Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Elegance - Finesse Vibraattori

TESTIRAPORTTI

Tämä vibraattori sai runsaasti kehuja tehokkaasta ja sen kärkeen sijoitetusta moottoristaan. Monikäyttöinen vibraattori sopii käytettäväksi anaalissa, vaginassa ja koko vartalolla. Sopii sinkuille, pariskunnille, kenelle tahansa.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testiin saatiin vähän jotain Eleganttia nimittäin. Elegance- Finesse Vibraattori. Musta silikonista ja ABs muovista valmistettu vibraattori on pakattu vaaleaan kartonkirasiaan. Sisältä löytyy kaunis vibraattori ja latausjohto. Seinämuuntajaa ei ole, mutta se löytyy jo varmasti kaikilta kotoa. Ohjekirjakin uupuu, mutta ohjeet on kirjoitettu paketin ulkokuoreen. Hyvin yksinkertainen laite toiminnaltaan, joten pitkään ei ohjeita tarvitse lukea.

Vibraattori on valmistettu pehmeästä silikonista, joka tuntuu kädessä silkkisenpehmeältä. Pohjasta löytyvät ohjaus napit sekä kaunis rose-kultainen Elegance logo. Vibraattorin pää on jämäkkä ja varsi hyvin taipuisa. Pohjan pallomainen muoto sopii kuin hansikas käteen ja vibraatoria on helppo pidellä vaikka olisi vähän liukkaammatkin sormet.

Vibraattori on varustettu akulla, joten patterien kanssa pelaamisen voi unohtaa. Akun kestoksi luvataan 60min ja meidän käytössä tuo riitti vallan hyvin, eikä akku loppunut kertaakaan. Akku on helppo ladata mukana tulevalla usb johdolla, toinen pää työnnetään vibraattorin sisään ja toinen mihin tahansa usb porttiin, latausaika on noin parituntia.

Käytössä Finesse on hyvin sulavalinjainen. Käyttipä vibraattoria sitten emättimessä tai anaalissa, sujahtaa se vaivatta sisälle. Pallomainen pää ja ohut varsi tekevät sen, että vibraattori pysyy hyvin sisällä, eikä pullahda ulos. Vibraattori on myös huomattavan kevyt, jolloin sitä on vaivaton liikutella sisällä.

Finesse ei ole ihan vain tasapaksu pötkylä vaan päässä on vähän paksumpi nystyrä, tämä antaa vibraattorille hyvin vaihtelevaa muotoa mikä tuntuu herkulliselta ja onkin kiva pyöritellä sauvaa sisällä etsien sitä herkullisinta pistettä.

Vibraattorin moottori sijaitsee vibraattorin päässä ja siitä löytyy hyvin potkua. Vaikka ohjelmia on 10, ovat ne poikkeuksellisen monipuolisia. Tasaiseen värinään ei siis tarvitse tyytyä, vaan melko erikoisia ohjelmia vibraattorista löytyy. Herkimmille tiedoksi, että ohjelmat ovat melko räväköitä ja moottori kohtalaisen voimakas vibraattorin kokoon nähden.

Finessen ollessa vesitiivis ei pieni sotkukaan haittaa ja vibraattori onkin helppo pestä juoksevan veden alla miedolla saippualla ja sujauttaa takaisin lelulaatikkoon.

Jos jotain negatiivista vibraattorista on tästä pakko löytää niin ehkä se, että silikoni on melko sähköinen materiaali ja kuivana kerää kaikki mahdolliset karvat laatikoiden pohjalta. Asia on kuitenkin helposti ratkaistu ostamalla tälle pienen säilytyspussin.

Finesse on melko laadukas vibraattori, joka käy joka aukkoon. Se on hyvin jämäkkä, helppokäyttöinen, akullinen vibra, jonka muodot on hyvin suunniteltu. Tehokas vibra ja vesitiiveys tekevät siitä monipuolisen leikkikalun oikeastaan minne vain ja kenelle tahansa.

Kirjoittanut: FreeWheelers
CupidoMies 27 v.

Mikäpä voisi olla parempi tapa aloittaa kesäloma kuin testaamalla uutta seksilelua? Tällä kertaa testiin saapui Elegancen Finesse vibraattori, joka soveltuu sekä naisten että miesten käyttöön. Vibraattoria voi käyttää sisäisesti peppuun ja vaginaan sekä myös ulkoisesti esimerkiksi klitorikselle, nänneille tai vaikkapa välilihan alueelle kiusoittelevasti. Tässä siis varsinainen vibraattorien moniosaaja!

