Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'n00bs' artikkelit

n00bs - Esittely ja artikkelit

Olemme hieman ujompi nörttimies ja uskaliaampi taiteilijanainen. Seksilelujen viidakko on vielä melko uusi juttu, mutta kokeilunhalua meiltä kyllä löytyy!


Nimim. n00bs arvio tuotteesta Venus Penis Vibrator

Vihdoin sain aikaiseksi rustaamaan jotain lopullista aiheesta, viinilasillisen rohkaisemana. Asiaa ei ole auttanut erinomaiset viivyttelytaitoni (terkkui lukioon, old habits die hard)

Olen kuitenkin nyt ehtinyt testaamaan tätä peniksellä lahjottua, pinkkiä jellyperhosta jo muutamaan otteeseen. Valitettavasti miehelle osui juuri näille viikoille sen verran työkiireitä, että hänen osaltaan testailu jäi vajavaiseksi. Ei anneta sen nyt haitata.

Paketti ei kyllä jättänyt mitään arvailujen varaan. Avasin Kaalimadon hillityn paketin jo autossa, ja sisältä paljastunut paketti olikin ihan toisesta ääripäästä (Mieskin jo kirosi että pistä se nyt piiloon :D). Aloittelijalle tosiaan ehkä hieman luotaan työntävä rohkeilla kuvillaan. Paketissa oli myös paljon tyhjää tilaa, mikä saa tällaiselta maailmanpelastajalta miinusta. Paketin tekstit aiheuttivat hihittelyä (..this vibrating butterfly will excite the petals and buds of the most exquisite of all flowers).

Perhonen omaa kestävästä ja todella elastisesta kuminauhasta valmistetut kiinnikkeet, jotka saa kiinni reisiin ja vyötärölle. Nauhojen pituutta voi säätää, ja ero pienimmän ja suurimman asetuksen välillä on todella suuri. Lisäksi nauha tosiaan venyy miltei tuplamittaansa, eli voin valehtelematta sanoa, että Venus Penis kyllä sopii kaikille. Kiinnitystä helpottamassa nauhojen päässä on nappikiinnikkeet, jotka olivat todella tiukassa. Hieman ärsytti kynsiä uhrailla niiden aukomiseen, mutta pysyvät ainakin hyvin kiinni! Ja tietysti mikään ei estä hivuttautumasta kuminauhojen väliin nappeja avaamatta.

Materiaaliltaan perhonen oli suhteellisen kovaa jellyä, joka oli heti paketista ottaessa pölyssä ja koirankarvoissa. Ei siis ihan ideaalein lemmikkitalouksiin. Ulkonäöllisesti perhonen oli jopa hieman pelottava mollottavine silmineen ja vartalonsa kokoisine peniksineen, mutta kiltin pinkki väritys helpotti lähestymistä. Patterit laitetaan johdolliseen kauko-ohjaimeen, mikä helpottaa ainakin puhdistamista. Erillistä käynnistysnappia ei ole, vaan ohjaimessa on ainoastaan rulla, josta voimakkuutta voi säätää (ja alimmillaan on poissa päältä, tietenkin). Värinä tuntui kädessä alimmillaankin todella intensiiviseltä, täysistä tehoista puhumattakaan. Plussaa perhosen hiljaisuudesta.

Olen kyllä iloinen, että testailin perhosta aluksi yksikseni, en nimittäin usko taisteluni kuminauhojen kanssa olleen erityisen eroottista. Kyllä siitä sitten kuitenkin onneksi vauhtiin päästiin! Huomasin heti perhosen käytön olevan melko paljon asennosta kiinni, ja päädyinkin lähinnä etsimään sitä oikeaa. Parhaiten värinä tuntui klitoriksessa istualtaan, ja selin makuulta se taas ei tuntunut ollenkaan. Parhaaksi asennoksi päätyi kuitenkin mahalteen makaaminen, jolloin osansa sai niin klitoris, vagina ja väliliha. Yllätyin kuinka paljon se välilihassa tuntui! Se oli jopa hellänä jälkeenpäin, vaikka stimulointi alueella onkin ihan tuttua. Tästä kuitenkin syntyi idea kokeilla perhosta mahdollisesti anaaliseksin lisästimulointina! Olen ihan varma että tuntuisi miehelle asti varsinkin voimakkaammat värinät.

Petyin vähän rullaan, kun toivoin sen olevan portaaton mutta portaat olivat todella selkeästi huomattavissa. Aluksi matalinkin värinä tuntui todella intensiiviseltä, mutta korkeammalta portaalta alas tullessa se tuntui katoavan miltei kokonaan. Suurin teho sitten tuntuikin jo pakaroissa asti. Mahallaan ollessa ja yksin operoidessa olisin toivonut hieman pidempää kauko-ohjaimen johtoa. Se kun jäi suunnilleen rintakehän kohdalle ja vaati melkoista taiteilua sekä käsien vääntelyä, jotta siihen pääsi ylipäätään käsiksi saati pystyi rentoutumaan.

En ehkä ihan sinkulle suosittelisi, mutta juurikin anaaliseksin seuraksi sopii oivallisesti. Myös oraaliseksin kaveriksi on todella hyvä, varsinkin jos kauko-ohjaimen antaa sen kumppanin käteen.
Nimim. n00bs arvio tuotteesta SlapHappy vibraattori

Ei, se ei ole pokemon. Se on musta tai violetti kickstarterilla alkunsa saanut 5in1 vibraattori. Paketti on hyvin hillitty ja kompakti, eikä ensivilkaisulta näytä seksilelulta. On siis todella helposti lähestyttävä amatöörinkin näkökulmasta. Paketti ei sisällä erillisiä ohjeita, mutta paketin kyljestä löytyy selkeät kuvaohjeistukset eri käyttötarkoituksiin ja QR koodi, jolla puhelimella voi löytää vielä lisäohjeita.

Itse vibraattori on parikymmentä senttiä pitkä, samettisilikoninen litteä kapistus. Materiaali on juurikin omaa suosikkiani, tuntuu pehmeältä iholla ja pölyt ja koirankarvat pysyvät poissa. Patterien puoleinen pää on liukasta, kiiltävää muovia. Patterit laitetaan kierteellä olevan korkin alle, minkä takia vähän itseä epäilyttää, että toimisiko meressä niin kuin paketti väittää. Mikä tekee juuri tästä vibrasta niin erikoisen, on sen taipuvuus. Silikonin alla on jonkinmoinen taipuva metallilevy, joka pitää vibran sille asetetussa asennossa, vaikka sitä painaisi kovaakin pintaa vasten. Ei siis mitään porrastettua vääntämistä. Kummallakin litteällä sivulla on silikonissa viillot, jotka mahdollistavat silikonin venymisen vibraa vääntäessä. Vaikkakin äärimmäisissä kulmissa mm. powerinapin symboli hieman vaihtaa paikkaa, mutta itse nappi pysyy tietenkin paikallaan. En kyllä käytössä tämän huomannut olevan ongelma. Powerinappi on kyllä todella herkkä, vibraa käsissäni pyöritellessä käynnistin sen vahingossa useampaan otteeseen. Käyntiin se lähtee nopealla painaisulla, mutta sammuttaminen vaatii noin viiden sekunnin painamisen. Matkalla ollessa siis patterit irti!

SlapHappy lupaa indiegogo -sivullaan korvaavansa 5 seksilelua; luotivibran, klitoriskiihottimen, g-pistehieromasauvan, yleisen vibraattorin, piiskan ja intiimihierojan. Lisäksi se sanoo olevansa kuiskauksen hiljainen, jolloin sen käyttäminen julkisellakin paikalla on mahdollista. Ja toden totta, SlapHappy on yksi hiljaisimmista vibraattoreista mitä minulle on tullut vastaan. En välttämättä bussiin tai kaupoille sitä suosittele, mutta vaikkapa elokuvateatteriin tuomaan vähän lisäjännää uusimpaan bondiin tai miksei vaikka Star Warsiin, whatever turns you on! (pidätän kuitenkin vastuuvapauteni, mikäli saat porttikiellon teatteriin.) Tärinäpuolella SlapHappystä löytyy 8 eri toimintoa tasaisesta pörinästä sykkimiseen, mutta voimakkuuden säätö puuttui kokonaan. Jos siis haluaa tasaista tärinää, on sinun tyytyminen vain siihen kovimpaan voimakkuuteen. Klitorista ja G-pistettä varten vibran päässä on kohouma, joka keskittää tärinän juuri oikeaan kohtaan.

