Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Fist It - Inflatable Play Sheet

TESTIRAPORTTI

Lämpimät suositukset Antailta kaikille, jotka pitävät menkkaseksistä, mutta eivät halua sotkea lakanoitaan ja niille, jotka pitävät kinkyilystä tai muuten vain erittäin liukkaista leikeistä.

AntaiaSinkku, nainen 43 v.

Alankomaalaisen Shots Toys-firman Fist It!-leikkilakana yllätti laadukkuudellaan, ja on vallan oiva armonlahja muillekin kuin kinkyilijöille: vihdoinkin voi nimittäin menkkojen aikana rietastella mielin määrin ilman että sänky näyttää murhapaikalta!

Kyseessä on siis ison parivuoteen kokoinen (187 x 156 cm, reunojen korkeus 16 cm), mustasta PVC-muovista tehty ja reunoiltaan puhallettava leikki"lakana" kaikenlaisten sotkuisten leikkien harrastamiseen aina romanttisesta öljyhieronnasta tuimaan fistaukseen ja miksei myös vessafetisseihin saakka niistä diggaileville--kuitenkin niin että sänky tai lattia säästyvät roiskeilta. Lähinnä se on yhdistelmä kumipatjaa ja leikkiallasta; itse pohja on tasainen littana lakana ja vain sen reunat ovat puhallettavat.

Olin itse asiassa odottanut materiaalin olevan halpaa ja ohutta lasten uimarenkaan/kellukkeiden tyyppistä muovia joka hajoaisi heti kättelyssä, joten kun paketista paljastui yllättävän raskas, paksuhkoa muovia oleva tuote, olin positiivisesti yllättynyt. Ainoa mikä mainoksen kuvassa hieman hämäsi, oli se, että patjan pohja näytti kuvissa mattapintaiselta, ja oletinkin sen olevan samantapaista kuin kumipatjojen kangassekoite, joten tämän takia mainittakoon, että kyllä tämä koko patja on kauttaaltaan liukaspintainen. Pintaan ei ole jätetty mitään pitoa, joten se on todella liukas ja hylkii kaikenlaisia voiteita ja nesteitä (tosin silikonipohjaista voidetta en omista, joten en tiedä miten se PVC:n kanssa reagoisi).

Pakettiin sisältyi myös puteli paksua vesipohjaista liukuvoidetiivistettä josta saa vedellä laimentamalla peräti viisi litraa liukuvoidetta. Tämän annostelun kanssa oli vähän laskeskelemista koska en halunnut käyttää kerralla koko putelia, mutta se että käyttäjä saa itse loppupelissä päättää liukkarin paksuudesta oli todella mahtava homma! Tämä oli tosi kiva bonus koska samaa liukkaria pystyy täten käyttämään eritasoisiin leikkeihin. Kevyempiin hommiin ei paljoa tarvitse, jatkaa vain paljolla vedellä; jos tarvitsee oikein paksua tököttiä vaikkapa lelujen kanssa, anaaliin, fistaukseen ym. niin tästä kyllä saa takuulla niin paksua, että oksat pois!

Todella tuntuu siltä, että tätä ovat olleet suunnittelemassa ihan oikeasti fistauksesta ym. leikeistä tykkäävät--kerrankin näin päin. Turhan moni lelu kun tuntuu olevan hienon näköinen mutta itse käytännöllisyyden kanssa ollaan jääty puolitiehen tai sitä ei olla ajateltu ollenkaan (etenkin nämä Fifty Shades-buumin mukana rantautuneet mukamas kinkyt tarvikkeet joidenka valmistajat eivät oikeasta BDSMästä tunnu tietävän yhtään mitään). Tässä taas tuntuu selkeä kokemus ja tietämys siitä, että mitä oikeat monipuolisen seksin harrastajat halajavat: jotain mikä ei vain näytä hyvältä mutta jota voi myös oikeasti käyttää.

Kuitenkin suurimman hyödyn saadakseen ei tarvitse edes olla kinky, vain hedelmällisessä iässä oleva nainen: lakana on nimittäin oivallinen torjumaan The Menkkapanetuksen sotkuisimmat seuraukset. Kaikki naiset eivät tietysti moisesta kärsi, mutta kanssasisaret kyllä tietävät mistä puhun--vaikka olisivat kuinka kovat kivut päällä ja väsyttää ja vituttaa niin silti pillu huutaa kuin kiimaisella kissalla! Ja orgasmithan (etenkin hieromavekottimilla tuotetut) jos mitkä auttavat kohdun kramppeihin ja hormonivitutukseen erinomaisesti, joten se että joutuu pidättäytymään soolo-ja kumppaniseksistä kuukautisten aikana sotkun pelossa on aivan valtavaa nautinnon ja terveyden haaskausta. Alapään verenkierto ja hermot skulaavat niin täysillä, että paikat ovat järjettömän herkistyneet ja joka ikinen työntö tuntuu pieneltä orgasmilta. Itse orgasmit ovat tajunnanräjäyttäviä ja koko kroppaa ravisuttavia ja kurkun käheäksi huudattavia, mutta jälkeenpäin--huolellisesta pyyhkeiden ja paperitollojen asettelusta huolimatta--koko sänky näyttää teurastamolta. Ja jos olet maagisesti onnistunut välttämään veritahrat itse nylkytyksen aikana niin viimeistään, kun käännyt nousemaan sängyltä (tietysti greipin kokoista paperitolloa fjöösaa vasten pidellen) niin eikö se huolellisesti mopatuksi luulemasi perse juuri silloin hipaise lakanaa *juuri* kolme senttiä pyyhkeen reunan väärältä puolelta? Aivan niin. Vihdoinkin tähänkin riesaan on löytynyt apu! Enää ei tarvitse hysteerisenä pelätä lakanoitten ja patjan puolesta ja voi ilkamoida mielin määrin--tämä lakana pedille, särkylääkettä naamaan ja pimppi loiskumaan niin että oksat pois!

