Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Adrien Lastic - 2X kaksipäinen vibraattori

TESTIRAPORTTI

Vain mielikuvitus on rajana, miten tätä haluaa käyttää ja nämä sauvat voi laittaa mihin aukkoon haluaa. Mies voi laittaa sauvan peppuun ja käyttää toista päätä peniksen varressa, tai antaa naisorjalle täytettä molempiin reikiin. Tämä tuote sopii myös mies- ja naispareille.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testiin saatiin uudenlainen erikoisuus. Adrien Lastic - 2X kaksipäinen vibraattori. Vibraattori, jossa on siis kaksi sauvaa yhdessä, yhdistettynä notkealla silikoni johdolla. Tuote tulee siistissä kartonkipakkauksessa. Tuotetiedoista löytyy yksityiskohtaiset tiedot pakkauksen sisällöstä, mutta voisi sanoa, että mukana on kaikki tarvittava, poikkeuksellisesti myös säilytyspussi, joka on erityisen kiva lisä silikonisten seksilelujen kanssa. Ensivaikutelma on hyvä. Sauva tai oikeastaan sauvat tuntuvat pehmeiltä sekä mukavilta kädessä niiden silikonisten pintojen takia, samoin johto tuntuu tukevalta eikä vaikuta sellaiselta, joka hajoaisi jos vähän vetää.

Sauvat ovat kuitenkin melko jämäkät eivätkä jousta. Tämä on mielestämme hyvä sekä huono asia. Anaalihommissa jäykkyys ei ole huono, sillä lelun saa helpommin sisälle, kun se ei luikertele, mutta vagina hommissa pientä joustoa saisi olla. Tämä on tietysti hyvin subjektiivista, mistä kukin pitää. Pallomaisen pään mukaan tulee silikoninen kuori, jolla palloja saa hieman isommiksi, mikä on ihan kiva lisä. Kuitenkin pallojen koko jää melko maltilliseksi eikä kyseessä ole mikään valtavan kokoinen pyllyn levitin, joten sopii ihan aiheesta vasta kiinnostuneillekin. Pienin pallo on ihan pikkurillin paksuinen.

Vibrasta löytyy kymmenkunta eri ohjelmaan, jotka ovat kyllä kieltämättä todella kätevä säädellä kaukosäätimestä. Näissä sauvoissa on todella voimakas vibra kokoonsa nähden, joten sopii hyvin reilusta stimuloinnista nauttiville. Pienin värinän voimakkuuskin on melko voimakas, joten ei ehkä paras lelu kiusoitteluun ja ääntäkin lähtee jonkin verran. Pieni miinus on, että kaukosäätimestä säädettäessä molemmat vibraattorit säätyvät yhtä aikaa, eli kummallekin vibralle ei saa eri nopeuksia ja ohjelmia. Näin ollen, jos vibraattorit ovat eri partnereilla joutuvat he nauttimaan yhdessä samasta ohjelmasta ja värinästä.

Mielikuvitus on aika lailla rajana miten tätä haluaa käyttää. Nämä sauvat saa laitettua mihin aukkoon haluaa. Mies voi laittaa sauvan peppuun ja käyttää toista päätä peniksen varressa, tai antaa naisorjalle täytettä molempiin reikiin. Tämä tuote sopii myös miesmies tai naisnais -pareille, miten vain. Tämä menee mukana myös yhdynnässä, kunhan vain pitää mielessä, että sauvojen välinen johto on noin 30 cm, mikä ehkä kuulostaa paljolta, mutta käy melko lyhyeksi hyvin nopeasti, jos asentoa haluaa vaihtaa. Läheisessä kontaktissa täytyy siis pysytellä.

Tuote on roiskevesitiivis, joten voi ottaa huoletta mukaan, vaikka suihkuun, upottaa ei tietenkään voi latauspistokkeen takia. Akun kesto on mielestämme riittävä. Useamman kerran tämän kanssa tuli leikittyä ja milloinkaan ei akku loppunut kesken, joten ei voi valittaa. Helppo pitää puhtaana pesemällä juoksevan veden alla ja kuivauksen jälkeen sujauttaa säilytyspussiin.

Voisimme kuvitella, että jos kaksipäistä dildoa olette koittaneet tämän voisi olla seuraava kokeiltava tai jos kumpikin osapuolista haluaa käyttää yhtä aikaa sauvaa niin nyt se hoituu yhdellä kaukosäätimellä.

Kirjoittanut: FreeWheelers
Edellinen arvio: Kaalimato liukuvoide 100 ml Seuraava arvio: Womanizer - OG g-pistevibraattori