Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'botTomAndJerry' artikkelit

botTomAndJerry - Esittely ja artikkelit

Veikeä, vekkuli ja seikkailunhaluinen poikapari, joille lelut tuovat lisämaustetta jo valmiiksi vilkkaaseen ja villiin seksielämään. Emme pelkää kokeilla uusia juttuja, sillä ennakkoluulottomuus ja estottomuus ovat parhaat etumme erotiikan saralla.


Nimimerkin botTomAndJerry arvio värisevistä O Beads Plus -anaalihelmistä

Jännitys oli käsin kosketeltava, kun saimme ensimmäistä kertaa lähetyksen testiryhmältä. Heti tilaisuuden tullen nouto pakettiautomaatista ja pää kolmantena jalkana kotiin selvittämään sisältö! Pienen kuumottelun jälkeen paketista paljastuivat nämä vibralliset, USB-liitännällä toimivat anaalipallot. Ensireaktiot tästä meille ennennäkemättömästä kapistuksesta olivat jokseenkin ristiriitaiset ja se herättikin yhtä aikaa suurta innostusta ja kokeilunhalua, mutta toisaalta myös hieman jännittyneitä tuntemuksia melko suurikokoisten pallojen vuoksi.

Haaste oli kuitenkin otettava heti vastaan ja eipä aikaakaan, kun liukkari oli jo kaivettu esiin ja housut heitetty nurkkaan. Ennen varsinaista testailua suoritettiin kuitenkin vielä pientä tutkailua; lelun taipuisa varsi yhdistää kolme samankokoista palloa ja sen päässä on jämäkkä lenkki, josta saa tukevan otteen. Tässä välissä myös katsastettiin pikaisesti mukana tulleet ohjeet, jotka eivät englannin kielen taitoiselle tuottaneet ongelmia.

Paketti ei sisältänyt erillistä adapteria, jolla kytkeä laite suoraan verkkovirtaan mutta se ei menoa haitannut läppärin ollessa käden ulottavilla. USB-johto kiinni koneeseen ja pian testisurinat olivatkin jo käynnissä. Paketin perusteella uskalsimme odottaa voimakkaita värinöitä emmekä todellakaan joutuneet pettymään - tehoja nimittäin riittää reilusti ja säätövaraakin löytyy. Sekä voimakkuuksia että värinäohjelmia on viisi ja niiden vaihtaminen sujuu helposti johtoon kiinnitetyllä säätimellä. Värinä ulottuu lelun ylimpään palloon asti todella tehokkaasti.

Kokeneemmallekin peppuleikkejä harrastaneelle pallojen koko oli haaste. Pallot ovat samankokoisia, joten ensimmäisen saaminen sisään vaatii perusteellisen lämmittelyn ja esileikin ennen kuin niitä kannattaa ryhtyä testailemaan. Vesipohjainen liukkari toimii loistavasti materiaaliltaan silikonisen lelun kanssa ja liukastaa pallot erinomaisesti - jopa niin hyvin, että ensimmäistä palloa oli vaikea saada sisään sen ollessa niin liukas. Allekirjoittaneille parhaat tuntemukset tuotti kahden pallon yhtäaikainen käyttö, kolmannen mahduttamista emme edes yrittäneet, sillä totesimme sen heti kättelyssä liian haastavaksi pallojen liiallisen etäisyyden ja lelun käyttöpituuden takia. Testasimme lelua sekä soolona että yhdessä, mutta erityisiä lisäkiksejä hommaan toi vibran säätimen ja samalla kontrollin antaminen toiselle osapuolella, joka näin pääsi myös nauttimaan vempeleen käytöstä. Yhteisissä sessioissamme pallot toimivat hyvänä esileikkinä ennen varsinaista päänumeroa. Lopputulemana järkyttävän hyvät orgasmit, josta kunnia kuuluu ehdottomasti myös uudelle ystävällemme anaalipalloille.

Käytön jälkeen lelu on helppo puhdistaa saippualla ja haalealla vedellä. Lelu ei kuitenkaan ole täysin vesitiivis ja pestessä onkin varottava, ettei vesi pääse moottoriin. Kokonaisuudessaan vibrapallot ovat loistava lisä yksinäisiin ja yhteisiin hetkiin. Suosittelemme kuitenkin aikaisempaa kokemusta peppuleikeistä ja huolellista lämmittelyä ennen lelun käyttämistä. Perinteisen käyttötarkoituksen lisäksi vibrapalloja voi käyttää myös voimakkaan värinän ansiosta stimuloimaan palleja, nännejä ja muita erogeenisia alueita. Tämä tuttavuus tarjosi meille uusia elämyksiä ja ansaitsee todellakin paikkansa tulevissakin leikeissämme.

Beads Plus- anaalipallojen plussat ja miinukset:
+ Voimakas vibra
+ Monipuoliset värinäohjelmat ja -voimakkuudet
+ Ei vaadi paristoja, tehot pysyvät aina samana
+ Pitkä johto
- Pallot turhan kaukana toisistaan
- Vaatii virtalähteen
- Pallot samankokoisia
Nimim. botTomAndJerry arvio tuotteesta Vac-U-Lock, Leather Ultra Harness for Man

Taas tuli aika, kun puhelin ilmoitti uudesta paketista. Eikun kierros pakettiautomaatille ja paketin sisältöä tutkailemaan! Tällä kertaa paketista paljastui Vac-U-Lock Leather Ultra Harness for Man -pakkaus. Tämä mystinen kokonaisuus herätti heti mielenkiintoa, mutta myös kysymysmerkkejä ohjeiden niukkuuden vuoksi.

Vack-U-Lock-settiin kuuluvat valjaat, valtavan kokoinen tekopenis sekä anustappi. Tämän kokonaisuuden tarkoituksena on antaa kumppanilleen tuplapanot omalla sekä tekopeniksellä samalla kun saa itse nautintoa anustapista. Lähtökohtaisesti tuote vaikuttaisi siis olevan suunniteltu miehen ja naisen välisiin leikkeihin, joten jouduimme keksimään toisenlaisia käyttötarkoituksia sille. Käyttökokemukset ovatkin siksi pääosin tekopeniksestä ja anustapista.

Anustappi oli ehdottomasti tämän kokonaisuuden priimaa. Tappi on kookas, täyttää pepun kunnolla ja pysyy hyvin paikoillaan. 14 senttimetrin varsi on juuri sopivan muotoinen pysyäkseen sisällä, mikä mahdollistaakin kaikennäköiset pikkutuhmailut, kuten kauppareissut sen kanssa. Vesipohjainen liukkari liukastaa tapin loistavasti.

Anustapin pysyessä paikoillaan hyvin, valjaat jäivät meillä vaille käyttötarkoitusta. Pikainen testaus kuitenkin paljasti niiden pukemisen olevan suhteellisen helppoa. Tekopenistä kokeillessamme mahtavan näköinen ja kokoinen kalu tuotti käytännön hankaluuksia paksuutensa ja kovuutensa vuoksi, eikä siksi saa meiltä ylistystä.

Kokonaisuudessaan parasta tässä setissä ovat sen monipuoliset käyttömahdollisuudet ja anustapin tuomat kiksit! Poikien välisissä leikeissä tuote ei pääse näyttämään parhaita puoliaan, mutta oikealle kohderyhmälle se tarjoaa varmasti paljon elämyksiä.

Ultra Harness- kokonaisuuden plussat ja miinukset:
+ Anustappi täydellisen kokoinen
+ Monipuoliset käyttömahdollisuudet
- Miesparille harness-setin käyttö sen alkuperäistarkoituksessa mahdotonta
- Kunnolliset ohjeet puuttuvat
Nimim. botTomandJerry arvio tuotteesta Skittle Butt Plug, M

Tällä kertaa posti toimitti meille epäilyttävän kevyen paketin, josta paljastui pieni ja suloinen Skittle Butt Plug -anustappi. Tappi herätti heti suurta sympatiaa ja samalla riemua, sillä aikaisemmin käytössämme on ollut vain hieman ronskimman kokoisia leluja, jotka eivät päästä kokeneempaakaan konkaria helpolla. Pienellä selvittelyllä paljastui, että lelu edustaa kolmen koon sarjassa keskimmäistä eli M-kokoa.

Eipä aikaakaan, kun paketti oli jo revitty auki ja uuden ystävämme hypistely käynnissä. Ensivaikutelma oli hyvin miellyttävä materiaalin ollessa samalla mukavan pehmeää ja kimmoisaa mutta kuitenkin sopivan jämäkkää. Lelun keilamainen muotoilu laaksoineen ja kukkuloineen on tyylikäs ja saa tuotteen tuntumaan laadukkaalta. Muotoilun ja mukavan materiaalin ansiosta tappi sopiikin myös stressileluksi, jonka hypistely on yllättävän rentouttavaa ja nautinnollista.

Mutta eivät nautinnot pelkkään kädessä puristeluun jääneet, ehei! Pienen välimatkamme takia emme heti päässeet kokeilemaan tappia yhdessä, vaan toinen (se ns. bottom) .joutui. ensin testailemaan sitä ylhäisessä yksinäisyydessään. Myöhemmin pääsimme soveltamaan sitä yhdessä ja se vasta olikin jännittävää, sillä sopusuhtaisen koon ansiosta myös toinenkin (se ns. top) uskalsi kokeilla sisäänsä lelua ensimmäistä kertaa ikinä. Kokeilu oli varovainen, mutta miellyttävä ja seuraavalla kerralla tappi olikin jo niin sanotusti all-in. Tämä ei tuntunut lainkaan hassummalta, vaikka vieras tunne olikin. .Siitä se lähtee., voisi joku tokaista ja olisi todennäköisesti oikeassa.

Tappi pysyy hyvin paikallaan, mikä mahdollistaa monenlaiset tuhmailut. Mukavan yllätyksen tarjoaa esimerkiksi se, kun tulet kotiin ja poikaystävä odottaa sinua pilke silmäkulmassa ohjaten hetken päästä kätesi pepulleen niin, että tunnet plugin hänen sisällään. True story! Toisaalta myös ajatus tapin käyttämisestä julkisella paikalla sytyttää. Toivottavasti pääsemme toteuttamaan senkin fantasian pian.

Kooltaan M-luokan tappi sopii loistavasti aloittelijalle kuin kokeneemmallekin, mutta vaihteleva paksuus takaa myös pientä haastetta. Liukkaria ei siis kannata säästellä. Puhdistamisenkin käydessä helposti saippualla ja haalealla vedellä, on kokonaisuus erittäin hyvä ja hinta-laatusuhde erinomainen. Tämä lelu ei varmasti jää hyllyyn pölyttymään vaan tulee olemaan ahkerassa käytössä!Katso myös muut testiryhmäläiset:
Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Cupido Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan Carissa ArcticLove FreeWheelers Tomppa Mr. Sledgehammer Zakke Testiryhmä Opepari Asiallinen kotirouva Eros McKettu Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene HeMan Testimies Kumitorvi Tiitis Sexcouple Antaia Lelulaatikko Aurora n00bs Tomtom Queer of the Hill Nautiskelijat UsFuntastic Itia Neitseellinen Aatami ja Eeva