Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Fun Factory - Stronic Surf pulsaattori

TESTIRAPORTTI

Uutta Fun Factroyn, muotoiltua pulsaattoria testasivat sekä naiset että miehet. Kehuja sateli molemmilta roppakaupalla, eikä nautinnolta voinut välttyä kukaan. Laadukas, mielenkiintoinen kokemus, strategisesti sijoitetut juomut sekä ihana pulsoiva liike tekivät tästä sauvasta testaajien suosikin.

SolttuseksiäPari N 18 v., M 19 v.

Pakettia avatessa Stronic Surf pulsaattori muistuttaa ulkonäöllisesti tavanomaista dildoa. Kyseessä on kuitenkin edukseen erottuva sauva, joka jäljittelee työntöliikkeitä, varsin taitavasti.

Pulsaattori on erittäin helppokäyttöinen, eikä ohjeita tarvinnut oikeastaan vilkaistakaan. Ennen ensimmäistä käyttökertaa sauvaa tosin täytyy ladata piinallisen pitkältä tuntuvat 16 tuntia. Moottorin säätönäppäimet ovat kätevästi sauvan juuressa lähekkäin toisiaan, joten käsittely sujuu vaivatta kesken intensiivisemmänkin ohjelman aikana. Monet eri ohjelmat on tervetullut ominaisuus, ja saa sauvan välillä tuntumaan lähes liian realistiselta. Näiden lisäksi pehmeä, laadukas silikoni sekä strategisesti asetetut juomut saavat varmasti orgasmin haastavammallekin käyttäjälle. Kuten muillekin silikonipintaisille sauvoille on ominaista, myös tämä sauva kerää kaiken mahdollisen pölyn.

Vibraattorin käyttäminen pulsaattorin kanssa koitui haastavaksi sooloillessa, henkilökohtaisesti tuntui, että huomio herpaantui kaiken pitämiseen oikealla paikallaan. Yhdessä käytettäessä ongelmaa ei kuitenkaan ollut toisen pitäessä pulsaattorista kiinni.

Matkalukitus ja muistitoiminnot ovat molemmat käteviä lisiä pulsaattoriin, ja tuovat laadun tuntua tähän leluun. Tätä tuo myös hillitty, mutta mielenkiintoa herättävä paketti.

Pulsaattorin ottaessa nännikoruuni kiinni mieleen juolahti, että sauva on tosiaan vahvasti magneettinen, joten mahdolliset klitoris- ja/tai muut häpylävistykset voivat luoda esteitä.

Kirjoittanut: Solttuseksiä
FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testaukseen saapui tällä kertaa jotain täysin erillaista, Fun factoryn Stronic Surf pulsaattori. Todella laadukas saksalainen sauva, joka hämmästytti meidät kummatkin. Tuote saapui tuttuun tyyliin huomaamattomassa paketissa, pakettipostiin, täysin anonyymisti.

Jo pelkästään pakkauksen painosta tunsi, että sisältä löytyisi jotain muuta kuin kiinalaista rihkamaa. Ensivaikutelma sauvasta on todella hyvä ja tuote tuntuu todella laadukkaalta. Sauva on hyvin jämäkkä, mutta silkkisen pehmeä, hiukan raskaan tuntuinen mutta ei pahalla tavalla. Pahvisesta pakkauksesta löytyy pirteän värinen sauva, latausjohto sekä parit eri ohjeet. Myös ohjeet suomeksi sekä kaalimadolta oma latausohje. Kun kaikki ohjeet silmäili läpi, alkoivat sauvan syvät salat paljastumaan.

Sauvan ensimmäinen lataus on melko pitkä, noin 16h, joten ensikäyttöä joutuu hetken odottelemaan. Sauva ladataan napsauttamalla magneettinen latausjohto sauvan pohjaan, tässä saakin olla hieman tarkkana, ettei latausjohto irtoa, kun sauvan laskee alas, muutoin sauvan käytössä ei ole mitään erikoista ja kaikki toimii järkevällä tavalla. Sauvasta löytyy päälle/pois nappi sekä + ja - ohjelmien selaamiseen.

Ohjelmia löytyy erilaisia, jopa valssia tai rumbaa mikä aiheuttikin melkoista naurun remakkaa testiryhmässä, kun kumpikin tunnisti samban rytmit kesken sänkypuuhien.

Sauva on siis pulsaattori. Se ei värise vaan tekee edestakaista liikettä, hyvin jännä ja liikettä on hankala kuvailla. Emme kuitenkaan vertaisi sitä yhdyntäliikkeeseen, mutta jotain samantapaista siinä on. Sauvan liike on todella sulavaa ja pehmeää ja nopeuden säädöllä sauvan saa liikkumaan kiusoittelevan hiljaa tai todella lujaa. Huomattavaa on myös, että sauva on todella hiljainen ollessaan suurimmalla nopeudella. sauvassa on reilu kädensija, josta saa hyvän otteen, joten homma pysyy liukkarinkin kanssa siistinä. Täysi vesitiiveys antaa mahdollisuuden leikkiä vaikka suihkussa, mutta tätä ominaisuutta emme testanneet muutoin kuin sauvaa pestessä.

