Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Ultra Power Bullet 1

TESTIRAPORTTI

Satifyer -sarjan bullet-vibraattori todettiin testissä todella monikäyttöiseksi ja hyvin toimivaksi sekä käytettäessä yksin että yhdessä kumppanin kanssa. Todella tehokkaasti värisevä ja juuri sopivan kokoinen vibraattori sopii hyvin myös ensimmäiseksi seksileluksi. "Tää on just eikä melkein!"

SandyPari, N. 24 v, M. 33v

Pieni mutta sitäkin tehokkaampi räväkän punainen kiihotin on yllättävän voimakas pienestä koostaan huolimatta. Lataus on todella nopea. Materiaali on ihoa hellivä, pehmeän silikoninen.

Lelu pääsi heti testiin makuuhuoneen puolelle ja mahtui täydellisesti minun ja mieheni väliin. Erilaisia värinäohjelmia oli 12, eli jokaiselle jotakin. Lelu toimi täydellisesti esileikkinä hieronnan yhteydessä. Se tuntui ihanalta ympäri kehoa; rinnoilla, kaulalla, vatsalla ja muilla erogeenisillä alueilla.

Kiihotin on todella monikäyttöinen ja toimii yksin käytettäessä sekä pariskunnan yhteisissä hetkissä. Pienen kokonsa ansiosta se sujahtaa kätevästi piiloon pikkulaukkuun, ja pääsi jopa mukaan piristämään työreissuani. Yhdellä latauksella lelua pystyy käyttämään yllättävän pitkään. Tämä on täydellinen lelu esimerkiksi ensimmäiseksi seksileluksi.

Itse jäin kaipaamaan rajumpaa ja isompaa kiihotinta, mutta Ultra Power Bullet 1 toi kuitenkin vaihtelua ja piristystä pimeisiin iltoihin.

Kirjoittanut: Sandy
AntaiaSinkku, nainen 43 v.

Satisfyer on lanseerannut kokonaisen sarjan eri muotoisia klitoriskiihottimia nimen "Ultra Power Bullet" alla. Sain niistä testattavakseni perinteisimmän muotoisen vaaleanpunaisen pötkylän. Muutoin se ei eroa kummemmin monista muista korkealaatuisista kiihottimista, mutta Satisfyer yllättää lupaamalla tälle tuotteelle peräti 15 vuoden takuun! Huhhuh. Se olisi kyllä poikaa, ottaen huomioon edellisen Satisfyerin tehokiihottimen eli Lovely Honeyn/Sparkling Darlingin ylikuumenemis-ja mekanisminlöysistymisongelmat. En ole ehtinyt vielä käyttää tätä tarpeeksi runsaasti voidakseni sanoa, että pitääkö takuu paikkansa, mutta kysykää sitten 15 vuoden päästä, että miten meni!

Todellakin, laite on perinteinen: värinäasetukset ovat tuttua kauraa. Laite käynnistyy painamalla virtanappia pitkään, ja nappia painamalla vaihtuvat erilaiset värinäohjelmat, aina tasaisista porras portaalta vahvistuvista värinöistä monimutkaisempiin surinoihin. Mikään niistä ei kyllä ollut mitenkään erityisen superhiljainen, vaikka paketti lupailikin siinä olevan jonkin sortin "whisper mode." Itse en tätä ainakaan löytänyt, elikkä ihan samankuuloinen tämä laite on muidenkin modernien klitoriskiihotinten kanssa. Eli ei kuulu naapureille asti, mutta kylläkin kuuluu tämän surina huoneesta toiseen. Mutta no, sinkulle tämä ei ole ongelma.

Annan hirveästi plussaa siitä, että tämä vekotin on USB-ladattava ja että lataus tapahtuu magneettinamiskalla eikä liittimellä; magneettijohdot tunnistaa helposti ja siksi ei tule vahingossa tuikattua vääränlaista piuhaa laitteeseen ja pahimmillaan hajotettua koko höskää. Lataus toimii nopeasti ja tehokkaasti (alle tunnissa oli vekotin latingissa), ja värinöitä riittää about tunniksi. Todella hyvä ettei tarvitse räpeltää pattereiden kanssa. Hinta-laatusuhde on tässä todella kohdallaan ja tehot ovat ihan loistavat; samaa luokkaa Lovely Honeyn/Sparkling Darlingin kanssa. Itse asiassa sanoisin, että tämä on vielä paremman muotoinen ja kokoinen, itse asiassa juuri oikean kokoinen koska värinät eivät leviä liian suurelle alueelle vulvaa. Ne voi kohdistaa juuri sopivasti, mutta kärki ei kuitenkaan ole liian kapea, niin että sen massa kantaa värinät tehokkaasti perille asti. Ihan mahtava tässä mielessä, elikkä ei ole liian pieni eikä liian suuri, ja sopii käteen hyvin. Tää on just eikä melkein!

Ainoat miinukset on annettava a) höhlään paikkaan painetusta Satisfyer-logosta, sillä se on kohokuviona ihan virtanapin vieressä ja tuntuu sormeen samanlaiselta, elikkä ohjelmaa vaihtaessa sormi hapuilee turhaan siinä logon päällä virtanappia tavoitellessaan ja b) siitä että tämänkin laitteen kanssa pitää painaa virtanappia pitkään, jotta laite sammuu, elikkä taas kerran pitää käytännössä paiskata laite sängylle, jotta se ei (sammumisen kestäessä ja kestäessä) tule orgasmin tielle. Mutta nämä eivät ole täysin ylitsepääsemättömiä ongelmia, ja tehot ovat todella kovat näin pieneksi vekottimeksi, ja niitä pystyy kuitenkin säätämään mieleisekseen.

Elikkä todella todella hyvä laite ja halpa vieläpä; suosittelen lämpimästi!

Kirjoittanut: Antaia
Edellinen arvio: Satisfyer Twirling Fun - Täsmäklitoriskiihotin Seuraava arvio: SVAKOM - Sam Neo Interactive Masturbator
v