Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Fun Factory - Stronic Real pulsaattori

TESTIRAPORTTI

Fun Factoryin Stronic pulsaattoreiden uusin tulokas testattiin huolellisesti ja siitä myös pidettiin paljon. Tätä sauvaa voidaan käyttää myös ilman käsiä ja sekös tuntui nautinnolliselta. Sauvan koko olisi saanut olla hieman suurempi, mutta muuten muotoilu ja esimerkiksi matkalukitus-toiminto saivat testaajilta runsaasti kehuja.

Haluava himoava katseNainen 23 mies 50

Viimeisinä lomapäivinä saapui mukava yllätys, kun tekstiviesti ilmoitti uuden testilelun saapuneen. Pian päästiinkin yhdessä avaamaan pakettia ja katsomaan mitä meille on tällä kertaa laitettu. Pakkauksessa oli Stronic Real Pulsaattori eli aivan uudenlainen lelu, jota emme ole vielä kokeilleet ja kieltämättä vähän jännitti millainen se mahtaa olla erilaisilta toiminnoiltaan.

Pakkauksen ulkonäkö on yksinkertainen mutta selkeä ja vilkaisulla selviää, millainen hieromasauva on kyseessä. Kuva on hyvä ja takapuolella olevat isot logot kertovat tuotteen ominaisuudet. Näin hyvän hieromasauvan puolesta pakkaus voisi olla myös värikkäämpi mutta toisaalta yksinkertaisen kaunis pakkaus tuo hyvää tasapainoa itse tuotteen monipuolisuudelle.

Meille testaukseen tullut hieromasauva on väriltään lila mutta valittavana on myös kaksi muuta värivaihtoehtoa, pinkki tai vaalea iho. Hieromasauvan muoto muistuttaa penistä, jolloin sen käyttö on entistä miellyttävämpää. Koko on sopiva, ei liian pieni eikä liian suuri. Tietysti riippuu mistä tykkää. Materiaalina on pehmeä silikoni, joka tuo aitouden tuntoa mutta saattaa vaatia avuksi myös vesipohjaista liukuvoidetta ja sitä lisäämällä hieromasauvan liike tuntuu mukavasti. Meillä ainakin paremman tuloksen sai liukuvoiteen kanssa. Materiaali on sellaista, että puhdistus onnistuu hyvin saippuan avulla ja vesitiiviin ominaisuuden ansiosta tuotteen voi huoletta pestä.

Pulsaattorissa on kolme nappia, joista yhdestä laite käynnistyy pitkään painettaessa ja kahdesta muusta voi valita erilaisia ohjelmia. On siis selkeä käyttää ja kun ohjelmat selaa läpi, saa jo mielikuvan millainen rytmi on kenellekin sopiva. Ääni on hiljainen, joten tämän käyttö ei ainakaan herätä naapureissa huomiota.

Lataus hoituu usb-kaapelin avulla, joka kiinnittyy magneettisesti. Tässä pienenä riskinä on, että huonosti aseteltuna tai vahingossa tönäistessä lataus keskeytyy, joten kannattaa olla tarkkana, että alusta on tukeva ja hieromasauva saa rauhassa latautua. Ladattuna pulsaattori kestää riittävän pitkään, joten käytitpä sitä sitten yksin tai yhdessä niin kerkeää ottaa useammankin erän tämän kanssa.

Hieromasauvassa on moottori, jossa on kolme erilaista pulsoivaa rytmiä ja seitsemän tasaista sykähtelyä, joihin voi valita eri nopeuden. Alkuun oli hieman hämmentävä kokemus, kun hieromasauva teki edestakaista liikettä itsekseen mutta se on nerokas keksintö varsinkin sooloseksiin. Omatoimisen liikkeen ansiosta kädet vapautuvat muihin hommiin ja kokemus on aidon tuntuinen. Rytmeihin ja sykähtelyihin kannattaa perehtyä ennen, kun hieromasauvan ottaa käyttöön sillä ne saattavat hämmentää, kun eri toiminnoissa on eri mittaiset tauot ja sykähtelyt. Tässä hieromasauvassa on nimittäin rauhallista mutta myös kovempaakin ryskytystä! Hieromasauvan ollessa sisällä ja eri ohjelmaa vaihtamalla saa aikaiseksi mielenkiintoisia kokemuksia.

