Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'botTomAndJerry' artikkelit

botTomAndJerry - Esittely ja artikkelit

Veikeä, vekkuli ja seikkailunhaluinen poikapari, joille lelut tuovat lisämaustetta jo valmiiksi vilkkaaseen ja villiin seksielämään. Emme pelkää kokeilla uusia juttuja, sillä ennakkoluulottomuus ja estottomuus ovat parhaat etumme erotiikan saralla.


Nimimerkin botTomAndJerry arvio värisevistä O Beads Plus -anaalihelmistä

Jännitys oli käsin kosketeltava, kun saimme ensimmäistä kertaa lähetyksen testiryhmältä. Heti tilaisuuden tullen nouto pakettiautomaatista ja pää kolmantena jalkana kotiin selvittämään sisältö! Pienen kuumottelun jälkeen paketista paljastuivat nämä vibralliset, USB-liitännällä toimivat anaalipallot. Ensireaktiot tästä meille ennennäkemättömästä kapistuksesta olivat jokseenkin ristiriitaiset ja se herättikin yhtä aikaa suurta innostusta ja kokeilunhalua, mutta toisaalta myös hieman jännittyneitä tuntemuksia melko suurikokoisten pallojen vuoksi.

Haaste oli kuitenkin otettava heti vastaan ja eipä aikaakaan, kun liukkari oli jo kaivettu esiin ja housut heitetty nurkkaan. Ennen varsinaista testailua suoritettiin kuitenkin vielä pientä tutkailua; lelun taipuisa varsi yhdistää kolme samankokoista palloa ja sen päässä on jämäkkä lenkki, josta saa tukevan otteen. Tässä välissä myös katsastettiin pikaisesti mukana tulleet ohjeet, jotka eivät englannin kielen taitoiselle tuottaneet ongelmia.

Paketti ei sisältänyt erillistä adapteria, jolla kytkeä laite suoraan verkkovirtaan mutta se ei menoa haitannut läppärin ollessa käden ulottavilla. USB-johto kiinni koneeseen ja pian testisurinat olivatkin jo käynnissä. Paketin perusteella uskalsimme odottaa voimakkaita värinöitä emmekä todellakaan joutuneet pettymään - tehoja nimittäin riittää reilusti ja säätövaraakin löytyy. Sekä voimakkuuksia että värinäohjelmia on viisi ja niiden vaihtaminen sujuu helposti johtoon kiinnitetyllä säätimellä. Värinä ulottuu lelun ylimpään palloon asti todella tehokkaasti.

Kokeneemmallekin peppuleikkejä harrastaneelle pallojen koko oli haaste. Pallot ovat samankokoisia, joten ensimmäisen saaminen sisään vaatii perusteellisen lämmittelyn ja esileikin ennen kuin niitä kannattaa ryhtyä testailemaan. Vesipohjainen liukkari toimii loistavasti materiaaliltaan silikonisen lelun kanssa ja liukastaa pallot erinomaisesti - jopa niin hyvin, että ensimmäistä palloa oli vaikea saada sisään sen ollessa niin liukas. Allekirjoittaneille parhaat tuntemukset tuotti kahden pallon yhtäaikainen käyttö, kolmannen mahduttamista emme edes yrittäneet, sillä totesimme sen heti kättelyssä liian haastavaksi pallojen liiallisen etäisyyden ja lelun käyttöpituuden takia. Testasimme lelua sekä soolona että yhdessä, mutta erityisiä lisäkiksejä hommaan toi vibran säätimen ja samalla kontrollin antaminen toiselle osapuolella, joka näin pääsi myös nauttimaan vempeleen käytöstä. Yhteisissä sessioissamme pallot toimivat hyvänä esileikkinä ennen varsinaista päänumeroa. Lopputulemana järkyttävän hyvät orgasmit, josta kunnia kuuluu ehdottomasti myös uudelle ystävällemme anaalipalloille.

Käytön jälkeen lelu on helppo puhdistaa saippualla ja haalealla vedellä. Lelu ei kuitenkaan ole täysin vesitiivis ja pestessä onkin varottava, ettei vesi pääse moottoriin. Kokonaisuudessaan vibrapallot ovat loistava lisä yksinäisiin ja yhteisiin hetkiin. Suosittelemme kuitenkin aikaisempaa kokemusta peppuleikeistä ja huolellista lämmittelyä ennen lelun käyttämistä. Perinteisen käyttötarkoituksen lisäksi vibrapalloja voi käyttää myös voimakkaan värinän ansiosta stimuloimaan palleja, nännejä ja muita erogeenisia alueita. Tämä tuttavuus tarjosi meille uusia elämyksiä ja ansaitsee todellakin paikkansa tulevissakin leikeissämme.

Beads Plus- anaalipallojen plussat ja miinukset:
+ Voimakas vibra
+ Monipuoliset värinäohjelmat ja -voimakkuudet
+ Ei vaadi paristoja, tehot pysyvät aina samana
+ Pitkä johto
- Pallot turhan kaukana toisistaan
- Vaatii virtalähteen
- Pallot samankokoisia
Nimim. botTomAndJerry arvio tuotteesta Vac-U-Lock, Leather Ultra Harness for Man

Taas tuli aika, kun puhelin ilmoitti uudesta paketista. Eikun kierros pakettiautomaatille ja paketin sisältöä tutkailemaan! Tällä kertaa paketista paljastui Vac-U-Lock Leather Ultra Harness for Man -pakkaus. Tämä mystinen kokonaisuus herätti heti mielenkiintoa, mutta myös kysymysmerkkejä ohjeiden niukkuuden vuoksi.

Vack-U-Lock-settiin kuuluvat valjaat, valtavan kokoinen tekopenis sekä anustappi. Tämän kokonaisuuden tarkoituksena on antaa kumppanilleen tuplapanot omalla sekä tekopeniksellä samalla kun saa itse nautintoa anustapista. Lähtökohtaisesti tuote vaikuttaisi siis olevan suunniteltu miehen ja naisen välisiin leikkeihin, joten jouduimme keksimään toisenlaisia käyttötarkoituksia sille. Käyttökokemukset ovatkin siksi pääosin tekopeniksestä ja anustapista.

Anustappi oli ehdottomasti tämän kokonaisuuden priimaa. Tappi on kookas, täyttää pepun kunnolla ja pysyy hyvin paikoillaan. 14 senttimetrin varsi on juuri sopivan muotoinen pysyäkseen sisällä, mikä mahdollistaakin kaikennäköiset pikkutuhmailut, kuten kauppareissut sen kanssa. Vesipohjainen liukkari liukastaa tapin loistavasti.

Anustapin pysyessä paikoillaan hyvin, valjaat jäivät meillä vaille käyttötarkoitusta. Pikainen testaus kuitenkin paljasti niiden pukemisen olevan suhteellisen helppoa. Tekopenistä kokeillessamme mahtavan näköinen ja kokoinen kalu tuotti käytännön hankaluuksia paksuutensa ja kovuutensa vuoksi, eikä siksi saa meiltä ylistystä.

Kokonaisuudessaan parasta tässä setissä ovat sen monipuoliset käyttömahdollisuudet ja anustapin tuomat kiksit! Poikien välisissä leikeissä tuote ei pääse näyttämään parhaita puoliaan, mutta oikealle kohderyhmälle se tarjoaa varmasti paljon elämyksiä.

Ultra Harness- kokonaisuuden plussat ja miinukset:
+ Anustappi täydellisen kokoinen
+ Monipuoliset käyttömahdollisuudet
- Miesparille harness-setin käyttö sen alkuperäistarkoituksessa mahdotonta
- Kunnolliset ohjeet puuttuvatKatso myös muut testiryhmäläiset:
Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Cupido Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove FreeWheelers Tomppa Mr. Sledgehammer Zakke Testiryhmä Opepari Asiallinen kotirouva Eros McKettu Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene HeMan Testimies Kumitorvi Tiitis Sexcouple Antaia Lelulaatikko Aurora n00bs Tomtom Queer of the Hill Nautiskelijat UsFuntastic Itia Neitseellinen Aatami ja Eeva