Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

FeelzToys - Zeus Dual värisevä penisrengas

TESTIRAPORTTI

Peniksen juuressa puristava rengas toimi testiparin käytössä erittäin hyvin. Värisevä penisrengas sai plussaa tehokkaista värinöistään, hiljaisesta äänestään, materiaalistaan ja vesitiiviydestään.

ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Tuorein tuttavuus on jälleen testattu ja on raportoinnin aika.

Tyylikkäästä pakkauksesta löytyy penisrengas, eikä mikä tahansa rinkula, vaan kahdella moottorilla ja pienillä "korvilla" varustettu rengas, Muotoilussa on selkeästi haettu tilaa myös naisen nautintoa ajatellen, sekä tuoden vaihtelua perinteisen penisrenkaan käyttöön miehellekin. Pakkauksesta löytyy manuaali, josta löytyy tuotteen perustiedot, sekä muutama kuvitettu vinkki eri käyttötarkoituksiin. Lisää penisrenkaan käytöstä löytyy kivasti kaalimadon seksiväline infon puolelta, jos renkaiden käyttö vielä uutta tai muuten vain haluaa asiaan enemmän perehtyä.

Käytössä rengas on sopivan joustava ja tiukka. Erektiosta tulee kova ja renkaan ansiosta laukeaminenkin pitkittyy hyvällä tapaa. ON/OFF ja yhdeksän värinäohjelman nappi löytyy kaikki yhden painalluksen takaa laitteen sivusta ja niitä on helppo käyttää, ilman sen suurempia himmailuja ja ihmettelyitä. Väriohjelmissa on hyvät ja tehokkaat rytmit. Valitettavasti naisen klitorikselle suunnatut värisevät korvat nousevat liian ylös, ohi klitoriksen, eikä näin aja asiaansa. Tietyissä kulmissa saadaan jonkinlaista osumaa klitoriksellekin, mutta ns. perusasennoissa näihin ei päästä. Liiallinen asentojen sorvaaminen ja akrobatia vie harmillisesti liikaa ajatuksia pois itse nautinnolta. Takaapäin asento, jossa korvat värisyttelevät naisen peppua, ei myöskään juuri tuntunut järin onnistuneelta variaatiolta. Nainen päällä-asennossa voi toki kädellä ohjata korvia parempaan asentoon ja renkaan värinät tuntuvat erittäin hyviltä pillua vasten peniksen ollessa kokonaan sisällä.

Renkaan yksi käyttökohde oli myös kivekset. Kun renkaan asettaa alaspäin, kohdistuvat värisevät ulokkeet kiveksiä värisyttelemään. Tässäkään ei laite toiminut meillä odotetusta, vaan ulokkeet jäävät väärään paikkaan, aivan kiveksien tyveen. Toki istuvassa asennossa voi laitetta ja palleja asetella paremmin värinöille. Muissa asennoissa korvat eivät juurikaan stimuloi oikeita paikkoja.

Positiivisesti rengas puolestaan yllätti klitoriskiihottimena! Rengasosaa on helppo pitää sormissa ja ohjailla, korvien väristellessä klitoriksella. Värinät ovat todella voimakkaita ja meillä käyttö jatkossa onkin enemmän esileikeissä nänneille ja klitorikselle.

Plussaa tulee myös laitteen hiljaisesta äänestä. Rengas on myös hyvän tuntuinen ja vesitiiviytensä ansiosta helppo puhdistaa ja ottaa mukaan vaikkapa suihkuun.

Kirjoittanut: Butterfly
Edellinen arvio: Fun Factory - Stronic G pulsaattori Seuraava arvio: Couple's Ring kiihotinrengas