Sitten testailemaan! Päätimme kokeilla jokaista mainostettua tapaa käyttää vibraa. Ensimmäiseksi klitoriskiihotin, jota testailin yksin. Parhaimmaksi käyttötavaksi keksin juurikin vaikka tietokoneella aikuisviihdettä katsellessa. Housuja ei edes tarvitse riisua, vaan vibra toimii pikaisena housuihin pujotettavana helpotuksena! Juuri tässä tilanteessa vibran vääntyminen on todella käytännöllinen ominaisuus. Ainakin minulla peniskateus on tullut juuri siinä tilanteessa, kun runkkaamisesta puhutaan ja miehille se on nopeaa ja helppoa. No nyt se on minullekin! Slaphappy on vielä sen kokoinen että se kulkee mukana vaikka käsilaukussa. Vibra ajaa asiansa niin pikkuhousujen päältä kuin altakin, kun klitoriskiihotin ominaisuudesta puhutaan. Ihan mitä ajattelee olevan helpointa siivota.

G-piste vibraattorina SlapHappy ei minulle ainakaan ollut ideaali. Se oli hieman liian lyhyt, kokeili sitä sitten kuvan mukaisesti tai ihan selällään perinteisesti maaten, ja vibran litteä muoto tuntui hassulta. Tämäkin on sellainen asia, että mistä kukin tykkää. Itse saan parhaimmat kiksit, kun penis/vibra tai mitä ikinä olen emättimeeni tunkemassa osuu kohdunnupukkaan (tai sen yli!).

"The Helperinä", niinkuin paketti asentoa ja käyttötapaa kutsuu, toimi kyllä yli odotusten. Pointtina on siis ratsastaa miehen päällä, ja samalla mies käyttää vibraa klitoriskiihottimena. Tällöin nainen on itse kontrollissa, mihin kohtaan tärinä kohdistuu. Omalla kohdallani tämä toi hyvää lisäpuhtia rodeointiin ja orgasmin saanti nopeutui huomattavasti, vaikka yleensä asento ei suosikkini olekaan. Helpotti myös miehen hommaa kivasti. Miinuksena se, että tämä mahdollistaa miehen lahnailun. Pitää myös huomauttaa, että en tosiaan huomannut miehen vaihtelevan toimintoja ollenkaan! Hän minulle vasta myöhemmin siitä sanoi.

Sitten. "The reach-around" eli doggystyleen tai muuhun vastaavaan asentoon, jossa mies on naisen takana ja klitorikseen on vaikea ulottua. Tässäkin tapauksessa vibran taipumisominaisuus on suuressa osassa. Tämä ei kyllä toiminut yhtä hyvin kuin edellinen, sillä oli mahdotonta saada yhtä paljon painetta klitoriksen ja vibran väliin. SlapHappy alkoi vääntyä takaisin suoraksi, kun sen takana ei ollut mitään vastassa. Sopii siis lähinnä hempeään hyväilyyn, mikä ei minun juttuni oikein ole.

Testasimme SlapHappya vielä suihkussa käsipelien merkeissä. Mieheltä tuli vähän miinusta siitä, että käyttö vaati koko käden. Sormitus ei siis onnistu samalla, kun vibraa pitää paikallaan. Vedenkestävyydestä kyllä plussaa, kokeilin vielä erikseen upottaa Slaphappyn kokonaan veteen, kun kylpyammetta ei meiltä löytynyt. Tärinä tuntui ihan yhtä voimakkaalta kuin ilman vettäkin, ja vibra on täysin vesitiivis. Ties vaikka päätyisi mukaan seuraavalle etelänmatkalle ja mereen kokeiluun!

SlapHappy on myös oivallisen mallinen piiskaksi, ja siitä se onkin nimensä saanut. Tuntuma on yllättävän pehmeä, mutta kuitenkin tuntuva. Todella hyvä, jos haluaa pientä bdsm kokeiluja harjoitella, tai ei uskalla heti sijoittaa pelkkään piiskaan. Hyvä tapa myös vähän vihjaista kumppanille, jos piiskaleikit kiihottaa, mutta ei uskalla ääneen sanoa. (Rohkaisen kuitenkin ihan avoimeen seksikeskusteluun parisuhteissa!)

Jos siis vaimolle on vielä joululahja hankkimatta, tai voihan itselleenkin paketin ostaa, niin SlapHappy on kyllä hyvä valinta! Erityisesti jos toisen mieltymyksistä ei ole ihan varma, niin SlapHapyssa on kyllä jokaiselle jotakin.
n00bsin arvio tuotteesta BioVibe

Tällä kertaa Kaalimadon paketista paljastui Biovibe. Se on siis haalean violetti aidon peniksen malliin muotoiltu vibraattori. Ja se tulee pienelektroniikasta tutussa, maailman ärsyttävimmässä paketissa eli kovassa muovikehikossa johon sakset menee pilalle ja sormiin tulee haavoja sitä avatessa. Ei myöskään kelpaa vibran säilytykseen enää jälkeenpäin. Taisteltuani tovin paketoinnin kanssa sain kuitenkin itse tuotteen käteen. Se on valmistettu sileästä silikonista, ja sen luvataan imevän lämpöä ja täten tuntuvan aidommalta. Pölyä silikoni ainakin vetää puoleensa, miksei siispä lämpöäkin. Tässä kohti huomaan toisen koiristani osoittavan suorastaan absurdia mielenkiintoa, ellei jopa pakkomielteistä käytöstä tätä haalean violettia suonikasta kostajaa kohtaan.

Muotoilu onkin tehty huolella. Suonia tosiaan löytyy vaikka muille jakaa ja terskannuppikin on yllättävän aidon näköinen. Vibra myös taipuu hieman, minkä uskon monipuolistavan käyttöasentoja paljon. Patterit menevät kierrekiinnikkeen alle, joka löytyy vibran toisesta päästä. Tiivisteiden sanotaan olevan roiskeenkestäviä, eli suihkukäyttökin onnistuu, mutta veteen upottaminen ei ole suositeltavaa. Samasta päästä löytyy myös Viben ohjausnappi. Se menee yhdestä lyhyestä painalluksesta päälle ja pidemmästä n. 4:n sekunnin painalluksesta pois. Eri toimintoja voi vaihtaa lyhyellä painauksella. Ihmettelin hiukan tätä valintaa, koska lyhyen painalluksen päällelaitto ei ainakaan matkoille ole ideaali, ettei mene laukussa tms. päälle. Tähänkin tuli kuitenkin vastaus käytössä; välillä tietyissä asennoissa ote vibrasta oli sellainen, että vahingossa nappia tuli painettua. Toiminnon vaihtuminen ei varmasti turhauta niin paljoa kuin koko vibran sammuminen.

Paketissa tuli myös pieni ohjelappunen. Siitä löytyy kuvallinen ohjeistus pattereihin ja kätevä taulukko vibran eri toiminnoista, jotka on ilmoitettu järjestyksessä sahalaitaviivoin. Kieliosaamista ei siis tarvita! Toiminnot alkavat pelkistä tasaisista värinöistä, ja jatkuvat sykkivästä vuoristorataan jne. Ensimmäisenä päällelaiton yhteydessä tulee kaikkein voimakkain tasainen värinä, mikä mielestäni on vähän hassua. Itse käytän yleensä pelkästään tasaisia värinöitä, ja tykkään hoidella itselleni useamman orgasmin peräjälkeen juurikin kevyin-medium-voimakkain värinä periaatteella. Biovibessa tämä kuitenkin on melko hankalaa, kun pitäisi joko käydä välissä kaikki eri toiminnot läpi tai sammuttaa ja uudelleen käynnistää vibraattori toimintojen välissä.

Kooltaan Biovibe on aika lailla täydellinen (ainakin minulle). Vibran pää osuu juuri oikeisiin paikkoihin ja silti voi koko kämmenellä pitää toisesta päästä kiinni (minulla tosin on todella pienet kädet, joista vähän väliä saankin kuulla kuittailuja). Värinän määrä voisi olla ihan hivenen voimakkaampi, mutta kyllä tämäkin jo hyvin tuntui. Vibra värisee vain terskapäästä, ja värinä säteilee sitten varteenkin, mikä mielestäni on ihan jees combo. Huomasin myös, että vibra muistaa mihin toimintoon se on jäänyt sen sammuttaessa ja uudelleen käynnistäessä. Ainakin siis kun uudelleenkäynnistys tapahtuu lyhyen ajan kuluessa. Kooltaan se on itseasiassa hyvinkin samaa tasoa poikaystäväni vehkeen kanssa. BioVibesta taitaakin tulla hätävara ikävän iskiessä :D Jopa jälkifiilikset tuntuivat samalta kuin seksin jälkeen. Suurin ero oli se, että käsi väsyi.

Biovibe toimii myös pelkkänä dildona, jos uudet patterit ovat jääneet ostamatta. Liukastetta se kuitenkin vaatii melkeinpä tilanteesta riippumatta. Tästä johtuen suihkussa käyttö on hieman ongelmallista, sillä Bioviben kanssa voi käyttää vain vesipohjaisia liukasteita, jotka tietenkin huuhtoutuvat suihkussa helposti pois. Klitoriskiihottimenakin tätä kokeilin, ja kyllähän se homman hoiti, mutta kyllä tämä penetraatioon on ennemmin suunnattu, ja sen huomasi. Parhaat tuntumat sain, kun asettelin Viben varren klitoriksen kohdille, ja siitä pikkuhiljaa hivutin sen emättimeen. En ole tainnut millään muulla lelulla niin nopeasti G-pisteorgasmia saada!

