Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Fun Factory - BE-ONE Vibrator

TESTIRAPORTTI

Saksalaisen Fun Factoryn uusin innovaatio otettiin testiryhmässä innolla vastaan. Tämän tuotteen ehdottomat plussat ovat super hiljainen ääni, pieni koko ja todella monipuoliset käyttömahdollisuudet. Testiryhmä suosittelee tätä tuotetta muun muassa kokeilunhaluisille pariskunnille, jotka haluavat panostaa laatuun ja materiaaleihin.

JäniinitPari, 25 v.

Saimme testattavaksi Fun Factoryn BE-ONE Vibrator -kiihottimen. Tuotteen pakkaus herätti heti mielenkiinnon, sillä kuvan perusteella tuotteen erikoisesta muotoilusta johtuen ei ensisilmäyksellä osannut heti edes sanoa, mitä tuotetta kädessään nyt piti. Pakkausta lukiessa tämä kuitenkin selvisi ja odotukset kasvoivat, sillä tuotteessa kerrottiin olevan useita mielenkiintoisia ominaisuuksia ja sekä tuotteen valmistaja että pakkaus antoivat odottaa oikeasti laadukasta tuotetta. Pakkauksen pahvikuoren sisäpinnasta löytyi todella yllättävä, mutta positiivinen yllätys, sillä sinne oli printattu mieltymyksiin, kokeiluihin ja fantasioihin liittyviä kysymyksiä kahdelle identtiselle palstalle. Nämä on tarkoitus leikata irti, täyttää itse toinen ja antaa kumppanille toinen täytettäväksi. Tämän jälkeen vastauksia voidaan verrata ja jos vastauksista löytyy kohtia, joita molemmat haluaisivat kokeilla, voidaan tämän jälkeen aiheesta yhdessä keskustella ja kyseinen asia toteuttaa. Lisäksi tuotteen ohjekirjasta löytyi myös truth or dare -osuus, jossa oli kysymyksiä ja haasteita, joita voi kumppanin kanssa kokeilla. Myös erittäin huomion- sekä kehunarvoinen seikka oli useassa kohtaa esiintyvä lause: .Consent is not only important but also sexy. . .Suostumus ei ole vain tärkeää, se on myös seksikästä.. Tätä ei voi tarpeeksi korostaa; kaikki on kuumaa vain, jos molemmat haluavat sitä.

Pakkauksen sisältä löytyi läpinäkyvästä muovista valmistettu säilytys- ja/tai kuljetusrasia ja tämän sisältä itse tuote. Säilytysrasia oli todella halvan ja heiveröisen oloinen, eikä se meillä todennäköisesti pääse muuhun kuin kuljetuskäyttöön, mutta toisaalta eipä kuljetusrasian tuntuma käyttöön millään tavalla vaikutakaan. Kun tuotteen otti käteen ja sitä tutkiskeli tarkemmin, sen kummalliselta näyttävä muotoilu ja yllättävän pieni koko herätti kysymyksiä ja epäilyksiä monen asian suhteen. Ajattelimme muodon vain hankaloittavan käyttöä ja epäilimme suuresti sekä tehoa että akunkestoa pienen koon vuoksi. Tuote tuntui kuitenkin todella laadukkaalta, jämäkältä ja tiiviiltä sekä lisäksi silikoniosuuden materiaalin todettiin olevan pölyä keräämätöntä, josta todella iso plussa. Lisäksi magneettisesta latausjohdon kiinnityksestä erityiset kehut, sillä tämän ansiosta kiihottimen uskaltaa oikeasti ottaa suihkuun tai vaikka kylpyyn mukaan. Satisfyerin omistajille tiedoksi; ainakin Satisfyer Pro 2 Next Generationin latausjohdolla voi ladata myös BE-ONEa, joten saatavilla pidettävien johtojen määrä ei välttämättä lisäänny. BE-Onen latausjohto ei kuitenkaan valitettavasti muotoilunsa takia käy Satisfyeriin.

