Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

KINK - Ultimate Rimming eturauhaskiihotin

TESTIRAPORTTI

Nuolemista simuloiva ja värisevä eturauhaskiihotin sai kehuja molemmilta miestestaajilta. Tämä tappi yltää hyvin eturauhasen alueelle ja pysyy paikoillaan. Eturauhasen kautta saatu orgasmi saa koko kropan värisemään. Jokaisen miehen tulisi kokea se ainakin kerran elämässään!

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testiin tuli Kink Ultimate Rim Job eturauhas kiihotin, joka "nuolee" ja värisee. Aikaisemmin meillä on ollut testissä muitakin rimmaavia eturauhaskiihottimia, joten kokemusta kyseisistä laitteista on kertynyt varsin hyvin.

Kink tuotenimenä on meille uusi, mutta Ultimate Rim on amerikkalaisen Doc Johnsonin tekemä, joka tunnetaan laadukkaista seksivälineistä. Ultimate Rim ei tässä tee poikkeusta. Se tuntuu kädessä tukevalta ja melko vahvalta laitteelta. Päältä joustavaa ja pehmeää silikonia, joka tuntuu mukavalta ja lämpimältä. Kokoluokka on myös varsin hillitty, joten jos omaat vähääkään aikaisempaa kokemusta peppu jutuista ei tämän pitäisi tuottaa ongelmia. Muotoilu on toteutettu hyvin, päästä sekä juuresta melko kapea, joten Ultimate Rim on helppo laittaa sisälle ja pysyy hyvin paikallaan. Paksuin osa painaa hyvin eturauhasta ja antaa täytetyn tunteen.

Välilihaa painava osa on taipuisa ja sen pystyy vääntämään sopivalle kohdalle oman anatomian mukaan.

Moottoreita tästä vekottimesta löytyy peräti kolme, kaksi vibraa ja yksi rimmaus moottori. Jokaista moottoria ohjataan omalla napillaan, jotka sijaitsevat tyviosassa. Aluksi tuntuu, että tässä on aivan liikaa nappuloita mutta napit oppii melko nopeasti, joten tämän kanssa pääsee aika hyvin sinuiksi.

Vibramoottorit sijaitsevat eturauhasen kohdalla ja välilihaa painavassa osassa, erilaisia värinä ohjelmia on hyvin ja rimmausmoottorin kanssa variaatioita on aika liuta, joten jokainen löytää kyllä tästä omansa. Vibroissa sekä rimmausmoottorissa on hyvin voimaa, mutta silti ääni taso on aika alhainen.

Jos kaikki nupit laittaa täysille, tuntuu että alapäässä tapahtuu ihan liian paljon kaikenlaista eikä siitä edes nauti enää.Paras onkin pitää vibrat pienellä niin rimmauskin tuntuu mukavalle. Rim job tuntuu vähän samalta kuin sormea pyörittäisi peräaukolla, ei sillä mitään orgasmia saavuteta, mutta se kiihottaa ja toimii vibraattorin kanssa hyvänä lisänä. Jonkun pidemmän runkkailusession kaverina tuo pelkkä rim job pistää kyllä kullin kivikovaksi ja touhutipat nousemaan kullin nuppiin, vaikka ei kyrpään koskisikaan. Vibroihin siten joku pulssi värähtely päälle niin kyllä tällä "nalli lähtee" aika nopeasti.

Peliaikaa paketin mukaan tälle luvataan 2 tunnin latauksella 76 minuuttia. Ei tullut testattua väriseekö tämä täydellä nopeudella tuon ajan, mutta koskaan akku ei loppunut käytössä kesken vaan puhtia riitti alusta loppuun. USB lataus on kaikissa laadukkaissa tuotteissa niin myös tässä.

Huolto ja pesut käy myös siististi Ultimate Rimin ollessa vesitiivis. Ihan upoksiin en laittaisi, mutta juoksevan veden alla tätä voi huoletta pestä. Silikoni materiaalina on aika sähköinen, joten kuivana tämä kiihotin imee kyllä kaikki roskat laatikon pohjalta. Siksi jokin säilytyspussi kannattaa ostoskoriin samalla sujauttaa, sillä paketin mukana sitä ei tule.

