Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

SLT - Easy Grip Masturbator XL, vaginal

TESTIRAPORTTI

Tämä masturbaattori voittaa käden 100-0. Aitoa vaginaa se ei korvaa, mutta eihän se ole tarkoituskaan. Loistava tuote siis, joka auttaa nopeasti yksinäisissä hetkissä!

RuuhkavuodetPari M38 ja N35

Yhä useammin vastaantuleva Shots Toys valmistaa laadukkaita ja hyvin viimeisteltyjä tuotteita. Meiltäkin niitä löytyy jo useita eikä tämän kertainen testituote poikkea linjasta.

Testattavaksi saapui SLT Easy Grip Masturbator XL, joka on ihan rehellinen tekopillu. Nimen mukaisesti sillä on kokoa oikein mukavasti, ja 515g painoisena ja 24 cm mittaisena ei voida oikein puhua enää mistään matkamallista. Toisaalta koon takia sisäinsertillä on syvyyttä 17 cm, joka on oikein mukava ominaisuus.

Kotelo on varsin silmiin pistämättömästi muotoiltu ja kotelo on suljettava, joten se on koostaan huolimatta helppo ottaa reissuun mukaan ja on samalla hyvin suojattu pölyltä ja muulta ylimääräiseltä. Kotelo sulkeutuu tiukasta ja pysyi kiinni kuljetuksen aikana. Itseasiassa tämä testikappale pääsi muun muassa matkustamaan lentokoneessa käsimatkatavaroissa ilman mitään ongelmia. Se, mikä tästä masturbaattorista tekee erikoisen, on SLT teknologia, jonka ansiosta sisäinsertin materiaali itsessään on pinnoitettu vesiliukoisella liukasteella ja tekovaginan pelikuntoon saamiseksi tarvitaan vain hieman vettä tai sylkeä. Nopea testi osoitti, että näin todellakin on ja vaikka pinta ei välittömästi muuttunut superliukkaaksi, niin silti se vaikutti tarpeeksi liukkaalta. Lisäämällä enemmän kosteutta pinta olisi varmasti ollut jo käyttövalmis välittömästikin. Paketin mukaan pinnoitteessa riittää liukastetta noin 30 pesukerraksi, mutta tämän jälkeen tekovaginaa voi käyttää normaalisti vesiliukoisen liukuvoiteen kanssa. Todellisuus jää nähtäväksi, mutta ainakaan omien testikertojen aikana ei liukkaudessa havaittu vähenemistä. Itse insertin materiaali on erittäin miellyttävän tuntuista ja viimeistely on laadukasta. Mahtavan mattapintaiseen materiaaliin ei kuivana näytä tarttuvan juurikaan pölyä. Muotoilultaan vaginaosuus on hieman pelkistetty, mutta ajaa asiansa ihan visuaalisellakin tasolla. Tunnelin sisäpinta on nystyröin ja poimuin muotoiltua eikä ainakaan oman kokemuksen mukaan liian aggressiivista. Kotelon pohjassa on kierrettävä korkki, jota avaamalla tai sulkemalla voi säätää insertin ja kotelon sisään muodostuvaa alipainetta, jolla saadaan aikaan imua insertin tunneliin.

Ensimmäinen testikerta tapahtui aviovuoteessa valvovien silmien alla, joten se ehkä hieman korosti tilanteen erikoisuutta. Koska kyseessä oli hyvin tekninen koeajo, niin tekovaginaan laitettiin vesiliukoista liukuvoidetta varmistamaan testin sujuvuus. Kansi pois, pohjakorkkia auki ja liukkarit sisään. Huolimatta tilanteen erikoisuudesta pelikunto oli jo odotuksesta valmiiksi jäykkä, joten penetraatio oli helppoa. Vagina sulkeutui varren ympäri tiukasta mutta ei liian, liukkaus oli juuri sopivaa ja parin työnnön jälkeen alkoi homma luistaa upeasti. Pohjakosketusta ei tällä saanut aikaan, joten stimulaatio jakautui koko peniksen pituudelle tasaisesti. Tekovaginan käyttö aviopuolisen seuratessa vieressä ja kommentoidessa ei välttämättä ole se kaiken luonnollisin asia, mutta stimulaation määrä sai aikaan sen, että lastia lennätettiin jo hyvinkin nopeasti. Tästä testistä jäi erikoinen mutta hyvä maku, ja se lupasi hyvää tulevalle työmatkalle. Näiden koteloitujen tekovaginoiden kohdalla puhdistuksen helppouden voisi ajatella olevan tärkeä ominaisuus. Aiempaa kokemusta ei muista merkeistä tai malleista ole, mutta ainakin tässä tuotteessa pesu oli hyvin yksikertaista. Insertti lähti helposti pois, kotelo oli helppo huuhdella sisältä ja insertin sisäpuolen sain yksikertaisesti pohditettua laskemalla vettä sen läpi. Insertti on molemmista päistä auki, joka helpottaa puhdistusta huomattavasti. Kuivatus on syytä suorittaa siten, että paketin osaset ovat erillään ja kokoaminen tapahtuu vasta kun osaset ovat kuivuneet kunnolla. Insertin sisäosa on tässä selkeästi hitain ja kuivuminen otti noin vuorokauden. On siis syytä miettiä missä tätä kuivattelee, jos ei halua vastailla mielenkiintoisiin kysymyksiin.

