Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'botTomAndJerry' artikkelit

botTomAndJerry - Esittely ja artikkelit

Veikeä, vekkuli ja seikkailunhaluinen poikapari, joille lelut tuovat lisämaustetta jo valmiiksi vilkkaaseen ja villiin seksielämään. Emme pelkää kokeilla uusia juttuja, sillä ennakkoluulottomuus ja estottomuus ovat parhaat etumme erotiikan saralla.


Nimimerkin botTomAndJerry arvio värisevistä O Beads Plus -anaalihelmistä

Jännitys oli käsin kosketeltava, kun saimme ensimmäistä kertaa lähetyksen testiryhmältä. Heti tilaisuuden tullen nouto pakettiautomaatista ja pää kolmantena jalkana kotiin selvittämään sisältö! Pienen kuumottelun jälkeen paketista paljastuivat nämä vibralliset, USB-liitännällä toimivat anaalipallot. Ensireaktiot tästä meille ennennäkemättömästä kapistuksesta olivat jokseenkin ristiriitaiset ja se herättikin yhtä aikaa suurta innostusta ja kokeilunhalua, mutta toisaalta myös hieman jännittyneitä tuntemuksia melko suurikokoisten pallojen vuoksi.

Haaste oli kuitenkin otettava heti vastaan ja eipä aikaakaan, kun liukkari oli jo kaivettu esiin ja housut heitetty nurkkaan. Ennen varsinaista testailua suoritettiin kuitenkin vielä pientä tutkailua; lelun taipuisa varsi yhdistää kolme samankokoista palloa ja sen päässä on jämäkkä lenkki, josta saa tukevan otteen. Tässä välissä myös katsastettiin pikaisesti mukana tulleet ohjeet, jotka eivät englannin kielen taitoiselle tuottaneet ongelmia.

Paketti ei sisältänyt erillistä adapteria, jolla kytkeä laite suoraan verkkovirtaan mutta se ei menoa haitannut läppärin ollessa käden ulottavilla. USB-johto kiinni koneeseen ja pian testisurinat olivatkin jo käynnissä. Paketin perusteella uskalsimme odottaa voimakkaita värinöitä emmekä todellakaan joutuneet pettymään - tehoja nimittäin riittää reilusti ja säätövaraakin löytyy. Sekä voimakkuuksia että värinäohjelmia on viisi ja niiden vaihtaminen sujuu helposti johtoon kiinnitetyllä säätimellä. Värinä ulottuu lelun ylimpään palloon asti todella tehokkaasti.

Kokeneemmallekin peppuleikkejä harrastaneelle pallojen koko oli haaste. Pallot ovat samankokoisia, joten ensimmäisen saaminen sisään vaatii perusteellisen lämmittelyn ja esileikin ennen kuin niitä kannattaa ryhtyä testailemaan. Vesipohjainen liukkari toimii loistavasti materiaaliltaan silikonisen lelun kanssa ja liukastaa pallot erinomaisesti - jopa niin hyvin, että ensimmäistä palloa oli vaikea saada sisään sen ollessa niin liukas. Allekirjoittaneille parhaat tuntemukset tuotti kahden pallon yhtäaikainen käyttö, kolmannen mahduttamista emme edes yrittäneet, sillä totesimme sen heti kättelyssä liian haastavaksi pallojen liiallisen etäisyyden ja lelun käyttöpituuden takia. Testasimme lelua sekä soolona että yhdessä, mutta erityisiä lisäkiksejä hommaan toi vibran säätimen ja samalla kontrollin antaminen toiselle osapuolella, joka näin pääsi myös nauttimaan vempeleen käytöstä. Yhteisissä sessioissamme pallot toimivat hyvänä esileikkinä ennen varsinaista päänumeroa. Lopputulemana järkyttävän hyvät orgasmit, josta kunnia kuuluu ehdottomasti myös uudelle ystävällemme anaalipalloille.

Käytön jälkeen lelu on helppo puhdistaa saippualla ja haalealla vedellä. Lelu ei kuitenkaan ole täysin vesitiivis ja pestessä onkin varottava, ettei vesi pääse moottoriin. Kokonaisuudessaan vibrapallot ovat loistava lisä yksinäisiin ja yhteisiin hetkiin. Suosittelemme kuitenkin aikaisempaa kokemusta peppuleikeistä ja huolellista lämmittelyä ennen lelun käyttämistä. Perinteisen käyttötarkoituksen lisäksi vibrapalloja voi käyttää myös voimakkaan värinän ansiosta stimuloimaan palleja, nännejä ja muita erogeenisia alueita. Tämä tuttavuus tarjosi meille uusia elämyksiä ja ansaitsee todellakin paikkansa tulevissakin leikeissämme.

