Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Zumio - S täsmäkiihotin

TESTIRAPORTTI

Zumio S kiihottimesta tuli välittömästi naistestaajamme uusi paras ystävä: "Se antaa sellaiset sävärit, ettei hetkeen sellaista orgasmia ole mikään lelu antanut. Se saa haluamaan lisää ja lisää." Tuote sopii kokonsa vuoksi hyvin myös seksiin kumppanin kanssa.

PeppufantasiaaN30v

Kuumat säät tulivat ja niin myös sitäkin kuumemmat ja hikisemmät tunnelmat seuraavan lelun kanssa. Sain testattavakseni niin mahtavan laitteen, että alapäässä kihelmöi, kun vilkaisenkin siihen. Zumio S täsmäkiihottimesta tuli juuri paras ystäväni.

Zumio S on siis klitoriksen täsmäkiihotin. Se on aika pieni kooltaan, n 17 cm pitkä, kapea, hiljainen, mutta sitäkin voimakkaampi. Täydellinen! Oma Zumioni on kauniin lilan värinen. Se on tietysti vesitiivis ja materiaalina on käytetty turvallista silikonia. Nappeja on kolme, käynnistykseen ja kaksi voimakkuuden säätelyyn, Voimakkuuksia on yhteensä kahdeksan. Zumio S:n on suunniteltu niin, että kapea kärki väristessään jäljittelee sormen pyörivää liikettä. Lisäksi paketissa tuli mukana säilytyspussukka ja USB-kaapeli ja "lataus-istuin".

Aloin innoissani miesystäväni kanssa kokeilemaan uutta leluani. Pistin sen päälle ja vaimea, mutta silti todella voimakkaan kuuloinen värinä sai ihan kiljahtamaan ilosta. Laitoin kärkeen ohjeiden mukaan vesiliukoista liukuvoidetta. Aloin hieromaan sillä klitoriksen ympärillä olevaa aluetta ja tajusin välittömästi, että Zumiosta tulee uusi paras ystäväni. Aivan järjettömän ihanan voimakas värinä. Ymmärrän täysin yhtäläisyyden sormen liikkeeseen, mutta onhan tämä nyt vielä voimakkaampi. Se antaa sellaiset sävärit, ettei hetkeen sellaista orgasmia ole mikään lelu antanut. Se saa haluamaan lisää ja lisää. Kokonsa ja muotonsa puolesta myös todella näpsäkkä käyttää seksin aikana. Sillä pystyy leikkimään, vaikka missä asennossa.

Kaikin puolin ihana lelu, jota suosittelen ehdottomasti kaikille.

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
Edellinen arvio: Hot Octopuss - JETT värisevä penisrengas kuulavibraattoreilla Seuraava arvio: Nexus - Revo Slim moottoroitu eturauhaskiihotin