Muutaman päivän päästä oli kenttätestauksen aika. Vagina koteloineen pääsi ulkomaille hotelli-iltoja piristämään. Koostaan huolimatta tämä päätettiin pakata käsimatkatavaroihin, sillä olihan tuotetta tarkoitus testata kunnolla. Myönnettäköön että nasevia vastauksia oli mietitty jo etukäteen, jos tavaroita täytyy esitellä turvatarkastuksessa, mutta kaikki meni täysin ongelmitta. Seuraavissa testeissä hommat hoidettiin ilman lisättyä liukuvoidetta ja luvattu itseliukasteisuus toimi juuri kuten valmistaja oli luvannut. Tällä kertaa testit suoritettiin ilman lisäsilmäpareja ja tunnelmaan virittäytyminen oli huomattavasti helpompaa. Liukkaudessa ei havaittu muutoksia eri kerroilla, vaikka liukastaminen tehtiin joko vedellä tai kielellä sylkeä käyttäen. Sopivaa videomateriaalia ja mielikuvitusta käyttämällä tilanne oli huomattavan paljon luonnollisempi ja voitti selkeästi pelkän käden käytön vastaavassa tilanteessa. Pohjakorkkia säätämällä tuntuma muuttui ja sitä sai säädettyä helposti tilanteen vaatimalla tavalla. Kotelon muotoilun vuoksi siitä oli erittäin helppoa pitää kiinni ja sen sai viriteltyä esimerkiksi patjojen väliin siten että käsiä ei tarvittu. Kaikilla testikerroilla lastit lennätettiin sisätunnelin muotoilun vuoksi takuuvarmasti ja alta aikayksikön.

Kaiken kaikkiaan tämän koteloidun tekovaginan suunnittelu ja viimeistely on huippuluokkaa. Siinä ei havaittu mitään kulumiseen viittaavaa tällä testimäärällä, vaan pienen ehostuksen jälkeen se oli kuin juuri paketista otettu. Se on omiaan piristämään työmatkaajan arkea ja tekee sen hyvin ja tehokkaasti. Ei se silti yletä läheskään aidon vaginan tasolle, mutta helpottaa tilannetta, hoitaa hommansa tehokkaasti ja voittaa pelkän käden 100-0. Materiaalin mattapintaisuus kärsii hieman käytössä ja kastelussa, mutta pienellä puuteroinnilla se palaa entiseen loistoonsa. Loistava tuote, joka auttaa nopeasti yksinäisissä hetkissä!

Plussat:

 • Laadukas viimeistely, elegantin pelkistetty ulkoasu.
 • Matkavalmis, jos koko ei hirvitä.
 • Työmatkaajan olon helpottaja joka tarjoaa jotain muuta kuin pelkkä käsipeli, ja tekee sen parisuhdetta säästävällä tavalla.
 • Aina valmis, ainakin 30 ensimmäistä kertaa.

Miinukset:
 • Pohjakorkki ei sulkeudu aivan tiiviisti, joten sen tiivistäminen lisäisi alipainetta ja täten imua.
 • Suhteellisen iso kooltaan, mutta ei välttämättä huono asia.
 • Tämän esittely parisuhteessa saattaa olla vähän vaivaannuttavaa.

Kenelle?
 • Työmatkaajille jotka haluavat jotain uutta.
 • Niille yksinäisille oloa helpottamaan.
 • Niille jotka miettivät, että pitäisiköhän kokeilla.
 • Sille, joka etsii jotain uutta

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Edellinen arvio: Humper - Värisevät anaalihelmet, musta Seuraava arvio: Satisfyer - Men One