Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Rocks-Off - Chaiamo

TESTIRAPORTTI

Klitoriskiihottimeksi melko suurikokoinen vibraattori sopi toki myös sisäiseen käyttöön. Tässä mini-vibrassa on tehokas moottori ja se sopii myös ensimmäiseksi vibraksi aloittelijalle.

AntaiaSinkku, nainen 43 v.

Rocks Offin Chaiamo-minivibrasta ei ole oiken paljon sanottavaa koska se on simppeli perusvibra ja tekee sen mitä pitää. Huomionarvoista on kuitenkin se, että hoikan kokonsa ansiosta se on sopiva ensimmäiseksi vibraksi ja että klitoriskiihottimenakin se toimii, vaikka onkin tähän hommaan turhan pitkä.

Pakkaus on poikkeuksellisen nätti, tosin kirjoitusvirheet jo pakkauksessa eivät hirveästi luo luottamusta firmaan. Omituisesti käyttöohjeessa mainitaan myös, että lelua ei saa käyttää, jos se ylikuumenee ja että pitkässä käytössä moottori löystyy ja teho heikkenee--eli jo etukäteen varoitetaan tehokkaiden klitoriskiihottimien yleisimmistä vioista, vaikka lelun käyttöajaksi lupaillaankin kolmea tuntia yhdellä latauksella. Fiilis tuota lukiessa on vähän kuin valmistaja sanoisi: "Joo, tämä muuten hajoaa normaalissa käytössä, mutta jos käytät sitä kuitenkin ja laite levähtää niin emme ole vastuussa siitä. Koska sinähän menit siis KÄYTTÄMÄÄN sitä, you know." Ei kovin rohkaisevaa.

Mutta testailemaan. Klitsukiihottimeksi vekotin on tehokas kuin mikä; tämä on näitä, jotka ovat vaimeimmillaankin jo lähellä hieromanuijan tehoja. Elikkä jos pitää nuijia ja vaikkapa Satisfyerin Sparkling Darlingia liian tehokkaina ja kaipaa kevyempiä vipinöitä klitorikselleen niin silloin tämä lelu kannattaa joko ohittaa tai säästää sisäiseen käyttöön. Emättimen ja peräaukon lämmittelyyn ja venyttämiseen tämä on tosi hyvä, koska ei ole paksuudella pilattu mutta pysyy kuitenkin tarpeeksi hyvin kädessä niin ettei tarvitse pelätä sen luiskahtavan karkuteille sisuskalujen uumeniin.

Laitteessa on tyypillinen sarja erilaisia värinäasetuksia, joista itselleni riittivät hyvin ne ensimmäiset. Lelun pinta on mukavaa eikä itse asiassa tunnu keräävän pölyä ja kissankarvoja ihan niin magneetin tavoin kuin muut vastaavat silikonilelut, mistä plussaa. Miinusta on annettava siitä, että taas kerran sammuttamiseen tarvitaan pitkä painallus, ja virtanappulan hankalasta paikasta lelun pohjassa (sen voi tämän takia kääntää pois päältä tai vaihtaa ohjelmaa vähän liiankin helposti). Lataus toimii näppärällä magneettinamiskalla, mistä plussaa (eipähän unohdu mikä piuha on mikäkin) mutta valosignaalit latauksen aikana ovat täysin päinvastaiset kuin millään muulla lelulla: tämä näyttääkin tasaista valoa latautuessaan eikä vilku vasta kuin latauduttuaan täysin, mikä voinee aiheuttaa hämminkiä.

Elikkä summa summarum: minivibraksi tehokas ja hyvä; sopii myös ensimmäiseksi vibraksi. Pelkäksi klitoriskiihottimeksi kannattaa tosin valita joku hieman lyhyempi ja kapeampi malli.

Kirjoittanut: Antaia
Edellinen arvio: Velv'Or - Rooster Ivar Cock Ring Seuraava arvio: The Realm - Drago Sword Handle
v