Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Curvy 2+

TESTIRAPORTTI

Satisfyer -tuotesarjan uusi innovaatio on ilmaisella puhelinsovelluksella toimivat seksilelut. Testiryhmä testasi imevää Curvy 2+ klitoriskiihotinta sekä Satisfyer Connect -sovellusta. Plussaa tämä tuote sai muotoilustaan, imu- ja värinätehostaan, sekä sovelluksen tarjoamista, aiempaa monipuolisemmista ohjelmistaan. Erityisen jännittäväksi tämän lelun saa silloin, kun kumppani ohjaa sitä videopuhelun aikana jostain aivan muualta.

n00bsM22,N20

Uskon kaikkien tätä palstaa lukeneiden tässä vaiheessa vähintäänkin kuulleen Satisfyer prosta tai muista Satisfyer -ryhmään kuuluvista tuotteista. Siksi en epäröinyt sanoa kyllä, kun ehdotuksena seuraavaan arvioon tuli PROn kurvikkaampi sisko.

Kyseessähän on siis klitoriskiihotin, joka imee, tärisee, menee nettiin ja on jopa messuilla palkittu. Paljon sitä kerkeää yksi vaaleanpunainen kapula tekemään. Toimii myös veden alla, ja hirveästi ihan näin tutkijan näkökulmasta kiinnostaisi kuulla, toimiiko tämä veden alla ammeessa. Joku ammeen omistava ostopäätökseen päätyvä, voitteko laittaa tuotteen kommentteihin/käyttäjäarvioihin tästä asiaa? Mielikuvissani tästä tulisi hyvin jännittävä eksperimentti.

Ensimmäisillä kokeiluilla lelu yllätti hyvin räjähtävästi. Kokeilu päätyi ensimmäiseen orgasmiin sitten teinivuosien, joka sai aikaan aidon .What the fuck was that. -reaktion. Ja painotan, että hyvällä tavalla, parhaalla tavalla, mahtavalla tavalla.

Toimintamalli lelun kanssa on hyvin erilainen kuin tavallisten pelkästään värisevien yksilöiden kanssa, vaikkakin Curvy 2+ myös värisee muiden sen toimintojen ohella. Perinteisten vibrojen kanssa, ainakin itsellä, on tarve tehdä tietynlaisia pieniä käsiliikkeitä, kun taas paineilma-aalloilla toimiva Satisfyer toimii vuoristoradan tavoin: pidä käsikahvasta kiinni ja vaaditut ulokkeet vaunun sisäpuolella.

Orgasmin saamiseen meni kuitenkin kauemman kuin tavallisesti, mutta se oli 100/10 odotuksen arvoinen. Matkakaan ei todellakaan ollut tylsä, vaikka normaalia pidempi, sillä se oli täynnä pieniä viittaa antavia hetkiä. Niin kuin pieniä "olet menossa oikeaan suuntaan" -viittoja, jotka muistuttivat aivastuksen ja orgasmin outoa lehtolasta.

Kaikkiaan Curvy tulee kyllä pysymään oman lelulaatikon ylimpien joukossa ja ladattuna.

Pariskuntahommissa Curvy taas jonkin verran korostaa monesti muidenkin lelujen kanssa olevia ongelmia. Kumppanille kun lelun antaa käteen ja tämä lähtee metsästämään oikeaa kohtaa, on sen paikantamisessa jonkin verran ongelmia. Ohjausta tarvitsee paljon, ja jos yhdyntää meinaa samalla harrastaa, klitoris katoaa lelun vaikutusalueelta herkästi. Suosittelenkin lelua enemmän esi- tai jälkileikeihin. Tai miksei vaikka äärimmäisen hitaaseen kiusoitteluun. Tai sitten ajankohtaan sopien, etänä. Zoomit tulille. Saattaa tuo toki olla, että enemmän käytön myötä onnistuu myös tuolta kumppanilta löytää tällä oikea paikka, mutta aika näyttää.

Kuten aiemmin mainittua, Curvy menee myös nettiin. Tätä osuutta lelusta ei kauheasti tullut kokeiltua tutustumista enempää, mutta useisiin muihin leluihin verrattuna vaikuttaa hieman toimivammalta. Lelu yhdistetään puhelimeen, josta löytyy näppylät kaikkiin asetuksiin ja hauskoja gimmickejä, kuten värinätoiminto musiikin tahtiin. Itse jätän musiikin toistamisen ihan muunlaisten tanssien teemoihin, mutta luullakseni näinkin siitä nauttivia ihmisiä varmasti löytyy. Vaikkapa juuri ammeeseen klassisen musiikin ja kynttilöiden kanssa? TAI Cardi Bn uusin, aiheesta äärimmäisen läheisesti hipaiseva biisi, ja pussillinen salmiakkia. Siinäpä ajatus. Etähommailutkin onnistuvat kivasti, kelläpä nyt enää näinä aikoina olisi ongelmia älypuhelimen bluetoothin kanssa. Jos pistät kuitenkin kaverin toimimaan kaukosäätimenä, muistuttaisin satsaamaan hyvään langattomaan laitteeseen (en ole alan myyjä, vaikka tekstini kautta ehkä vähän liian lähelle ihoa tulenkin), ettei vaan kliimaksit mene ohi netin pätkiessä.

Kirjoittanut: n00bs
JäniinitPari, 25 v.

Posti toi meille tällä kertaa testattavaksi mielenkiintoisen uutuuden: Satisfyer - Curvy 2+:n. Odotukset olivat korkealla heti, sillä Satisfyerin tuotteista aikaisempien kokemusten perusteella meillä on pelkästään hyvää sanottavaa. Tuttuina ominaisuuksina laitteesta löytyvät paineaaltokiihotin sekä värinätoiminto, uutuutena taas muotoilu ja mahdollisuus käyttää laitetta puhelinsovelluksella.

Ensivaikutelmaltaan Curvy 2+ on odotettua laatua: lelu on painikkeineen hyvin helppokäyttöinen ja muotoilun ansiosta nyt myös kumppanin on erittäin helppoa pitää sitä klitoriksen päällä oikeassa asennossa tiiviisti. Imutehoa lelusta löytyy todellakin riittävästi ja värinämoottorikin on niin voimakas, ettei sillä ainakaan meillä voi leikkejä edes aloittaa. Kuitenkin aina hurmoksen myöhemmässä vaiheessa on voimakas värinä aivan ihana lisä varmistamaan voimakkaan orgasmin lähes joka kerta!

Puhelinsovellus toimii sekä iOS että Android -käyttöjärjestelmillä hyvin verrattuna muihin testaamiimme sovelluksiin. Erityisesti anonyymistä yhteisöstä sovellus Satisfyer Connect saa meiltä plussaa. Muiden ihmisten tekemiä ohjelmia on mielenkiintoista kokeilla ja jotkin ohjelmista ovat myös todella hyviä. Sovelluksessa omien ohjelmien suunnittelu ja hienosäätö on helppoa ja sovelluksen käyttö on tehty jouhevaksi. Sovellusta voi käyttää myös niin, että lelu värähtelee musiikin tai ympäristön äänien tahdissa ja toiminnot toimivat hyvin. Näitä ominaisuuksia emme kuitenkaan ainakaan omassa käytössä ja testatulla lelulla näe tarpeellisina tai miellyttävinä. Varsinkin Curvy 2+ -lelulla emme kuitenkaan kokeneet, että sovellus toisi käyttäjälle merkittävää lisäarvoa, sillä varsinkin yksityisleikeissä puhelimen ylimääräinen käyttö vain hankaloittaa asioita ja latistaa tunnelmaa. Sovelluksessa olisi myös kehitettävää, sillä esimerkiksi näytön sulkeutuessa puhelimesta valittu ohjelma katkeaa. Lisäksi puhelimella täytyy koko ajan olla sovellus auki, jotta ohjelma pysyy käynnissä. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi pornon katseluun ja lelun ohjaamiseen tarvitaan puhelimen lisäksi jokin toinen laite. Ehdottomasti paras ja muiden valmistajien sovelluksista eroava ominaisuus Satisfyer Connectissa on kuitenkin se, että siinä voi myös yhdistää oman tilinsä esimerkiksi kumppanin tiliin. Tämän ansiosta voit ohjata kumppanisi lelua videopuhelun aikana, vaikka maailman toiselta laidalta. Tämä on kutkuttava mahdollisuus, johon tykästyimme heti, ja jota epäilemättä kannattaa kokeilla, mikäli valmistajan valikoimasta löytyy mieleisiä leluja.