Meistä kummatkin kokeilimme sauvaa. Anaalikäytössä täytyy myöntää, että se ei oikein säväyttänyt. Edestakainen liike oli ihan kiva muttei mikään tajunnan räjäyttävä. Tukeva sauva antoi hyvän täytetyn tunteen, mutta silti jotain jäi puuttumaan.

Pimppiin sen sijaan aivan järisyttävän kiihottava sauva. Yllätyimme, miten voimakkaan orgasmin tällä sauvalla pystyy saamaan. Orgasmit eivät olleet räjähtäviä vaan enempikin sellaisia hiipuilevia.

Sauvan aaltoileva muotoilu ja reilu koko tekee sen, ettei sauvaa edes tee mieli liikutella edes takaisin, vaan mielellään hellästi etsii oikean pisteen ja jää nauttimaan. Sauva pysyy yllättävän hyvin sisällä jopa voideltuna, joten eri asennoista pystyy nauttimaan, vaikka yksin handsfreenä.

Toisin kuin monet vibraattorit tällä sauvalla ei saa paikkoja liian helliksi ensimmäisen orgasmin jälkeen vaan sauvalla pystyy jatkamaan pitemmänkin ajan. Kannattaa myös kokeilla klitoriskiihottimen käyttöä tämän pulsaattorin kanssa, sillä se tuntuu jo siltä, ettei järki pysy enää mukana, etkä ole enää tässä maailmassa. Kahden sauvan kombo olikin sellainen elämys mitä on vaikea kuvailla.

Kriittisinä testaajina emme halua hehkuttaa turhaan mitään asiaa, mutta pakko on todeta, että emme edes keksimällä keksi mitään negatiivista sanottavaa tästä sauvasta. Fun Factoryn Stronic Surf pulsaattori on äärimäisen laadukas ja hyvän tuntuinen sauva, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Se tuntuu kädessä siltä, että tämä sauva kestää eikä uutta tarvitse olla heti ostamassa.

Kirjoittanut: FreeWheelers
NeitseellinenSinkku, N 21V

Ihana, ihana, ihana ja ihana! Aloitan tämän arvostelun näillä sanoilla. Fun Factorin Stronic Surf pulsaattori meni kyllä kepoisasti ison lelukokoelmani kärkipäähän. Se on täydellisen kokoinen, "jyskyttää" sopivalla voimakkuudella ja osuu täydellisiin paikkoihin. Stronic Surf on osa Fun Factoryn toista pulsaattori sarjaa, joka kokonaisuudessaan on paranneltu versio ensimmäisestä pulsaattori sarjasta.

Fun Factory Stronic Surf on erityinen tuote. Pulsaattori eroaa vibraattorista todella paljon. Vibraattorit tärisevät ja värisevät, mutta pulsaattorissa on paino sisällä, joka liikuttaa koko esinettä edestakaisin. Pulsaattori tuntuu taivaalliseltä, intensiiviseltä ja orgasmiselta hieronnalta vaginaalisessa käytössä (ainoa tapa, jolla itse käytän Stronic Surffia). Jyskytys ei ole niin voimakasta, että se sattuisi tai liikkuisi vaginan sisällä monia senttimetrejä edestakaisin, vaan enempi pulsaattori tuntuu hieronnalta, joka osuu ja liikkuu juuri oikealla tahdilla oikeiden kohtien kohdalla. Se on väsymätön ja oikean kohdan löytäessään (G-piste tai A-piste) pysyy siinä uskollisesti ja antaa saman tyyppisen, mutta intensiivisemmän tuntuman kuin tavallinen käsin käytettävä dildo tai vibra. Stronic Surf on myös melko painava, käytössä tämän huomaa intensiivisempänä tunteena g-/a- pisteessä, ilman että sitä tarvii käsillä ohjata, pitää tai liikuttaa. Eli mielestäni pulsaattori voisi olla mahtava vaihtoehto ihmisille, joilla on esim. ylettämisvaikeuksia, ranne/käsi kipua tai muuten vain haasteita liikuttaa dildoa. Mutta myös mahtava vaihtoehto meille laiskoille masturboijille, jotka haluavat vain ihania orgasmeja ilman kovaa työtä (minä aina välillää ..)

Fun Factoryn Stronic Surf on keskikokoinen sisäisesti käytettävä, silikonipintainen pulsaattori. Sen muotoilu on aaltoilevaa, joka on huikea ominaisuus sillä pulsaattori ei valu ulos vaginasta yhtä helposti kuin muun malliset pulsaattorit, joita itse olen kokeillut. Surffi on akulla toimiva (todella hyvä akku, kestää kauan), vedenkestävä ja laadukas tuote! Voin lämpimästi suositella surffia kaikille, jotka nauttivat sisäisestä stimulaatiosta. Hinta on korkea, mutta jos sinulla on mahdollisuus Surffi ostaa, niin lämpimästi suosittelen lisäämään sen kokoelmaasi.

Ai niin, käytä reippaasti vesipohjaista liukuvoidetta tämän pulsaattorin kanssa. Vesipohjaista, jotta silikoni pysyy hyvässä kunnossa ja reippaasti, jotta pulsaattori liikkuu ja hieroo kitkattomasti.

Kirjoittanut: Neitseellinen
Edellinen arvio: Kink - Power Wand Hieromalaite Seuraava arvio: Womanizer - Premium