Seuraavaksi kiihotinta oli tietenkin päästävä testaamaan, joten se laitettiin varmuuden vuoksi lataukseen ja tämän jälkeen pesun jälkeen päästiin koeajamaan. Peseminen on todella helppoa, sillä syviä uria, saumoja tai koloja kiihottimessa ei ole.

Nappeja BE-ONEssa on vain yksi reilun kokoinen, joka on hyvä asia käytön selkeyden kannalta. Lisäksi nappi on sopivan jämäkkä, joten vahingossa sitä ei tule painettua. Kun kiihotin käynnistettiin ensimmäistä kertaa, moottorien voimakkuus yllätti, sillä pieni koko ei antanut odottaa kummoisiakaan tehoja. Tässä kohtaa oli myös helppo uskoa, että kiihottimen sisällä todella on kaksi moottoria. Lyhyellä kokeilulla saimme selville, että tehokkaampia vaihteita oli kolme kappaletta lisää ja näiden lisäksi yksi epäsäännöllinen rytmi, jossa moottorit kiihtyvät ja hidastuvat eri tahdeissa.

Tositoimissa oli kiihotinta mielenkiinnon vuoksi testattava ensin ohjeissakin mainitulla tavalla, eli etu- ja keskisormen välissä pitämällä, jolloin kiihottimen kärjestä tulee kuin ylimääräinen .sormi.. Käytännössä tämä todettiin huonoksi tavaksi tai ainakaan tämän pariskunnan miehen sormien välissä tuote ei löytänyt luontevaa paikkaa hyvällä tahdollakaan. Kun kiihotin otettiin kuitenkin perinteisempään otteeseen ja sillä alettiin etsimään sopivia paikkoja ja värinöiden voimakkuuksia, oli nautiskelevan osapuolen kasvoilta heti luettavissa erehtymättömästi tyytyväisyys. Kiihottimen molemmat päät toimivat erinomaisesti klitoriksen huomioimiseen, mutta erityistä kiitosta saa myös muotoilun sopiminen koko pillulle niin, että kapea pää hyväilee klitorista ja leveämpi pää värisee häpyhuulien välissä. Erityisesti tässä tuotteen epäsäännöllinen värinätoiminto osoittautui hyväksi. Myös tämän asettelun hoksaaminen aiheutti erinäisiä tyytyväisyyden inahduksia hyvinkin nopeasti ja viimeistään tässä kohtaa epäilykset tehosta ja muotoilusta haihtuivat.

Pienen kokonsa ja kaarevan muotoilunsa ansiosta tuotteen todettiin, ettei tuote ole yhdynnässäkään tiellä, vaan että se sopii erinomaisesti piristämään esimerkiksi lähetyssaarnaajaa. Erityisesti voimakkaammilla ohjelmilla myös mies tuntee jonkin verran värinää, joka ainakin meillä koettiin ehdottomasti plussana. Viimeistään tästä innostuneena piti osia myös tietenkin vaihtaa ja kokeilla kiihottimella miehen hyväilyä. Kuten oletettua, esimerkiksi kivesten huomioimiseen tuote sopii myös hyvin, mutta ehdottomaksi suosikiksi muodostui kuitenkin suihinotto, jonka ohella kiihottimella hyväillään välilihaa ja peppua. Hyvin miellyttäviä orgasmeja on siis tämän tuotteen kanssa luvassa molemmille.

BE-ONEn hiljaisuus yllätti todella, sillä jopa ilmassa pidettynä kiihotin on hiljainen, mutta erityisesti pillua vasten moottorien ääni vaimentuu lähes olemattomiin, eikä esimerkiksi yhteisessä seksissä tuotetta meinaa edes kuulla. Uskomme tuotteen olevan niin hiljainen, että salassa käyttökään ei tuota ongelmia.

Akun kesto vaikuttaisi ainakin tällä kokemuksella vastaavan valmistajan ilmoittamaa määrää eli yhtä tuntia. Tämä on mielestämme aivan riittävä, sillä myös latausaika on nopea. Kiitosta ansaitsee värinäohjelmien vähyys, joka tekee käytöstä selkeää, eikä lisäohjelmia oikeastaan jää kaipaamaan. Lisäksi tuotteessa on loistava ominaisuus, johon emme ennen olleet törmänneet; lukitustoiminto matkoja varten! Kiihottimen saa siis lukittua pitkällä napinpainalluksella niin, ettei se lähde käyntiin painalluksista ja tällöin aiheuta kiusallisia tilanteita anoppilan eteisessä saadessaan koko kassin värisemään.

Voimme siis suositella BE-ONEa kokeilunhaluisille naisille ja pareille, jotka haluavat vesitiiviin ja tehokkaan kiihottimen, jossa on panostettu laatuun ja materiaaleihin!

Kirjoittanut: Jäniinit
n00bsM22,N20

Käyttömahdollisuuksiltaan erinomaisen monipuolinen ja simppeli vekotin, joka myös täyttää mainostetut asiat, mutta joista osa tuntuu hieman liian väkisin keksityiltä, jotta laite tuntuisi monipuolisemmalta kuin se on.

Alkuunsa paketista ja yleispiirteistä. Lelu saapuu paketissa, joka on täysin kierrätettävissä ja vaikuttaa muutenkin hyvin laadukkaalta. Paketissa mainostetaan tämän lisäksi, kuinka itse lelu on myös tuotettu vastuullisesti ja ympäristöystävällisistä sekä lähituotetuista raaka-aineista.

Paketissa itse lelun lisäksi saapuu ohjekirja, mainoslappu ja matkakotelo. Matkakotelo voisi mielestäni olla läpinäkyvän sijaan musta tai ainakin läpikuultamaton. Ohjeissa perustiedot käytöstä nappien ja lataamisen osalta sekä varoituksia kuinka lelua ei saa käyttää. Perus kauraa.

Lelu on kovasti brändätty monipuoliseksi, ympäristöystävälliseksi sekä mukana tulevien leikkiehdotuksien avulla. Ehdotukset aluksi kuulostavat aika hassulta ajatukselta ja hieman ylimääräiseltä, mutta pienen ajattelun jälkeen jopa hyvin kiinnostavalta. Osassa on erilaisia vaihtoehtoja, kuinka käyttää itse lelua eri tavoilla, mutta toisissa lelusta ei edes mainita mikä on mielestäni hieman hassua. Käytännössä pientä tuhmaa lisä tekemistä, jos omat ideat tuntuvat loppuvan.

Ensikosketuksella lelu tuntuu hieman oudolta käteen ja sitä ei välttämättä aivan tiedä miten käyttää tai suhtautua siihen. Se myös näyttää sormien välissä ylimääräiseltä keskarilta, mistä joku voi saada huumoria irti. Itse moottori tuntuu hyvin voimakkaalta näin pieneksi leluksi. Korkein taso tosin tuntuu jo menevän niin tiheälle taajuudelle, että se tuntuu vähemmältä kuin muut tasot.

Käytössä lelun parhaat puolet tulevat selkeästi esille. Käyttötavat ovat monipuoliset, kun lelu on niin pieni ja helppo pitää mukana. Lelu kulkeutuu niin helposti mukana, että sitä voi käyttää melkeinpä missä vain tilanteessa, jossa muutenkin sormia tai kättä käyttäisi.

Paketin leikit myös antavat paljon vinkkejä, joihin lelua ei välttämättä ymmärtäisi käyttää.

Hieman harmillisesti kuitenkin laadussa on ilmeisesti jouduttu tinkimään joko tuotantotavan takia tai koon takia. Valussa on ainakin tässä yksilössä selkeä raja muotista ja parissa paikassa silikoni hieman repsottaa. Mitä luultavammin vain kosmeettisia ongelmia, mutta hieman harmittavia. Lelun kaula myös tuntuu hieman heikolta, kun yhdessä kohdassa siinä on vain ilmeisesti silikoni pitämässä lelua suorana.

Pieni vajaavaisuuksia ja hassuuksia lukuun ottamatta oikein mainio lelu.

Kirjoittanut: n00bs
Edellinen arvio: Satisfyer - Lovely Honey Seuraava arvio: Vibepad - Värisevä silikonialusta
v