Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Fun Factory Stronic G - Pulsaattori

TESTIRAPORTTI

Fun Factoryn pulsaattorien uusin tulokas Stronic G testattiin kolmen testaajan voimin. Yhdyntäliikettä jäljittelevä pulsaattori sai kehuja sykkivästä liikkeestään ja siitä, että sitä voidaan käyttää myös ilman käsiä. Pulsaattorin seuraksi kaivattiin klitoriskiihotinta, jonka jälkeen nautinto oli taattu. Fun Factoryn tuttuun tyyliin, saivat sauvan helppohoitoisuus, laadukkuus ja ladattavuus positiivista palautetta.

MarieNainen 23 mies 50

Pulsaattori. Ei siis vibraattori, kuten ensimmäistä kertaa sitä päälle laittaessani luulin, vaan rajusti edes-takaisin sykkivä pulsaattori.

Kyseessä on saksalaisten valmistama, pirteän pinkki, parinkymmenen sentin pituinen munankorvike, mikä lupaa stimuloida g-pistettä ennennäkemättömällä tavalla 6 erilaisen rytmin sekä 4 eri nopeuden voimalla. Takana ovat siis ajat, kun g-pistettä piti etsiä vibraattorin kärjellä, jotta saisi mahdollisimman kovan paineen! Nyt homma hoituu vaikka ilman käsiä (äiti, kato..!), eikä enää tarvitse huokailla ja pyöritellä silmiään, kun mies yrittää epätoivon vimmalla löytää tätä taianomaista orkkunappia kesken seksin.

Pulsaattorineitsyenä ei itselläni ollut varsinaista vertailukohdetta, mutten silti vakuuttunut heti laitteen tarjoamasta rynkytysliikkeestä. Urheana sieluna päätin kuitenkin pistää epäilyni sivuun ja antautua Stronic G:ksi nimetyn pilluvatkaimen armoille!

Jaaaaa...ei. En lämmennyt urheasti sykkivälle Stronicille - yksistään. Hieronta tuntui hyvältä, mutta taivaallisia, vesiputouksia imitoivia orgasmeja ei olisi luvassa ihan lähipäivinä. Yritin väännellä ja etsiä parempaa kohtaa, parempaa tahtia, oikeaa chakraa... kunnes nappasin kimppaan mukaan uskollisen vibraattorini. Oh gaad, ma hevens. Nyt Stronic tuntui hierovan täsmälleen oikeasta kohdasta ja tunsin kuinka jokaisella rytmikkäällä työnnöllä olin lähempänä niitä kaivattuja vesiputouksia. Nopeutta oli helppo näpätä korkeammalle yhdellä kädellä ja tukevasta kädensijasta oli Stronicia helppoa ajaa.

Näin usean jälkikokeilunkin jälkeen, en saa Stronicista vieläkään yksistään irti järisyttäviä väristyksiä, vaan tarvitsen itse mukaan myös klitoriksen kiihotuksen. Stronic on itselleni tapa viedä perusmasturbointihetki muutamalla levelillä ylöspäin sellaisina iltoina (tai aamuina tai iltapäivinä), kun minulla on oikeasti aikaakin nauttia. Vielä on kokeilematta, mitä Stronicista saa irti kumppanin kanssa (omani ei ehtinyt testijaksolla kotiin saakka testaamaan. Varamiesten käyttö oli kuulemma kielletty). Näin soolonäkökulmasta Stronic tuo mukavaa vaihtelua perusvibroille ja on oivallinen lisä osaksi monipuolista sauvavalikoimaa.

Kirjoittanut: Marie
n00bsM22,N20

Kun vedin vuoden ensimmäisen kaalimadon yllätyspaketin auki olin hämmentynyt. Paketista ilmestyi ihan perinteisen näköinen vibraattori ja vielä Fun Factorylta, juuri samalla kaavalla kuin viimeksikin. Onko kaalimadolla alkaneet yllätykset loppua? Onko suhteemme arkistunut? Olemmeko tuomittuja viettämään lopun yhteisen aikamme iltaisin pimeässä piilossa lakanoiden alla? Mukana tullut esitelappu kertoo akkukestoista. Jokin 3 vuotta värisevä elämänkumppani? Hämmentynyt katseeni harhailee takaisin FunFactoryn tyylikkääseen pakkaukseen. Stronic G... Pulsator II? Pulsaattori? Oloni on taas kuin en olisi ikinä nähnytkään seksilelua saati pitänyt sellaista kädessä. Adrenaliini työntää veren kasvoiltani jonnekin paljon alemmas. Anteeksi, että ikinä epäilinkään sinua!

Pulsaattori ei ole vibraattori eikä oikein dildokaan. Se ei tärise, vaan sykkii edestakaista liikettä moottorin liikuttaessa sauvan sisäistä painoa. Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa? Hyvin kompaktia robottirakastajaapa tietenkin! Parhaiten voisin kuvailla sitä dildona joka hoitaa itse hieromisen, ja vielä täysin ilman käsiä! Käyttäessä tulee jopa hieman laiska olo. G-pisteelle varattu myhkyrä toimii samalla ikään kuin koukkuna, joka pitää sauvan sisällä vaikka itse heiluttelisi käsiä pään päällä ja huutaisi JIPPII. Jos omaa vähänkään mielikuvitusta, niin Stronic G korvaa helposti baarista pokatun duracellpupun koska tahansa ilman pelkoa kesken kaiken sammumisesta (tai ainakin Stronicin voi iskeä heti lataukseen!), seksipöpöistä tai odottamattomasta mahankasvusta. Stronic osaa myös muitakin tempoja ja rytmejä kuin sen perinteisen duracelin suorituksen.

Niin ja aivan. Stronic ei tarvitse edes niitä duracellparistoja! Stronic on täysin ladattava magneettisella piuhalla FunFactorylle tuttuun tapaan (laturi on itseasiassa juuri samanlainen kaikissa tietämissäni FunFactoryn tuotteissa, ja minulla ei ainakaan ole ongelmaa jos yksi hukkuisi.) Eli se on myös vedenkestävä, ja sen voi ottaa suihkuunkin ihan kuin oikeankin rakastajan. Täydellä teholla vastaladattuna Stronic jaksaa jyystää 45min yhteen menoon. Kannattaa kuitenkin huomioida pitkät latausajat, ensimmäiellä latauskerralla sille suositellaan 16h latausta vanhaan nokian matkapuhelintyyliin, ja sitemminkin 6-7h latausta.

Tyylikkyydessäänkin Stronic ei todellakaan jää pohjalle (koska FunFactory muka jäisi), ja vanha kikka varren kauniista, voimakkaasta kauden muotiväristä (seriously, mitä instatilejä FunFactoryn designtiimi oikein seuraa, I need to know) yhdistettynä kahvan tyylikkääseen tummanharmaaseen vain toimii. Ja miksipä toimivaa korjaamaan. Varsi on tehty pehmeästä, paksusta kerroksesta samettisilikonia, joka ei kuitenkaan vaimenna tuntemuksia lainkaan, niin kuin yleensä perinteisten vibraattorien kohdalla. 14cm varsi on juuri hyvän kokoinen yltääkseen .koukullaan. vaginan sisäseinään järisyttämään Gpistettä, ja paksuus tuo sopivan täyttävän fiiliksen ilman puolta pulloa liukastetta tai pelkoa jonkun repeämisestä. Designista puheen ollen, bongasin sauvan sivuilta, että nyt sen mukana tulee ehkä söpöin Design toybag! Testiryhmäläisenä minä en vaan sellaista saanut. Saatan olla hieman kateellinen. Mukana tulee myös lelunpesuaine sinun ja sauvasi mukavuudeksi.

