Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

FemIntimate - Pelvix Set

TESTIRAPORTTI

Monipuolinen lantionpohjalihasten treenaamiseen tarkoitettu geishakuulasetti sopii oikeastaan kaikille. Vaihdettavien, eri painoisten kuulien avulla tämä setti muuntautuu sopivaksi kaikille pimpin omistajille.

ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Testattava paketti piti tällä erää sisällään kauniin ja hillityn Feminitimate- geishakuulasetin.

Tuote on pakattu neutraaliin, käytännölliseen ja toimivaan vetoketjulliseen säilytyskoteloon. Kotelossa pysyy sekä kapseli, että irtokuulat tallessa ja puhtaana omilla paikoillaan.

Tuote on kapselimainen, keskeltä leveämpi, poimuin varusteltu, päistään kapeneva, hieman ampiaispesää muistuttava. Väriltään hempeän vaaleanpunainen. Materiaali silikonia, joten se on mukavan lämmin, pehmeä ja hygieeninen. Kapseli avataan ja suljetaan keskiosan kierteiden avulla.

Pimppijumppariin voi laittaa kolme eripainoista kuulaa, tai käyttää ilman kuulia. Kevyin kuula painaa 9g, seuraava 18g ja painavin 35g. Setin painoa voi säädellä valitsemalla, mitkä kuulat laittaa sisään kapseliin.

Eripainoiset kuulat mahdollistavat tuotteen monipuolisen käytön ja sopivatkin hyvin niin synnyttäneille, lihaksiaan vielä metsästäville, että tositreenaajille.

Erilaisia treenivinkkejä on netti pullollaan ja neljä eri painoluokkaa tuovat treeniin vieläkin enemmän monipuolisuutta ja pidentää tuotteen käyttöikää, kun eripainoisia kuulia ei tarvitse lihasten kehittyessä erikseen shoppailla.

Treeni onnistuu vaikka kotitöitä tehden, kirjaa lukien, tai täysin pimppijumppaan keskittyen ja siitä nauttien. Iloa ja hyötyä itselle, puolisoa unohtamatta, kun alapään lihakset on seksissä huomioitu.

Käyttömukavuudeltaan erinomainen kuulasetti! Helppo laittaa paikoilleen, muotoilu mahdollistaa hyvän pidon ja tuntuman. Kävellessä kuulat pitävät pientä liikettä ja ääntä kapselin sisällä hyvältä tuntuen.

Yksi tuote, joka sopii sekä ensimmäisiä kuuliaan miettivälle, että aktiivijumppareille. Suosittelen ehdottomasti meille kaikille pimpillisille!

Nautinnollisia pimppitreenejä!

Kirjoittanut: Butterfly
TulikettuPari, N42 v.

Tämä olikin ihan kiva yllätys, ja tuli todellakin tarpeeseen. Pakkaus on hieno ja kätevä, siihen on hyvä laittaa kuula takaisin käytön ja pesun jälkeen. Paikoilleen asettaminen on helppoa, eikä kuula tunnu juurikaan, koska sen muotoilu on mukavan virtaviivainen. Vessassa käydessä on helppo pitää narusta kiinni, ettei kuula lipsahda ulos. Samoin poisotto on helppo.

Eripainoisilla pikkukuulilla voi vaihdella kuulan painoa, mikä onkin kätevää, ettei tarvitse ostaa uutta, kun kuula käy kevyeksi.

Ohjeet olivat monella kielellä, mutta suomi puuttui. Onneksi englannillakin pärjää. Laitteen testausaika oli hieman lyhyt, kun käydäkseen läpi kaikki painot, olisi tarvinnut useamman kuukauden.

Mutta ehdottomasti tämä jää itselläni käyttöön, koska tuntui heti auttavan lantionpohjan lihasten hallitsemisessa.

Kirjoittanut: Tulikettu
Edellinen arvio: Vibepad - Värisevä silikonialusta Seuraava arvio: Dream Toys - Iris vibraattori