Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Couples Choice - Täsmävibraattori

TESTIRAPORTTI

Todella tehokkaalla moottorilla varustettu täsmäkiihotin sai testaajan käsittelyssä roppakaupalla uusia käyttömahdollisuuksia. Tämä tuote sopi testaajalla parhaiten sisäisesti käytettynä endometrioosista aiheutuvien kipupisteiden hoitoon ja esileikkiin.

AntaiaSinkku, nainen 43 v.

You2Toysin Couples' Choice Spot Vibrator edustaa jo tutuksi tullutta täsmäkiihotinmallia, jossa moottoroidun varren päässä on kapea, kymmenisen senttiä pitkä vapa ja vavan päässä hierova pyörylä. Tämä on tähän asti testaamistani malleista rakenteeltaan yksinkertaisin, ja tässä on sekä plussansa että miinuksensa. Plussaa on se, että tätä voi käyttää myös sisäisesti, toisin kuin monia muita malleja. Miinuksena on se, että värinäteho on yksi ja sama, valitsit sitten minkä värinäohjelman tahansa. Eli lelu värisee todella kovalla voimakkuudella, sillä kaikista "hiljaisimmalla" asetuksellakin; valitsit sitten minkä tahansa kymmenestä eri värinävaihtoehdosta, vain värähdysten tiheys vaihtelee. Eli tehoa ei sinänsä saa tällä ajettua ylös eikä alas, mikä on harmillista.

Kovat tehot yhdistettynä tähän seksilelujen klassiseen suunnitteluvirheeseen -- eli siihen että virtanappia pitää painaa monta sekuntia ennen kuin laite sammuu -- tietää sitä, että tämä on taas niitä malleja, joissa lelu pitää äkkiä paiskata patjalle, jotta orgasmi ei mene ohi, sillä vahvat värinät ovat niin kovat, että ne pilaavat orgasmin täysin, jos lelua pitää kehossa kiinni. Mutta ensimmäistä kertaa seksilelutestailun historiassani kävi niin että laitteen värinät pilasivat orgasmin vielä silloinkin, kun laite oli patjalla jalkojen välissä puolen metrin päähän paiskattuna, eikä ollut edes jousipatja! Näin kovista tehoista siis on kyse. Joten tätä on parempi tässä tapauksessa käyttää kumppanin kanssa, tai käyttää vain alkulämmittelyyn, jossa orgasmi ei ole vielä tavoite, tai keksiä joku muu paikka, minne huitaista tuo lelu, jos haluaa saada orgasmin.

Positiivista lelussa on kuitenkin se, että sitä voi käyttää sisäisesti. Tämän mahdollistaa se, että sauvaosa, vapa ja sen päässä oleva nuppi ovat yhden ja saman silikonivaipan sisällä, ja että vapa on sen verran jämäkkä, että sen katkeamista ei tarvitse pelätä. Tämä on erittäin hieno juttu, ja tarkoittaa sitä, että lelu on todella hyödyllinen täsmähierontaan ei-seksuaalisessakin mielessä. Endometrioosia sairastavana omaan useampia kipeitä pisteitä lantioni sisällä, ja tämä on ensimmäinen laite, jolla olen päässyt hieromaan niitä ilman että täytyisi ensiksi pehmittää paikat (jotta peniksen kokoa vastaavat lelut edes mahtuisivat sisälleni). Joten tämän kanssa ei tarvitse masturboida ensiksi tai käyttää liukuvoiteita, että pääsee käsiksi vaikkapa emättimen perällä sijaitsevaan kipeään kohtaan, tai jotta voisi antaa ensiapua kramppaaviin peräaukon lihaksiin. Veikkaanpa että tämä auttaisi myös vulvodynian hoitoon juuri siksi että tämän voi saada sisäänsä paikkojaan pehmittämään ilman mitään suuria venytysoperaatioita. Olenpa ehtinyt käyttää tätä jo nyrjähtäneen leukanivelenkin hierontaan!

Elikkä yhteenvetona voisin sanoa, että pelkäksi klitoriskiihottimeksi en ensisijaisesti tätä suosittelisi, etenkään aloittelijoille (aiemmin arvostelemani Satisfyerin Lovely Honey on parempi vaihtoehto), mutta sisäiseen käyttöön, esileikkeihin ja gynekologisten vaivojen itsehoitoon tämä on kyllä hyvä.

Kirjoittanut: Antaia
Edellinen arvio: Kokos - Cleo tekovagina Seuraava arvio: GRL PWR - The Must-have Wand Set
v