Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Fleshlight - FleshSkins Grip Blue Ice

TESTIRAPORTTI

Uutta Fleshlightin kotelotonta masturbaattoria kehuttiin erityisesti sen helppohoitoisuudesta. Masturbaattori tuntui hyvältä ja sitä testattiin myös pariskunnan yhteisissä hetkissä. "Tämä flesu erityisesti on varma tapa piristää seksielämää niin yksin kuin yhdessä."

ButterflyPari, N 41 v. M 46 v.

Testiin meille päätyi Fleshlight - Fleshskins Grip Blue Ice. Tekopimpero, ilman kovaa kuorta. Tyylikäs pahvipakkaus, jossa yksi sivu täysin läpinäkyvää muovia-ei jäänyt postin porukallekkaan epäselvää paketin sisällöstä :D

Itse tuote oli ylväästi "seipään nokassa", läpinäkyvässä isossa kovamuovisessa säilytys - ja kuivauskotelossa. Ensivaikutelma tuotetta puristeltaessa ja hipelöidessä hyvä! Materiaali ihanan pehmeää, pursuilevaa ja tahmeaa, hieman litisevää. Sisällä kolme erilaista osiota, pampuloita, juovia ja nystyröitä. Sivussa sormille omat kolot.

Meillä on aiemminkin ollut hieman tämän tyyppisiä, putkenmallisia, mutta niistä huonoja kokemuksia. Toinen halkesi heti, toisessa ote lipsui, eikä hommasta tullut oikein mitään. Fleshskins tuntui heti laadukkaammalta ja toimivammalta.

Materiaali Superskin., joten äärimmäinen joustavuus mahdollistaa kaiken kokoiset vehkeet ja loppusilauksen tuo oman/kumppanin käden tuoma puristus kalun ympärillä. Itse tykkään kovasti kaikesta jellymäisestä, limaisesta ja litisevästä, joten itselle tuote hyvinkin mieluisa jo tämänkin vuoksi. Sormet omiin koloihinsa, loraus liukkaria flesukan uumeniin ja ei muuta kuin vemputtaan. Seisova penis uppoaa hyvin suuaukosta sisään ja ote pitää niin rytmikkäässä tumputuksessa, sekä pelkkää terskaa hieroessa. Litisee ja lotisee sopivasti. Itse tykästyin kovasti. Materiaali, koko, väri ja muotoilu huippuluokkaa. Runkkailin tällä miestäni sekä orgasmiin saakka, että osana esileikkiä.

Mies puolestaan ei ollut niin tohkeissaan itse testaillessaan. Tuntui oudolta ja liian kumimaiselta.

Pesu on helppoa, vesitiivis ja äärettömän joustava materiaali mahdollistavat puhdistuksen myös sisäpuolen haastavimmistakin poimuista vaivatta. Saippuaa ei pidä käyttää, pelkkä vesi riittää ja talkin käyttö säilytyksen aikana pidentää materiaalin ikää.

Materiaali imee kuin imuri itseensä kaiken mahdollisen, joten kuivatustappi ja säilytyskotelo ehdoton, mikäli ei halua kuorruttaa flesukkaa pölyllä, hiuksilla, koiran karvoilla ym. ylimääräisillä.

Kirjoittanut: Butterfly
RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Fleshlight on merkki, jonka moni tunnistaa, ja nyt tarjolla on jotain uutta. FleshSkin on koteloton masturbaattori, jonka sanotaan räjäyttävän tajuntasi. Se on materiaaliltaan todella pehmeää ja tahmeaa, joten sen pintaa tarttuu kiinni lähes kaikki. Tästä syystä se toimitetaan suurehkossa kotelossa, joka toimii sekä kuivaustelineenä että säilytyskotelona. Kotelo on tosiaan kooltaan melko kookas ja läpinäkyvää muovia, joten sitä ei kannata jättää lojumaan uteliaiden silmien tavoitettaviin. Kotelon sisällä on teline, johon masturbaattori pujotetaan pesun jälkeen kuivumaan. Myös tämä tuote on valmistajan merkille uskollisena tehty hyvin ja se on pakkaustaan myöten laadukkaan oloinen. Itse masturbaattorin viimeistelystä ei löydy moitittavaa ja sen tahmeasta pinnasta saan siihen tarttuneen nöyhtän irti helposti huuhtelemalla. Väriltään se on näyttävän sininen ja läpikuultava. Materiaali sisältää öljyä, joka tahrii huokoiset materiaalit nopeasti. Muutaman minuutin säilytys paperin päällä jätti siihen hyvin tunnistettavan profiilin Fleshlight teksteineen. Ulkonäöltään masturbaattori muistuttaa lähinnä käsikranaatin ja nyrkkiraudan sekoitusta. Se on molemmista päistään auki ja muotoilu takaa, ettei se lähde käsistä kesken kaiken. Tunnelin sisäpinnassa on erilaisia tekstuureja ja tunneli suippenee päätä kohti.