Beads Plus- anaalipallojen plussat ja miinukset:
+ Voimakas vibra
+ Monipuoliset värinäohjelmat ja -voimakkuudet
+ Ei vaadi paristoja, tehot pysyvät aina samana
+ Pitkä johto
- Pallot turhan kaukana toisistaan
- Vaatii virtalähteen
- Pallot samankokoisia
Nimim. botTomAndJerry arvio tuotteesta Vac-U-Lock, Leather Ultra Harness for Man

Taas tuli aika, kun puhelin ilmoitti uudesta paketista. Eikun kierros pakettiautomaatille ja paketin sisältöä tutkailemaan! Tällä kertaa paketista paljastui Vac-U-Lock Leather Ultra Harness for Man -pakkaus. Tämä mystinen kokonaisuus herätti heti mielenkiintoa, mutta myös kysymysmerkkejä ohjeiden niukkuuden vuoksi.

Vack-U-Lock-settiin kuuluvat valjaat, valtavan kokoinen tekopenis sekä anustappi. Tämän kokonaisuuden tarkoituksena on antaa kumppanilleen tuplapanot omalla sekä tekopeniksellä samalla kun saa itse nautintoa anustapista. Lähtökohtaisesti tuote vaikuttaisi siis olevan suunniteltu miehen ja naisen välisiin leikkeihin, joten jouduimme keksimään toisenlaisia käyttötarkoituksia sille. Käyttökokemukset ovatkin siksi pääosin tekopeniksestä ja anustapista.

Anustappi oli ehdottomasti tämän kokonaisuuden priimaa. Tappi on kookas, täyttää pepun kunnolla ja pysyy hyvin paikoillaan. 14 senttimetrin varsi on juuri sopivan muotoinen pysyäkseen sisällä, mikä mahdollistaakin kaikennäköiset pikkutuhmailut, kuten kauppareissut sen kanssa. Vesipohjainen liukkari liukastaa tapin loistavasti.

Anustapin pysyessä paikoillaan hyvin, valjaat jäivät meillä vaille käyttötarkoitusta. Pikainen testaus kuitenkin paljasti niiden pukemisen olevan suhteellisen helppoa. Tekopenistä kokeillessamme mahtavan näköinen ja kokoinen kalu tuotti käytännön hankaluuksia paksuutensa ja kovuutensa vuoksi, eikä siksi saa meiltä ylistystä.

Kokonaisuudessaan parasta tässä setissä ovat sen monipuoliset käyttömahdollisuudet ja anustapin tuomat kiksit! Poikien välisissä leikeissä tuote ei pääse näyttämään parhaita puoliaan, mutta oikealle kohderyhmälle se tarjoaa varmasti paljon elämyksiä.

Ultra Harness- kokonaisuuden plussat ja miinukset:
+ Anustappi täydellisen kokoinen
+ Monipuoliset käyttömahdollisuudet
- Miesparille harness-setin käyttö sen alkuperäistarkoituksessa mahdotonta
- Kunnolliset ohjeet puuttuvat
Nimim. botTomandJerry arvio tuotteesta Skittle Butt Plug, M

Tällä kertaa posti toimitti meille epäilyttävän kevyen paketin, josta paljastui pieni ja suloinen Skittle Butt Plug -anustappi. Tappi herätti heti suurta sympatiaa ja samalla riemua, sillä aikaisemmin käytössämme on ollut vain hieman ronskimman kokoisia leluja, jotka eivät päästä kokeneempaakaan konkaria helpolla. Pienellä selvittelyllä paljastui, että lelu edustaa kolmen koon sarjassa keskimmäistä eli M-kokoa.

Eipä aikaakaan, kun paketti oli jo revitty auki ja uuden ystävämme hypistely käynnissä. Ensivaikutelma oli hyvin miellyttävä materiaalin ollessa samalla mukavan pehmeää ja kimmoisaa mutta kuitenkin sopivan jämäkkää. Lelun keilamainen muotoilu laaksoineen ja kukkuloineen on tyylikäs ja saa tuotteen tuntumaan laadukkaalta. Muotoilun ja mukavan materiaalin ansiosta tappi sopiikin myös stressileluksi, jonka hypistely on yllättävän rentouttavaa ja nautinnollista.