Mainitsinko jo, että sauva toimii parhaiten ilman käsiä? Tämä on vain niin mahtava ominaisuus, etten saa siitä tarpeekseni. Ultimaattisen kokemuksen saa, kun laittaa sauvalle vielä jonkun vastuksen, kuten tyynyn tai kumppanin käden tai muun kehonosan sauvan tielle. Kuitenkaan pitämättä siitä kiinni! Kiinnipitäminen vie aika lailla koko sauvan tekemän liikkeen momentin ja ei tunnu oikein missään. Baariduracelin tapaan valitettavasti Stronic unohtaa myös klitoriksen olemassaolon kokonaan, mutta ei taatusti ota itseensä, kun otat toisenkin lelun mukaan hoitelemaan senkin puolen. Koska muista! Kätesi ovat vapaana! Toki voihan käsiäkin siihen käyttää, mutta Stronicin hemmottelu on saanut minut ajattelemaan laiskasti ja kaikki pitää saada mahdollisimman helpolla. Käsien vapaus mahdollistaa myös kumppanin kanssa uusien asentojen keksimisen, vain taivas ja akun rajallisuus on rajana.

Kenelle tahansa, joka on Fun Factoryn tuotteita joskus saanut, on tuttua heidän saksalaiset insinööritason ohjelmasysteemit, joita he ovat saaneet seksileluihinkin tungettua. Ohjeet ovat kuvalliset ja näyttävät melko yksinkertaisilta, mutta mikäli et halua istua tuijottamassa ohjeita sauva kädessä vaan oikeasti hihkumassa uutta orgasmiasi, suosittelen vaan painelemaan nappeja ja etsimään sen itselle sopivan ohjelman. Joku muistitoimintokin näistä vissiin löytyy mutta siihen ohjeiden mukaan tarvitsee käyttää koodeja ja sehän nyt on huijaamista, enkä jaksanut perehtyä sen opetteluun.

Stronic on kyllä ollut suuri yllättäjä, ja ehdoton ykköslelu sisäiseen käyttöön!

Kirjoittanut: n00bs
CoupleTPari, N 25 v., M 31 v.

Postilta kilahtaa viesti kännykkään, paketti noudettavissa. No ei muuta, kun suunta postiin ja paketti kainalossa kotiin. Paketin kun auki saa käsiin tarttuu siisti, selkeä ja tuotteen hyvin esille tuova pakkaus. Mikäs sytkytin se tämä on, on ensimmäinen ajatuksemme laitteesta johon emme siis ennen ole tuttavuutta tehneet. Pulsator sana laitteen nimessä hieman naurattaa, mieleen tulee lähinnä melko monelta kesämökiltä löytyvä aparaatti, jonka kanssa hoidetaan pakolliset pyykkihommat, no ehkä tämäkin pulsator löytyy joskus viriilimmän mökkikansan mökin perusvarusteista.

Paketin avaus kävi nopeasti ja tuotteen sai hetkessä kätösiin ihmeteltäväksi, ohjeita vilkaistuamme pettymyksen karvaan kalkin maku alkoi hiipiä esiin, hitto mikä latausaika ennen ekaa käyttöä! Pakko olla vitsi ja ohjeiden lukuun toistamiseen, ei hitto, sama teksti siellä silti oli. No laite vaan mukana tulevan piuhan päähän ja odottelemaan. Sillä välin on hyvä lukea laitteen speksit läpi.

Monen monta tuntia myöhemmin oli ekan latauksen aika ohi ja laite oli käyttövalmis, halleluuujah! Laitteestahan löytyy lukitus, ei vahingossakaan siis ala tämä vesseli sytkytellä laukussa kun ne on autosta saanut anoppilan eteisen lattialle purettua, nou hätä siis jos vain olet muistanut laitteen lukita. Muisti on myös yksi tämän laitteen mahtavia ominaisuuksia, voit siis tallennella lempi sytkäyttelyrytmisi ja parhaan orgasmiohjelmasi tähän vekottimeen jolloin voit vain valita ne parhaat orgasmit laitteen muistista ja nauttia! Eli kun suosikkiohjelmasi on käynnissä, paina FUN-näppäintä 2 sekunnin verran , jolloin + ja - laite päästää pienen merkkiäänen ja kas näin on ohjelma tallentunut ja seuraavan kerran kun käynnistät laitteen, tämä ohjelma on heti valmiina nautiskeluun! Painaessasi FUN-näppäintä 4 sekunnin ajan palaat takaisin ohjelmien alkuperäiseen järjestykseen ja voit taas käydä ne läpi, vaikka kaikki.

Pariskuntana testasimme ensin tuotteen sooloillen, isännälle oma lelu kouraan ja emäntä Stornicin kanssa hääräämään. Voin omasta ja mieheni puolesta tuumata, että toimii! Isäntä laukesi ennätysnopeudella oman käden kautta on vieressä meni Stronicin oma show emännän sisällä. Nopeuksia ja ohjelmia löytyi, eniten meitä miellytti hieman kovempi meno ja nopeampi ohjelma, ihan parasta kun laite tekee kaiken työn ja itsellä jää vain nauttiminen! Pariskuntien yhteisiin leikkeihin tämä passaa myös hyvin, isäntää kiihotti kovasti kun laite nusautti emäntää välillä jolloin herralle itselle siunaantui hetki aikaa levätä ja pitkittää laukeamista, kestävyys on treenilaji .. Stronic toimi yllättävän mukavasti myös klitoriskiihottimena jolloin isäntä pääsi itse panopuuhiin ja hääräämään yhdessä tämän sykkijän kanssa. Pisteet siis laitteelle niin sooloiluun ja pariskunta puuhiin soveltumisesta. Plussaa laitteelle voi antaa myös yllättävän hiljaisesta äänestä joka meidät yllätti positiivisesti.

Materiaali tuntuu käytössä miellyttävältä ja suihkustakaan tämä ei ollut moksiskaan ja saunan löylyissäkin laite toimi moitteetta, sopii siis myös vaikka sinne mökkisaunaan kaveriksi.

Laitteen lukituskin tuli testattua eikä se laukussa päälle kytkeytynyt vaikka sitä ihan tarkoituksella kuinka runnoi ja käsitteli normaalia kovemmin.

Laite toimi täysillä hyvin tuon luvatun 45 minuuttia ja hyytymisen jälkeen on laite helppo ja mukava iskeä piuhan päähän magneettisen laturin vuoksi, ei tartte sohia laturin piuhaa moneen kertaan väärin päin reikään vaan magneetti nappaa hyvin ärhäkkään kiinni ja laite saa virtansa.

Puhdistus oli myös iisi ja simppeli juttu käytön jälkeen, leluille tarkoitetulla puhdistusaineella pesu, huuhtelu, kuivaus ja laite on taas puhdas seuraavaan kertaan.

Loppuun voisi tiivistää, että mukana tulevat ohjeet ovat hyvät ja kertovat riittävästi, testaamalla selviää se mitä ohjelappusissa ole. Testauksen jälkeen et vekottimesta luopua halua, varsinkin jos olet se emäntä. Toimintoja riittää ja ne on helppo käyttää, ohjelmia vähän joka himoon ja haluun, hellästä menosta aina sinne kovempaan rynkytykseen saakka, jotta varmasti jokaiselle reiälle on tarjontaa. Testaajat suosittelee uusimaan esimerkiksi tämän osalta sitä kesämökin vakiovarustetta, heitä se tylsä vanha sauva pois ja laita yöpöydän laatikkoon tämä tilalle, passaa yksinäisiin hetkiin ja yhdessä puuhailuun eikä varmana jätä kuivaksi!

Kirjoittanut: CoupleT
Edellinen arvio: Bathmate Hydro - 7 penispumppu Seuraava arvio: Satisfyer - Pro 4 Couples, pariskuntavibraattori
v