Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Majestic Duo

TESTIRAPORTTI

Moottorilla varustettu Satisfyer -sarjan penis-kivesrengas testattiin kahden pariskunnan toimesta. Se sai positiivista palautetta erityisesti tehokkaasta ja hyvällä taajuudella värisevästä moottoristaan. Tämä tuote sopii erinomaisesti heteroparien seksileikkeihin ja toimii hyvin myös naisen sooloseksissä.

JäniinitPari, 25 v.

Usein vibralla varustetut penisrenkaat ovat melko selkeästi kompromisseja sekä penisrenkaan että klitoriskiihottimen ominaisuuksista. Saadessamme testiin Satisfyerin Majestic Duo -renkaan odotukset olivatkin siis hieman ristiriitaiset, sillä Satisfyerin tuotteet olemme poikkeuksetta saaneet todeta erittäin laadukkaiksi ja hyvin suunnitelluiksi. Satisfyerille tuttuun tapaan lelu on vesitiivis, ladattava ja magneettisella latausportilla varustettu – loistavia ominaisuuksia kaikki!

Rengas on melko joustavasta silikonista valmistettu ja tarkoitettu penis-kivesrenkaaksi, eli koko paketin ympärille kääräistäväksi. Tämä kokemuksemme perusteella on hyvä lähtökohta, sillä erittäin suurella todennäköisyydellä koko on tällöin käyttäjälleen sopiva. Niin myös tällä kertaa; rengas on helppo laittaa paikoilleen ja koska rinkula puristaa kivesten takaa, tarjoaa se miellyttävän puristuksen, jonka kyllä huomaa, mutta joka ei varmasti ole kellekään alle ranteenvahvuisella meisselillä varustetulle liian tiukka.

Hetken kokeeksi paikallaanolon jälkeen vehkeet alkoivatkin olla jo juhlakunnossa, joten täytyihän sitä suristinta päästä heti testaamaan. Moottoriosa lelussa on huomattavasti useampia penisrenkaita suurempi ja tästä myös lelulle iso plussa, sillä moottori jaksaa tarjota miellyttäviä värinöitä munan lisäksi kiveksiin. Tällaiseen emme ole törmänneet aiemmin minkään renkaan kanssa. Moottori on myös hyvin voimakas ja matalataajuuksinen, joka on melko harvinaista ja todella kiitettävää. Suuren kokonsa ansiosta moottori osuu myös seksin aikana hyvin klitorikseen, joka usein värisevien penisrenkaiden kanssa on haasteena.

Virtanappi lelussa on todella iso, joka helpottaa myös limaisemmilla käsillä sen käyttöä, mutta toisaalta tästä syystä lelu kovemmassa rynkytyksessä tuppaa vaihtamaan ohjelmia itsekseen. Tämä ainakin meidän käytössä oli ajoittain melko rasittavakin ominaisuus. Lisäksi myös värinäohjelmia on reilusti, joka tietenkin takaa sen, että kaikki löytävät varmasti mieluisensa ohjelman, mutta meidän makuumme niitä oli jopa vähän turhan useita.

Lelu sopii myös hyvin yksityisleikkeihin, sillä se on hiljainen ja värinätehonsa puolesta se toimii myös klitoriskiihottimena oikein hyvin. Tämä huomattiin myös kesken arvostelun kirjoittamisen, kun lelu hävisi työpöydältä ja hetken päästä viereisellä sohvalla alkoi kiemurtelu. Muutaman lisälelun ja orgasmin jälkeen oli rengas pakko ruuvata lihatikkarin varteen ja liittyä touhuiluun. Heti tulemisen jälkeen värinä oli kuitenkin liian voimakas herkkää klitorista vasten, joten lelu käännettiin ylösalaisin surisemaan kivesten kaveriksi ja myös tämä havaittiin oikeinkin toimivaksi konfiguraatioksi. Lelu onkin siis osoittautunut hyvinkin monipuoliseksi päristimeksi, joka tuskin jää hyllyyn pölyttymään.

TL;DR
Mikä? -Värisevä penis-kivesrengas<
Hyvää? -Tehokas ja hyvällä taajuudella värisevä moottori. Ei normaali halpojen lelujen "pärisijä"
Huonoa? –Joissain tilanteissa suuren napin takia liian herkästi vaihtuvat ohjelmat
Kenelle? -Kaikille. Sopii sekä miehille että naisille omiin leikkeihin, mutta toimii myös hyvin yhdessä käytettynä.

Kirjoittanut: Jäniinit
botTomAndJerryPoikapari 29 v. / 28 v.

Tällä kerralla pimeää marraskuuta piristämään saimme testattavaksi Satisfyerin Majestic Duo penis-kivesrenkaan. Kyseessä on Satisfyer-merkin oma rengas, joka lupaa kunnon värinät myös palliosastolle. Satisfyer on tuttu merkki meille, sillä olemme jo aikaisemmin hankkineet etäohjattavan penisrenkaan. Postin tuoma paketti oli siis oikein mukava yllätys.

Paketin avattuamme saamme käsiimme pelkistetyn tyylikkään ja virtaviivaisen lelun. Moottoriosan yläpuolella on silikoninen venyvä lenkki. Lenkki asetetaan kullin ja kiveksien ympärille niin, että moottoriosa on kivesten alla. Testatessa lenkki olikin niin iso, että ainakin näiden kahden miehen kokeillessa lelu ei asetu odotetun napakasti kummankaan kullin ja kiveksien ympärille, vaan jää hieman löysänä roikkumaan ja koristamaan koko pakettia. Omaan makuumme rengas voisi olla siis napakampi, tai ainakin odotimme jonkinlaista lenkin koon säätömahdollisuutta. Näin myös vibra tuntuisi voimakkaammin eikä moottorin teho menisi hukkaan.

Tuo moottorin teho lelussa on huikea. Sen kaksitoista erilaista värinäohjelmaa takaavat sen, että jokainen varmasti löytää oman mieleisen tehon ja tahdin. Tehoasteita ja eri rytmejä siis löytyy! Toiselle meistä pallien värisyttäminen oli miellyttävä kokemus, toiselle hieman outo. Toisaalta pienen totuttelun jälkeen tämäkin outous varmasti kääntyy pelkästään positiiviseksi kokemukseksi.

Testasimme myös miltä rengas tuntuu nussiessa. Värinä antoi hyvät lisäboostit sille osapuolelle, jonka pallien ympärillä lelu oli, mutta vastaanottava osapuoli ei oikein saanut renkaasta mitään lisäkiksejä – johtunee varmaan klitoriksen puutteesta? Ajattelemme, että tämä saattaisikin toimia aivan eri tavalla heteroparien seksileikeissä.

Kokonaisuudessaan voimme jälleen suositella tätä Satisfyerin penis-pallirengasta, varsinkin isomman mamban omistajille. Mikäli pidät siitä, että pallisi väräjävät kunnolla, on tämä sinun tuotteesi.

Kirjoittanut: botTomAndJerry
Edellinen arvio: Satisfyer - Legendary Duo Seuraava arvio: Vibrassage - Fondle vibrating clit massager
v