyttömahdollisuuksia.

CoupleTPari, N 25 v., M 31 v.

Tällä kertaa testattavaksi tuotteeksemme tuli Julie Lovetoys merkin 2-armed massager. Pakkaus antaa selkeän kuvan mitä se sisäänsä kätkee, avaaminenkin sujui helposti ja tuotteen sai näppärästi hyppysiin ihmeteltäväksi. Ja ei kun testihommiin...

Testiin tulleen vekottimen kun paketista saimme ja patterit laitettua paikoilleen keskityimme hetken vain pyörittelemään vempelettä käsissämme. Materiaali on miellyttävän tuntuista silkkisen pehmeää silikonia, molemmat varret ovat todella taipuisia ja virtakytkimen sininen valo antaa hieman luksusta tuotteelle. Kahta yhtä aikaa työskentelevää moottoria on helppo käyttää ja vauhtia vibraan on helppo saada kesken leikkien. Värinää saa seitsemällä eri nopeudella ja sykkeellä ja testiajojen jälkeen voimme yhdessä tuumata että tämän laitteen värinät TOIMII. Eikä häiritsevästä surinastakaan tarvitse välittää koska tämä kaveri surisee miellyttävän hiljaisesti.

2-armed massagerin kahden varren kanssa oikeastaan vain mielikuvitus on rajana leikeissä joko yksin tai kaksin. Miehen saat tällä hetkessä hierottua kovaksi, paneskellessa toimii hierontaan kuin myös vapaana olevan reiän täyttöön, värisemään peniksen juureen... Kuten jo edellä mainitsin vain mielikuvitus on rajana tämän kanssa häärätessä.

Sooloiluun tämä natsaa myös oikein hyvin, toinen varsi sisään ja toisella klittaa kiusoittelemaan. Eipä se huonolta tuntunut yhtä aikaa A ja B rapussakaan. Yksin käytettäessä kaksivartinen orgasminaattori toimii siis myös hyvin, ajaa sekä hieromasauvan, kiihottimen että dildon roolin hyvin ja orgasmi on taattu. Seitsemällä eri värinällä saa mukavaa vaihtelua leikkiin, alimmat tehot antavat vain pientä värinää mutta tehoja nostettaessa on kyyti varsin orgasmista.

Perus saarnaajassa kaksivartinen vesseli oli hyvä kiihottimena ja hieromaan naisellisen herkkiä kohtia ja peniksen ympärille laitettuna myös isännän kassit saivat nauttia mukavasta värinästä. Ratsastushommissa tämä laite toimitti myös lisävärinää antavana kaverina niin emännälle kuin isännän kasseille tai B rapulle. Paras asento tämän kanssa, hmmm, tähän en voi sanoa muuta kuin joka asennossa toimi ja oli mukava twisti jyystöön. Pariskunnille tämä on siis oiva vieras mukaan leikkeihin, naapuri tai appivanhemmat eivät tämän hiljaiseen surinaan herää joten heippa hei tylsät anoppilareissut tai kyrpääntyneet naapurit kuin tämä löytyy matkasta mukana.

Leikkien jälkeen puhdistus on helppoa, pesu erotiikkavälineille passaavalla puhdistusaineella, hellä kuivaus ja ei muuta kun kaveri yöpöydän laatikkoon tai vaikka tyynyn alle odottamaan seuraavaa käyttöhetkeä johon tuskin kauan menee, sen verran kiihottavat vibrat tästä laitteesta lähti ja isäntä sekä emäntä tykkäsivät kyydeistä.

Kaiken kaikkiaan tämä kahden varren vesseli oli aivan mahtava lelu. Ulkomuoto hieman ensin arvelutti vaikka lelulaatikostamme yhtä ja toista jo löytyykin niin ehkä emme olisi keksineet tähän ihastua ja tätä hankkia ellei se testiin olisi tullut. Onneksi tuli koska tästä tuli yksi lempilelumme niin matkoille kuin kotineliöhinkin koska tässä yhdistyy näppärästi monta härpäkettä yhdessä laitteessa. Miinuksia emme keksineet monen testiajon jälkeen, niin yksin kuin yhdessäkin.

Suosittelemme jo leluilla leikkineille tai vaikka ensilelua hankkivalle.

Kirjoittanut: CoupleT
MurutoosaNaispari 32/28v

Esteettisesti melko heikkolahjaiseksikin kehuttu Murutoosa kiinnittää harvoin sen tarkemmin huomiota pakkausten ulkonäköön, oli sitten kyseessä hiusväri, televisio, raejuusto tai seksilelu. Kuitenkin, nyt kun Kaalimadon postittama Jülie LOVETOYS 2-armed massager oli riivitty postipaketista (tuttuun tapaan malttamattomana jo autossa) eivät naurunpurskahdukset ja facepalmit olleet hillittävissä. Kullanvärisen nyöri näytteli kantokahvan osaa Jülien laatikolle, jonka molempia sivustoja koristivat ilmeisesti sensuelleiksi tarkoitetut tummakutrisen naishenkilön kasvokuvat. Itse tuote oli aseteltu kruununjalokivien arvokkuudella läpinäkyvään muovivitriiniinsä, joka paljastui avaamalla pakkauksen etu- ja välikannen. Sama Paula Koivuniemeä nuoruusvuosinaan muistuttava neito esitteli kasvojaan myös näillä kansilla, yhteensä jopa seitsemän kuvan verran. Osassa kuvista mukana oli sentään itse tuote, mutta sen Tupperwarekutsujen mehujäämuottiesittelyä muistuttava pitelytapa ei kostuttanut mitään muuta kuin silmäkulmat. Kauniit kasvot naisella toki on, mutta kasvokuvien sijasta voisi esitellä aivan muita avujaan.

"For girls who like exploring and trying out new things, and for all those girls who prefer princes with certain qualities to one-night stands!" Lisää, paljon lisää facepalmeja. Kornin esittelytekstin lisäksi sen prinsseihin viittaava heteronormatiivinen sävy herätti hienoista ärsyyntymistä. Koko pakkaus tuntui suorastaan henkivän lupausta siitä, että .Kämmeniisi ei kasva karvoja, vaikka tekisitkin jumalanpilkkaa.. Astetta vapaamielisemmässä yhteiskunnassa Jülien voisi antaa itseään etsivälle nuorelle rippikoulun päätöslahjaksi. Murutoosa päätyi kuitenkin ytimekkäässä kulttuuris- yhteiskunnallis- historiallisessa analyysissaan siihen, että tuotetta myytänee kotimaassaan Saksassa päivittäistavara- tai ainakin kosmetiikkakauppojen hyllyllä, ja korni ulkonäkö pyrkii estämään vanhoillisten Hausfrau:iden stressin laukaisemat sydänkohtaukset. Vaikka pakkaus ei siis sytyttänyt, jäi jäljelle toivo, että saksalaiset seksivälineinsinöörit olisivat markkinointiosastoa pätevämpiä.

Tuttavallisemmin Juuliaksi nimetyn uuden ystävän ensikosketus on hämmentävä. .Mikä rääpäle!. .Kuin kuollutta hiirenpoikasta pitelisi!. Juulia todellakin näytti vielä vitriinissään jollain tavalla potentiaaliselta tyydyttäjältä, mutta läheisempi tunnustelu paljasti nopeasti miten hentoinen olemus tällä oikeasti olikaan. Ensiajatus joustavasta, V-kirjaimen/jäniksen korvien muotoisesta, päistään paksummasta lelusta naisten välisessä rakastamisessa, sai innostumaan. Vaikka Julia eroaakin merkittävästi muotoilultaan kaksipäistä dildoista, voisi sen muoto anatomisesti sopia hyvinkin etenkin Murutoosan aina ja jälleen ylistämään lähetyssaarnaajattareen. Pettymys iski kuitenkin lanteille pian, kun kävi varsin nopeasti selväksi, että Juulian hento, jopa löysä rakenne ja liian lyhyet osat eivät mahdollistaneet sen käyttöä molemmille samanaikaisesti. Myös kätensä Juulialla olivat niin kapeat, että varsinaista vaginanlevyistä stimulaatiota sillä ei liene mahdollista saada. Hyrisevä moottori vaginassa ilman muuta tuntemusta oli lähinnä koominen. Molemmat käsivarret sai myös pienen yhteisen askartelun jälkeen kokonaan laitettua toisen sisään, mutta sama turhautuneisuus ohuiden varsiosien kanssa tuntui myös tässä. Koska Juulian hentoiset käsivarret olivat myös lähes ärsyttävän taipuisat, ei tässäkään variaatiossa ollut juurikaan hallittavuutta, jykevämmästä junttaamisesta puhumattakaan. Testihommissa heräsi jopa harvinainen epätoivo siitä, onko Murutoosa parisuhteessaan jo niin sammaloitunut, että mielikuvitusta uuteen ei ole riittävästi. Jonkinlainen tuotteen suunnittelijan briefing (muu kuin paketin naurettava prinssiviittaus) jäi kiinnostamaan. Kuten jo pakettia tutkiessaan Murutoosa mietti, on tuotteella varmasti kuitenkin kohderyhmänsä. Kakkospesän hommista tietämätön ja kiinnostumaton Murutoosa uskoo, että myös siellä puolella tuote voisi toimia nimenomaan hentoisen rakenteensa vuoksi. Ensimmäiseksi seksileluksi tai pikkutuhmaksi pikkujoululahjaksi se on varmasti hauska. Absurdista pakkauksestaan huolimatta on tuotteen ensivaikutelma erikoisella muotoilullaan ja mustalla silikonipinnallaan oikeastaan aika tyylikäs. Lisäarvoa muotoilun esteettisyydelle toi, ettei varsien päitä oltu muotoiltu perinteisen mauttomasti fallostisiksi, vaan ne olivat hienostuneen abstraktisti suippenevat.

Yllättävän positiivista olivat kuitenkin molempien käsiensä päissä sijaitsevien moottoreiden tehokkuus! Joskin moottorit olivat äänekkäät, mutta tehoja niissä todella riitti. Säätäminenkin oli yksinkertaista lyhyessä varsiosassa sijaitsevilla painikkeilla, joista sai tehoja ja rytmejä vaihdettua. Koska siis ainakaan Murutoosa ei kokenut pelkkien moottoriosien hyrisemistä sisällään kovin ihmeelliseltä, päädyttiin Juulialle antamaan ainoastaan klitoriskiihottimen tehtävä. Tämän tehtävänsä se siis hoiti moitteettomasti, joskin varsinaisesti tähän tarkoitukseen siinä oli liikaa muuta häiritsevää materiaa. Lisäksi käyttöä häiritsi poislähtemätön ajatus sen päässä sijaitsevasta, muovikannellisesta patterikotelosta. Nykyiset laadukkaat vibraattorit ovat lähes poikkeuksetta helposti ladattavia, ja latauspäät suojattu niin että tuotteet ovat vesitiiviitä. Käyttö ja pesu näissä on siis huomattavasti huolettomampaa, kuin Juulian kanssa sotkua jännittäessä. Koska Murutoosa luuli, että .Mihin vittuun meillä näitä pattereita näin paljon kuluu.-ajat ovat nykytekniikan vuoksi jo ohi, oli Juulian vanhanaikaisuus harmittava takaisku. Ehkä Vartan kuljetusaluksen haaksirikkoutuessa autiolle saarelle, voisi mukana olla Juulian kaltainen muinaisjäänne.

Tutustumispäätöstä miettiville Murutoosa ynnäsi vielä oleellisimmat seikat tuotteesta:

+ Pieni, hento, kevyt - sopiva ensileluksi, lantionpohjalihastreeniin tai takapuolihommiin
+ Tehokkaat moottorit - kiihottimeksi mille vain kehon alueille
+ Aina varma silikoni on pehmeä ja miellyttävä, ja sen puhdistaminen on helppoa
+ Tyylikäs design - varma menestyjä tyttöjen pikkujoululahjaringissä
-Todellinen vibraattorin/dildon luonne puuttuu hentoisuuden vuoksi
-Ainostaan roisketiivis, vaatii huolellisuutta käytössä ja puhdistuksessa -Vaatii paristot, ei latausmahdollisuutta

Kirjoittanut: Murutoosa
Edellinen arvio: We-Vibe - Verge värisevä penisrengas Seuraava arvio: Pjur - Med Repair liukuvoide 100 ml
v