Mutta eivät nautinnot pelkkään kädessä puristeluun jääneet, ehei! Pienen välimatkamme takia emme heti päässeet kokeilemaan tappia yhdessä, vaan toinen (se ns. bottom) .joutui. ensin testailemaan sitä ylhäisessä yksinäisyydessään. Myöhemmin pääsimme soveltamaan sitä yhdessä ja se vasta olikin jännittävää, sillä sopusuhtaisen koon ansiosta myös toinenkin (se ns. top) uskalsi kokeilla sisäänsä lelua ensimmäistä kertaa ikinä. Kokeilu oli varovainen, mutta miellyttävä ja seuraavalla kerralla tappi olikin jo niin sanotusti all-in. Tämä ei tuntunut lainkaan hassummalta, vaikka vieras tunne olikin. .Siitä se lähtee., voisi joku tokaista ja olisi todennäköisesti oikeassa.

Tappi pysyy hyvin paikallaan, mikä mahdollistaa monenlaiset tuhmailut. Mukavan yllätyksen tarjoaa esimerkiksi se, kun tulet kotiin ja poikaystävä odottaa sinua pilke silmäkulmassa ohjaten hetken päästä kätesi pepulleen niin, että tunnet plugin hänen sisällään. True story! Toisaalta myös ajatus tapin käyttämisestä julkisella paikalla sytyttää. Toivottavasti pääsemme toteuttamaan senkin fantasian pian.

Kooltaan M-luokan tappi sopii loistavasti aloittelijalle kuin kokeneemmallekin, mutta vaihteleva paksuus takaa myös pientä haastetta. Liukkaria ei siis kannata säästellä. Puhdistamisenkin käydessä helposti saippualla ja haalealla vedellä, on kokonaisuus erittäin hyvä ja hinta-laatusuhde erinomainen. Tämä lelu ei varmasti jää hyllyyn pölyttymään vaan tulee olemaan ahkerassa käytössä!
Nimim. botTomAndJerry arvio tuotteesta Tom Of Finland - Head To Head Vibrating Sleeve

Hämmennys oli suuri, kun hartaasti odotetusta paketista paljastui tämä pötkylä. Tupladildoihin ja monenlaisiin muihin erikoisuuksiin olimme kyllä kumpikin törmänneet internetin ihmemaailmassa vuosien varrella mutta tällaisesta lelusta emme olleet osanneet edes uneksia. Isohko pakkaus sisälsikin siis satavuotiaan Suomen kunniaksi Tom of Finland merkkisen tuplaflesun, joka aiheutti heti suurta innostusta ja mielenkiintoa.

Ajankohtaisen ja aina tyylikkään Tomppa-kuosin alta paljastui melko simppeli ja vaatimattoman näköinen nystyröillä varustettu läpinäkyvä ja erittäin joustava putkilo, joka on molemmista päistä auki. Lisävarusteena löytyy vielä kaksi AAA-paristolla toimivaa pientä vibraa, yksi kummastakin päästä. Patterit eivät valitettavasti sisälly pakettiin, mutta nokkelina poikina hyödynsimme television kaukosäätimestä löytyneet paristot emmekä tuhlanneet aikaa kaupassa käyntiin.

Poikaparina olemme tietysti tällaisen tuotteen ehdotonta kohderyhmää ja kyllähän se meihin upposikin, ja toisin päin! Runsaan liukastamisen jälkeen lelun sisään työntyminen on nautinnollista, varsinkin kun samalla tietää kumppanin jakavan samat tuntemukset. Erityisen kiihottavaa on nähdä kalut uppoamassa sisään ja tuntea ne hieromassa toisiaan. Aluksi vauhtiin pääseminen oli hieman haastavaa mutta yhteisen rytmin löydyttyä oli selvää, että hommat hoidettaisiin loppuun asti Tompan voimin.

Parasta tässä tuotteessa on sen erilaisuus ja sen tarjoamat mahdollisuudet täysin uudenlaisiin elämyksiin. Myös läpinäkyvyydestä ja vibroista plussaa. Vibrat voisivat toki olla hieman voimakkaammatkin, sillä nyt ne hieman unohtuvat kaiken muun actionin viedessä huomion. Yksin käytettynä Tomppa ei ole parhaimmillaan, vaan flesu tarvii kaksi kalua muodostamaan kunnon imun. Toki yksin vedellessä toisen pään voi sulkea vaikkapa taittamalla flesun puoliksi. Kokonaisuudessaan Tomppa on taas yksi potentiaalinen lisä yhteisiin leikkeihimme.
Nimim. botTomandJerry arvio tuotteesta YESForLOV Anaali liukuvoide

Tällä kerralla saimme testattavaksi anaaliseksiin tarkoitetun YesForLOV liukuvoiteen. Tuote on mieluinen, sillä yleensä tämä pariskunta hankkii halvinta liukuvoidetta perusmarkettien hyllyiltä. Jo pakkauksen ylellinen mustakultainen värimaailma antaa vaikutelman, että kyseessä ei ole ihan tavallinen liukuvoide. Hinta tästä 100 ml tuubista vahvistaa olettamuksen.