Finesse on silikonista valmistettu, täysin vedenkestävä vibraattori, jolla on pituutta noin 17 senttiä (käytettävä osa 12,5 senttiä) ja sen halkaisija paksuimmillaan n. 3,6 senttiä. Hyvin pitkälti siis keskivertopeniksen kokoinen lelu. Vibraattorin kanta on todella leveä ja kookas, joten tätä voi käyttää huoletta myös peppuleikkeihin ilman pelkoa sauvan lipsahtamisesta kokonaan sisään. Mainittakoon se, että lelua on helppo käyttää ja liikutella, koska kannasta saa todella hyvän otteen sen koon ansiosta. Materiaalina silikoni on yllätys yllätys allekirjoittaneen mieleen . se on riittävän jämäkkää, mutta samalla pinta on pehmeän tuntuinen. Silikoniset lelut ovat myös helppo pitää puhtaana.

Teknisiltä ratkaisuiltaan erityisesti huomioni kiinnitti vibraattorin moottorin sijainti, joka oli oikeaoppisesti sijoitettu mahdollisimman lähelle kärkeä. Tämän ansiosta värinä oikeasti tuntuu lelun päässä asti voimakkaana, mikä valitettavan usein muuten hyvillä leluilla jää suureksi miinukseksi. Tehoa ei siis tältä vibralta puutu, joten uskon tämän soveltuvan hyvin myös ei-niin-klitorisherkille naisille päivittäiskäyttöön klitoriskiihottimena. Vibraattorin moottorissa on 10 erilaista värinäohjelmaa . kolme tasaisen värinän ohjelmaa pienestä tehosta maksimeihin sekä seitsemän vaihtelevaa ohjelmaa . aaltoilevia, pulssisia ja nopeasti tempoa vaihtavia rytmejä hieman jokaiseen makuun. Lelussa on kaksi painiketta, virtapainike on/off ja värinäohjelman säätämistä varten oleva painike. Akunkestoa lelusta löytyy kahden tunnin lataamisella (Ladataan mukana tulevalla USB-kaapelilla liittämällä se esim. puhelimen laturiin) noin tunti, mutta itse en kertaakaan saanut lelun akkua tyhjäksi yhden session aikana, vaikka pitkään sillä itseäni tyydytinkin. Äänenvoimakkuus on pienemmillä värinätasoilla vielä siedettävää, mutta nupit kaakossa tämä ei sinne ihan hiljaisimpien seksilelujen joukkoon pääse. Noh, todennäköisesti myös käyttäjästä lähtee kovaäänistä voihkintaa täysillä tehoilla, joten se annettakoon anteeksi.

Finessen varsi on läheltä tyveä joustavaa ja taipuvaa, minkä ansiosta päässä sijaitsevaa paksumpaa kohtaa (missä moottori sijaitsee) on helppo ohjata sinne missä se höpöimmälle tuntuu. Tämä on varsinkin miesten eturauhasen hyväilyä ajatellen todella tervetullut ratkaisu, koska eturauhasorgasmia havitellessa tarvitaan kahta asiaa: oikean kokoista ja oikealla tavalla ulottuvaa, eturauhasta hyväilevää lelua/apuvälinettä sekä kärsivällisyyttä. Oikean välineen löytäminen riippuu pitkälti yksilöllisestä anatomiasta, mutta helppo säädettävyys takaa sen, että tämä lelu soveltuu todennäköisesti useammalle ihmiselle verrattuna normaaliin jäykkään leluun.

Ensimmäistä kertaa Finessen käynnistäessäni yllätyin positiivisesti jo pelkästään siitä, kuinka voimakkaasti värinä tuntui lelua pideltäessä kädessä. Olen näinä kuluvina vuosina kokeillut jos vaikka minkälaista vibraattoria ja voin todeta, että todella harvat vibraattorit siirtävät värinää näin hyvin kohteeseen. Joten ei kun lelu uimaan liukkarissa ja kokeilemaan. Finesse uppoaa helposti myös vähän kokemattomaankin runkkariin, koska se ei ole liian kookas. Vibraattorin pää on siitä huolimatta riittävän paksu tuntuakseen höpölle ja se täyttää pepun hyvin . pelkästään lelun liikuttelu edestakaisin ilman vibraa tuntuu jo laittoman hyvälle. Laittaessani vibraattorin päälle hyväili se ihanasti jo alimmilla tasoilla. Itse koin eturauhasen hyväilyyn soveltuvan parhaiten hieman pulssisen värinän, koska vaihteleva värinätaajuus on todella kiusoittelevaa ja se voimistaa orgasmia huomattavasti. Lelulla on helppo löytää ns. .oikea kohta. sen kannan joustavuuden ansiosta, mutta sen pitäminen paikallaan on hieman hankalampaa. Itse käytin apuna sängyllä maatessani tyynyjä pepun alla, joita vasten painoin lelua, jotta se pysyisi paikallaan ja kädet jäisivät vapaaksi runkkaamiseen. Toki lelua voi pitää myös paikallaan kädellä, mutta itse tykkään käyttää molempia käsiä runkatessa. Laukeamiseen ei montaa minuuttia mennyt ja hetkellisesti allekirjoittaneelta lauetessa sumeni silmissä . eturauhasen hyväily yhdistettynä normaaliin runkkaamiseen voimistaa orgasmia aivan uusille lukemille.