Kuitenkin vaikka lakana ja patja ovat nyt turvassa, PVC käy kovin nihkeäksi etenkin kun hiki virtaa. Tähän yksi lakanaa kokeillut pariskunta suositteli ihan vain sitä, että öljyätte toisenne kauttaaltaan niin eipähän tunnu nihkeältä! Sama pariskunta myös totesi, että lakana menee helposti ruttuun, jos sitä ei liukasta kunnolla, joten siihenkin tämä mukana tuleva liukuvoide on kätevä homma. Itse en hirveästi loppupelissä jaksanut läträtä, joten käytin vain pyyhettä kroppani ja lakanan välissä, jotta olisivat vähemmän nihkeät fiilikset. Pyyhkeetkin kyllä liukuvat sillä hieman, mutta eivät liikaa. Varokaa liukastumisia tämän kanssa, ja pitäkää paperia mukana käsien pyyhkimiseen. Toisaalta lyhyeen varviin ei tarvitse varustautua edes pyyhkeellä; itse asiassa pidin siitä, miten hyvin pysyin paikallani lakanalla silloin kun en ollut vielä hiestä märkä. Jalat eivät lipuneet eivätkä krampanneet, jalka ei heilahtanut pois vuoteelta koska lakanan reunat pitivät sitä paikallaan, eikä asentoa tarvinnut korjata yhtä paljon kuin normaalisti. Joten tästä lakanasta on moneksi--sekä liukkaisiin leikkeihin ja kuivemmalla iholla hoidettuihin pikapanoihin/runkutuksiin joissa se peräti *estää* lipsumista!

Mietityttämään jäi tosin se, että reagoiko tuo PVC ilkeästi lelujen ja tietynlaisten voiteiden/öljyjen kanssa, elikkä lähtevätkö lelut sulamaan ja tahmaantumaan ollessaan kosketuksissa tämän kanssa. Omia lelujani en raaskinut lakanan syleilyyn jättää, etenkään koska Shots Toys ei kertonut, että mitkä materiaalit olivat niitä riskialtteimpia. Eikä niitä tietysti hullukaan arvaa, joten en suosittele lelujen jättämistä lakanalle paljaaltaan, ainakaan pitemmäksi aikaa--tämänkin takia pyyhkeet ja paperi ovat hyvä pitää mukana, jotta lelut voi kietaista niihin kaiken varalta. Omat liukuvoiteeni (enimmäkseen glyseriini/vesipohjaisia) eivät kuitenkaan lähteneet patjaa sulattamaan, joten rei'iltä säästyttiin.

Toinen ongelma on myös se, että patjan kanniskelu ja täyttäminen ja sen hilaaminen vuoteelle on aika raskasta puuhaa, etenkin jos ei omista hommaan sopivaa pumppua (lakanan venttiili on samanlainen läpinäkyvä pehmeä muovinen suulake kuin lasten puhallettavissa uimaleluissa). Jonkin sortin pumpun olisi suonut hintansa puolesta sisältyvän pakettiin; pienellä liikuntarajoitteisella naisella ei meinaa puhti pelehdintään riittää sen jälkeen, kun tätä on kanniskellut ja puhallellut, ja lopuksi vielä puhdistus päälle (suihkun alla huljuttelua tarvitaan, jos ei märällä rätillä pyyhkäisy riitä). Pyyhkeet ovat huomattavasti kevyempi vaihtoehto, ja ne voi heittää pesukoneeseen suoraan sängystä; toisaalta niistä menee helposti neste läpi. Joskus tekisi mieli leikkiä roiskeliaasti mutta puhtia ei riitä kuin siihen seksiosioon, joten kompromissiksi käy se, että heitän vain tämän lakanan sängylle ilman että sitä sen kummemmin täyttelen ja pyyhkeen sitten itseni ja muovilakanan väliin.

Lakanan käyttö täytettynä ei siis ole mikään spontaani homma ja siihen täytyy varautua: pumppaamisessa menee aikansa. Täten suosittelen tämän ostamista niille, joilla on jo sopiva pumppu--keuhkoilla puhaltaminen vie liikaa mehuja sekstailuilta, samoin pumppaaminen vie yllättävän paljon voimaa ja aikaa, jos ei ole sähköpumppua käytössä. Elikkä kannattaa laittaa lakana valmiiksi jo hyvissä ajoin, ehkä aikaisemminkin päivällä, jos ei halua turhautua täyttöhommien kanssa, kun olisivat jo muut hommat mielessä. Tosin kuten sanottua, lakanaa voi käyttää puhaltamattakin, jos intohimon tuoksinassa on kiire ja/tai ei jaksa moisen kanssa säheltää.

Mutta on tämä kyllä aivan oiva ja hyvä apu sotkuisiin leikkeihin tämä lakana! Elikkä ainoana varauksena se, että pyyhkeitä ja paperia ja pumppu täytyy olla mukana, ja että lelut kannattaa suojata kaiken varalta, mutta nämä eivät ole isoja ongelmia. Suosit

Kirjoittanut: Antaia
Edellinen arvio: Pjur - Back Door Comfort anaaliliukuvoide, 100 ml Seuraava arvio: Kaalimato - Anaalitappi
v