Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Pretty Love - Strapless strap-on vibraattori

TESTIRAPORTTI

Ilman harnessia käytettävä strap-on -vibraattori testattiin sekä mies-naisparin ja nais-naisparin toimesta. Parhaiten vibraattori tuntui pysyvän paikoillaan yhdessä harnessin kanssa, joka pareilta löytyi omasta takaa. Vibraattorin tehokkaat värinävoimakkuudet sopivat toiselle parille mainiosti, kun taas toisen parin mielestä ne olivat liian voimakkaat.

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Pitkästä aikaa strap on -vibra testiin, tämä ainakin alkaa hyvin. Kirkuvan pinkki strapless strap sujahtaa ulos paketistaan vaivatta ja ensivaikutelma on todella jämäkkä. Muotoilu lupailee hyvää, pidempi sauva paksunee vauhdikkaasti kärkeään kohti ja lyhyempi pää on kapea alaosastaan, mutta niin ikään paksunee nopeasti. Silmiinpistävää on se, että lyhyemmän ja pidemmän sauvan välinen sarana on erittäin jäykkä. Usein vastaavissa tämä kohta ei pysy asetuksissaan vaan pikkuhiljaa kulma avautuu ja sauva alkaa heilua. Nyt ei sellaista vaaraa vaikuta olevan vaan kulman säätäminen teettää jopa vähän työtä. Molemmissa sauvoissa on oma vibransa ja sauvojen välissä on perhosen muotoinen levike. Levike auttaa työntäjää puuhassaan ja jakaa värinää lyhyempää päätä käyttävälle, mutta on kieltämättä vähän turhan ”suloinen”. Perhosen keskellä on virtanappi, josta tärinät saa päälle. Laite on täysin vesitiivis. Erilaisia värinäohjelmia on kaksitoista. Valitettavasti eri vibroja ei saa kytkettyä päälle erikseen, vaan ne käynnistyvät samasta napista ja ovet päällä pääasiassa yhtä aikaa, muutamaa vuorottelevaa ohjelmaa lukuun ottamatta. Ja näissä ohjelmissahan ei sitten ole yhtään kovin hellävaraista, vaan jokainen tuuttaa melkoisella voimalla. Ei välttämättä paha juttu, mutta lienee makuasia. Mutta sitten se koko. Pidemmässä sauvassa on mittaa ”vain” 12,5cm ja lyhyemmässä 9cm. Paksuutta pitkässä on suurimmillaan 3,5cm. Itse sauva kokonaisuudessaan näyttää melko pieneltä ja se vähän aiheuttaa ennakkoepäilyjä.

Testissä tuli heti selväksi, että ainakaan tämän naisen toosassa ei strap-on pysy ilman valjaita. Vaikka pienempi varsi oli jäykkä ja siten taivutettavissa hyvin paikoilleen, sai kosteus aikaan sen, että pää alkoi valua ulos. Harnessia käytettäessä ongelma poistui. Muotoilu ja värinä olivat onnistuneita. Miehen liian feminiiniksi haukkuma perhonen oli leveä ja sileä ja tuntui ajeltua alapäätä vasten pehmeältä. Vibra oli värinässään napakka ja yhdestä nappulasta toimiva ohjelman säätö helppo käyttää myös valjaan kanssa. Pidemmän pään pienimuotoiseksi ongelmaksi ainakin miehen kanssa muodostui sauvan pituus. Toisaalta mitta oli hyvä, kun pystyin painautumaan lähelle ja silti stimuloimaan miehen p-pistettä. P-pisteen osalta sauvan pään paksuun oli aika optimaalinen, varteen olisi ehkä mahtunut vielä vähän paksuutta. Vähän suunnasta riippuen jäi pidempi sauva hieman lyhyeksi mutta toisesta asennosta sillä yletti suhteellisen hyvin. Muutama lisäsentti ei olisi kuitenkaan ollut pahitteeksi, sillä sauva meinasi välillä lipsahtaa tahattomasti ulos, kun varsi niin sanotusti loppui kesken. Alkuun vähän liian hennolta tuntunut käsittely ottikin loppua kohti reippaasti lisäkierroksia ja luvassa oli melkoinen ilotulitus. Nyt miehet siellä kotisohvilla, jos että ole tätä kokeilleet, niin voidaan ilman pienintäkään epäilystä sanoa, että olette todellakin menettäneet jotain. Oikeasti. Olisimme myös kaivanneet ohjelmaa, jossa vain toisen sauvan vibraattori kerrallaan olisi ollut päällä. Nyt ohjelmissa oli sellaisia, joissa vibrat vuorottelivat, mutta vain toista ei saanut päälle tai toisaalta pois. Ohjelmat sinällään olivat ihan hyviä ja mieleinen varmasti löytyy jokaiselle. Ihme kyllä voimakkuuden säätöä en jäänyt kaipaamaan, sen verran kova tärinä oli jo valmiiksi. Muutamaan otteeseen kokeiltiin sauvaa myös minuun, silloin lyhyempi pää toimi miehellä tukevana kahvana. Ainakin naisella pidemmän pään mitta emättimessä tuntui hyvältä, ei tarvinnut pelätä, että osuu kohdunsuuhun aiheuttaen äkillistä kipua. Ei se myöskään pieneltä tuntunut, vaan muotoilu osui juuri sopivaan paikkaan. Lievistä epäilyistä huolimatta tästä sukeutui varsin soiva peli!

Plussat:
- Tukeva mekanismi
- Voimakkaat vibrat
- Loppujen lopuksi oikea anatominen muotoilu

Miinukset:
- Vibrojen ohjaus
- Kaipasi ehkä muutaman lisäsentin

Kenelle?
Miehille ja pariskunnille, jotka eivät vielä tiedä.. Rohkeasti vaan..

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
GottlichPari, M26, N 36.

Saimme koeajettavaksi tuotteen jollaista olemmekin halunneet testata jo pidemmän aikaa, nimittäin tämän strapless strap-onin, joka valitettavasti jatkoi tietyiltä osin jo aiemmin muista värisevistä tuotteista tutuksi tullutta linjaa.

Kyseisen tuotteen pakkaus oli niin simppeli, ettei sitä juurikaan voisi edes yksinkertaistaa. Laatikon ulkopuolelta selviää "kaikki" oleellinen tuotteesta, joka lienee lukijalle tuttu konsepti, jos on yhdenkään seksilelun ostanut. Sisältä löytyy itse tuote, latauspiuha ja säilytyspussi, joka tosin on ihan kiva lisä ja näitä saisikin olla useammin tuotteiden mukana.

Itse tuote on kauniin pinkki, silikonista valmistettu ja sopusuhtaisen kokoinen, joten sopii erinomaisesti myös peggingin saloihin vasta tutustuvalle. Laadusta ei myöskään voi valittaa, sillä kappale tuntuu hyvältä niin kädessä, kuin suolessakin.

Tämä akkukäyttöinen anaalipora ladataan silikonipinnan alle piilotetun latauspistokkeen kautta, joka luo luottamusta vedenpitävyyteen. Kyseinen tuote siis tosiaan on täysin vedenkestävä ja tämähän on tuttuun tapaan erinomainen asia.

Strapin "alkupäässä" on vaginaan sujautettava koukku, jota voi taivutella, jotta strap-on olisi "one-size" ja kaikille sopiva. Meille tämä ei valitettavasti ei ollut oikean kokoinen tuote, sillä vähänkään pulleammalla häpykummulla hyvää asetusta ei tuntunut löytyvän, eikä pään pallo mennyt riittävän syvälle, jotta se pysyisi paikallaan tukevasti. Tähän toki saattaa auttaa, jos käyttäjällä on titaanin kovat lantionpohjanlihakset, vaan tiedäpä tuosta, sillä täällä päässä ei ole koskaan aiemmin ilmennyt puutteita sillä saralla.

Kyseisen tuotteen käyttö on helppoa kuin heinänteko, sillä käytössä on vain yksi nappula, josta kaikkea vibran toimintaa ohjataan. Meidän mielestämme tämä on huono asia, mutta ehkä jotkut siitä pitävät.

Vibrausasetuksia löytyy jo kohtalaisen tutuksi muista tuotteista tulleet kaksitoista kappaletta, ei siis mitään uutta sillä saralla. Monenlaista aaltokuviota ja sahalaitaa.

Jälleen kerran, tämänkin tuotteen kohdalla suurin valittamisen aihe meidän suunnaltamme on, että vibraattorin voimakkuutta ei voi säätää, vaikka näin itseasiassa Kaalimadon esittelytekstissä sanotaankin. Ainakaan me emme tässä onnistuneet. Vibraattorin voimakkuus on meidän makuumme aivan liian kova ja kun säätömahdollisuutta ei ole, on vibraominaisuus täysin turha. Vaikkakin molemmat tuotteen päät on varustettu vibraattoreilla, mikä on hieno asia, on mielestämme todella typerä ajatus, ettei moottoreita voi säätää erikseen, vaan kumpikin pää vibraa täysin samalla asetuksella joka hetki.

Valitettavasti paljoa positiivista ei sanottavaksi jäänyt, mutta se johtui lähinnä omista mieltymyksistämme, todennäköisesti tämä on jollekin toiselle täydellinen tuote.

Kirjoittanut: Gottlich
Edellinen arvio: Fleshlight Girls - Elsa Jean, Tasty Seuraava arvio: ORCTAN, masturbaattori
v