Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Butterfly

Kokeilunhaluinen aviopari, jolla yhteistä taivalta takana jo reilusti. Peitto heiluu, halut hyrrää ja hauskaa riittää, mielikuvitusta ja huumoria unohtamatta! Erilaiset lelut vahvasti mukana menossa, aina innolla ja estoitta kokeillen jotain uutta.


Testatut tuotteet


Tutustu myös muihin testiryhmäläisiin

KeltainenpaloautoPari 26 v. Olemme kokeilunhaluinen ja seksiä rakastava opiskelijapariskunta. Urheilun ja muiden harrastusten lisäksi seksi on paikallaan tauottamassa välillä tiivistä ja kiireistä opiskelija arkea. Haluamme jatkuvasti kehittää omaa seksuaalisuuttamme ja kokeilla seksiä kaikissa sen muodoissa leluilla tai ilman.
Lue lisää
BlowoutSinkkumies 40+ v. Akateeminen mies, joka on kokeilunhaluinen seksin saralla. Kokemusta seksileluista jonkin verran jo entuudestaan, ja tämän jälkeen varmasti enemmän.
Lue lisää
JäniinitPari, 25 v. Olemme nuori heteropari. Opiskelemme molemmat korkeakoulussa ja esimerkiksi koulustressiä tykkäämme hoitaa nussimalla - useita kertoja päivässä. Tähän ei vaadita välttämättä kotiympäristöä, sänkyä tai edes vaakatasoon pääsyä. Seksiin ja seksuaalisuuteen perehtyminen myös teorian tasolla kiinnostaa meitä molempia...
Lue lisää
PuputPari 28 v. Olemme noin 25-vuotias aviopari: nainen, joka on ystäviensä seurassa kotikissa ja sängyssä tiikeri, ja mies, joka janoaa seksiä melkein koko ajan. Olemme olleet yhdessä jo vuosikausia ja seksimme on vain parantunut ajan kuluessa. Viikonloput menevät siis rakastellessa ja arki-illat naidessa.
Lue lisää
Kotiäiti 32Nainen 32 v. Olen kotiäiti, jonka seksielämä kuivui kasaan vuosien varrella. Nyt koitan herätellä sitä eloon ja tutustua kehooni uudestaan. Mikäs sen parempi paikka tähän projektiin, kuin Kaalimadon testiryhmä! Olen myös korkeasti koulutettu terveydenhuollon ammattilainen ja sitä kautta naisten terveys ja seksuaalinen hyvinvointi ovat erittäin lähellä sydäntäni.
Lue lisää
ButterflyPari, N 41 v. M 46 v. Kokeilunhaluinen aviopari, jolla yhteistä taivalta takana jo reilusti. Peitto heiluu, halut hyrrää ja hauskaa riittää, mielikuvitusta ja huumoria unohtamatta! Erilaiset lelut vahvasti mukana menossa, aina innolla ja estoitta kokeillen jotain uutta.
Lue lisää
AntaiaSinkku, nainen 43 v. Olen sinkku, biseksuaali nainen vuosimallia -79. Omaan kokemusta laidasta laitaan mitä rakastajiin, skenaarioihin ja leluihin tulee. Omat rakastelutyylini ja -fantasiani vaihtelevat hellästä sylittelystä nahkaruoskan viuhuntaan ja käsirautojen kilinään ja takaisin, usein sisältäen kaikkia yhtä aikaa.
Lue lisää
RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v. Lapsiperheen arjen, vaativan työn ja moninaisten harrastusten ristiaallokossa jatkuvaa neljän ruuhkaa elävä, jo kaksi vuosikymmentä yhdessä ollut, naimisissa oleva pariskunta.
Lue lisää
botTomAndJerryPoikapari 29 v. / 28 v. Veikeä, vekkuli ja seikkailunhaluinen poikapari, joille lelut tuovat lisämaustetta jo valmiiksi vilkkaaseen ja villiin seksielämään. Emme pelkää kokeilla uusia juttuja, sillä ennakkoluulottomuus ja estottomuus ovat parhaat etumme erotiikan saralla.
Lue lisää
CupidoMies 27 v. Useiden vuosien kokemuksella erilaisista seksileluista ja -leikeistä varustettu nuori miehenalku, joka ei tunne rajoja ultimaattista nautintoa etsiessään.
Lue lisää
UUSI JÄSEN!LeiNainen 40 v. Olen 40-vuotias, sinkku nainen. Luonteeltani suora ja hyvinkin kokeilunhaluinen. Tämä rämäpää testaa minkä tahansa lelun, mutta parhaiten osuvimmat ostovinkit osaan antaa jo nautintojen pariin löytäneille - joskin koettaa pitää mielessään myös aloittelijat ja ne, joilla tuotteiden käyttöön liittyy terveydellisiä tai fyysisiä rajoitteita.
Lue lisää
UUSI JÄSEN!LeopardileidiNainen 27 v. Olen 27-vuotias korkeakoulutettu sinkku. Seikkailunhalua ja uteliaisuutta löytyy kaikelle uudelle ja jännittävälle. Sooloseksistäkin saa nautinnollista ja erittäin kiihottavaa oikeilla välineillä. Satunnaisesti mukana myös vierailevia tähtiä.
Lue lisää
FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v. Olemme rohkea sekä kokeilun haluinen pari, joka näkee miehen liikuntavamman sekä tuntopuutokset haasteena eikä esteenä tasapainoiselle seksielämälle. Meille seksi on myös välineurheilua.
Lue lisää
UUSI JÄSEN!Risto Rietas30 v, parisuhteessa Queer transmies, joka korostaa mielellään naisellisia piirteitään kuin myös miehisiään. Seksuaalisesti aktiivinen, soolona ja kumppanin kanssa. Nautin seksistä ja lelujen käytöstä, mutta niiden suhteen vielä paljon kokeiltavaa ja olen vatsa-alkajan tasolla.
Lue lisää
Raksu ja Naksu29-v naispari Olemme 29-vuotias naispari. Seksielämämme on sensuellia, mutta leikkisää ja kokeilemme mielellämme uusia tapoja miellyttää toisiamme niin tunteikkaan hyväilyn kuin veikeämmän ja villimmän toiminnan puitteissa.
Lue lisää
UUSI JÄSEN!Sukkula VenukseenPari, M 38, N 37 Tiivistä lapsiperhearkea elävä pariskunta, jolla yhteistä taivalta takana jo pitkästi. Lasten mentyä nukkumaan on ihana pötkähtää hetkeksi oman kullan kainaloon ja viettää pieni rentoutumishetki. Lelut ovat loistavia piristysruiskeita ja tuoneet paljon uusia ulottuvuuksia ja kivoja lisävärinöitä lakanoiden väliin.
Lue lisää
UUSI JÄSEN!NeljäTissiäNaispari, 21N ja 24N Olemme kaksi seksuaalisesti seikkailunhaluista opiskelijanaista. Puoli vuotta olemme olleet yhdessä, etsimässä ja löytämässä uusia tapoja tuottaa toisillemme nautintoa. Kuukausien myötä olemme tuoneet uusia leluja, valta-asetelmia ja paikkoja seksielämäämme.
Lue lisää
KumitorviMies 33 v. Tehdastyöläinen, videoeditoija ja teknologia intoilija.
Lue lisää
Queer of the HillSinkku, queer 33v. 29-vuotias sinkku queer-mies, jolle liiallinen vakavuus on myrkkyä. Lelut, värkit ja vipstaakkelit kiinnostavat ja uudet kokemukset innostavat sekä yksin että erikseen.
Lue lisää