Kiteytettynä Ultimate Rim on laadukas, monipuolinen, helppohoitoinen ja kestävän oloinen kiihotin, josta jokainen varmasti löytää itselleen sopivan ohjelman. Se ei ole mikään massiivinen pepun levittäjä vaan kohtuullisen kokoinen. Rimmausta on mahdoton kuvailla ja se kannattaa kokeilla itse.

Kirjoittanut: FreeWheelers
CupidoMies 29 v.

Tällä kertaa testipenkkiin saadaan Kinkin valmistama Ultimate Rim Job anaalikiihotin, joka muistuttaa perinteistä eturauhaskiihotinta, mutta kuoren alta paljastuu varsinainen moniosaaja. Tämä lelu ei pelkästään stimuloi eturauhasta, vaan siitä löytyy monia muitakin ominaisuuksia.

Normaaleista eturauhasvibraattoreista tämän lelun erottaa niin kutsuttu "Rim job" -ominaisuus, joka hieroo sulkijalihasta useilla pyörivillä kuulilla. Kuulien pyörimissuuntaa voidaan vaihtaa ja nopeutta säätää kolmeen eri nopeuteen. Hierovien kuulien lisäksi tästä lelusta löytyy kaksi erillistä vibraattoria niin eturauhaselle kuin välilihallekin. Molemmissa vibraattoreissa on samat kymmenen ohjelmaa, joista kolme on tasaista värinää eri voimakkuuksin ja seitsemän on erilaisia värinäohjelmia aaltoilevista sykkiviin ohjelmiin. Iso plussa erillisistä säätömahdollisuuksista kaikille kolmelle moottorille - voit siis säätää halutessasi jonkun ominaisuuden pois päältä, käyttää kaikkia värisijöitä kerralla ja säätää jokaista värinäohjelmaa erikseen. Ohjelmia säädetään kolmesta eri napista, jotka ovat lelun pohjassa: pitkä painallus toimii virtanäppäimenä, lyhyt vaihtaa ohjelmaa/nopeutta ja tuplapainalluksella voi vaihtaa kuulien pyörimissuuntaa. Itse lelu on kokonaan valmistettu pehmeästä ja jämäkästä silikonista, mikä on allekirjoittaneen silmissä aina positiivinen asia. Kooltaan tämä peppuvärisijä on keskikokoa - lelun pää on hieman vartta ohuempi, joka helpottaa lelun asettamista sisään. Kaarevuuttakin löytyy jonkin verran, jonka ansiosta tappiosan pää ulottuu paremmin eturauhasen alueelle. Lelu on luokiteltu roisketiiviiksi, joten se sietää kosteutta melko hyvin - itse käytin lelua myös suihkussa ilman ongelmia. Mainittakoon vielä, että materiaalina silikoni on hygieeninen ja helppo pestä. Lelun voi pestä hanan alla saippualla tai seksileluille soveltuvalla puhdistusaineella. Koska kyseessä on silikoninen lelu niin tämän kanssa voi käyttää vain vesipohjaista liukkaria - silikonipohjainen voi rikkoa tuotteen pinnan.