Käytössä FleshSkin osoittautuu hyvin toimivaksi. Sen materiaali myötäilee penistä hyvin ja on hyvin joustavaa. Tahmeudesta ei ole liukkarin lisäämisen jälkeen tietoakaan. Kun sormet pujottaa kahvan reikien läpi, ei ole pelkoa, että ote lipeisi kesken vemputuksen. Kahvan muotoilun takia siitä voi pitää kiinni kumminpäin vaan ja tämä lisää sen käyttömahdollisuuksia myös parin kanssa. Koska materiaali on todella pehmeää, täytyy puristus tehdä omalla kädellä. Toisaalta silloin painetta saa lisättyä juuri sen verran kuin haluaa. Lastit lähtevät tasavarmasti niin yksin kuin parinkin kanssa. Huomattavaa on, ettei värkki muistuta muotoilultaan vaginaa tai oikeastaan mitään muutakaan tunnistettavaa, joten sen käyttö parin kanssa on hyvin mutkatonta.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että masturbaattori on erittäin miellyttävän tuntuinen ja helppokäyttöinen. Sen paras ominaisuus taitaa silti olla sen puhdistettavuus, jota on selvästi mietitty. Mällit saa huuhdeltua pois alle aikayksikön laskemalle värkistä vettä läpi eikä jäämiä tunnu jäävän sisälle. Kuivaus tapahtuu telineessä ja masturbaattori kuivui muutamassa päivässä. Kannattanee jättää koteloa vähän auki tai mahdollisuuksien mukaan tuote kuivumaan pelkkään telineeseen kuivausajan lyhentämiseksi. Materiaali oli ehkä hieman liian pehmeää omaan makuun ja sen olisi toivonut olevan hieman napakampaa. Toinen kaivattu asia oli alipaineen tai imun muodostumisen puute, joka kotelollisissa runkuttimissa näyttelee isoa roolia. Puhdistuksen helppous oli silti niin iso etu, että on valmis antamaan nämä puutteet anteeksi.

Plussat:

 • Laadukas tuote
 • Miellyttävä ja helppohoitoinen materiaali
 • Helppokäyttöisyys ja takuuvarmuus
 • Parikäyttömahdollisuudet
 • Uskomattoman helppo pestä

Miinukset:
 • Ei varsinaisesti mikään huomaamaton tai matkamalli
 • Ehkä hieman liian pehmeä materiaali
 • Tahmea pinta

Kenelle?
 • Jos haluat kokeilla laadukasta "pocket pussya"
 • Etsit runkutinta parikäyttöön
 • Etsit vaihtoehtoa kotelomalleille

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
SolttuseksiäPari N 18 v., M 19 v.

Tällä kertaa kaalimadon paketista paljastuu Fleshlight-tuotesarjan FleshSkins Grip.

Tuote tulee tyylikkäässä muovikotelossa, joka toimii myös säilytys- ja kuivaustarkoituksiin, ilman turhia pahvipakkauksia. Rehellisesti on sanottava ettei pakkauksesta ensisilmäyksellä tunnista mikä tuote on kyseessä, ennen kuin kyljestä lukee maailman suosituimpien tekopillujen valmistajan nimen. Kotelo nimittäin on hyvin pelkistetty ja .huomaamaton., josta puuttuu tyypilliset kaunottaret esittelemässä tuotetta. Flesusta ei myöskään ole tehty muistuttamaan mitään seksuaalista niin kuin perinteiseen tapaan, vaan tuote muistuttaa lähinnä nyrkkirautaa.

Fleshlight on melko lailla tavallisesta poikkeava, sillä siinä ei ole muovista, kovaa ulkokuorta vaan se on pelkästään yhtä joustavaa kokonaisuutta, jolloin otteella on helppo lisätä ja vähentää tiukkuutta. Tuote on myös huomattavasti tavallista Fleshlightia lyhyempi ja sen toisessa päässä on pienempi reikä, josta kulli pääsee ulos. Tuote tuntuu kädessä jopa hieman epämiellyttävän tahmaiselta. Siinä myös on reiät sormille, jottei Flesu luisu käsistä kesken kaiken.

Ensituntuma lelun kanssa on aluksi hieman hapuileva, mutta nopeasti flesu lähes kasvaa käteen kiinni ja tuntuu yllättävänkin aidolta. Kyljen sormireiät auttavat pitämään hyvin kiinni, eikä otetta tarvitse etsiä uudestaan. Materiaalin ohkaisuus myös helpottaa kädessä pitämistä, jolloin käsi ei uuvu pidemmässäkään sessiossa. Lyhyen pituutensa ansiosta flesulla on helppo hyväillä kyrvän eri osia vaihdellen välillä terskasta varteen ja siitä takaisin koko kyrvän mitalle.

Tuotteen ominaisuudet pääsevät ehkä parhaiten oikeuksiinsa kumppanin kanssa. Lyhyen pituutensa ja päädyssä olevan reikänsä ansiosta tuote on helppo yhdistää mm. suihinottoon, kunhan kumppani ei kaihda pientä liukkarin makua. Orgasmin tullessa putken läpi on myös helppo laueta haluamalleen paikalle.

Käytön jälkeen on pesun aika, mikä yleensä flesuissa on aikaa vievää ja hieman hankalaa puuhaa, johon ei erityisesti haluaisi aikaa käyttää varsinkaan, kun vielä on raukeana. Tämän tuotteen kanssa pesu ei kuitenkaan ole ongelma. Flesun saa helposti käännettyä nurin perin, jolloin se on helppo pestä ja tuotteen voi välittömästi laittaa takaisin koteloonsa miettimättä sen likaantumista.

Yhteenvetona todettakoon, että tuote on paljon alkuperäistä ensivaikutelmaani helppokäyttöisempi ja kaikenkaikkiaan oikein näppärä. Muutamankin Fleshlightin omistajana voin luvata ettei tuote päädy hyllylle pölyttymään, vaan jää ehdottomasti käyttöön testauksen jälkeenkin.

Suurimpina plussina tulee esille tuotteen monikäyttöisyys, ketteryys ja helppohoitoisuus. Voin suositella tuotetta jokaiselle, joka on harkinnut Fleshlightin ostoa. Tämä flesu erityisesti on varma tapa piristää seksielämää niin yksin kuin yhdessäkin.

Kirjoittanut: Solttuseksiä
Edellinen arvio: Adam & Eve - Rabbit Vibraattori Seuraava arvio: Rebel Vibrating Masturbator