Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

VIVE - Enora wand-vibraattori

TESTIRAPORTTI

"Voimakas moottori takaa vahvat tuntemukset niin naiselle, kuin miehelle! Myös välilihan ja pepun alueella aivan loistava. Suuseksiinkin tuo kivasti lisää säpinää. Tämä jää säännölliseen käyttöön!"

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Painavasta laatikosta paljastui pieni, musta wandin muotoinen sauva. Se oli yllättävän painava ja toisesta päästä muotoiltu aavistuksen kaarevaksi, sopii työnnettäväksi johonkin kivaan paikkaan. Hykertelin tyytyväisenä, sillä iso wand kuuluu vakioleluihini ja tämä yksilö vaikutti siten oikein mielenkiintoiselta. Enora on merkkinä minulle tuntematon, mutta tämä Vive-sauva vaikutti laadukkaalta.

Sauvassa oli akkua, mutta laitoin sen kuitenkin lataukseen ennen testailuja. Magneettinen latauskohta löytyy noin sauvan puolivälistä. Täydellä akulla sauvalle luvataan reilun tunnin ajoaika. Se on myös vesitiivis, mikä on hyvä juttu jo ihan puhdistamisenkin kannalta. Materiaalin kehuttiin olevan uutta silikonia, johon ei niin roska tartu. Tiedä siitä, mustassa pinnassa oli heti kiinni hiuksia ja pölyä. Samoin kohoumiin, erityisesti säätönappien ympärille meinasi jäädä liukuvoidetta pesunkin jälkeen.

Sauvan molemmissa päissä on omat moottorit. Paksussa päässä perinteinen vibra, kaarevassa pulssiaaltoja tekevä pyöreä alue. Säätönapit ovat keskellä. Keskimmäisestä menee virta päälle ja molemmille moottoreille on keskinapin molemmin puolin oma säätönappinsa. Nappeihin syttyy myös valo, kun moottori on päällä, joten säätely on helpompaa. Tosin jos sauvan on työntänyt kovin syvälle sisään, nappeja joutuu vähän hapuilemaan. Sen verran kompakti sauva n. 22 cm kokonaispituudeltaan on. Ekstrana pitäisi olla asetus, jolla saa napauttamalla nostettua tehot täysille. En kylläkään löytänyt tätä ominaisuutta sauvasta.

Muuten molemmista moottoreista löytyy kymmenen erilaista ohjelmaa. Paketissa mainostetaan sauvan olevan hiljainen, mutta pulsoiva pää pitää semmoista mekkalaa, että en kyllä allekirjoita sitä. Wand-pää kyllä on hiljaisempi ja muutenkin itselle mieluisampi. Omat välitykseni ovat sellaiset, että en oikein saa tuntumaa sauvoilla g-pisteeseen. En tälläkään. Jollekin toiselle voi toimia hyvinkin. Molempia päitä voi käyttää miten päin vaan, se tekee sauvasta monikäyttöisemmän kuin pelkkä perinteinen wand. Mietin, että esim. naisparillekin voisi olla hauska, kun saa molempiin päihin moottorit pyörimään. Seuraavaksi suunnitelmissa on testata sauvaa miehelle. Itse ainakin tykästyin tähän sauvaan. Moottoreista löytyy potkua ja muotoilu on kohdillaan. Kokonsa puolesta helppo säilyttää ja ottaa mukaan. Tulee varmasti säännölliseen käyttöön.

Plussat:
-laadukkaan oloinen
-toimiva muotoilu
-tehokkaat moottorit
-vesitiivis
-näppärä koko

Miinukset:
-osin äänekäs
-musta silikoni kerää pölyä ja lika näkyy

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Kaalimadon paketista paljastui tällä kertaa mielenkiintoinen uusi tulokas Vive Enora!

Tuote on pakattu selkeään pakkaukseen, jossa vibraattori kuvattuna lähes realistisessa koossa, selkeiden tuotetietojen kera. Itse sauva on pakattu tyylikkääseen, täysin mustaan vahvaan pakkaukseen, vaahtomuovipetiin, jossa sitä on kiva jatkossakin säilyttää, latauspiuhan kera. Vive Enora on kahdella, täysin erilaisella toiminnoilla varustettu vibraattori. Toisesta päästä löytyy wand sauva, ulkoiseen kiihotukseen eri kehon osille, tai vaikkapa rentouttavaan hierontaan ja esileikkeihin, kun taas toinen pää on pienempi G-pistettä stimuloiva sauva.

Vive Enora on aiempia wand tyyppisiä sauvojemme pienempi ja kevyempi, mukavasti kaartuva ja silikonipinta antaa hyvän otteen. Silikoni on anti-dust silikoni, jonka ei pitäisi kerää itseensä pölyä ym. epäpuhtauksia, mutta täysin tämä ei kyllä paikkaansa pidä. Jonkin verran pölyä ja karvaa testissä pintaan tarttui, kun tuotetta ei pidetty hetkeen laatikossaan.

Laitteen ohjelmanapit ja ON/OFF on sijoitettu sauvan varteen, sopivaan paikkaan sormien ulottuville, käyttipä kumpaa päätä vain. Ohjelmia on helppo käyttää, mutta napit ovat pienet ja matalat, niiden hahmotus käytön aikana vaikeaa, jolloin helposti painoikin väärää nappia, tai sammutti vahingossa koko sauvan. Joten ainakin sooloillessa täytyy homma keskeyttää rytmin vaihdon ajaksi.

Wand pää on kivan muotoinen ja kokoinen, keveytensä vuoksi sitä jaksaa pyöritellä kädessä ja seikkailla kehon eri sopukoissa pitkiäkin aikoja. Moottori on todella tehokas, eikä sauvaa tarvitse erityisesti painaa, edes hieronta tarkoituksessa. Äänikin yllättää positiivisesti, hyvinkin hiljainen tapaus. Rytmit ovat lähes samoja, kuin muissakin seksileluissa, eli sopivan erilaisia, lyhyitä, pitkiä, tasaisia, aaltoilevia. Moneen eri makuun sopivia. Silikoninen wand pää liukuu intensiivisesti vesipohjaisen liukkarin kanssa erityisesti erogeenialueilla, vaikka toki testattiin sitä myös hierontaan ihan niskahartia seudullakin. Voimakas moottori takaa vahvat tuntemukset niin naiselle, kuin miehelle! Myös välilihan ja pepun alueella aivan loistava. Suuseksiinkin tuo kivasti lisää säpinää.

Sauvan toinen pää puolestaan onkin hieman pienempi G-pistettä stimuloiva pää, pulse wave alueella, joka pomppailee voimakkaasti sauvan varresta ulospäin suuntautuvin rytmein. Tämä ominaisuus kyllä vaati alkuun totuttelua. Ensimmäiset ohjelmat tuntuivat enemmänkin vihlovilta ja siksi hieman epämiellyttäviltäkin. Mutta sopivan ohjelman löytyessä fiilis muuttuikin jo nautinnolliseksi, kunhan sauvan kulma ei ole liian jyrkästi G-pisteellä. Sopiva alkukiihotuskin tuntui auttavan, ihan kylmiltään laitteen pieninkin ohjelma on hurjan voimakas. Sauvaahan ei tarvitse liikuttaa, joten omat tai kumppanin kädet pääsevät muihin hommiin, muotoilun vuoksi sauva pysyy hyvin sisällä, ilman kiinni pitämistäkin. Äänen voimakkuuden suhteen tämä pää tuntui wand päätä huomattavasti kova äänisemmältä? Toki äänet vaimenevat jonkin verran sauvan ollessa sisällä.

Enoran moottoreita voi käyttää erikseen tai samaan aikaan. Yhtä aikaa moottoreiden ollessa päällä desibelitkin olivat sitten jo aikamoiset. Vesitiiviytensä ansiosta kannattaa Vive Enoraa kokeilla myös suihkussa, yksin tai yhdessä.

Monipuolinen vibraattori, joista wand pää oli huikea meille molemmille, G-piste pää ei niin erityinen. Mutta toimiva erityisen voimakkaaseen stimulointiin tykästyneelle tämäkin.

Kirjoittanut: Butterfly
Edellinen arvio: Loveline - Moottoroidut geishakuulat Seuraava arvio: Wooomy Tribe - Värisevä penisrengas
v