Allekirjoittaneen peppuun lelu uppoaa nätisti ilman ongelmia pienellä määrällä liukuvoidetta. Ensifiiliksinä todettakoon, että tapin paksumpi keskiosa täyttää pepun kiitettävästi ja tämä tuntuu höpölle jo ilman värinääkin. Joskus halvemmilla eturauhashierojilla on tapana liikkua pois paikaltaan/pyörähtää joko vasemmalle tai oikealle sisään asettamisen jälkeen, mutta tämä tappi pysyy paikallaan kiitettävästi paksun kannan ansiosta kovemmassakin menossa - soveltuu siis tarvittaessa pepputapiksi vaikkapa normaalin seksin piristämiseksi. Eturauhaskiihottimien ulottuvuus eturauhaselle on aina hieman riippuvainen yksilön anatomiasta, mutta tämä lelu on melkein täydellisen kokoinen omaan peppuuni. Tapin pää osuu juuri eturauhaselle, mutta ei paina sitä liian kovaa. Supistelemalla peppua saa tappia liikuteltua hieman edestakaisin pepussa, jolloin pää hieroo ihanasti eturauhasen aluetta. Eturauhasvibraattori on sijoitettu tappiosan päähän, minkä ansiosta värinät välittyvät paremmin eturauhaselle. Tehoa vibraattorissa on kohtalaisesti, vaikkei se mikään katujyrä olekaan. Välilihalle tarkoitettu vibraattori on spekseiltään identtinen eturauhasvibraattorin kanssa. Oma suosikkitapani käyttää tätä lelua oli kaikki ominaisuudet päällä, koska siten saa hyväiltyä koko pepun aluetta intensiivisesti. Varsinkin eturauhasen hyväily tuntuu tämän lelun kanssa todella hyvältä ja saa käyttäjän hetkessä lähelle orgasmia. Uskon, että tällä lelulla voisi jopa saada eturauhasorgasmin, jos käyttäjällä on tarpeeksi kärsivällisyyttä. Sulkijalihasta hierovien kuulien on tarkoitus tuntua samankaltaiselle kuin peräaukon nuolemisen, mutta valitettavasti minulla ei ole kokemusta oikeasta "Rim jobista", joten vertailukohtaa ei ole. Sen verran osaan tätä toiminnallisuutta kuvata, että se tuntuu oudon hyvälle, vaikken itse pelkän sulkijalihaksen hyväilystä orgasmia voisikaan saada. Mielestäni oikein kiva lisä yhdistettynä eturauhasen hyväilyyn. Itse tykkäsin eniten vaihdella pyörimissuuntaa säännöllisesti, koska oma peppuaukkoni "tottui" kuulien hierontaan ja suunnanmuutos toi hetkellisesti uutta potkua nautintoon.

Kovimmat orgasmit tämän lelun kanssa sain laittamalla eturauhasvibraattorin aaltoilevalle ohjelmalle, välilihavibraattorin täysille ja sulkijalihasta hyväilevät kuulat pyörimään nopeasti. Sen jälkeen kiusoittelin penistä hyväilemällä useasti lähelle orgasmia, kunnes pystyin laukeamaan pelkästään kevyesti frenulumia hieromalla. Eturauhasen hyväily voimistaa orgasmia todella paljon ja saa koko kropan väreilemään hetken ajan lauetessa. Suosittelen kokeilemaan ainakin kerran elämässä. Lelu soveltuu myös pelkän anaalin kiusoitteluun - voit kiusata itsesi lähelle orgasmia uudestaan ja uudestaan säätelemällä eri moottoreita vuorotellen kovalle teholle ja pienemmälle teholle tai pois päältä. Tällä tavoin on mahdollista saada joko todella kova normaali orgasmi lopulta runkatessa loppuun tai jopa eturauhasorgasmi, jos kärsivällisyys ja henkinen puoli on kohdallaan. Itse en valitettavasti saanut puhdasta eturauhasorgasmia, vaikka sitä muutaman kerran yritinkin - vaatii vielä itseltäni lisää harjoittelua. Sen lisäksi oma kärsivällisyyteni ei ole parhaimmasta päästä, joten kiusoittelun alkaessa tuntua liian hyvälle en voi pitää näppejäni erossa peniksestä ja sorrun tulemaan käsin avustaen, koska se vain tuntuu liian hyvälle.

Plussaa lelu saa hyvästä ulottuvuudesta allekirjoittaneen eturauhaselle, erillisistä säätimistä jokaiselle eri moottorille sekä mahdollisuudesta hyväillä koko pepun aluetta kattavasti. Miinusta on vaikea keksiä, kun lelu tekee kaiken mitä eturauhasvibraattorilta vaaditaan ja vähän enemmänkin, mutta nostetaan nyt vaikkapa moottorin tehokkuus miinukseksi. Omaan tarpeeseeni se on ihan riittävän tehokas, mutta jotkut käyttäjät voivat haluta vielä tehokkaamman vibraattorin eturauhaselleen. Lelu soveltuu sekä sooloseksiin miehille eturauhasvibraattoriksi sekä koko pepun hyväilyyn ja parisuhdeseksiin arkisen seksin lisämausteeksi vaikkapa pepputappina tai peppuvibrana.

Kirjoittanut: Cupido
Edellinen arvio: STRAP U - Evoke Ergo-Fit strapless strap-on Seuraava arvio: Vegan Fetish - Bondage Set
v