Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

THE HANDY

Uutukainen, norjalaisten suunnittelema miesten masturbaattori, jonka kanssa voit uppoutua virtuaalimaailmaan tai käyttää sitä ns. normaalin masturbaattorin tavoin. Tässä .automaattirunkkarissa. on todella hiljainen ja sulavaliikkeinen moottori.

KumitorviMies 30v,

Yksinkertaisesti nimetty Handy on tuote, josta olen erityisen innoissani, eikä syy ole pelkästään se, että se on suunniteltu naapurissamme Norjassa. Katsoessani komerooni näen Satojen, ellei tuhansien eurojen edestä kullini ympärille suunniteltuja laitteita, joiden valmistajat ovat luvanneet etätoimintoja, pelejä, videoita ja muita interaktiivisia toimintoja. Nämä samat valmistajat kuitenkin hylkäävät päivitykset kerättyään isommat rahat päältä ja jättäen lelun parhaimmillaan paperipainoksi. Mutta kuten puoliso tuhoon tuomitussa suhteessa, toivon että .ehkä tällä kertaa.

Nopeasti katsottuna Handy ei eroa kilpailijoistaan juurikaan, mutta tekee kaiken hieman paremmin.

Olen ennenkin päässyt testaamaan tyylikkäitä ja niin sanottuja inkognito tuotteita, mutta kaikissa tapauksissa kuitenkin kääntö tai luukun avaus paljastaa vempaimen oikean käyttötarkoituksen. Handy on valinnut eri lähestymistavan ja insertti ei mene mihinkään reikään vaan se hirtetään kiinni tarranauhalla kylkeen. Tässä on hyvät ja huonot puolet, mutta ulkonäköön on tässä ratkaisussa se vaikutus, ettei se eroa juurikaan tietokoneen vierestä kaikkien hiirien, mixereiden, ohjainten ja kuulokkeiden joukosta.

Tarranauha ratkaisu teoriassa avaa mahdollisuuden käyttää mitä tahansa lelua handyn kanssa, käydessäni kuitenkin varastoani lävitse yksikään kotelollinen lelu ei lenkkiin mahtunut fleshlight quickshottia lukuun ottamatta, joka juuri ja juuri vääntyi paikalleen. Kotelottomat lelut taasen ovat useimmiten quickshotin tapaan läpi reikiä ja spermojen roiskiminen taasen rikkoo koko ideaa miksi edes käyttää lelua käden sijaan. Tässä tilanteessa en varsinkaan suosittele sitä handyn ollessa kiinni seinäpistokkeessa.

Sunnuntai korjaus: Ensimmäisen vedoksen kirjoitettuani pyörittelin handyä käsissäni miettien jäikö jotain oleellista mainitsematta. Poistin tarranauhan laitteesta ja vasta silloin huomasin, ettei se olekkaan yksi iso nauha. vaan se koostuukin kahdesta lomittaisesta palasta, josta saa löysää tarvittaessa lisää. Nyt kaikki leluni mahtuivatkin lenkin sisälle, mutta kotelojen muotoilujen takia niitä on miltei mahdotonta saada kireälle. Yksi kuitenkin erottui joukosta, aikoja sitten testaamani .Stealth Double Stroker. on täydellinen sylinteri ja toimii handyn kanssa. Touhukkaan yön jälkeen voin silti todeta, että handya on selvästi mukavampaa käyttää kotelottomien lelujen kanssa.

Mikäli olet ennen käyttänyt samantapaisia tuotteita, tiedät varmaan sen robottimaisen tökkäisyn. Sen jatkuvan muistutuksen takaisin todellisuuteen, että kullisi ympärillä on robotti eikä toinen henkilö. Se tasainen nykäys, kun moottori äkillisesti kääntää pyörimissuuntansa vastakkaiseen, tai vaihtaa ohjelmansa äkäisesti toiseen. Minulla ei ole aavistustakaan, miten Oslon avaruusinsinöörit ovat tämän moottorin kehitelleet, mutta he ovat onnistuneet minimoimaan tämän töksäyksen manuaalisessa toiminnassa. Edestakais liike on sulava ja hiljainen, iskunpituus vaihtuu vallan huomaamatta ja jopa nopeimmalla vauhdilla kone ei yritä sykkiä kuuhun vaan pysyy kesynä kädessä. Erittäin tärkeää infoa on myös se, että handy on tällä hetkellä markkinoiden nopein masturbaattori, joka lukee funscriptejä. Tuotesivustot ilmoittavat päähuimaavat ja vaaralliset lukemat 0.10 iskua sekunnissa 11 senttiin asti. Jokaisen terveyskeskuksen onneksi kuitenkin tämä kymmenen iskua on mahdollista vain lyhyimmällä iskulla, joka on 3cm. Jos puhumme täyden mitan edestakaisesta liikkeestä, on säätöväli 0.5sec-6.5sec. Mikä tekee tästä tuotteesta myös yhden hitaimmista markkinoilla, josta olen erityisen iloinen.

Kaikki tämä yhdessä tekee handysta sulavamman, nopeamman, pienemmän, helpomman ja halvemman apulaisen kuin toiminnaltaan suoraan verrattava fleshlight launch. Mutta kuten mainitsin, tämä oli nopeasti katsottuna. Kyllä, tämä on taas näitä pintaa syvemmälle meneviä .nörtti. arvosteluita. Jos virtuaalinen puoli ei juurikaan kiinnosta, niin lopusta löytyy tuttuun tapaan plussat ja miinukset.

