Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer Twirling Fun - Täsmäklitoriskiihotin

TESTIRAPORTTI

Tämä täsmäkiihotin sai erityismaininnan hiljaisesta äänestään! Moottorissa on tarpeeksi ytyä ja ohut pää mahtuu puolison kanssa hyvin sellaisiinkin asentoihin, joihin tavallinen vibraattori ei mahdu. Vesitiivis vibraattori sopii mukaan vaikka käsilaukkuun.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Sateisena lokakuun päivänä tuli puhelimeen ilmoitus, että pakettipostissa olisi taas Kaalimadon paketti.

Lokerosta löytyi taas ruskea pahvilaatikko, josta ei taaskaan pystynyt sanomaan mitä sisällä mahtoi olla. Sisältä löytyi Satisfyer Twirling Fun Tip vibraattori, joka on pakattu laadukkaaseen kartonki pakkaukseen.

Sinetillisen pakkauksen sisältä löytyy vibraattori, USB latausjohto, käyttöohjeet sekä jopa 15 vuoden takuutodistus valmistusvirheiden varalle. Siisti paketointi, joka menee täysin lahjapakkauksesta. Ensivaikutelma vaikuttaa heti hyvältä. Vibraattori tuntuu pehmeältä, kevyeltä mutta silti tukevalta, saumoja ei silikonissa tunnu. Muotoilu on kivan tuntuinen käteen sekä koho painikkeet löytyvät helposti pelkästään koskettelemalla. Pää on hyvin pistemäinen ja vähän joustava. Ennen kuin jatkan tarkastelua, täytyy vibraattori ladata ensimmäisen kerran, joten napsautan magneettisen latausjohdon kiinni ja toisen pään USB laturiin ja jätän siihen hetkiseksi.

Noin puolen tunnin jälkeen latausvalo lopettaa vilkkumisen ja Satisfyer on valmiina käyttöön. Painan pitkään plus näppäintä, jolloin vibraattori käynnistyy ja yllätys on melkoinen. Näin hiljaista vibraattoria ei ole vielä meidän testaushistoriassa tullut vastaan. Tämä ei siis juuri pidä mitään ääntä ja suurimmalla nopeudellakin äänimaailma on todella hiljainen, todellinen salainen agentti.

Värinäohjelmia on 12, erilaisista pulsseista tasaiseen värinään. Värinän voimakkuus on nopeimmillaankin hyvin hillitty mikä sopii meille, sillä kauniimpi osapuoli ei ole koskaan ollut voimakkaampien vibraattorien ystävä. Ohjelmat ovat melko monipuoliset ja niistä jokainen varmasti löytää omansa.

Tämä on ehdottomasti tuote niille, jotka haluavat hyvin kohdennettua värinää esim. klitoriksen alueelle, pää on hyvin pistemäinen ja kaikki värinä kohdistuu juuri kärkeen, kärki on hieman pehmeä, joten mitenkään epämiellyttävä ei pistemäinen kärki ole. Varsi on joustava ja sen voi taivuttaa haluamaansa asentoon. Vibraattorin paksumpaa osaa voi käyttää, vaikka vähän poikittain emättimen alueella, jolloin värinä ei ole niin pistemäinen vaan tasaisempi, mutta parhaimmillaan tämä on kuitenkin kohdennettuun stimulointiin.

Kyllä tällä hetken leikittyä hyvät orgasmit saa, mutta ei sellaisia heti räjähtäviä vaan enempikin odottavan viipyileviä.

Vesitiiveyden ansiosta tämä on todella hyvä kaveri vaikka suihkuun ja äänettömyyden ansiosta ei kukaan voi arvata mitä mahdat suihkussa touhuta. Pareille tämä soveltuu loistavasti vaikka esileikkiin. Silmät sidottuna et voi juuri kuulla vibraattoria ja vibraattorin ollessa mukavan sulavalinjainen on sillä kiva hyväillä nännejä, sormia, niskaa tai jalkapohjia. Myös peniksen coronan alueella vibraattori tuntuu tappavan hyvältä.

Puhtaanapito ei täysin vesitiiviille silikoni vibraattorille ole mikään temppu. Homman voi hoitaa juoksevan veden alla miedolla saippuavedellä, jonka jälkeen voi vibraattorin laittaa taas odottamaan lelulaatikkoon seuraavaa käyttöä. Säilytyspussia ei kuitenkaan tuotteen mukana tule, joten sellainen kannattaa laittaa ostoskoriin, jotta vibraattori ei joudu laatikossa kosketuksiin muiden tuotteiden kanssa.

Kaiken kaikkiaan aika kelpo orkkuvibra. Pieni, äänetön, vesitiivis, ladattava ja mahtuu vaikka meikkipussiin. Äkkiseltään tätä luulisi kalliimmaksi mitä se on.

Kirjoittanut: FreeWheelers
RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Olen kerran aiemminkin arvostellut ohutpäisen vibran, joka oli kyllä aikamoinen pettymys. Siksi odotukset eivät olleet korkealla tämänkään suhteen. Satisfyerin laadukkaasta pakkauksesta paljastui kuitenkin melko jämäkkä pikkuinen klitoriskiihoitin. Valmistaja lupaa sille jopa 15 vuoden takuun. Testiajo puolison kanssa oli positiivinen yllätys, pääsin sauvalla helposti huipulle. En todellakaan odottanut sitä. Ohjelmistakin kerkesin kokeilla vasta ensimmäisen…

Myöhemmin testailin vibraa itsekseni ja kävin läpi eri ohjelmat. Siinä on 12 erilaista ohjelmaa, joita vaihdellaan varressa olevasta + ja – napista. Ihan kätevä systeemi ja helposti reagoivat napit. Sauvan saa päälle ja pois painamalla plusnappia pitkään. Lataus tapahtuu magneettinapojen kautta, joka on kätevää, koska laite on myös vesitiivis. Vibra latautuu täyteen tehoonsa 1,5 tunnissa. Tällä käytöllä en vielä joutunut kertaakaan lataamaan sitä uudelleen, vaikka aika kauan sitä käytinkin.

Kaiken kaikkiaan positiivinen yllätys, vaikka aiemmin ohutpäiset vibrat eivät ole olleet makuuni. Ohut pää mahtuu puolison kanssa hyvin sellaisiinkin asentoihin, joihin tavallinen vibraattori ei mahdu. Varsi oli tarpeeksi jämäkkä, sitä pystyy vähän painamaan itseään vasten ilman että moottori alkaa pitää meteliä. Moottorissa oli tarpeeksi ytyä, eikä tärinä jäänyt vain pieneksi turinaksi. Piti jopa suuremmilla kierroksilla hieman himmailla. Erityismaininta todella hiljaisesta äänestä - ei kuulu oven läpi toiseen huoneeseen.

Plussat:
- hiljainen ääni
- tehokas moottori näin pieneen laitteeseen
- tarpeeksi jämäkkä varsi
- laadukas
- nopea lataus
- helppo käyttää ja puhdistaa

Miinukset:
- ohut pää ei välttämättä miellytä kaikkia

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Edellinen arvio: Satisfyer - Backdoor Lover Seuraava arvio: Satisfyer - Ultra Power Bullet 1
v