Kokonaisuudessaan Biovibe on hinta-laatusuhteeltaan todella oivallinen ostos, joka ei oikeastaan voi mennä vikaan. Aloittelijalle ronski olomuoto voi olla hieman pelottava, mutta suosittelen ottamaan kyrvän käteen ja kokeilemaan! Minä en ainakaan katunut :)
nOObsin arvio tuotteesta We-Vibe Nova

Tämän vibraattorin kanssa ei kannata koon hämätä. Tehoja nimittäin löytyy, jopa kahden erikseen hallittavan pään verran. Novassa on potentiaalia jopa omaksi uudeksi suosikikseni. Tai ainakin the go-to vibraksi, kun pikainen masturbointituokio on paikallaan. Kokonsa ja mukana tulevan silkkipussukan puolesta Nova kulkee kätevästi mukanakin vaikkapa käsilaukussa.

Nova on ns. älyvibraattori. Älypuhelimiin on ladattavissa We-Connect niminen sovellus, joka ottaa vibraattoriin yhteyden bluetoothin avulla. Sovellus on hyvin selkeä ja helppokäyttöinen. Sovelluksen kautta näkee vibraattorin akun tilanteen ja kumpaakin moottoria voi hallita erikseen. Viivettä sovelluksen ja vibraattorin välillä on muutama sekunti, eikä minulla ainakaan tullut esille minkäänlaisia häiriöitä vibran ja puhelimen välisessä yhteydessä, vaikka tästä play-kaupassa sovellusta oli hieman kritisoitu. Värinät näkyvät näytöllä värikkäinä aaltoina ja niiden voimakkuutta voi säätää aaltojen korkeutta muuttamalla. Sovellukseen saa myös PIN-koodin. Sovelluksella voi tehdä myös omia värinäohjelmia joko yhdistelemällä eripituisia pätkiä valmiista ohjelmista tai ihan suoraan piirtämällä näytölle. Tämän lisäksi sovelluksella voi ottaa yhteyden kumppaniin niin chatin, puhelun kuin videonkin muodossa ja kumppani voi hallita vibraattorin toimintaa omasta puhelimestaan. Puhelimet saa yhdistettyä lähettämällä toiselle kutsun vaikkapa whatsAppilla. .Lovereita. voi olla vain yksi kerrallaan, ja hänet vaihtaakseen edellinen tulee poistaa asetuksista. Toiselle ei valitettavasti mitään notifikaatiota voi lähettää, mutta sovelluksen ylänurkassa on merkintä implikoimassa toisen paikallaoloa. Oivallista piristystä vaikka kaukosuhteiluun, kun toinen voi tuottaa nautintoa vaikkapa kesken inttileirin.

Novasta löytyy nappeja hieman enemmän kuin perinteisestä vibraattorista. Siitä löytyy powerinapin lisäksi nuolet, joista voi mennä edestakaisin eri värinäohjelmien välillä, sekä voimakkuusnäppäimet voimakkuuden säätöön. Jokaista eri värinäohjelmaa voi siis käyttää 10 eri voimakkuudella! whoa such technic.

Tältä kettutytöltä SUURET plussat ladattavuudesta ja hyvin suunnitellusta paketista. Nova tulee kauniissa kovassa laatikossa, jossa sille on oma muotti jonka alta löytyvät silkkipussukka, laturi ja ohjeet. Laatikko on juuri täydellinen vibraattorin myöhempään säilytykseen, eikä palaakaan tarvitse heittää roskiin. Ulkokuoren design jatkuu laatikon sisälläkin, ja kokonaisuudesta tulee loppuun ajateltu fiilis. Laturi toimii magneetilla, joka tarttuu vibraattorissa oleviin metallisiin levyihin. Latauspiuha toimii usb:n kautta ja sen voi liittää myös älypuhelinten mukana tuleviin verkkovirtaan liitettäviin usb-laturien päihin. Laturi voi tarttua myös väärään kohtaan, joten sitä ei voi vain heittää lataukseen. Latausta on implikoimassa pieni silikonin alla sijaitseva valo, joka vilkkuu ladattaessa ja palaa yhtenäisesti ollessaan täynnä. Nova lataa itsensä täyteen suhteellisen nopeasti. Vibra on täysin umpinainen ja täten vedenkestävä niin roiskeiden kuin upotuksenkin osalta (missä on mun kylpyamme kun sitä tarvitsisin näin tärkeään kokeiluun??).

Käyttömukavuuden puolesta tulee hieman miinusta. Itse en pidä paksunevasta päästä ja ohuesta varresta. Niiden sisään laitto on ihan mahdotonta ilman liukastetta ja joskus senkin kanssa on vaikeuksia. Myöskin nappuloiden määrä osoittautui hieman vaikeaksi käytön aikana. nappuloiden merkinnät ovat vain kohoumina, joita ei hirveämmin ole mukava ruveta tähystelemään sieltä haarojen välistä, hämärässä valossa jopa keskeyttämään koko homman. Sitten jos painaakin väärää nappia niin nurkan takana ollut orgasmi karkaa kauas. Kannattaa siis opetella ulkoa nappien paikat ennen käyttöä!

Muuten Novan varsi sopii käteen mainiosti, vähän kuin joystick. Peukalolla on oikein hyvä painella nappuloita ilman erillisiä kommervenkkejä. Novan klitorikselle tarkoitettu pää on hyvin joustava ja antaa periksi edestakaiselle liikkeelle, jolloin ei tarvitse tinkiä klitorisstimulaatiosta g-pistettä huomioidessakaan. Alkuun se tarvitsee hieman erillistä asettelua, mutta pysyy todella hyvin paikallaan kovemmassakin rytäkässä.

Nova on kyllä minulle todella pieni ihme. Se on onnistunut viemään moninkertaiset orgasmit -käsitteen ihan uudelle tasolle. Ennätys tällä hetkellä on 5 orgasmia yhden puolen tunnin saunomiskerran aikana. Silikoni on kovaa mutta sileää ja tuntuu mukavalta iholla. Valmisvärinöiden fani en ole koskaan oikein ole ollut, mutta muutamaa itsepiirtämää värinää kokeilin ja niihin olin kyllä tyytyväinen. Miinuksena, ettei niitä saa toimimaan kuin puhelimen avulla. Klitoriskiihottimen joustavuudesta en oikein osaa sanoa mitään, koska Novaa käyttäessäni olin koko ajan niin rajoilla tulla, etten uskaltanut sitä liikuttaa.

Nova yhdistää todella hyvin perinteisen vibraattorin toimintaa ja modernia älypuhelintekniikkaa. Vielä kun saisi sovelluksella muutettua valmiit värinäohjelmat omiin, niin paketti olisi aika lähellä täydellistä. Vibraattori vaatii aika lailla pakolla älypuhelimen rinnalleen, jotta siitä saa kaiken irti.
n00bsin arvio tuotteesta Wild Butterfly vibraattori

Wild Butterfly tulee kauniissa valkomustassa ja loppuun asti suunnitellussa paketissa. Se koostuu kahdesta sisäkkäin menevästä laatikosta, joiden avulla vielä muoveissa oleva perhosvibraattori nousee tarkasteltavaksi jo ennen avaamista. Laatikko on kova ja kompakti, ja sopii oikein oivallisesti lelun myöhempäänkin säilömiseen.

Nimensä mukaisesti Wild Butterfly koostuu perhosen mallisesta klitoriskiihottimesta ja g-pistevibraattorista, joka muotoilunsa puolesta tuo mieleen perhosen kotelon. Erittäin nätin näköinen ja ei tuo mieleen seksilelua, mikä tekee vibraattorista todella helposti lähestyttävän. Kädensijan kohdalla on kaksi metallirenkaan sisällä olevaa nappia, joista vibraattorin toimintoja ohjaillaan. Designin symmetrisyys aiheuttaa käyttäessä hieman hämmennystä, kun ei muista, miten päin napit menivät ja merkinnät ovat pienet, värittömät kohokuvioinnit, joista on funktion tarkistaminen käyttötilanteessa mahdotonta. Vaikka toki, senkin oppii melko nopeasti. Vibraattorin sisään tarkoitettu puoli on melko lailla paksu, ja minulle tuotti paljon vaikeuksia saada sitä sisälleni. Se vaati hyvän esilämmittelyn (pidemmän osan muotoilu sopii myös oivallisesti klitoriksen kiihottamiseen!) ja ison määrän vesipohjaista liukastetta. Se on kuitenkin sen vaivan arvoista, sillä muodot osuvat juuri oikeisiin osoitteisiin niin rajussa kuin hellemmässäkin käytössä. Perhonen on hyvin köyhästi kiinni ja liikkuu melko vapaasti. Tämä aiheuttaa siipien kanssa sen, että käyttäessä joko häpyhuulet tulevat siipien tielle (vaikka omani ovat melko pienet) mikä vaikeuttaa käyttöä tai sitten perhonen heiluu voimakkaasti liikkeessä ja .hakkaa. klitoriksen aluetta, ellei siitä pidä kiinni. Reidet tulee myös pitää melko leveällä, koska muuten perhosen siivet hierovat sisäreisiin mikä tuntuu ainakin minusta hieman epämiellyttävältä.