Yksi erityisen suuren kehun ansainnut ominaisuus on ehdottomasti matkalukitus, joka on todella hyvä niin turvallisuus- kuin noloussyistä. Hieromasauvassa on siis lukitus, jonka ansiosta lelu ei ala itsekseen värisemään tai liikkumaan esimerkiksi laukussa. Tämä pelastaa varmasti monelta nololta tilanteelta. Lukitus on helppo laittaa päälle ja ottaa pois, kunhan on ensin perehtynyt ohjeisiin.

Hieromasauvassa on myös muistitoiminto eli suosikkiohjelman voi tallentaa. Tämä onnistuu painamalla fun näppäintä kaksi sekuntia mieluisen ohjelman ollessa päällä, jolloin seuraavan kerran käynnistettäessä laite aloittaa tallennetulla ohjelmalla. Tähän voisin miehen työmatkan aikana tallentaa sopivan rytmin seuraavaa yhteistä hetkeä varten niin tietää mistä aloittaa... ;) Siihen saakka tätä voi käyttää yksin sillä on mukavasti aidon tuntoinen vaikkei tietenkään omaa kumppania paremmalle tunnu.

Hintava hieromasauva mutta tämä on kyllä kaikin puolin sen arvoinen! :)

Kirjoittanut: Haluava himoava katse
PeppufantasiaaN30v

Tämä oli ehkä hetkeen mielenkiintoisin tuttavuus ja sen minulle tarjosi yksi Fun Factor perheen yksilö, Stronic Real Pulsaattori II. Paketissa se näytti normaalilta kauniilta vibraattorilta, mutta se olikin jotain aivan muuta, kuin oletin. Elämäni ensimmäinen pulsaattori kokeiluun!!!!

Itse kaipaan usein soololeikeissäni sitä, että myös saan sisääni jotain, kun hieron klitoristani. Dildon sisään työntäminen samanaikaisesti on aina ratkaisu, mutta voisiko olla hieromasauva, joka tekisi sen työn puolestani? Stronic Real lupaa työntöliikkeen ja kaiken lisäksi, että sitä voi käyttää ilman käsiä.

Laitoin pulsaattorin päälle ja laite todella tekee nykivää liikettä. Ja onhan tämä peniksenmuotoiseksi tehty lila pulsaattori kaunis. Laitteesta löytyy 3 erilaista pulsoivaa rytmiä 7 eri sykähdyksillä. Niitä saa vaihdettua helposti + ja - näppäimillä.

Pohdin, miten saisin maksimaalisen nautinnon sen liikkeestä ja ehkäpä jopa ilman käsiä. Työnsin pulsaattorin sisääni. Etsin tyydyttävintä asentoa sille. Aluksi pidin sitä hellästi kädellä paikoillaan ja työnsin sisään syvälle ja ulos. Se antoi voimakkaamman tunteen, kun vartta oli enemmän ulkona. Kun pidin vartta enemmän ulkona sillä oli näin suurempi tila liikkua edestakaisin sisääni. Laitoin tyynyn käteni tilalle. Nyt se siis paukutti sisääni minun ja tyynyn välissä. Hain sopivaa etäisyyttä tyynylle ja kun löysin hyvän kohdan (mikä löytyi, kun pulsaattorin kärki osui kivasti yläseinään) otin vibraattorin ja aloin hieromaan sillä klitoristani. Homma alkoi toimimaan hyvinkin tyydyttävästi. Mulla ainakin orgasmi on vielä voimakkaampi, kun sisääni työnnetään jotain ja niin se oli tälläkin kertaa. Mielenkiintoinen kokemus!

Pulsaattorista löytyy perus Fun Factor toiminnot mm. näppäinlukitus. Laite menee päälle ja pois, kun painaa n.0,5 sekuntia Fun- näppäintä. Se on 100% laadukasta silikonia ja vedenkestävä. Käyttöpituutta sillä on noin 14 senttiä ja kokopituutta 20 senttiä. Halkaisija on paksuimmasta kohdastaan 3,6 senttiä. Sauva on helppo ladata USB-kaapelilla.

Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen kokemus. Itse olisin toivonut lisää paksuutta, mutta toiveideni mukaista jötikkää ei ehkä enää ihan pieni moottori liikuttaisi. X) Suosittelen kaikille, jotka kaipaavat masturboidessaan jotain sisäänsä. Ja hei, ilman käsiä!! Kokeilemisen arvoinen sauva!

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
Edellinen arvio: Satisfyer - Double Plus Remote, pariskuntavibraattori Seuraava arvio: Ouch - Elegant Hogtie