Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
BLACK WEEKEND ON KÄYNNISSÄ KAALIMADOSSA!
TESTIRAPORTTI

COSMOPOLITAN - ULTRAVIOLET CLITORAL STIMULATOR

Tämä vibraattori sai kehuja yksinkertaisesta muotoilustaan, laadukkuudestaan ja erityisesti kohdunkaulaan asti ylettävästä varrestaan. Tämä vibraattori sopii myös anaaliseksiin.

NeitseellinenSinkku, N 21V

Sain täksi kesäksi testattavakseni Cosmopolitan - Ultraviolet Klitoris stimulaattorin. Kyseessä on aika veikeän näköinen vibraattori, jonka mukana tulee kotelo, jossa vibraa voi toki halutessaan säilyttää mutta myös UV-valon avulla steriloida, mielenkiintoinen ominaisuus.

Tämä vibraattori on yksinkertainen mutta laadukas, se on tehty todella pehmeän tuntuisesta silikonista, siinä on hauskat kierrekuviot ja pyllykivaa mahdollistava isompi stopperi pää. Tuote on myös vedenkestävä ja kun laitoin värinät päälle niin myös todella hiljainen.

Cosmopolitan vibraattori oli kyllä kiva kokemus, värinöiltään laadukas ja kokonaisuudeltaan hyvin tehty tuote. Vibran muotoilu on yksinkertainen, joten esim. g-piste stimulaatiota en sillä saanut mutta kohdunkaulaa sillä oli helppo hieroa kevyesti. Kierteet tuntuivat lähinnä kevyeltä kitkalta kuin mitenkään selkeänä kuviointina. En kokenut testailuissani mitään tajunnan räjäyttäviä orgasmeja, mutta silti olen sitä mieltä, että tämä vibra sopii monille henkilöille!

Kaiken kaikkiaan laadukas, yksinkertainen ja kaunis tuote. Minulle UV-valo sterilisaatio laatikko on hieman kikkailua. Itselläni on lelujen kanssa aina toiminut hyvä pesu lämpimällä vedellä ja leluihin sopivalla saippualla, joten en ole varma tuoko UV-laatikko minulle henkilökohtaisesti lisäarvoa, mutta jollekin se voi olla suurikin ilo!Edellinen arvio: Nexus - Revo Slim Seuraava arvio: Womanizer - Duo


COSMOPOLITAN - Ultraviolet Clitoral Stimulator
15900

COSMOPOLITAN - Ultraviolet Clitoral Stimulator

Huipputeknologialla varustettu COSMOPOLITAN Ultraviolet Clitoral Stimulator on muotoilultaan käteen sopiva, helppokäyttöinen ja pelottoman kokoinen vibraattori, jolla hyväilet klitoristasi nautinnollisesti ja tyydyttävästi.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.