Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

SVAKOM - Ella Vibrating Bullet

TESTIRAPORTTI

"Sopii niin pilluun kuin peppuunkin, naisille kuin miehillekin, kotileikkeihin kuin lenkille, kauppaan tai vaikka työpäivän ratoksikin. Mukavan kutkuttava lisä myös pariskuntien yhteisille retkille, jolloin toinen voi ohjata lelua ja toinen nauttia sen värinöistä."

JäniinitPari, 25 v.

Tällä kertaa saimme testattavaksemme Svakomin valmistaman Ella -vibraattorin. Postipakettia avatessamme oli naurua mahdotonta pidätellä, sillä pakkauksen kyljestä kävi ilmi, että vibraattori on kauko-ohjattava. Juuri tällaisesta lelusta olemme haaveilleet, mutta emme vielä olleet sellaista hankkineet. Pakkaus oli lisäksi todella hieno ja nosti odotukset tuotteen suhteen todella korkealle, vaikka valmistaja ei ennestään ollutkaan tuttu. Vaikutelmaa laadukkaasta tuotteesta lisäsi pakkauksesta löytyvä vihkonen, jossa kerrottiin tuotteelle myönnettävästä 10 vuoden takuusta valmistusvirheiden osalta, mikäli tuotteen käy rekisteröimässä Svakomin sivustolla.

Tuote itsessään on myös hyvin esteettinen ja laadukkaan oloinen. Mitään ylimääräisiä kolinoita ei kuulu eikä tunnu ja koko tuote tuntuu jämäkältä. Latausportti on useista seksileluista löytyvä yleinen pieni itsestään sulkeutuva reikä silikonissa, joten latausjohto monen muun lelun kanssa yhteensopiva ja latausportin vesitiiviys hyvin varmatoiminen. Ainut epäilys tuotteesta ennen käyttöä oli virtapainiketta ja vibraattoria yhdistävän johdon pituus, joka vaikutti tarpeettoman pitkältä. Lisäksi vibraattorin mukana tulee säilytyspussi, joka auttaa pitämään lelua suojassa pölyyntymiseltä. Luonnollisesti vibraattori vietiin heti lataukseen ja mies suuntasi välittömästi App Storeen lataamaan sovellusta, jolla vibraattoria ohjataan.

Latautumisen jälkeen päästiin vibran käyttöä ihmettelemään käytännössä. Kädessä pidettynä vibraattorin ääni oli yllättävän kova verrattuna siihen, että pakkauksessa luvattiin tuotteen olevan .whisper quiet.. Puhelimen yhdistäminen vibraattoriin oli todella yksinkertaista ja sovellus itsessään on äärimmäisen helppo käyttää. Free touch modessa puhelimen näytöllä voi itse ohjata värinän voimakkuutta portaattomasti liikuttelemalla sormea puhelimen näytöllä. Lisäksi sovelluksesta löytyy valmiit ohjelmat, joita on 1 tasainen ja 10 rytmikästä ja jokaisessa näissä värinän voimakkuutta voi sovelluksesta säätää. Sovelluksessa värinäohjelmat esitetään ikään kuin funktion kuvaajina, mutta esitetyt kuvaajat eivät millään tavalla vastaa värinää. Tästä miinusta, sillä sovellusta käytettäessä ei ole aavistustakaan, mitä vibraattori oikeasti tekee. Välillä myös voimakkuudensäätö lakkasi toimimasta.

Halusimme tietenkin päästä testaamaan uusinta tuttavuuttamme heti. Vibraattori toimi auttavasti aluksi klitoriskiihottimena ja myöhemmin paremmin pillussa sisällä suuseksin yhteydessä. Heti oli kuitenkin havaittavissa, ettei vibraattori osunut sisällä optimaaliseen kohtaan. Tätä oli kuitenkin helppo korjata nuolemisen yhteydessä vetämällä vibran johdosta sitä kevyesti koko ajan, jolloin se asettui sisällä lähemmäksi suuaukkoa ja osui tällöin myös g-pisteeseen paremmin. Myöhemmässä seksin vaiheessa havaittiin myös, että vibraattoria voi käyttää sisällä myös nussimisen aikana. Aluksi se tuntui olevan hieman tiellä, mutta muutaman työnnön jälkeen löysi paikkansa jostain sopukasta ja tuntui tämän jälkeen molemmista yllättävän hyvältä. Tässä kohtaa bluetooth-yhteys kuitenkin katkeili, joten päädyimme käyttämään vibraa suoraan sen omasta napista.