Meillä lelun käyttö sovelluksella ohjattuna jäi toistaiseksi muutamaan kertaan, vaikka aluksi ominaisuuksista oltiinkin melko innoissaan. Matkoja ja etäkäyttöä tosin odotamme edelleen. Tästä huolimatta olemme kuitenkin sitä mieltä, että sovellus on ehdottomasti hyvä lisä ja se tuo monipuolisuutta leluun, eikä se vaikeuta sen tavallista käyttöä kuten esimerkiksi ylimääräiset imu- ja värinäohjelmat olisivat tehneet. Tulee myös muistaa, että tällä hetkellä (syyskuussa 2020) Satisfyer Connect on melko uusi sovellus ja se varmasti päivittyy jatkuvasti parempaan suuntaan. Esimerkiksi aiemmin mainittu ohjelman katkeaminen ei todennäköisesti ole ongelma enää puolen vuoden päästä. Lisäksi toivoimme sovellukseen ominaisuutta, jolla itse tehdyn ohjelman voisi ladata leluun, eikä sen käyttö enää vaatisi puhelinta. Jo näillä pienillä muutoksilla käyttökokemus olisi huomattavasti parempi. Lisäksi huomionarvoista on se, että Satisfyerilla on muitakin leluja ja sama sovellus toimii myös niillä, joten toisilla leluilla kokemus voi olla aivan toisenlainen.

Toki sovellus on vain yksi tapa käyttää lelua ja meillä suuremmaksi hitiksi muodostuikin lelun käyttö ilman sovellusta vain laitteen omilla painikkeilla ohjattuna. Sovellusta lukuun ottamatta Curvy 2+:sta löytyy käytännössä vastaavanlaiset toiminnot kuin Satisfyer Pro 2 Vibrationista, eli 11 eri imuvoimakkuutta ja 10 värinäohjelmaa. Näistä löytyy varmasti jokaiselle käyttäjälle mieluisa yhdistelmä . meillä suurimmaksi suosikiksi on muodostunut imutehon tasainen nosto ja tasainen värinä, eikä leikin alussa tarvitse jännittää lopputuloksen osalta kuin sitä, että saako tällä kertaa sykkiä vai squirtata! Heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien Curvy 2+ onkin ottanut meillä suosikkilelun roolin ja ollut ehdottomasti laatikon käytetyin lelu.

Verrattuna meillä aikaisemmin käytössä olleeseen Satisfyer Pro 2:een Curvy 2+:n suukappale on mielestämme miellyttävämmän tuntuinen ja helpompi pitää paikallaan tiiviisti. Maksimi-imuteholtaan Curvy 2+ on hieman edeltäjäänsä vaisumpi, mutta erityisesti värinän kanssa tehoa on lelussa vähintäänkin riittävästi, sillä moottori sijaitsee aivan suukappaleen juuressa.

Kaiken kaikkiaan Curvy 2+ on erittäin loistava lelu, joka ei häpeä aikaisempien versioiden rinnalla lainkaan. Hinta-laatusuhteeltaan lelu on mielestämme yksi parhaista markkinoilla olevista seksileluista ja sen tulisi löytyä jokaisen seksileluista yhtään kiinnostuneen naisen kaapista. Curvy 2+ sopii niin ominaisuuksiltaan kuin hinnaltaankin loistavasti niin ensileluksi kuin mittavankin kokoelman täydennykseksi, eikä sen ostoa varmasti tule katumaan.

TL;DR
Mikä? -Imeväklitoriskiihotin värinällä ja bluetoothilla
Hyvää? -Muotoilu, laatu, imuteho, värinän teho, pestävyys, sovelluksen tarjoamat aiempaa monipuoliset ohjelmat ja yhdistettävyys esim. kumppanin puhelimeen.
Huonoa? -Sovelluksessa toistaiseksi kehitettävää, erityisesti yksin käytettäessä
Kenelle? -Kaikille naisille tai pareille seksilelukokemuksesta riippumatta
Muuta? -Lelu itsessään loistava, sovellus mahdollistaa esim. etäseksin ja omien ohjelmien luomisen

Kirjoittanut: Jäniinit
Edellinen arvio: Rocks-Off - Bubbles Petite Sensations Seuraava arvio: Satisfyer - Double Joy pariskuntavibraattori
v