Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Liberator Flip Ramp - Asentotyyny

TESTIRAPORTTI

Erityisesti pariskunnille sopiva seksityyny on myös oivallinen sisustuselementti. Sopivaa asentoa tyynyn kanssa joutuu hieman hakemaan. Plussaa tyyny sai irrotettavasta päällisestä.

AntaiaSinkku, nainen 43 v.

Liberator on jo toistakymmentä vuotta kehitellyt hyviä ja suosittuja lemmiskelyramppeja, tyynyjä ja patjoja. Esteettömyys ja ergonomia ovat hyvästä seksissäkin--alunperinkin Liberatorin tuotteet suunniteltiin nimenomaan huonoselkäisiä ja helpommin uupuvia rakastavaisia varten. Joten itsekin liikuntarajoitteisena päädyin kokeilemaan Flip Ramp-patjaa josko siitä olisi apua sooloseksiinkin, etenkin koska kasaan muutenkin aina sitä varten pinon tyynyjä pään, hartioiden ja jalkojen tueksi.

Ensiksi täytyy sanoa, että kannattaa varautua siihen, että paketti on iso ja painava: etenkin jos olet (ironisesti!) juuri niitä vaivaisia, joille tuote on suunnattu, hanki apua ja/tai kuljetusvälineitä kun menet hakemaan paketin postista/automaatilta, tai järjestä kotiinkuljetus. Itse otin valtavan Ikean kassin ja raahasin sillä surutta paketin automaatista kotiovelle 150 metriä ostoskeskuksen lattiaa pitkin koska en jaksanut kantaa sitä; ihmiset ihmettelivät mutta itse otin tämän vain huumorilla. No, eipähän ollut pitkä matka. Paketin avaamisessakin oli hommansa; Liberatorin oma jämerä pahvilaatikko oli aika hankala kammeta auki. Itse tuotteen kasaaminen sujui suhteellisen helposti; kaksi tyynynpalaa sujautettiin vain siististi plyysisen päällisen sisälle ja päällinen vedettiin vetoketjuilla kiinni.

Tämän jälkeen olinkin jo niin rätti, että piti mennä pitkäkseen. Yksi mahtava juttu Flip Rampissa on se, että se taittuu kätevästi rahiksi, joten silloinkaan kun sitä ei käytä, se ei kuitenkaan jää lojumaan tyhjän panttina. Kun menin lepäämään, niin kissa olikin jo ihastunut rahiin ja jäi sen päälle leipänä nököttämään, tyytyväisenä siitä, että ihminen oli vihdoinkin ostanut Hänen Korkeudelleen sopivan valtaistuimen.

Mutta sitten testailemaan. Ramppi oli loppupelissä yllättävän korkea, kun sen asetteli sängylle ja kulma oli aika lailla jyrkkä, joten mukavin asento itselleni (selinmakuulla) löytyi siten että makasin rampin matalamman puolen päällä vain vyötäröstä ylöspäin. Olin myös positiivisesti yllättynyt siitä miten tukeva ramppi oli; se on juuri sopivan jämäkkä mutta pinnaltaan kuitenkin pehmeä (kovempi kuin patjat ja sohvat, muttei kuitenkaan kivikova). Kulmat, joihin tällä kroppansa saa ovat todella herkullisia ja hyviä; sekä selinmakuulla että erityisesti vatsallaan masturboidessa (pää korkeampaan suuntaan päin) tällä saa aikaan todella hyvän kulman niin että vartalo liukuu alaspäin suuremmalla painolla, niin että sitä tulee liu'uttua *todella* syvälle dildon päälle ja myös klitorista vasten painettuihin käsiin kohdistuu koko ylävartalon paine. Tuntuu todella siltä kuin rakastaja painaisi patjaan kiinni ja painelisi sisuskalujen pohjaan saakka. Unf.

Ainoa harmi tässä on se, että patjalla ei helposti pysy paikallaan; materiaali on hieman liian liukasta, ja samoin patjan kapeuden takia jalat jäävät retkottamaan epämukavasti patjan puolin ja toisin ja ne uupuvat nopeasti. Kummallekin puolelle ramppia piti pinota tyynyjä tukemaan levitettyjä koipia, ja uskon että kumppaninkin kanssa tämä voi tehdä hankaluuksia, jos hänen pitää pidellä makaavan jalkoja koko ajan käsissään. Eli handsfreena eivät ainakaan hommat onnistu tämän kanssa, jos ei ole tyynyjä mukana.

Samoin vesiliukoisen liukuvoiteen ja ihmisen mahlojen jäljet näkyvät kankaassa heti, joten rampin päälle on käytännössä laitettava pyyhe sekä liukuesteeksi että kangasta suojaamaan, jollei sitä halua olla jatkuvasti pesemässä. Toisaalta on kuitenkin hyvä, että päällisen ylipäätään saa helposti irti ja pestyä, ja että itse patjan sisuksen pinta on suhteellisen likaahylkivää materiaalia. Tiedä sitten, että tulisiko plyysistä vähän vähemmän liukasta useamman pesukerran jälkeen? Toivotaan niin.

Mitä sitten tähän liikuntaesteellisten seksin helpottamiseen tulee, niin sanoisin että riippuu asennosta. Sen verran voin kuitenkin todeta, että rampin jyrkkyyden ja kankaan liukkauden takia jouduin jännittämään lihaksiani ja rasittamaan selkääni huomattavasti enemmän vain pysyäkseni "kyydissä," joten ainakaan selinmakuulla olevalle osapuolelle tästä ei helpotusta löydy, päinvastoin. Kumppanin kanssa on ehkä hieman eri juttu, mutta uskon ettei se hirveästi tuohon liukumiseen auta--jollei helpotus sitten tule siitä, että alla olevaa kumppania saa liu'uteltua rampilla helposti ylös alas, niin ettei päällä olevan tarvitse työnnellä ihan niin voimakkaasti. Kuten sanottua, niin vatsallaan tämä voi olla etukin, jos päällä on dominoivan puoleinen kumppani, jonka kanssa nimenomaan nautitte siitä, että alla oleva on tämän liikkeiden armoilla ja antautuu täysin juuri tälle alaspäin liukumiselle/ramppiin painumiselle. Onko tämä ramppi sitten liikuntarajoitteisen seksielämän pelastus? Valitettavasti en uskalla sanoa, että näin olisi; ylipäätään jäi sellainen mielikuva, että tämä toimii paremmin nimenomaan hyväkuntoisille ja että helposti uupuva uupuu tämän kanssa nopeamminkin koska ruumista joutuu selinmakuulla jännittämään enemmän.

Joka tapauksessa tämä on mielenkiintoinen vekotin, joka tuo (kirjaimellisesti!) uusia kulmia seksiin, ja voin suositella sitä lämpimästi erityisesti pariskunnille. Sinkulle se ei ehkä ole ihan kaiken vaivan väärti, mutta koska se on muuten ihan näppärä huonekalu (sekä ramppina että rahina) niin eipähän jää komeroon pölyä keräämään. Ihan kiva uusi tuttavuus täm

Kirjoittanut: Antaia
Edellinen arvio: Autoblow2+ XT Suihinottokone Seuraava arvio: Fun Factory Manta - Masturbaattori
v