Mitä sitten ovat funscriptit. Ne ovat tietynlaisia tekstitiedostoja täynnä koordinaatteja, joita muutamat masturbaattorit osaavat kömpelösti lukea. Yleensä niillä imitoidaan videossa tapahtuvaa aktia, mutta isossa suosiossa on myös Guitar Hero pelin jälkeen nimetyt Cock Hero (oikeiden ihmisten väistä aktia) ja Fap Hero (hentai hahmojen välistä aktia). Video kompilaatiot ovat synkattu musiikin tahtiin ja pelin ideana pysyä tahdissa aivan kuten Guitar Heroessa. Edeltä mainittu Fleshlight launch popularisoi tämän ennen käsillä pelatun pelin automatisoinnin scritpeillä, mutta pystyi tekemään sen vain suurin piirtein, sillä jopa nopeimmillaan launch pystyi kolmeen iskuun sekunnissa, joka on handyn kymmeneen iskuun verrattuna rollattori vauhtia. Nähtäväksi jää siirtyvätkö hero pelien kääntäjät nopeammille laitteille, vai joudummeko pelaamaan jatkossakin hitaiden laitteiden säännöillä.

Testit ja pelit ei varmasti ole kaikkien mieleen, mutta videoon immersoituminen varmasti on, Videoon uppoutuminen samalla kun robotti taianomaisesti matkii jokaista liikettä ruudulla. Myös tähän handy pystyy ja niin paljon paremmin kuin muut. www.handyfeeling.com sivulta voi laitteen yhdistämisen jälkeen tällä hetkellä valita 21 joukosta mieleisen videon ja wifin välityksellä sivusto kommunikoi handyn kanssa liikuttaen sitä videon tahtiin. Kirjoittaessani tätä huomaan miten typerältä se kuulostaa, sillä näin sen tulisikin toimia. Handy on kuitenkin ensimmäinen lelu, joka on julkaisut työkalunsa käyttäjilleen. Tämä lyhyesti tarkoittaa sitä, että käyttäjät voivat itse tehdä pelejä sekä videoita, jotka kommunikoivat handyn kanssa ja jakaa niitä vapaasti keskenään. Muut valmistajat ovat yrittäneet pimittää näitä työkaluja, jotta voisivat itse myydä kömpelöä ja ei ketään tyydyttävää materiaalia.

Sivuston kautta voi myös katsoa omia videoita/scriptejä, joka on myös tehty erittäin helpoksi ja hyvä niin, sillä edeltä mainitut 21 videota ovat mielenkiintoisia vain niin kauan. Handy on vielä suhteellisen uusi tuote ja toivon että sivustoon panostettaisiin vielä, kun rauta on kuuma. Ymmärtääkseni videoita ei voi itse lisätä muiden nähtäville sivustolla vaan se on ylläpitäjien työ, kuitenkaan uusia videoita ei ole viimeisen kuukauden aikana lisätty yhtään ja mikäli sivusto pysyy horroksessa liian kauan, käy sille kuten entisille leluilleni komerossa.

Videoiden lisäksi handyn sivulta löytyy kauko-ohjaus mahdollisuus mistä tahansa maailman kolkasta, jossa nettiyhteys vain on. Remote osioon mentäessä sivulle aukeaa on/off nappi sekä kaksi liukusäädintä, yksi nopeudelle ja toinen iskunpituudelle ja lelu reagoi niihin erittäin nopeasti. Mainosmateriaalissa myös näytetään miten handya voi ohjata matkimalla edestakais liikettä puhelimella, mutta testi aikanani kyseinen nappi on loistanut poissaolollaan, syynä se, ettei se toiminut kaikilla alustoilla. Toivottavasti näemme sen paluun vielä jonain päivänä.

Ne Loppusanat
Handy näyttäisi tulleen julkisuuteen 2020 alussa, joten se on vielä uutukainen, jolla on rajattomat mahdollisuudet edessään. Olen kuitenkin maininnut tämän usean tuotteen kanssa menneinä vuosina ja pessimisti minussa epäilee, josko tämäkin tarjonta on samaa vielä joulukuussa.

Huom: Insertti on tehty materiaalista, joka helposti sulaa ollessaan kosketuksessa muihin materiaaleihin (onneksi huomasin ajoissa), on siis tärkeää pitää tätä erikseen omassa säilytys pussissa. Mysteeriksi minulle jäi handyn sivulla ja paketissa oleva virke .with or wihout lube. (liukuvoiteella tai ilman)

+tarranauhan ansiosta voit käyttää muiden valmistajien inserttejä
+hiljainen, sulavaliikkeinen moottori
+interaktiiviset videot suoraan sivustolta
+etäohjaus
-tarranauhassa on lyhyt tarrapinta ja se löystyy helposti
-hiipivä pelko siitä, että jotain jää liikkuvan kelkan ja rungon väliin puristukseenEdellinen arvio: SVAKOM - Ella Vibrating Bullet Seuraava arvio: Private - Turbo Stroker


The Handy
18900 15090
 

The Handy

Ylistetty, norjalainen The Handy™ on maailman edistyksellisin seksiväline, joka ei ole verrattavissa mihinkään muuhun kokeilemaasi! Se on kestävä, voimakastehoinen ja helppokäyttöinen laatulaite, joka on fiksusti suunniteltu sopimaan todella monenkokoisille peniksille.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv