Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Postin noudettaviin tilauksiin tänään to 13.6. ilmaiset toimitukset ( Tarjous yli 30 euron tilauksiin )

ORCTAN, masturbaattori

TESTIRAPORTTI

"Tämä tuote sopii varmasti ihan jokaiselle miehelle, joka vähänkään leluista on kiinnostunut."

BlowoutPari 40+

Paketin sisältö oli tällä kertaa hieman erikoislaatuisempaa. Tällaisen idean omaavaa lelua ei vielä olekaan tullut vastaan, joten innolla tätä Orctanin masturbaattoria lähdettiin koittamaan.

Paketti on erittäin tyylikäs eikä siitä voi päällepäin päätellä tuotteesta mitään. Koko paketista huokuu laatu muutenkin. Pakkaus on hyvin rakennettu ja mukana on monella kielellä ohjeet, säilytyspussia, laturia ja tietysti itse vempele. En oikein edes tiedä millä termillä tätä pitäisi kutsua, koska minulle tämä on niin erilainen kuin mikään muu aikaisemmin testatuista tuotteista. No olkoon se tuo masturbaattori.

Masturbaattori on erittäin laadukkaan oloinen. Se ei tunnu sellaiselta kiinan halpamuoviselta vaan on materiaaleiltaan, muotoilultaan, saumoiltaan, osiltaan varsin jykevän oloinen. Tämä ei ole myöskään mikään kevyt vempele, joka sekin kertoo jo jotain itsessään. Ei siis voikaan sanoa muuta kuin hyvää tästä puolesta.

Paketissa kehotetaan pesemään tuote ennen käyttöä ja seuraava testi olikin tuotteen purkaminen osiin pesuohjeiden mukaan. Ilman ohjeita tämä ei olisi välttämättä onnistunutkaan, mutta ohjeiden avulla rullat irtoavat laitteesta näppärästi. Tuote on vesipestävä, joskin kovaa painetta ja upottamista tulee välttää. Pesu onnistui helposti sekä rullille että rungolle.

Pesun jälkeen olikin paras osuus jäljellä. Tässä vaiheessa kuitenkin pienimuotoinen huomautus, että tämän vempeleen kanssa liukkaria kuluu ja sitä ehdottomasti kannattaa käyttää. Tämä onkin ehkä suurin miinus tässä vempeleessä, sillä liukkaria tarvitaan tosiaan paljon mutta se ei kovin helposti pysy tarvittavassa paikassa. Kullin vartta hierovat rullat liikkuvat sen verran että liukkari siirtyy toimintapaikoilta pois ja liukkarin lisääminen saattaa olla tarpeen. En suosittelekaan tämän kanssa mitään kaikkein löysintä liukkaria vaan ehkä hieman jotain jämäkämpää.

Itse vempele on koostaan huolimatta erittäin helppo käyttää. Ohjeen mukaan sitä suositellaan käytettäväksi istualtaan tai selältään ja ne ovatkin selvästi mukavimmat tavat, joskin seisaaltakin tämä onnistuu, joskin liukkari saattaa hieman paikkoja sotkea. Vempele kaipaa kahta kättä käyttöön ja kontrollit ovat loogisesti molempien käsien sormien ulottuvilla. Itse ohjelmista en oikein vielä päässyt perille muuta kuin että kontrolleja riittää, hyvin paljon erilaisia moodeja löytyy ja moodit ei välttämättä ole aivan niin selkeitä kuin esim. vibroissa.

Moodien monipuolisuus käykin ilmi käytöstä. Kun kullin työntää kelojen väliin, hoitaa ohjelma käytännössä kaiken. Omalle kontolle jää hommaksi lähinnä nauttia. Mitään ei siis juurikaan tarvitse tehdä kontrollien säätöä lukuun ottamatta, jotta mälli lentää. Ja voin luvata, että se mälli myös lentää! Ainakin itsellä laitteen ohjelmat hieroivat kullia siten, että kun ohjelma eteni, tuntui että haluaa laueta, mutta kone vetääkin ässän hihasta ja vaihtaa ohjelmaa. Laukeamisen tunne hieman häviää, mutta sitten toisaalta tavallaan myös voimistuu. Seuraavan kerran kun laukeaminen on lähellä, se on hieman voimakkaamman tuntuinen. Jos tässä vaiheessa kassit ei vielä tyhjene niin käytännössä kone jatkaa näin loputtomiin. Orgasmin tullessa, se on vahvempi kuin normaalisti runkatessa tai tekopillua pannessa.

Kiireellisen miehen hommaa tämä ei kuitenkaan ole. Orgasmin saavuttaminen saattaa viedä enemmän aikaa kuin normaalisti, mutta se on kyllä helposti sen arvoista.

Tuotteessa on siis kaikki kunnossa, pois lukien pientä miinusta liukkarin kanssa pelaamisesta. Tämä tuote sopii varmasti ihan jokaiselle miehelle, joka vähänkään leluista on kiinnostunut. Voisin kuvitella, että tämä toimii myös pareille, jossa kontrolleissa on nainen ja kohteena mies!

Arvosanat:
Miehelle: 10-
Naiselle: -
Pareille: 8

Kirjoittanut: Blowout
Edellinen arvio: Pretty Love - Strapless strap-on vibraattori Seuraava arvio: Satisfyer - Plug-ilicious 2
v