Toisella testikerralla oli taas vuorossa jo tavaramerkikseni tullut kiusoitteleva, ultimaattisen orgasmin havittelu. Finesse värisemään peppuun, fleshlight penikselle, hyvää pornoa ja pitkä runkkusessio käyntiin. Annoin Finessen hieroa eturauhasta hiljaisella ja pulssisella värinäohjelmalla aina välillä sitä liikutellen edestakaisin. Pääsin hyvin nopeasti lähelle orgasmia, mutta lopetin hetkeksi ja jatkoin uudestaan pienen ajan kuluttua. Kiusasin itseni useita kertoja orgasmin partaalle, kunnes lopulta en enää voinut pidätellä . vauhdin kiihtyessä spermaa tuli varmaan puoli litraa kerralla ja useat lihakseni kramppasivat. Orgasmi sai huuleni värisemään ja keho täyttyi puhtaasta euforiasta. Euforian ja mielihyvän aalto kesti useita minuutteja niin voimakkaana, etten voinut tehdä muuta kuin maata sängyssä. Vaikken puhdasta eturauhasorgasmia saanutkaan, niin Finesse voimisti orgasmiani normaalista todella paljon.

Eturauhasvibraattoreita ennenkin testanneena tämä on värinäteholtaan muihin eturauhasvibroihin verrattuna huippuluokkaa, mutta ulottuvuudessa ja paikallaan pysyvyydessä se jää hieman normaalista eturauhasvibraattorista. Veikkaan syynä olevan sen, että Finesse soveltuu niin moneen eri tarkoitukseen eikä sitä ole suunniteltu vain ja ainoastaan eturauhasvibraattoriksi, joka asetetaan peppuun ja se pysyy paikallaan koko runkkaussession ajan. Finesse sopii eturauhaskiihottimen lisäksi dildoksi/hieromasauvaksi, klitoriskiihottimeksi ja sillä voi hyväillä myös ulkoisesti erogeenisiä alueita kuten nännejä, kiveksiä ja vaikkapa käsivarsia sen voimakkaan värinätehon ansiosta. Pääsinpä Finesseä testaamaan naisenkin kanssa ja se oli omiaan apuvälineeksi suuseksiin . lelu hieroi naisen g-pistettä ja kieli hoiti klitoriksen. Kakkoskierroksella sitten toisinpäin: lelu hoiti klitoriksen tyydyttämisen ja penis hieroi g-pistettä . äänistä ja orgasmin voimakkuudesta päätellen kelpasi Finessen värinät myös naiselle. Tämä lelu sopii siis apuvälineeksi aivan arkiseen seksiinkin vallan mainiosti sen lisäksi, että se on hyvä apuri itsetyydytykseen.

Plussaa Finesse saa moottorin sijainnista ja sen ansiosta voimakkaasta värinätehosta sekä sen siirtyvyydestä, muotoilusta ja kannan joustavuudesta sekä vesitiiviydestä ja helppokäyttöisyydestä. Miinusta Finesse saa siitä, että se ei pysy paikallaan eturauhasta hieroessa ilman apuvälineitä tai kädellä pitämistä sekä kovilla tehoilla äänenvoimakkuudesta. Suosittelen Finesseä erityisesti pariskunnille, koska tämä lelu sopii erittäin hyvin sekä seksin apuvälineeksi että miesten ja naisten itsetyydytykseen. Ja vaikka olisit sinkkukin, niin Finessestä saat pitkäikäisen kumppanin päivittäisiin runkkusessioihin ja se soveltuu hyvin lähes kaiken hyväilyyn.

Kirjoittanut: Cupido
Pahoittelut, palvelussa tapahtui odottamaton virhe.
Jos näet tämän viesin, ilmoita asiasta ystävällisesti ylläpidollemme info@kaalimato.com

Takaisin etusivulle