Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Lovely Honey

TESTIRAPORTTI

Tämän kaiken kattavan arvion voi kiteyttää Antaian sanoihin: "Unohtakaa kaikki muut puikkomalliset klitoriskiihottimet; uusi maailmanmestari on löytynyt!"

AntaiaSinkku, nainen 43 v.

No tässäpä oli niin tehokas uusi tuttavuus, että miinuksia saa vain hakea! Voisi hyvinkin sanoa, että tässä on yksi parhaimmista, jollei paras kaltaisensa klitoriskiihotin mitä markkinoilta löytyy tällä hetkellä.

Ensiksi on mainittava tuotteen koko: Satisfyerin klitoriskiihotin on hieman isompi kuin mitä luulisi; näitähän on tunnetusti hankala hahmottaa pelkkien valokuvien ja netissä ilmoitettujen mittojen perusteella, jos mukana ei ole kuvaa lelusta käyttäjän kädessä. Oletin lelua huulipunan kokoiseksi mutta koko olikin lähempänä suolakurkkua.

Muotoilu on harmi kyllä jotakuinkin korni - juuri sitä tyyppiä mikä on mauttoman mielestä "classy" mutta oikeasti "trashy." Vähän "ilotytön käsilaukku"-look. Mutta onneksi tämä ei vekottimen tehoja heikennä: vähän liiankin raflaava stailaus ja sitä myötä menettetty käyttömukavuus on pilannut monta muutoin tehokasta lelua, mutta onneksi tästä ei ole tämän vehkeen kanssa kyse. Lelussa on irrotettava kullanvärinen korkki, joka on kovamuovia; sen alta paljastuu tasainen hieromapää, joka on samaa pehmeää silikonia kuin varsikin. Tuo korkki on tarkoitettu tuomaan hieman erilaista värinätuntemusta, jotta sen ja silikonipään välillä voi vaihdella tarpeen mukaan. Itse en korkista pitänyt ja se oli muutenkin ongelmallinen, mutta siitä lisää tuonnempana.

Laitteen lataamisessa ei kestänyt kovin kauaa, mikä oli tosi hieno juttu: ehkä pari tuntia kesti, jos sitäkään, saada upouusi lelu käyttökuntoon. Paljon plussaa tästä. Lataus tapahtuu USB:n kautta ja johdon liitin on samanlainen magneettinamiska jonka kaltaista moni Fun Factorynkin laite käyttää; sinänsä harmi koska nuo aika helposti tipahtavat paikoiltaan ja monta lataustuntia voi haaskautua kun käyttäjä ei ole huomannut liittimen irronneen. Mutta tämä on kuitenkin pikkujuttu - oli todellakin yllättävää, että miten nopeasti upouusi laite oli latingissa ja miten paljon tehoja siitä löytyi. Ja mikä parasta, surina kestää ja kestää toista tuntia eikä tarvitse pelätä patterien loppumista eikä sählätä niitten kanssa!

Tehoiltaan Satisfyer kuuluu tähän uuteen uljaaseen klitoriskiihotinten luokkaan, joka on teholtaan jo hieromanuijien tasoa. Tähän mennessä testaamistani tämän luokan tuotteista tämä on ylivoimaisesti paras mitä kokoon ja käyttömukavuuteen tulee; olen aiemmin kokeillut leluja, joissa on kyllä tehoja mutta joidenka muotoilu ja materiaalit eivät ole olleet optimaalisia kuljettaakseen itse värinät sinne minne pitää. Lelujen kärjet ovat olleet joko liian kapeita tai materiaali on ollut liian kevyttä (joten värinä heikentyy koska lelussa tai sen kärjessä ei ole tarpeeksi materiaalia, jota hytkyttää), tai sitten laitteet tai niiden käytettäväksi tarkoitetut osat ovat olleet liian suuria (niin että värinä leviää liian suurelle alueelle eikä sitä saa kohdistettua vaikkapa juuri klitoriksen tyveen). Tässä lelussa ovat kuitenkin vihdoinkin koko, tehot ja materiaali kohdallaan. Värinäteho (ja sen keskittyminen lelun kärkeen juuri oikealla tavalla) on niin huima, että en ole moista kokenut sitten Doxyn hieromanuijan, jolla pystyy antamaan orgasmeja jopa väkisin, jopa yllättäen. Sama juttu tämän kanssa - orgasmit tulevat alta aikayksikön, vaikka olisi luullutkin, että jo lämmittelyssä kestää vartin ja varautunut pitempään sessioon. Mutta tämä kaveri potki ja lujaa, niin että jäin haukkomaan henkeäni yllätyksestä! Ei ole aina helppoa hommaa saada naisen alapäätä kiihottumaan kunnolla saatikka tulemaan, vaikka olisit itse ko. alapään omistaja; hyvin harvoin kohtaa lelua, jolla voi nainen saada orgasmin näin helposti ja näin lujaa. Tämä on todella poikkeuksellista, ja montaa yhtä tehokasta vekotinta saa hakea.

Värinäohjelmia on ihan mukavasti, se tavallinen vähän päälle tusina, johon kuuluu sekä sykkiviä että aaltoilevia että jumputtavia että tasaisia rytmejä. Yleensä en hirveästi niistä perusta vaan valitsen vain yksinkertaisimman ja tehokkaimman tasaisen surinan, mutta koska tämä nimenomainen lelu on niin poikkeuksellisen tehokas ja halusin lämmitellä ja fiilistellä kunnolla, tuli noita pehmeämpiäkin surinoita käytettyä. Enpä muista tehneeni moista pitkään, pitkään aikaan koska niin usein ne tehokkaimmatkin surinat tuntuvat liian heikoilta! Pitää piirtää ihan risti seinään, jos seksilelu on, ainakin välillä, tehokkaimmillaan *liiankin* tehokas. Ihan mahtava juttu; tämä todellakin tyydyttää vaativammankin käyttäjän jolla on välillä pimppi puuduksissa. Tällä vekottimella alkaa veri kiertää!

Ja sitten ne miinukset:

Käytännössä korkki pysyy huonosti kiinni ja pyörii paikoillaan - samoin lelun koon takia joku tomppeli (jos ei tiedäkään että korkki on irtoava) voi varmastikin haluta sulloa lelun sisäänsä jolloin korkki varmasti jää sinne sisälle, ja sitten on sairaalareissun paikka. (Kyllä, ihmiset *ovat* näin pösilöitä. Tutun tuttu yritti kerran masturboida pääsiäismunan muovimunalla ja tarvittiin kätilö saamaan se ulos...) Tämän takia ihmetyttää että miksi korkissa ei ole vaikkapa ihan yksinkertaisia kierteitä jotta sen voi ruuvata kiinni, tai jotain muuta namiskaa jolla sen saisi pysymään hyvin paikoillaan. Samoin korkki tekee laitteesta vähän liian paksun ja sitä on vaikeampi kohdistaa juuri oikeaan paikkaan klitoriksen tyveen tai kylkeen; myös värinät vaimenevat sen ansiosta, joten korkki päällä ei saa irti täysiä tehoja. Suosittelen täten käyttämään tätä ilman korkkia. Koska laitteen teho on muutenkin niin hyvä, ja monella tavoin hieromanuijan kaltainen, niin sille olisi toivonut useampaakin erilaista ja eri muotoista hieromapäätä. Jokin ehkä hieman kapeampi, pikkurillin kokoinen hieromapää voisi olla tämän jatkeena tosi kova sana.

Huolestuin myös laitteen nopeasta kuumenemisesta. Tästä on ollut mainintoja useammassakin arvostelussa, joten se taitaa kuulua laitteen ominaisuuksiin. Laite todellakin kuumenee suht nopeasti niin että se tuntuu selvästi, jos laitteella leikkii yli 10-15 minuuttia. Aluksi tätä ei huomaa, jos käyttää sitä täydellä teholla, koska orgasmit tulevat niin nopeasti, ettei sitä edes tarvitse käyttää pitkään. Samoin kultaista korkkia käytettäessä kuumuus ei tule sen läpi, mutta kuten sanottua, se on aika epäkäytännöllinen enkä itse tykännyt siitä koska se teki kärjestä liian paksun ja pyöri vain ympäriinsä. Kuitenkaan tähän mennessä kuumentuminen ei ole vielä ollut erityisen dramaattista *yli*kuumentumista, joten toivotaan että se ei myöskään sellaiseksi jatkuvassa käytössä mene.

Laitteen kontrollinappeja on myös varren kohokuvioinnin takia hankala löytää; plus-ja miinusnapit tuntuvat hädin tuskin sormenpäissä ja pimeässä niitä tulee pitkään haettua. Samoin on sinänsä harmi, että tätäkään lelua ei voi sammuttaa vain yhdellä napinpainalluksella, joten se pitää viskata sängylle, jos ei halua värinöiden tulevan orgasmin tielle. Mutta tämä ei ole myöskään maailmanloppu, etenkään koska laite on muutoin niin äärimmäisen miellyttävä ja tehokas.

Mutta kuitenkin, kaiken kaikkiaan aivan *fantastinen* uusi tuttavuus tämä kaveri - en voi muuta kuin suositella lämpimästi. Tehoja on aivan järjettömästi ja tällä kelpaa huristella illat pitkänään, enkä ole pitkään aikaan kohdannut näin erinomaista uutta lelua. Unohtakaa kaikki muut puikkomalliset klitoriskiihottimet; uusi maailmanmestari on löytynyt!

Kirjoittanut: Antaia
Edellinen arvio: Hydro Power Blower Masturbator Seuraava arvio: Fun Factory - BE-ONE Vibrator
v