Perhosessa ja "kotelossa" on kummassakin omat moottorinsa, joista kotelossa sijaitseva on suurempi ja voimakkaampi. Ja voimaa kyllä löytyy! Tietenkään voimakkaan moottorin kanssa täysiä operoidessa ei äänikään voi olla mitään kuiskauksen tasoa, mutta eipä tuo minua ainakaan haittaa. Se ei kuitenkaan esimerkiksi epilaattorin ääntä voita, eli naapurin salakuunteluista on turha huolehtia. Perhosen moottori tuntuu hieman turhalta sen ollessa pienempi ja vaikeammin käytettävissä siipien takia.

Materiaalina on perinteinen silkkinen silikoni kiiltävällä viimeistelyllä. Se tuntuu mukavalta ja pehmeältä iholla ja toimii liukasteen kanssa hyvin. Kiiltävä viimeistely tosin aiheuttaa sen, että vibraattori jää hieman likaisen näköiseksi pesun jälkeen, kun vesipisarat kuivuvat ja jättävät jäljet.

Mukana tulee myös pieni ja kompakti ohjelappunen, jossa teksti on pientä ja englanninkielistä. Kuvia on muutama, mutta ne ovat hyvin selkeitä. Tosin ainakin minulla oli hieman ongelmia löytää laturipiuhan paikkaa, mutta sekin lopulta onnistui. Ohjeista löytyy moottorien sijainnit, napit ja niiden toiminnot ja lyhyt kuvaus vibraattorin käytöstä, sekä materiaalitiedot. Eri moodit pitää kuitenkin testata itse, sillä ne ovat ohjeisiin merkitty vain numeroin.

Vibraattori on tosiaan ladattava (plussia monta tästä) ja se toimii noin tunnin verran yhdellä latauksella. Mukana tulee USB johto, jonka toinen pää muistuttaa hieman vanhan nokialaisen pientä pyöreää latauspäätä. Sen paikka oli aluksi hieman hukassa, mutta se löytyy vibraattorin alaosasta ja laturin pää pitää työntää silikonin .läpi.. Tämän ansiosta vibraattori on roiskeenkestävä ja suihkuystävällinen. Vibraattorista löytyvä valo kertoo latauksen vaiheen.

Vibraattorissa on kaksi nappia, joista toisesta se menee päälle/pois 3sekunnin painalluksella ja lyhyellä painaluksella se vaihtaa käytössä olevaa moottoria. Toisesta napista säädetään sitten taas värinän nopeutta tai moodia. Nappien sijainti on vähän hankala, sillä käytössä voi vahingossa pistää vibran pois päältä, sillä napeissa ei ole mitään huomattavaa palautetta sitä painaessa.

Omasta mielestäni Vibraattorin kotelo-osa on ihan mahtava, moottori on voimakas ja monipuolinen ja muotoilu on todella onnistunut. Pieni perhososa tekee vibrasta toki nätin, mutta en näe kovin paljon käyttöä sille, se on enemmänkin vain tiellä. kokonaisuudessaan Wild Butterfly on hyvä satsaus sellaiselle, joka hakee yhdestä paketista niin g-pistevibraattori kuin klitoriskiihotintakin ja myös samaan aikaan käytettäväksi.
n00bsin arvio tuotteesta Cayona vibraattori

Kun alkaa miettiä ensimmäistä vibraattoriaan ja sen ostamista, kannattaa suunnata katseensa laadukkaisiin, mutta ei-uhkaaviin tuotteisiin. Tällä kertaa posti toi juuri malliesimerkin tällaisesta vibraattorista; Cayona mini vibraattori värissä Candy green! Tuotteen on valmistanut Fun Factory, saksalainen seksileluja valmistava yritys, joka on saanut paljon mainetta ja palkintoja tuotteillaan. Minulla on melko suuret odotukset tästä.

Laatikko on tyylikäs, Cayonan varresta napatun himmeän kultaisen värinen, ja se aukeaa ensin pohjasta työntämällä erillinen säilytyslaatikko ulos ja avaamalla arkkumainen pakkaus. Sisältä löytyy punaisen pahvin päältä Cyona ja sen punainen, mustapäinen USB laturi. Laatikko sopii oivallisesti myöhempäänkin säilytykseen, siinä ei ole hukkaan mennyttä tilaa ja se on hyvin huomiota herättämätön ilman mainoskuortaan.

Itse vibra on pienehkö, mintunvihreä kultaisella kahvalla ja kolmella nappulalla. Muotoiluun on otettu vaikutteita kukasta (vaikkakin ensivilkaisulta tuo mieleen vaginan). Sen pää kapeutuu melko pieneksi, ja kaartuu hieman kauno l -kirjaimen muotoon, mikä mahdollistaa hyvänolonpisteen paikantamisen hyvinkin tarkasti milloin mistäkin. Päästä lähtee muotoutumaan kaksi .terälehteä., jotka päätyvät varressa olevaan, ilmeisesti klitoriskiihottimeksi tarkoitettuun, nystyrään. Materiaali on pehmeää, skin feel -silikonia varressa ja kädensijassa kovaa muovia. Kädensijasta löytyy +, - ja FUN näppäimet, joista viimeisin toimii käynnistysnäppäimenä. Vibraattorista löytyy myös nopeasti päälle ja pois saatava näppäinlukko, mikä helpottaa kuljettamista.

Ohjekirjanen on laajasti kuvitettu, ja siitä löytyy vähäsanainen ohjeistus myös suomeksi. Sieltä löytyvät ohjeistukset lataamiseen, käyttötarkoitukseen ja eri moodien toimintaan. Tämä kyseinen vibra sopii myös pyllyleikkeihin, mihin oma mielenkiintoni heräsi. Vibraattorista löytyy 3 erilaista moodia ja niiden eri voimakkuuksia/variaatioita; constant, aerobic ja razzle dazzle. Nämä ovat melkeinpä samat kuin useimmissa vibraattoreissa, mutta ainakin constant moodissa löytyy jopa 6 eri voimakkuutta. Jos siis olet kuin minä, ja tykkäät hoidella itsesi useampaan otteeseen kerralla joka kerta voimakkaammalla moodilla, Cayona sopii sinulle!

Lataus toimii magneettisella USB piuhalla, joka tulee kiinni vibran varteen. Magneettiosuus ei ole millään lailla muotoiltu vibran mukaan, vain on ihan tasainen pyöreä lautanen kahdella magneettisella nystyrällä, ja tämän ja värinsä takia ei oikein tunnu yhteensopivalta muuten hyvin elegantin vibraattorin kanssa. Ohjekirja lupaa käyttöaikaa täydellä akulla jopa kahdeksan tuntia, ja lataus pysyy jopa 3kk käyttämättömänä. Ohjekirjasta löytyy myös tulkintakaava latauksen tilalle, kun vibra vilkuttelee valoja eri tavoin latauksen eri vaiheissa.

Käyttömukavuus on tällä vibralla todella korkealla pehmeytensä ja muotoilunsa vuoksi. Tämä toki myös aiheuttaa sen, että rankemmasta meiningistä pitäville tämä ei välttämättä ole se go to-vaihtoehto. Sisäisessä käytössä klitoriksen stimuloimiseen tarkoitettu nystyrä ei minulla ainakaan yllä ihan klitorikseen asti yllä, ja tykkäisin vaginaaliseen käyttöön hieman isommasta vehkeestä. Käytön aikana kuitenkin huomasin vibraattorin olevan juuri sopivan pituinen yltääkseen klitoriksen ja anuksen ulkoiseen stimulointiin.

Myöhemmin uskaltauduin kokeilemaan Cayonaa pyllyvibrana, jotain mitä ennemmin en ole uskaltanut tehdä. Hyvä liukaste ja vibraattorin päähän oheneva muotoilu varmisti helpon sisäänlaiton ja käytön ja tässä käytössä pidän kyllä Cayonasta eniten. Sen vibraatio on suurimmalla teholla todella voimakas, varsinkin kokoonsa nähden oikea tehopakkaus. Hiljaisin se ei kylläkään ole, ja sen ääni on melko korkea muihin vibraattoreihini nähden. Ääni ei kuitenkaan niin kova ole, että pitäisi pelätä seinänaapurin kuulevan jotain mitä ei pitäisi.

Suosittelen Cayonaa kaikille sitä ensimmäistä etsiville, niin vaginaaliseen kuin peppukäyttöönkin. Olen todella tyytyväinen ensikohtaamiseeni Fun Factoryn
N00bsin arvio tuotteesta TEATIAMO Wood Design Birch -puudildo

Jäikö asuntomessuilta Designin nälkä, mutta kämppä on juuri laitettu uusiksi? Eikö mikään tunnu kivemmalta kuin kovempaakin kovempi morning wood tökkimässä häntäluuta? Mietitkö lahjaa ystävälle jolla on jo kaikkea? Haluatko ottaa kirjaimellisesti lempinimen puunhalaaja? Saanen esitellä Teatiamon Wood Design Birchin! Jotta pääsisimme puusta pidemmälle, tehdäämpä tikusta asiaa.

Puinen, tyylikäs ja diskreetti laatikko, joka sopii täydellisesti dildon myöhempäänkin säilytykseen. Päälleppäin laatikosta ei voi tietää mistä oikeastaan onkaan kyse.Sisältä löytyy tietovihkonen, josta löytyy pienet infopätkät niin tuotemerkistä kuin tuotteestakin, kultakirjaimin höystetty ripustettava pahviläpyskä, jotta voit esitellä hienoa ostostasi työkavereillesi, sekä mustaan silkkipaperiin kääritty tarinamme päätähti. Jotta pääsisimme puusta pidemmälle, tehdäänpä tikusta asiaa.

Dildo on hyvin käteen sopiva kummastakin päästä; mukava käyttää niin omiin värkkeihin kuin toisenkin, ja erinomainen ei-haluttujen tirkistelijöiden päähän kolauttamiseen. Nimensä mukaisesti Wood Design Birch on tehty suomalaisesta koivusta. Sen muotoilu on yksinkertainen ja pyöreä ja yksinkertainen. Muoto on saavutettu tarkalla suomalaisella käsityöllä. Loppukäsittelyssä on käytetty puuöljyä, joka on jättänyt kiiltävän ja tasaisen pinnan. Pelkästään vilkaisulla huomaa, että tikkuja siitä ei tule irtoamaan. Lakkapinta on liukas itsessään, mutta tulee silti ehdottomasti tarvitsemaan liukuvoidetta. Materiaalinsa puolesta Wood Design Birch kanssa voi käyttää mitä tahansa vesi- öljy- tai silikonipohjaista liukuvoidetta, mikä on ehdottomasti suuri plussa! Pinta tekee Dildosta myös helposti puhdistettavan; lämmin ja hyvä huuhtelu riittää pitkälle.

Aika tehdä vielä lähempää tuttavuutta Herra Koivun kanssa. Kokoa herralta ainakin löytyy, ja toinen pää on paksumpi kuin toinen. Paksumpi pää ei kyllä minun sisääni tule mahtumaan, mutta ulkoiseen hierontaan se osoittautui oivalliseksi; hieman liukuvoidetta väliin, ja pienikin liike saa hymyä huulille. Puun kovuus antaa omaa sykettään klitoriksen hierontaan, varsinkin kun itse pidän, ja oikeastaan vaadin, hieman kovempaa otetta kuin pientä hipsuttelua. Liukuvoide, jota käytän, on vesipohjaista ja pelaa hyvin pyöreän muodon ja kiiltävän puupinnoitteen kanssa. Loppufanfaareihin en klitorishieronnalla valitettavasti pääse, mutta Herra Koivu osaa jättää naisen haluamaan lisää.

Penetraatiossakaan Wood Design Birch ei jätä kylmäksi. Tuntemuksiltaan voin kuvitella, että tästä joko ei tykkää tai tykkää kovasti; puun jäykkyys vaatii hieman totuttelua. Vain silikoni/jelly tms materiaalisten vibraattoreiden ja dildojen käyttäjälle on ihan sensaatiomaista, kun vaginan pitääkin muotoutua dildon mukaisesti, eikä toisin päin. Minun mielestäni tämä on vain positiivinen asia. Myös ulottuvuutta Herra koivulta löytyy. G-pisteet ja kohdunnupukat löytyvät helposti, ja ylitsekin voi mennä, jos uskaltaa. Tätä helpottamassa on myös ohuemman pään pitkulainen muoto. Kiinnipidossa on ainakin vielä vähän hakemista, kunnollista asentoa ei oikein meinannut löytyä. Aina jokin osa alkoi sattua tai vääntyä ihmeellisesti ranteessa/kämmenessä/käsivarressa.

Itse sijoittaisin puudildon perinteisen ja lasidildon väliin. Kovuudeltaan ja jäykkyydeltään samaa tasoa lasidildon kanssa, mutta puu tuntuu iholle miellyttävämmältä ja ei ole ikinä liian kylmä taikka kuuma. Puudildossa ei myöskään tule epämiellyttäviä (ja todennäköisesti kaukaa haettuja) mielikuvia dildon pirstautumisesta ja lasinsiruista paikassa, jonne niitä ihan viimeisenä haluaisi. Puu materiaalina on todella kestävä, ja ensituntumalta Wood Design Birch vaikuttaa pitkäikäiseltä. Ties vaikka tässä olisi uusi sukukalleus perittäväksi seuraaville sukupolville (en kehoita tähän). Pinnoite pitää myös veden poissa Herra Koivusta, eli hän kelpaa myös suihkuseuraksi (ainakaan en omissa kokeiluissani huomannut mitään vaikutusta mihinkään). Ulkomuodoltaan Wood Design Birch on vähintäänkin lasidildon tasoa, eli kirjahyllyyn on hyvä raivata tilaa!

Designista vastaa suomalainen muotoilija Tea Latvala, joka onnistuneesti tuo skandinaavisen muotoilun parhaat palat nautittavaksi ihan uudesta perspektiivistä. Puu on vahva ja varma materiaali tuotesuunnittelussa, ja yksi Suomen tärkeimmistä resursseista. Kenties tässä seuraava hittivientituote ulkomaille, joka nostaa Suomen uuteen nousuun? Tällä aihealueella olen minäkin ihan untuvikko, ja puhun tässä vaiheessa jo aika paksua puutaheinää. Sen kuitenkin osaan sanoa, että työporukan kahvipöydässä maininta puudildosta kääntää enemmän päitä kuin Aaltomaljakko!

Hinta voi äkkiseltään vaikuttaa suolaiselta, enkä kehota mitään pikavippejä puudildoa varten ottamaankaan. Wood Design Birch on samaa sarjaa kuin muukin Truu Design; sitä hankitaan, kun siihen on varaa. Ja ottaen huomioon materiaalit, käsityön ja laadun, ei hinta enää niin hullulta tunnukaan.

Kaikille puudildo ei sovi, mutta uskon sen löytävän oman yleisönsä. Mikäs sen kiihottavampaa kuin suomalainen laatudesign.
n00bsin arvio tuotteesta Ouch Reversible Paddle

Ouch! On kaksipuolinen, erityisesti vasta rajumman seksin puoleen tutustuville suunnattu piiska. Se koostuu kahdesta puolesta; neopreenista valmistetusta .pehmeästä. puolesta sekä tekonahalla päällystetystä .kovasta. puolesta. Tämä mahdollistaa vaikeustason noston lennosta kesken hommien hyvinkin nopeasti.

Paketti on melkein kokonaan musta, tyylikäs ja kevyt. Kaikki ohjeistus löytyy laatikon takapuolelta, eikä hukkaan mennyttä tilaa juuri ole. Sopii hyvin lelun myöhempäänkin säilytykseen.

Piiska on hyvin yksinkertaisesti rakennettu, mutta se hoitaa tarvittavan. Se koostuu kahdesta yhteen neulotusta palasta, joiden sisälle on laitettu tukirangaksi muovinen laatta. Rakenne on hyvin yksinkertainen, jonka perusteella se onkin yllättävän toimiva. Hintakin piiskalla on todella huokea, mutta piiskan laatukin tahtoo kuvastaa tätä. Ensialkuun se tuntuu hyvin tukevalta ja laadukkaalta, mutta tarkemmin katsottuna siitä huomaa seikkoja, joiden takia piiska luultavasti tulee kovemmassa käsittelyssä tai pidemmällä ajalla hajoamaan. Ensimmäinen pointti on se, että piiskan tukirankaa ei ole mitenkään kiinnitetty sen sisälle, eikä sitä itseään ole tuettu mitenkään tukevaan nahkapuoleen. Tämän takia tukiranka tahtoo painaa neopreenipuoleen sen päistä, joista se luultavasti tulee vielä ulos. Piiskassa olevan narun reikää ei ole myöskään ole mitenkään suojattu, vaan piiskan kaikki palat ovat siitä selkeästi näkyvillä ja luultavasti siitä alkaa piiska rispaantua. Kovemmalla käsittelyllä myös piiska taittuu ohuen runkonsa ympärille, joka luultavasti saa tekonahan halkeilemaan.

Piiska on helppo käyttää, mutta ei kaikkein ergonomisin käteen. Ajaa asiansa, mutta käyttömukavuutta voitaisiin parantaa pienilläkin asioilla, kuten kahva alueen paksuntaminen. Piiska on oikein hyvä satunnaiselle käyttäjälle, mutta vakituinen käyttäjä luultavasti haluaa panostaa hieman kalliimpaan piiskaan.