Ensikosketuksen jälkeen aloimmekin odottaa seuraavaa yhteistä kauppareissua huomattavasti tavallista enemmän. Kun sen hetki vihdoin koitti, otimme ostoskassit mukaan, vaimoke sujautti vibraattorin pilluunsa ja lähdimme pyöräilemään kohti kauppaa. Innostus oli jo matkalla liian kova, joten puhelin oli kaivettava taskusta ja vibra laitettava käyntiin. Ilmeistä ja äänistä päätellen ulkoilmassa ja pyöräillessä väristykset tuntuivatkin paljon paremmilta kuin kotona. Kaupassa vibraattorin ääntä ei kuullut, vaikka seisoi aivan vieressä ja tiesi sen olevan päällä. Pakkauksen lupaukset hiljaisuudesta pitivät siis kuitenkin paikkansa. Valitettavasti bluetooth-yhteys oli niin heikko, että paljon metriä kauemmaksi ei ohjaavaa puhelinta voinut vibraattorista viedä ja lähekkäin kulkiessakin yhteys katkeili todella usein. Muuten kauppareissu sujui kuitenkin hihitellessä ja melko nopeasti alkoikin jo olla kiire takaisin kotiin. Kotona suuremmalle lämmittelylle ei ollut tarvetta, vaan vaimoke alkoi olla jo melkoisen akuutissa munan tarpeessa.

Kotikaranteenipäivien ratoksi myös mies päätti kantaa kortensa kekoon ja testata uutta lelua. Ei siis muuta kuin kortsu vibraattorin päälle, vibra peppuun ja leikkimään. Kun vibraa ohjaa sovelluksella niin, että tuntee itse sen rytmin ja voimakkuuden, ei sovelluksen kuvaajien epäloogisuus haittaa yhtään niin paljon kuin yhteisissä leikeissä. Ei vibraattori oikealle eturauhaskiihottimelle vedä vertoja, mutta toimii sellaiselle erinomaisena korvikkeena tai tutustumistapana, mikäli ei sellaiseen halua heti investoida. Vaikutelma tässäkin leikissä oli kiistattoman positiivinen; orgasmi oli tavallista voimakkaampi ja spermaakin sai siivota reilusti tavallista enemmän.

Voimme siis todeta Ella -vibraattorin olevan oiva lisä ainakin meidän, mutta myös varmasti monen muun lelurepertuaariin. Lelu ei varsinaisesti ole erinomainen missään, sillä klitoriskiihottimeksi se on hieman iso ja hassun muotoinen, pillun sisällä se taas ei pysy hyvässä asennossa ja paikassa, vaan luiskahtaa aina liian syvälle, eikä tällöin osu riittävästi oikeisiin kohtiin. Eturauhaskiihottimena tai anaalipallona vibraattori toimii myöskin hyvin, mutta ei aivan pärjää vertailussa näitä vastaan. Ehkä kuitenkin tärkeimpänä ja arvokkaimpana elementtinä Ella -vibraattori tarjoaa pareille yhteisen ja kiihottavan salaisuuden julkisilla paikoilla liikkuessa. Toinen parista voi ohjailla lelua keskellä ihmisjoukkoa samalla, kun toinen yrittää vain pitää naaman peruslukemilla. Esileikkinä tämä on muihin verrattuna todella erilainen ja virkistävä, eikä vastaavaa voi monella muulla lelulla harrastaa.

Mikä?
-Puhelimella kauko-ohjattava vibraattori.
Hyvää?
-Laadukas ja käytössä erittäin hiljainen. Hyvin monikäyttöinen ja korvaa tarvittaessa niin klitoriskiihottimen, geishakuulan, eturauhaskiihottimen kuin anaalipallonkin.
Huonoa?
-Ohjaussovellus osin melko kömpelö sekä bluetooth-yhteyden kantama on huono. Muotoilusta johtuen, ei myöskään asetu tai pysy pillussa hyvässä paikassa, vaan karkaa liian syvälle.
Kenelle?
-Kaikille. Sopii niin pilluun kuin peppuunkin, naisille kuin miehillekin, kotileikkeihin kuin lenkille, kauppaan tai vaikka työpäivän ratoksikin. Mukavan kutkuttava lisä myös pariskuntien yhteisille retkille, jolloin toinen voi ohjata lelua ja toinen nauttia sen värinöistä.

Kirjoittanut: Jäniinit
Edellinen arvio: Hot Octopuss - PULSE Solo Lux Seuraava arvio: The Handy - Interaktiivinen masturbaattori
v