Liukkari on pääosin vesiliukoinen, mutta joukkoon on lisätty hieman silikonia luiston takaamiseksi. Ja luistoa löytyykin! Käytössä liukkari ei kyllä petä. Pienikin määrä liukuvoidetta riittää pitkäksi ajaksi, eikä sitä tarvitse lisäillä kovinkaan paljoa seksin aikana.

Liukuvoide sisältää pakkausselosteen mukaan myös jojoba-uutetta, jonka tulisi rentouttaa anaalin seinämiä, mutta emme tätä ominaisuutta kyllä käytössä hoksanneet. Ehkä ainoana miinuspuolena liukkarissa on sen tahmaisuus sen osuessa iholle. Pakkausselosteen mukaan tuote on tahmaamaton, mutta esimerkiksi kädet jäävät inhottavan tahmaisiksi liukkarin jäljiltä.

Kokonaisuudessaan kuitenkin YesForLOV -liukkari on kuitenkin hintansa väärti sen liukukestoisuuden ja riittävyyden ansioista. Mielestämme hyvään liukuvoiteeseen pitää panostaa ja tulevaisuudessa ainakin meillä markettien liukkarit jäävät hyllyihinsä toisia hakijoita odottelemaan.
botTomandJerryn arvio tuotteesta Pump Worx - Cock Trainer Pump System

Tällä kertaa saimme testattavaksemme Pump Worx -merkkisen penispumpun. Penispumppu on ollut aina kiinnostava tuntemattomuus, jota olemme jo pitempään halunneet testata. Pump Worx tarjoaa ensikertalaiselle helpon tavan tutustua pumppujen maailmaan. Pumppu mielletään usein parantamaan seisokkia tai kasvattamaan penistä, mutta sen käyttäminen käy myös esileikkinä kuten hyvin huomasimme. Ekstrana paketissa oli vielä kätevä penisrengas sekä näytepakkaukset penistä suurentavasta voiteesta, vesipohjaisesta liukkarista ja seksilelujen puhdistusaineesta.

Tässä pumpussa on 22cm mittainen läpinäkyvä sylinteri, jossa on mitta-asteikko. Asteikon avulla voi seurata oman kalunsa kasvua alipaineen vaikuttaessa sen kokoon. Mukana on kolme erikokoista tiivistettä, joten pumppu on hyvä niin paksummille kuin ohuemmillekin kaluille. Liukkarin avulla tiivisteiden käyttö on huomattavasti miellyttävämpää ja helpompaa. Liukkari aiheuttaa toisaalta kyllä myös hankaluuksia jos tiiviste pääsee irtoamaan paikoiltaan. Silloin liukkaan tiivisteen asettaminen paikoilleen on haastavaa ja vaatii hyviä hermoja.

Itse toiminnassa pumppu on varsin helppokäyttöinen ja yksinkertainen. Sylinterin päähän kiinnitetään pumppu, jonka käsikahvasta voi itse säädellä paineen määrää. Ensimmäinen kokemus paineistetusta kalusta on varsin outo mutta pääosin kuitenkin miellyttävä. Ekan käyttökerran jälkeen mitään näkyvää eroa kalussa ei näe, mutta muutaman kerran jälkeen ainakin toinen meistä koki pumpun vaikuttaneen positiivisesti myös kalun lepopaksuuteen. Seuraamme tilanteen kehitystä tiiviisti myös jatkossa!

Meille pumppu toimii silloin tällöin esileikkinä, toisinaan sen käyttö taas on hyvää ajanvietettä; vaikka telkkaria katsellessa voi laittaa hetkeksi kalun pumppuun kasvamaan. Suosittelemme Pump Worx -pumppua sellaisille ihmisille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta pumpuista tai jotka haluavat kasvattaa itsetuntoaan ja kaluaan. Pumppua käytettäessä on kuitenkin muistettava, että sitä suositellaan käytettäväksi maks. 30 minuuttia kerrallaan!
Nimim. botTomandJerry arvio tuotteesta Close2you Ano

Tappikokoelmamme jatkoi jälleen kasvamistaan, kun saimme tämän kaverin testattavaksemme. Kaapistamme löytyy ennestään pieniä ja vähän isompiakin plugeja joten vertailukohtia löytyy!

Ja eikun hypistelemään!

Ensimmäisenä huomio kiinnittyy suurehkoon moottoriosaan. Paketti toki lupailee mullistavan voimakkaita väristyksiä, mikä varmasti selittääkin tapin moottorin koon. Kooltaan, muotoilultaan tai materiaaliltaan tappi ei oikeastaan eroa kilpakumppaneistaan lukuun ottamatta juomutettua pintaansa. Juomutus ja moottoriteho ovatkin Close2You-tapin ne ominaisuudet, joihin suurimmat odotukset kohdistuvat alkutarkastelun jälkeen.

Koivet kohti kattoa, sopivasti liukkaria ja tappi peppuun! Sisään asettaminen onnistuu ensimmäisellä kerralla hämmentävän helposti. Muotoilultaan yksinkertainen kapistus tuntuu hyvältä paikallaan ja osuu oikeisiin paikkoihin. Juomut tosin eivät ainakaan meille tuo lisäarvoa. Istuma-asennossa isohko moottoriosa kuitenkin painaa ikävästi, emmekä siksi suosittele käyttämään sitä samalla ajaessa autoa. No, tulipa sekin testattua.

Entäs se värinä, joka paketin lupausten mukaan räjäyttää tajunnan ja mahdollistaa supervoimakkaat orgasmit? Jotta lupausten paikkansapitävyyden saa selville, pitää ensin saada värinä päälle. Tämä osoittautui haasteelliseksi, koska tapin pohjasta löytyy kaksi samankokoista, toisiinsa helposti sekoittuvaa, nappia, joista toinen säätelee virtaa ja toinen värinäohjelmaa. Ne myös vaativat melko kovan painalluksen reagoidakseen. Värinä itsessään on erittäin tehokas ja miellyttävän tunteinen. Ja kyllä siitä orgasmin saa! Ei niin tajunnanräjäyttävää, mutta medium plus.

Close2You-tapin voi ladata nykyaikaisesti USB:n kautta, joten paristokaupoille ei tarvitse tämän kanssa lähteä. Jos etsit laadukasta tappia kannattaa tämä ehdottomasti pistää korvan taakse - tai no, peppuun.
Nimim. botTomandJerry arvio tuotteesta Bathmate Hercules -penispumppu

Vedellä toimiva penispumppu? Siis mikä?

Ensimmäiset reaktiot paketin avaamisen jälkeen olivat vähintäänkin hämmentyneet. Penispumppuja on toki aiemminkin tullut vastaan ja sellainen löytyy omastakin kokoelmasta mutta Bathmaten kaltainen kapistus oli meille täysin vieras ja ennenkuulumaton. Pienen selvittelyn ja hypistelyn jälkeen homman nimi tuli kuitenkin selväksi; Bathmate muodostaa veden avulla alipaineen, joka saa peniksen paisuvaiset kasvamaan ainakin hetkellisesti. Hylkäsimme kuitenkin nämä fysiikan ja biologian teoriat pikaisesti ja siirryimme käytännön oppituntien pariin.

Ilmeisesti pumppu on parhaimmillaan kylpyammeessa käytettynä mutta omat testimme on suoritettu suihkussa. Eli ohjeiden mukaan muutama minuutti hengailua lämpimässä suihkussa ja kalu sisään. Ensimmäinen yritys meni hieman metsään, vesi pääsi pakenemaan putkesta eikä alipainetta ehdi syntyä. Toisella yrityksellä onnistuu, jujuna on painaa pumpun päässä olevaa pientä nuppia pohjassa ja irrottaa siitä vasta samalla kun työntyy sisään pumppuun. Näin mahdollisimman vähän vettä pääsee pakoon väärää kautta. Tämän jälkeen pumppua aletaan työntää kehoa vasten niin, että vesi pääsee pakenemaan pumpun päästä. Alipaineen tuntee heti ja se voimistuu selkeästi mitä enemmän vettä pumppaa pois. Paine on miellyttävä, kunhan sen malttaa pitää kohtuullisena. Liikaa pumppaamalla pystyy helposti aiheuttamaan kivuliaitakin tuntemuksia ja omaa kroppaa kannattaa kuunnella, vahinkoa kun ei mielellään miehuuksilleen aiheuttaisi.

Ilmalla toimivaan pumppuun verrattuna Hercules saa täydet pisteet. Vedessä tapahtuvan actionin vuoksi liukkarilla ei tarvitse sotkea ja paine on selvästi tasaisempi ja vähemmän kivulias. Bathmate myös koostuu vain yhdestä osasta, eikä vaadi tiivisteiden kanssa pelailua. Toki hiukan paksummalla ja pidemmällä lerssillä varustettu kaveri ei tätä voi käyttää. Omamme sopivat juuri mukavasti ja kasvuvaraakin jäi juuri sopivasti.

Entäs ne tulokset? Kyllähän niitäkin saatiin. Muutaman testikierroksen jälkeen ainakin allekirjoittanut on huomannut kalunsa olevan huomattavasti paksumpi ja pidempi sekä juhla- että lepokunnossa. Myös poikaystävä vahvistaa; näyttää kuulemma paksummalta mutta myös tuntuu siltä kädessä ja suussa. Vaikutus on kuitenkin näkyvimmillään vain muutamia tunnin eikä parissa viikossa voi vielä huomata pysyviä vaikutuksia. Alun jälkeen olen kuitenkin niin vakuuttunut tuotteesta, että se on tullut jäädäkseen. Netistä kaivatun .harjoitusohjelman. avulla on tarkoituksena pelata tämä kortti loppuun ja katsoa kuinka pitkälle säännöllisellä treenillä päästään.

Kaikkiaan Bathmate Hercules on laadukas tuote, joka tekee sen minkä lupaa. Se on tehokas ja yksinkertainen väline, jonka käyttäminen on hauskaa ja helppoa. Ilmakäyttöinen tyhjiöpumppu häviää tälle mennen tullen ja lentääkin varmaan pian turhana roskiin. Eipä tästä pahaakaan sanottavaa oikein keksi.
Nimim. botTomAndJerry arvio tuotteesta ElectroShock Prostate Massager

Sydän oli hypätä kurkkuun kun avasin postista tulleen paketin ja näin minkälainen vempele paketista paljastui. Minulla on aina ollut pieni pelko sähköiskuja antavia seksileluja kohtaan. ElectroShock lupaa sähköä ja värinää kahdesta suunnasta antaen mahtavan orgasmin, joten odotukset tätä laitetta kohtaan olivat suuret - pikkuruisesta pelosta huolimatta.

Ensiksi hieman kiihottimen faktoja; tämä silikoninen kiihotin on kauttaaltaan saumaton ja muuten sileä, mutta kiihottimen päässä ja kannassa on juomutettua pintaa. Sähköimpulssi aktivoituu, kun molemmat juomukohdat koskettavat ihoa tai limakalvoa. Kiihottimen pohjassa on kaksi nappia, toinen vibralle ja toinen sähköimpulsseille. Tapin käyttöpituus on hieman alle kymmenen senttiä, mutta löytää ainakin allekirjoittaneen herkän kohdan. Tapin paksuuskin on juuri sopiva.

Sitten toimintaan! Partnerin suosiollisella avustuksella löytyi ensin vibranappi, jonka kautta pääsin testaamaan kaikki kymmenen erilaista värinätoimintoa. Vibrasta ei kyllä hirveästi voi antaa kiitosta, värinä ei yltänyt kunnolla tapin päähän asti ja jätti ainakin minut hieman kylmäksi. Parempiakin vibroja on tullut testattua. No entäpäs sitten se sähköimpulssi; partnerin rohkaisemana uskalsin testata sähköimpulsseja. Aluksi en tuntenut oikein mitään, mutta hieman voimakkuutta lisättyäni sähköimpulssit tuntuivat välilihalla pieninä nipistyksinä. Harmittavasti vaan eturauhasessa en tuntenut sitten mitään impulssia. Värinän ja sähköimpulssien yhteiskäyttö oli itselleni kaikista paras kokemus, mutta odotuksiin ja tuotteen lupauksiin nähden en samaan euforiseen orgasmiin päässyt.

Ensimmäinen kosketus sähköimpulsseja tuottavaan eturauhaskiihottimeen ei ollut siis kovin mairitteleva eikä noussut lempilelukseni, mutta kyllä tämä kiihotin paikkansa ottaa muiden anaalilelujen vieressä ottaa. Toki arvioon vaikuttaa pelonsekainen suhtautuminen sähköimpulsseja tuottavaan härveliin - täytyy siis antaa ajan kulua ja uusintatestien tapahtua!Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen