Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Rosy Gold - Wand Massager

TESTIRAPORTTI

Sekä naisille että miehille sopiva elegantti ja tyylikäs sauva nautinnollisiin hetkiin sekä yksin että yhdessä. "Nykyaikainen lataus, laitteen keveys ja vesitiiviys tekevät käytöstä helppoa ja vaivatonta." Myös hinta yllätti testiryhmäläiset positiivisesti. "Todellakin hintansa arvoinen!"

ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Pahoittelut, päivän viivästyksestä arvioinnin suhteen! Nettiyhteyden uupuminen yllätti lomalaiset!

No nyt on luxusta ja glamouria! Ylellinen pakkaus, joka toimii jatkossakin laitteen säilytykseen, kätki sisäänsä aivan ihastuttavan wand sauvan. Ruusukullan värinen, pehmeällä silikonipäällä varusteltu hieromalaite monenlaiseen hierontaan ja hyväilyyn. Sauva yllättää keveydellään, ei ikinä uskoisi näin tehokkaan laitteen olevan näin kevyt! Varsi on kovamuovinen, ruusukultaa säihkyvä, muotoilultaan sulavalinjainen. Virtanappi, sekä ohjelmien säätönapit ovat sijoitettu järkevästi sauvaan, juuri niille sijoilleen, joista sauvasta luonnostaan pitäisi kiinni ja vaihtelisi ohjelmia. Hierontalaitteen pää on ihanan pehmeä ja lämpöinen ihoa vasten ja se taipuukin jonkin verran kehon kaaria mukaillen.

Mahtavaa tässä on johdottomuus! Ei pitkiä, hankalia johtoja, tai pattereiden kanssa näpertelyä. Laite ladataan mukana tulevalla USB- piuhalla ja näin wandin voi pakata, vaikka reissulle mukaan, ei stressiä pistorasioista tai pattereiden hyytymisistä kesken nautinnollisten hetkien.

Käytössä sauva on yllättävän hiljainen, erityisesti kun on ottaa huomioon sen tehokkuuden! Huh heijaa, potkua riittää! Erilaisia värinäohjelmia on 10 erilaista ja jo ensimmäinen, rauhallisin värinä on todella tehokas, pelkkä hipaisu erogeeniselle alueelle on huikea! Ohjelmissa on kivasti erilaisia vaihtoehtoja ja niitä on helppo vaihdella f iiliksen ja maun mukaan. Ainoa miinus ja mitä jäimme kaipaamaan, on ohjelmien ns. rullaus ympäri, eli kun olet värinäohjelmassa 10, laite ei siirry napin painalluksella ensimmäiseen ohjelmaan, vaan vaatii peruuttelun miinus napilla taaksepäin. Aiemmassa wand sauvassa meillä on myös erikseen ohjelmien voimakkuuden säätö ja erikseen ohjelmat, tässä voimakkuuksia ei voi erikseen säätää eri ohjelmille. Mutta kun päästiin laitteen kanssa sinuiksi, ja ymmärrettiin sen tehokkuus, osattiin sitten hieman alkuun himmailla ja olla hellempiä käytön kanssa. Mutta jos tehokasta sauvaa etsii, niin tästä ei tehoja jää uupumaan!

Rosy Gold-Wand Massager on elegantti ja tyylikäs sauva nautinnollisiin hetkiin yksin tai yhdessä. Nykyaikainen lataus, laitteen keveys ja vesitiiviys tekevät käytöstä helppoa ja vaivatonta. Myös hinta yllätti meidät positiivisesti, todellakin hintansa arvoinen!

Kirjoittanut: Butterfly
PuputPari 28 v.

Vuosien varrella on tullut testattua monenlaisia vibraattoreja. Pieniä luotivibroja, jänismallisia, sormeen laitettavia, imeviä... Yhdenlainen on kuitenkin tähän asti jäänyt vieraaksi, ja se on ehkä yksi legendaarisimmista, Magic Wand -mallinen vibraattori.

Rosy Gold Wand Massager on varsin kookas, mutta silti tyylikäs. Käyttö on hyvin yksinkertaista, yhdestä napista laitetaan päälle ja kahdesta muusta vaihdetaan kymmenen värinäohjelman välillä. Minkään älypuhelinsovellusten kanssa ei siis onneksi tarvitse säätää. Ladattavasta akusta ehdottomasti plussaa, ja puhdistaminen jälkikäteen on helppoa yksinkertaisen muotoilun ansiosta.

Mutta entäpä itse värinä? No, kuten odottaa sopii, se on todella voimakas! Sormiin, kieleen tai Satisfyerin lempeään imuun tottunut klitoris saattaa jopa säikähtää tämän tehoa, joten herkemmät pimpit haluavat varmasti aloittaa pienemmällä teholla tai jopa vaatteiden läpi. (Tällöin lelun puhdistaminen on tavallistakin helpompaa! Pikkarit joutuvat tosin heti leikin jälkeen pyykkiin...) Värinäohjelmia on kiitettävä valikoima, ja meidän käytössämme lemppariksi osoittautui, kuten yleensä, normaali tasavärinä.

Sauvan koon ja tehon vuoksi on hyvin ymmärrettävää, että siitä lähtee myös ääntä aivan eri tapaan kuin pienemmistä vibroista. Keskitehollakin ääni kuuluu helposti viereiseen huoneeseen, ja kauemmaskin jos talossa on muuten hiljaista. Toisaalta äänen pystyy peittämään esimerkiksi musiikilla. Joka tapauksessa vaivihkaiseen käyttöön pienemmät lelut ovat varmasti parempia, mutta tehossa ne eivät pärjää tälle mitenkään. Värinä tuntuu syvällä, ja uskallamme veikata, että tällä lelulla saa kyllä kitsaimmankin pimpin laukeamaan.

Vibra on tietenkin suunniteltu ilahduttamaan klitorista, mutta käyttökohteita löytyy kekseliäälle muutenkin: pimpin alue laajemminkin voi arvostaa värinää, samoin kuin nännit ja muut erogeeniset alueet. Eikä huvin tarvitse rajoittua vain naisiin, koska kyllä tällä lelulla saa kikkelinkin sykkimään. Vesipohjainen liukkari vain mukaan ja menoksi!

Kirjoittanut: Puput
Edellinen arvio: Ouch - Whip with Realistic Dildo Seuraava arvio: Lelo - Hugo eturauhaskiihotin