Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Womanizer - Starlet

TESTIRAPORTTI

Womanizerin minikokoinen Starlet klitoriskiihotin on varustettu suurella asenteella! OMG! Testaajamme sai orgasmin, ennen kuin ehti edes tajuta! Näppärän kokoinen Womanizer sopii sekä sinkuille että pariskunnille.

CoupleTPari, N 25 v., M 31 v.

Womanizerin Starlet löysi tällä kertaa tiensä meille testaukseen. Pakkaus on siisti, yksinkertainen ja helposti avattava ja suljettava. Mahtavaa, ei taaskaan tarvetta pattereille vaan orgasminen taskuraketti laturiin ja piuha seinään ja ei kun iltaa ja testausta odottelemaan.

Starletin koko on oikein passeli ja luonne sopivan pippurinen kun tehojen antaa nousta ja nauttii orgasmeista joita tämä vekotin tarjoilee hetkessä. Neljällä eri imuvoimakkuudella saa kyllä daami kuin daami itsensä ihan uusiin sfääreihin ja kokee varmasti sellaisia orgasmeja että koukuttuu Womanizerin ottamiseen leikkeihin mukaan, testiajojen aikana myös tämän pariskunnan herraspuolisko tykkää Starletista mukana leikeissä ja sujauttaakin sen usein emännän kätösiin juuri oikealla hetkellä.

"Patentoidulla Pleasure Air Technologylla varustettu laite imee klitorista kevyesti itseensä päin ja stimuloi sitä sykkivien paineaaltojen avulla hienosti säädetyin sysäyksin. Laite tuo taivaallista nautintoa, vaikka se ei edes kosketa klitoristasi!" Edellä mainitun lainauksen allekirjoitan tuotetta testanneena täysin, tämän vekottimen kanssa nautinto on todellakin taivaallista!

Tämä Womanizerin malli sopii hyvin yksinäisiin hetkiin kuin myös pariskunnan yhteiseen .lakanajumppaan.. Womanizer sopii hyvin lisätwistiksi oikeastaan asennossa, kun asennossa ja kokoonpanolla kuin kokoonpanolla.

Laitteen puhdistus on helppoa ja uusia suuttimia saa helposti ja huomaamattomasti ihan vaikka kotiovelle kannettuna. Suuttimen helpolle irrottamiselle ja patterittomuudelle ja nopealle orgasmin tuottamiselle iso plussa mutta miinusta tulee kovasta äänestä. Ääni oli mielestämme myös oikein kohdalleen asennettuna suhteellisen kova, tämä ei siis välttämättä lähtisi äänensä vuoksi mukaan sukulaisten luo pyhien viettoon.

Kaiken kaikkiaan tämä Womanizerin minikokoinen mutta suurella asenteella varustettu Starlet jää vakioleluksi ainakin tämän parin yöpöydänlaatikkoon, orgasmit olivat sellaisissa sfääreissä että ns. .vakipanohan. tästä on otettava. Tämä lelu sopii lelulaatikkoaan vasta kasailevalle aloittelijalle kuin jo leluarkun omistavalle leluekspertille, kun valittavana on neljä eri imutehoa niin varmasti on jokaisen makuun jotain.

Hinta-laatusuhde on mielestäni ihan suht ok, hieman ehkä kuitenkin pistäisi mietityttämään ostohetkellä laitteen hinta kun kuitenkaan ulkomuodossa ei ole esimerkiksi mitään .luksusta. jota laitteen hinnalla odottaisin näkeväni/saavani mutta kun luksuksettomasta ja melkein jopa tylsän tavallisesta ulkonäöstä/väristä pääsee yli ja varsinaiseen testaukseen niin hinta ei enään mietitytä vaan kunnon nautinnosta maksaa mielellään Womanizerin hinnan. Eli suhteellisen tylsä ja yksitoikkoinen ulkonäkö ja edes hieman pienemmät äänet kun koneeseen saisi niin se olisi täydellinen, siis aivan täydellinen!

Nämä testaajat jatkavat mielenkiinnolla edelleen Womanizerin Starletin kanssa tutustumista ja leikkimistä!

Kirjoittanut: CoupleT
MarieNainen 23 mies 50

Onni on työkaverit, joille voi töissä intoilla Kaalimadon paketin saapumisesta ja jotka vielä innokkaammin pyytävät tarkempia speksejä kokeiluistani. Paketin haettuani ja sitä (enemmän tai vähemmän) väkivaltaisesti avatessani innoissani arvailin, että mitäs ja mihinkäs reikään tällä kertaa tavaraa päästään tunkemaan. No, eihän sitä mihinkään reikään pitänytkään tunkea, vaan paketista paljastuikin tyylikkäässä muovikotelossa lepäävä Womanizer-klitoriskiihotin.

Käyttöohjeet olivat lyhyet ja ytimekkäät; levitä häpyhuulet, aseta aparaatti kohdilleen klitoriksen päälle ja anna palaa. Selevä. Laite ei siis edes kosketa klitorista, vaan maaliin pitäisi päästä .Saksalaisella Womanizerin omalla, patentoidulla Pleasure Air Technologylla. (eli suomeksi, laite siis imee ja käyttää paineaaltoja stimuloidakseen klitorista). Selevä.

Ohjeissa kerrotaan myös, että ennen ensimmäistä käyttöä tuotetta tulee ladata 3 tuntia, mutta kun kävin lukemassa tuotteesta enemmän netin ihmeellisistä syövereistä, sai ensilataus jäädä hieman lyhyemmäksi. Netin mukaan käsissäni lepäsi sarjaorgasmikone, minkä avulla tulisin löytämään kolmannen ulottuvuuden ja palauttamaan maailmanrauhan. Koira siis toiseen huoneeseen, sälekaihtimet kiinni ja mukava asento. Asettelin kiihottimen niin, että klitoris jäi .kupin. sisään ja reunat olivat imukuppimaisesti häpyhuulien reunoilla ja painoin käynnistysnappia.

Onko vielä ok sanoa omg? Vaikkei olisikaan, niin OMG. Nopein orgasmi, minkä olen ikinä saanut. En ehtinyt oikeastaan edes keskittyä nauttimiseen, kun tunne vei jo mukanaan reunalle. Tästä on tavanomaiset puput kaukana, sillä paineaallot tuntuvat pehmeiltä, eikä missään vaiheessa tarvitse oikeastaan asetella laitetta parempaan asentoon, sillä paine tuntuu tulevan jatkuvasti juuri oikeaan kohtaan. Lähin tunne, mikä itsellä tuli mieleen, oli ensimmäinen kerta, kun sai oikeasti hyvää suuseksiä.

Ensimmäisen kerran jälkeen jäi harmittamaan, sillä en ehtinyt kokeilla paria säätöä enempää (laitteesta löytyy neljä eri imuastetta) kun en osannut varautua laitteen tehoon. Seuraavilla kerroilla ehdin kokeilla eri nopeuksia ja niiden yhdistelmiä. Ainut asia, mitä huomasin, oli, että kovemmalla imulla vain tulee nopeampaa. Kokeilin myös Womanizeria myös nänneihin, mutta imu oli itselleni liian hento, että olisin saanut kunnolla tuntumaa. Mieskään ei innostunut laitteen antamasta imusta otettuamme kiihottimen yhteistestiin. Tämä kaikki on kuitenkin toissijaista, sillä omassa elementissään klitoriskiihottimena Womanizer on ehdottomasti paras yksilö, mitä olen käyttänyt (luettuna mukaan siis kaikki 2 muuta klitoriskiihotinta).

Vielä on testaamatta Womanizerin näppärän pienen koon edut, sillä sen mainitaan useaan otteeseen olevan kätevä tapaus mukaan otettavaksi, esimerkiksi käsilaukkuun sujautettavana. Vaikka melkoisen hiljainen (oikein asetettuna) Womanizer onkin, joudun vielä keräämään hieman rohkeutta, ennen kuin uskallan pitää .stressinlievityssessioita. julkisilla paikoilla. Rohkeuden kerättyä voisin aloittaa uuden trendin tupakkataukojen sijaan pidettävillä orgasmitauoilla - se maailmanrauhakaan ei ehkä olisi sitten enää niin kaukana.

Kirjoittanut: Marie
Edellinen arvio: Rocks-Off - Wild-Boy Intense Seuraava arvio: We-Vibe - Gala