Saatavissa kaksivärisenä, jolloin tekonahkainen puoli on aina musta, ja toinen värikäs tai musta. Musta tyylikkäämpi vaihtoehto loppuun asti ajateltuihin piiskaleikkeihin, mutta värillisessä versiossa seksin tiimellyksessä ei vahingossakaan käytä väärää puolta, jos kovempaan menoon ei vielä ole valmis.

Tuntemuksien puolesta ero kahden puolen välillä on valtava. Neopreenipuolella pitää aika kovaa lyödä, jotta kirpaisee. Silloinkin suurimman kirpaisun aiheuttaa kuminen reunus läpyskän ympärillä, joka on kestävyyttä takaamassa. Tekonahkapuoli taas tuntuu jo pienemmästäkin läpsäisystä.

Kädensijassa on kätevä, juuri sopivasti mitoitettu naru, jonka saa ranteenympärille, eikä tarvitse pelätä heittävänsä piiskaa lähimpään tietokoneen näyttöön tms yhtä elämää murskaavaa tapahtuvan.
n00bsin arvio tuotteesta Induce tupladildo vibraattorilla

Induce tupladildo on aloittelijoille suunnattu, hinta- laatusuhteeltaan erinomainen joka- aukon täyttäjä. Se koostuu paksusta, lyhyemmästä varresta sekä ohuesta pidemmästä, joista edempi uppoaa (tai on ainakin tarkoitettu uppoavaksi) vaginan mystisiin syövereihin ja jäljempi kurkottelee anaalin suuntaan. Varret ovat aidon ihon tuntuista silikonia, ja ovat malliltaan ja värityksiltään aitoa kyrpää mukailevia. Niiden alaosasta lähtee johto pieneen kaukosäätimen kaltaiseen pötkylään, johon patterit laitetaan ja jolla vibran toimintoja ohjaillaan.

Induce tulee kaikkien vihaamassa, sakset rikkovassa muovipaketissa, jossa ne kuitenkin näkyvät nätisti esillä muovien alla. Myöhempään säilytykseen muovista ei ole. Ei siitä sen enempää.

Itse en ole ainakaan vielä keksinyt aidonnäköisten tekopenisten sisällä piilevää kauneutta, mutta kaikille on ottajansa, ja eihän se oikein käytettynä edes näy. Esteettisesti erityisesti pyllypuolen Jaska herättää hilpeyttä ohuella, pitkällä olemuksellaan. Silti kuitenkin jytyä löytyy, kuten ei niin sykkivät verisuonet silikonin pinnassa indikoivat. Toisaalta pyllyjaska on juuri sopivan ohut, jottei liukastetta välttämättä tarvitse.

Käytössä varret pelaavat hyvin yhteen ja tuntuu kuin koko takamus häntäluusta häpykumpuun värisisi. Alkuasetelman hakeminen on ainakin tällä käyttömäärällä hankalaa, ja penetraatioliikkeestä on vaikea edes haaveilla kunnon kädensijan uupuessa ja sen pelossa, että jaskat päättävät lähteä kävelemään kesken hommien. Toimivin tekniikka tähän mennessä on ollut parin sormen asettaminen jaskojen väliin ennen vibran päällelaittoa, ja tämä sallii pienen hienosäädön käytön aikana.

Materiaaleista päällyssilikoni on erittäin laadukkaan oloista, pehmeää ja ihoa mukailevaa. Mutta se loppuu hieman kesken, ja vibraattorin .väärästä. päästä löytyy pieni nysä kiiltävää liukasta muovia, josta on hankala saada kiinni, erityisesti jos liukaste on käytössä, ja sitä on hieman jäänyt käsiin. Nysän päästä lähtee Tuplajaskan häntä, eli virtajohto. Johdolla on ihan mukavasti pituutta, muttei silläkään huoneen toisesta päästä asti vibraa ohjailla. Eipähän sotkeennu jalkoihin kesken hommien. Hännän pää on aux piuhaa muistuttava liitin, joka penetroituu mukavasti mukana tulevaan kaukosäätimeen. Itse en lähtisi kokeilemaan liittimen työntämistä muualle, kuten vaikka puhelimen kuulokepaikkaan, vaikka se siihenkin näyttäisi uppoavan.

Kaukosäädin on suunnilleen minun peukaloni kokoinen ja muotoinen, ja siinä on vain yksi nappi. Labelmakerin voi siis suosiolla jättää kaapiin, Vibraattorista löytyy useampaa eri rytmiä, jotka vaihtuvat seuraavaan aina nappia painamalla, ja sammutus toimii pidemmällä painalluksella. Kun johto ei ole kytketty, kaukosäädin toimii kätevänä ledilyhtynä, ja sillä voi vaikka morsettaa naapurille booty calleja sähkökatkon sattuessa. Johdon irroituksessa helpottuu myös patterien .poisto. säilytyksen ajaksi, eivätkä ne kulu, vaikka niitä ei ihan täysin poistaisikaan. Kaukosäädin siis kiertyy auki, ja patterit työnnetään kaukosäätimen sisältä löytyvään telineeseen. Toimii AAA paristoilla, joita ei ihan välttämättä suoraan kotoa aina löydy.

Vedenkestävä Induce ei ole, joten sen käyttö jääköön makuuhuoneen puolelle. Yleiseltä tasolta Induce on toimiva portti uusiin seikkailuihin ja uusiin seksuaalisiin kokemuksiin.
n00bsin arvio tuotteesta Partner Plus Couples Vibrator

Partner plus on vibraattori, joka on tarkoitettu pariskunnille. Ajatuksena tuotteessa on, että vibraattorin värinä antaa molemmille osapuolille enemmän mielihyvää, sekä ylimääräinen osa vaginassa tekee tilanteesta tiukemman. Teoriassa tämä kaikki kuulostaa hyvältä, mutta toteutus on melko ontuva, mutta tästä enemmän myöhemmin.

Vibraattori on pakattu melko siveelliseen pieneen valkoiseen pakkaukseen, jota voisi kutsua jopa melko feminiiniseksi hempeän violetin värin ja vesivärein maalattujen kyyhkystensä takia. Vibraattori on selkeästi kuvitettu ja takaa löytyy jopa 1:1 -suhteessa oleva sivukuva tuotteesta. Takapuolelta löytyy myös piirros siinä, kuinka vibraattoria tulisi käyttää. Omakohtaisesti olisin toivonut hieman parempaa kuvitusta, sekä edes jotain ohjeita laitteen käyttöön. Itse aktia aloitellessa, kun oli hyvin mukava pyöritellä lelua kädessä ja yrittää päättää, mikä pää menisi minnekin. Lelun lisäksi paketissa on magneetti navoilla kiinnittyvä USB-latausjohto sekä ohjekirja. Lisäksi tulee siis hankkia varsinainen laturi, tai sitten käyttää esimerkiksi tietokoneen USB-porttia tai kännykän laturia. Ohjekirjassa käydään läpi pakolliset varoitukset ja kierrätysasiat monella kielellä, sekä kerrotaan vibraattorin eri värinäohjelmista. Ohjeisiin olisin voinut toivoa enemmän ohjeistusta itse laitteen käyttöön, koska takapuolella oleva kuvitus on violetin eri sävyjensä kanssa melkoisen huomaamaton ja hankalalukuinen.

Itse lelu on kaareva ja melko litteä silikonista koostuva pala, jossa on yksi näppäin. Tästä näppäimestä saadaan vibraattori päälle, pois päältä sekä ohjelmaa vaihdettua. Näppäimen yhteydessä on myös valo, joka ilmaisee päällä olemisesta, niin kuin sitä ei muuten huomaisi. Molemmat päät on muotoiltu hyvin saman suuntaisesti. Laajoja ohkaisia liuskoja, joka kaartava toisiaan päin. Näin lelun on tarkoitus osua niin G-pisteeseen, kuin klitorikseen.

Käyttökokemuksesta voin sanoa, että ainakaan meillä tämä ei toiminut odotetusti. Lelu ei osunut niin klitorikseen kuin G-pisteeseen. Useaan eri asentoon sitä yritimme laittaa, mutta lelu ei edes tahtonut pysyä paikallaan vaan jatkuvasti liukui peniksen mukana pois vaginasta. Naiselle tästä ei siis meillä ollut juuri mitään hyötyä ja miehellekin silikoninen pinta tuntuu enemmänkin kummalliselta, kuin tiukkuudella mielihyvää lisäävältä. Ja sitten kuin aktia ei olisi enempää voinut latistaa, osuu väkisinkin miehen lantio lelun painikkeeseen, jolloin ohjelma vaihtuu tai laite sammuu. Ensikokemukselta en siis sanoisi laitetta erityisen hyödylliseksi, mutta harjoituksen myötä se saattaakin osoittautua väitöksiensä mittaiseksi leluksi. On myös mahdollista, että meidän anatomiamme ei vain kohtaa laitteen kanssa ja se osuisikin toisella pariskunnalla juuri sinne, missä se hyvältä tuntuu.

Kaiken kaikkiaan laite kyllä kuulostaa hyvältä, mutta meidän käytössämme siitä oli enemmän haittaa. Voin nähdä, että enemmällä harjoittelulla ja liukasteilla lelu voisi toimia paremmin, mutta en usko sen meidän käytössämme tulevan saamaan juurikaan käyttöhetkiä.
n00bsin arvio tuotteesta Layla Massage Wand

Retro Layla massage wand -tai uusi paras kaverini

Olen aina ollut hieman epäileväinen perinteisiä hieromasauvoja kohtaan, eikä minulla ole ollut mitään ajatuksia sellaista kokeilla tai hankkia. Mahdollisesti johtuen niiden vanhanaikaisesta designista, johdollisuudesta ja jotenkin ajattelin niiden olevan todella epäkäytännöllisiä ja epäilin niiden tyydyttävyyttä. Sitten pakettiautomaattiin olikin ilmestynyt jotain, joka murskasi käytännössä kaikki ennakkoluuloni.

Layla on erittäin retro, ja samalla tyylikäs ja moderni. Materiaali on samettista silikonia mustana ja valkoisena hopeisin muoviyksityiskohdin. Sivuprofiili on tyylikäs tasainen kartio jonka rikkoo vain pään joustavuuden mahdollistava rako. Latauspistekin on vain erittäin huomaamaton reikä silikonissa, mikä tekee sauvasta myös roiskeenkestävän. Retrous on erittäin huomattava ja onnistunut, punaisena ja kirkkaana kirsikkana punainen valoindikaattori keskellä sauvaa.

Laatikko on kompakti, korkkitekstuurilla verhoiltu mustin tekstein. En häpeäisi tätäkään esitellä. Ohjeet löytyvät paketin takaa, eikä erillistä ohjekirjasta ole, mutta enpä sellaista kaipaakaan. Sisältä löytyy kaksi muovikuorta, jotka pitävät sauvaa paikallaan. Säilytyksen kannalta ei siis kovin käytännöllinen. Mutta tällä muotoilulla ei olisi häpeä säilyttää kirjahyllylläkään! Oma on ainakin niin kovassa käytössä, että säilyy sängyssä tyynymeren alla.

Layla osaa väristä kolmella eri voimakkuudella ja kahdeksalla eri variaatiolla sykkivästä aaltoiluun. Värinä on voimakasta mutta hiljaista, ja osuu pään muotoilun ansiosta joko suuremmalle alueelle tai juuri oikeaan kohtaan pehmennettyä reunaa käyttämällä. Liiasta painamisesta ei ole pelkoa pään joustamisen ansiosta. Napin painelu käytön aikana vaatii harjoitusta etenkin vähän pidemmät kynnet omaavana, mutta jos kumppani löytyy tätäkin hoitamaan, ei ole minulla mitään valittamisen aihetta. Layla on kyllä osannut hoitaa homman kliimaksiin asti joka kerta, oli se sitten omaa kivaa tai kaverin kanssa.

Minulla ei ole oikein paljoa enempää sanottavaa tästä, kun en keksi mitään kritisoitavaa. Ehdottomasti eniten käytetty ja tykätty lelu tässä huushollissa, mitä en olisi ikinä uskonut perinteiseltä hieromasauvalta. 7/5.
n00bsin arvio tuotteesta Europe Magic Wand Hieromalaite

Europe Magic wand on yksi seksilelujen klassikkomalleja ja oikea tehopakkaus, eikä edes niin pienessä paketissa, jolla pärjää pitkälle. En ehkä tehokkuuden tähden suosittelisi ihan ensimmäiseksi leluksi, mutta siitä on lievittämään monenlaista jännitettä koko kropassa. Omanlaisensa siitä saa muokattua erikseen ostettavilla vaihtopäillä, tai ne voi kerätä vaikka kaikki!

Europe tulee siistissä, mustassa paketissa jossa ei ilmaa tule mukana. Vaihtopalat ovat myös yksittäispakattuja erikseen, ja kaikki laatikot sopivat laitteen säilytykseen näin tarvittaessa, toki kätevämpiäkin säilytysmenetelmiä löytyy varmasti. Paketista löytyy itse laitteen ja standardipään lisäksi paksu varoitusvihkonen ja käyttöohje. Ja tällä kertaa ne kannattaa oikeasti lukea, on nimittäin sen verran tehoja. Hyvänä esimerkkinä on kielto käyttää laitetta samaan kohtaan yli 3 tehoilla yli 3 minuuttia. Ja eri nopeuksia on 6. Suurimmat nopeudet ovat siis todella intensiivisiä. Tämän mahdollistaa Europen toimiminen verkkovirralla, mikä pelaa niin sen puolesta kuin vastaankin. Plussana tietenkin korkealle nousevat tehot sekä käyttövalmius koska tahansa, kun taas vastassa on ärsyttävä johto sotkeutumassa raajoihin, johdon riittämättömyys tietyissä tilanteissa ja mökkimasturboinnin mahdottomuus.

Ulkomuodoltaan Europe tuo ensimmäisenä mieleen jonkinnäköisen Suomi100 designin. Sauva on melko suuri ja painava, mutta hyvinkin käteen sopiva. Heikommalla voi käsi tosin väsyä. Sauva itsessään on kovaa kiiltävää muovia, joka ei ole millään lailla roiskeen saati vedenkestävä. Tämän takia puhdistus tapahtuukin kostein liinoin, mutta päät on onneksi helppo irroittaa ja puhdistaa. Standardipää, joka tulee sauvan kanssa on valkoinen perinteinen pyöreä pää, joka sopii niin selkähierontaan kuin genitaaleillekin. Pinnoite on jännittävää tekstuuria, mutta vaatii varmaan yleisönsä. Saatavilla on myös perinteisempiä samettisilikonisia päitä, joista minä satuin saamaan upean sinisen koukkumallisen pään, joka löytyy nimellä Genius. Tämä pää vaatii sauvalta ronskisti eri asentoa, muuten se väsyttää käden tosi nopeasti. Mutta muun muassa istuen vibran päällä toimii loistavasti, tuntuu todella hyvältä ja ei tule vahingossa painettuakaan liikaa. Toki vaatii hieman totuttelua. Päiden vaihtaminen on yksinkertaista ja nopeaa, kunhan oppii muistamaan kuinka päin päät laitetaan. Hyvät ja selkeät ohjeet löytyvät onneksi ohjekirjasta.

Käytössä Europe osaa olla kovaääninen, pehmeä ja tarvittaessa rajumpikin. Eli aika lähellä hyvää seksiä. Yksin käytössä oli enemmän ongelmia niin johdon kuin sauvan pitelemisenkin kanssa, mutta kyllä se silti orgasmin tai jopa pari osasi. Yhdessä on paljon helpompaa ja mukavampaa, kun itse saa keskittyä nauttimiseen. Itse en ole 4 nopeutta korkeampaa vielä uskaltanut kokeilla, muuta kuin selkähieronnassa. Sauva yltää loistavasti hieromaan lapaluiden alta, jotka itselleni paljon istuessa ovat ainakin ongelma. Siitä voikin sitten pikkuhiljaa siirtyä hieromaan aina vain alemmas.

Kokonaisuudessaan Europe on tyylikäs monen paikan höylä, joskin vaatii hieman tutustumista ja totuttelua. Johdollisuudellekin edelleen näköjään löytyy hyvä syy seksileluissakin.
n00bs:in arvio tuotteesta iWand Massager

Fun Factory todistaa taas saksalaisen designin toimivuutta ja insinöörisuunnittelun voimaa! Käytännön asiat eivät välttämättä joka tyypille tule mieleen seksileluja selaillessa (tai suunnitellessa) ja haluankin muistutella siitä. Niin monia kertoja ovat sessiot menneet kokonaan pieleen tai jääneet vajaiksi, kun on ollut johtoa sotkemassa jalkoihin tai se pahin; laite on unohtunut laittaa laturiin tai patterit loppuvat. Abby G on vastaus juuri näihin tilanteisiin.

Abby G tulee erittäin viimeistellyn näköisessä ja kauniissa paketissa (eli sopii vaikka pukinkonttiin!) joka sopii erittäin hyvin myöhempäänkin säilytykseen. (Itse jouduin tekemään jo hienon diy arkun omille leluilleni). Ladattavat paristot tulevat hieman hassusti erillisessä, samaan sarjaan kuuluvassa paketissa, mikä on hieman hassua mutta eipä minua ainakaan hirveämmin hidastanut.

Abby Gn akkupolitiikka toimii lyhyesti näin: saat paketin mukana ladattavat paristot ja latauspiuhan leluun (periaatteessa se toimii siis samalla myös ladattavien pattereiden lataustelakkana). Näillä pattereilla lelu toimii juuri samoin kuin se olisi natiivisti pelkästään ladattava vibraattori. Mutta hupsheijjaa, nyt tällä kertaa jäikin latauspiuha laittamatta koneeseen kun sen sieltä otti äkkiä paniikissa pois kun appivanhemmat kävivät kahvilla! Eikun kaapista 2kpl AAA-paristoja, ne koneeseen ja hommia jatkamaan. HUOM! muista kuitenkin vaihtaa tavalliset paristot ladattaviin ennen kuin laitat laitteen takaisin lataukseen, tai tilanne saattaa lämmetä ihan väärällä tavalla.

Muuten Abby G ei hirveämmin eroa markkinoilla olevista perinteisistä hieromasauvoista paitsi teholtaan. Testailin vähän värinöitä ja vertailin muihin pattereita syöviin kolleegoihinsa, ja kyllävain, ero oli huomattava. Suurin teho pitää jo jonkun verran ääntä, mutta toimii myös hiljaisuutta vaadittaessa alemmilla tehotasoilla.

Ulkomuoto ja materiaalit ovat taattua Funfactory laatua. Pinnat ovat pehmeää silikonia (ehkä jopa hieman liiankin pehmeää omaan makuun, mutta loistava herkkäpaikkaisille tai ujommille aloittelijoille) ja auttamattomana esteetikkona olen aina pitänyt funfaktoryn värivalinnoista! itse sain syvän lilan värisen, ja tämä on jo pelkästään sen takia ihan lemppari. Joustavuus takaa lelun muotoutuvan vaikka minkä muotoisiin nautintoa kaipaaviin kehonosasiin. Muotoilukaan ei jätä kylmäksi, varren poimut toimivat klitorissimulointiin ja joustava, eteenpäin kääntynyt pää osuu Gpisteeseen hyvinkin mukavasti. On siis nimensä ansainnut ainakin minun puolestani!

Vaikka jo ehdin kehua Abby Gtä erityisesti seksilelumatkansa aloitteleville, haluan vielä pelottelematta huomauttaa hieromasauvan monimutkaisista moodiviidakosta. Siellä on tainnut insinööri vähän innostua! Ohjeet tulevat hyvin kuvitettuna ja selkeinä sinänsä, mutta melko monimutkaiseksi se on osattu tehdä pelkästään kolmella napilla. Valoindikaattoritkin löytyy akkuvirran määrälle, mutta itse en ainakaan käyttänyt hirveämmin aikaa näiden opetteluun (oli ihan muut tekemiset mielessä ja työn alla).

Erityisen hyvin Abby G sopii lempeämmistä leluista tykkääville, jotka haluavat tyylikkään, asiansa osaavan hieromasauvan ilman kommervenkkejä, mutta hyvin suurella käyttäjäystävällisyydellä. Tai vaikkapa kämppiksen kanssa asuva opiskelijalla ei välttämättä ole aina mahdollisuuksia latailla niitä omia leluja muttei haluaisi aina satsata paristopakettiin joka kauppareissulla, jolloin Abby G on kuin sopii kuin nenä silmään!
Noobsin arvio tuotteesta Stronic G -pulsaattori

Kun vedin vuoden ensimmäisen kaalimadon yllätyspaketin auki olin hämmentynyt. Paketista ilmestyi ihan perinteisen näköinen vibraattori ja vielä Fun Factorylta, juuri samalla kaavalla kuin viimeksikin. Onko kaalimadolla alkaneet yllätykset loppua? Onko suhteemme arkistunut? Olemmeko tuomittuja viettämään lopun yhteisen aikamme iltaisin pimeässä piilossa lakanoiden alla? Mukana tullut esitelappu kertoo akkukestoista. Jokin 3 vuotta värisevä elämänkumppani? Hämmentynyt katseeni harhailee takaisin FunFactoryn tyylikkääseen pakkaukseen. Stronic G... Pulsator II? Pulsaattori? Oloni on taas kuin en olisi ikinä nähnytkään seksilelua saati pitänyt sellaista kädessä. Adrenaliini työntää veren kasvoiltani jonnekin paljon alemmas. Anteeksi, että ikinä epäilinkään sinua!

Pulsaattori ei ole vibraattori eikä oikein dildokaan. Se ei tärise, vaan sykkii edestakaista liikettä moottorin liikuttaessa sauvan sisäistä painoa. Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa? Hyvin kompaktia robottirakastajaapa tietenkin! Parhaiten voisin kuvailla sitä dildona joka hoitaa itse hieromisen, ja vielä täysin ilman käsiä! Käyttäessä tulee jopa hieman laiska olo. G pisteelle varattu myhkyrä toimii samalla ikään kuin koukkuna, joka pitää sauvan sisällä vaikka itse heiluttelisi käsiä pään päällä ja huutaisi JIPPII. Jos omaa vähänkään mielikuvitusta, niin Stronic G korvaa helposti baarista pokatun duracellpupun koska tahansa ilman pelkoa kesken kaiken sammumisesta (tai ainakin Stronicin voi iskeä heti lataukseen!), seksipöpöistä tai odottamattomasta mahankasvusta. Stronic osaa myös muitakin tempoja ja rytmejä kuin sen perinteisen duracelin suorituksen.

Niin ja aivan. Stronic ei tarvitse edes niitä duracellparistoja! Stronic on täysin ladattava magneettisella piuhalla FunFactorylle tuttuun tapaan (laturi on itseasiassa juuri samanlainen kaikissa tietämissäni FunFactoryn tuotteissa, ja minulla ei ainakaan ole ongelmaa jos yksi hukkuisi.) Eli se on myös vedenkestävä, ja sen voi ottaa suihkuunkin ihan kuin oikeankin rakastajan. Täydellä teholla vastaladattuna Stronic jaksaa jyystää 45min yhteen menoon. Kannattaa kuitenkin huomioida pitkät latausajat, ensimmäiellä latauskerralla sille suositellaan 16h latausta vanhaan nokian matkapuhelintyyliin, ja sitemminkin 6-7h latausta.

Tyylikkyydessäänkin Stronic ei todellakaan jää pohjalle (koska FunFactory muka jäisi), ja vanha kikka varren kauniista, voimakkaasta kauden muotiväristä (seriously, mitä instatilejä FunFactoryn designtiimi oikein seuraa, I need to know) yhdistettynä kahvan tyylikkääseen tummanharmaaseen vain toimii. Ja miksipä toimivaa korjaamaan. Varsi on tehty pehmeästä, paksusta kerroksesta samettisilikonia, joka ei kuitenkaan vaimenna tuntemuksia lainkaan, niin kuin yleensä perinteisten vibraattorien kohdalla. 14cm varsi on juuri hyvän kokoinen yltääkseen .koukullaan. vaginan sisäseinään järisyttämään Gpistettä, ja paksuus tuo sopivan täyttävän fiiliksen ilman puolta pulloa liukastetta tai pelkoa jonkun repeämisestä. Designista puheen ollen, bongasin sauvan sivuilta, että nyt sen mukana tulee ehkä söpöin Design toybag! Testiryhmäläisenä minä en vaan sellaista saanut. Saatan olla hieman kateellinen. Mukana tulee myös lelunpesuaine sinun ja sauvasi mukavuudeksi.

Mainitsinko jo, että sauva toimii parhaiten ilman käsiä? Tämä on vain niin mahtava ominaisuus, etten saa siitä tarpeekseni. Ultimaattisen kokemuksen saa, kun laittaa sauvalle vielä jonkun vastuksen, kuten tyynyn tai kumppanin käden tai muun kehonosan sauvan tielle. Kuitenkaan pitämättä siitä kiinni! Kiinnipitäminen vie aika lailla koko sauvan tekemän liikkeen momentin ja ei tunnu oikein missään. Baariduracelin tapaan valitettavasti Stronic unohtaa myös klitoriksen olemassaolon kokonaan, mutta ei taatusti ota itseensä, kun otat toisenkin lelun mukaan hoitelemaan senkin puolen. Koska muista! Kätesi ovat vapaana! Toki voihan käsiäkin siihen käyttää, mutta Stronicin hemmottelu on saanut minut ajattelemaan laiskasti ja kaikki pitää saada mahdollisimman helpolla. Käsien vapaus mahdollistaa myös kumppanin kanssa uusien asentojen keksimisen, vain taivas ja akun rajallisuus on rajana.

Kenelle tahansa, joka on Fun Factoryn tuotteita joskus saanut, on tuttua heidän saksalaiset insinööritason ohjelmasysteemit, joita he ovat saaneet seksileluihinkin tungettua. Ohjeet ovat kuvalliset ja näyttävät melko yksinkertaisilta, mutta mikäli et halua istua tuijottamassa ohjeita sauva kädessä vaan oikeasti hihkumassa uutta orgasmiasi, suosittelen vaan painelemaan nappeja ja etsimään sen itselle sopivan ohjelman. Joku muistitoimintokin näistä vissiin löytyy mutta siihen ohjeiden mukaan tarvitsee käyttää koodeja ja sehän nyt on huijaamista, enkä jaksanut perehtyä sen opetteluun.

Stronic on kyllä ollut suuri yllättäjä, ja ehdoton ykköslelu sisäiseen käyttöön!Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen