Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

NU SENSUELLE - ALUMINIUM RUMBA, WARMING

Lämpöominaisuudella varustettu vibraattori sopii testaajan mukaan erityisesti lämmittelyyn, sekä henkilöille, jotka pitävät erityisen voimakkaista värinöistä. "Erinomaisen hyvä alapään avain esileikkeihin ja käyttäjille, joilla on helposti kipeytyvät ja kramppailevat paikat."

AntaiaSinkku, nainen 39 v.,

Tällä kertaa kokeiltavaksi osui australialaisamerikkalaisen pariskuntafirma Nu Sensuellen Aluminium Rumba-vibraattori, joka ei pelkästään värise vaan lämmittää. Lelussa on erittäin tyylikäs pakkaus, joka on helppo avata ja muotoilu on kiva, joten estetiikasta ei ainakaan ole tässä kapistuksessa pulaa. Mukana tuleva säilytyspussi on myös tosi hyvä juttu! Nappeja on kaksi - lämpö ja värinä, jotka molemmat toimivat myös virtapainikkeina. Paljon plussaa annan heti alussa myöskin USB-latauksesta. Laite käskettiin laittaa moneksi tunniksi lataukseen, vaikka valojen vilkunnan perusteella laite näytti kuitenkin olevan latingissa jo parin tunnin kuluttua. No, jätin sen varmuuden vuoksi odottelemaan iltaan asti.

Aluminium Rumban paras käyttöaihe on lämmittely - kirjaimellisesti. Sauva on tyyppiä, joka on normaalia huomattavasti kapeampi siksi, että sen voimakkaat värinät kompensoivat kapeutta: värinät ovat niin tehokkaat, että kokonaisuus tuntuu isommalta kehon sisällä. Tämän lelun kanssa tämä todellakin pitää paikkansa, mutta olin yllättynyt siitä, että laitteen "hienovaraisimmatkin" värinäasetukset olivat todella voimakkaita. Puhutaan siis hieromanuijan tasoisista jyrinöistä, mikä valitettavasti rajoittaa lelun käyttömahdollisuuksia. Toki tuotteen kuvauksessa kehutaan, että voimakkaat värinät voivat auttaa orgasmin saamisessa, mutta itse tunsin niin että tämän nimenomaisen lelun kanssa oli vähän toisinpäin - kun jo heikoimmat värinät ovat samaa tasoa kuin toisten vibrojen vahvimmat turbovärinät, se vain tarkoittaa sitä, että alapää puutuu huomattavasti nopeammin kuin muiden lelujen kanssa, ja myöskin kädet kipeytyvät nopeammin. Eli jos tykkää aloittaa kevyellä surinalla ja sitten pikkuhiljaa nostaa tehoa, niin siihen tämä lelu ei oikein valitettavasti sovellu - huolimatta siitä, että värinäasetuksia on paljon, tosielämässä sen käyttöaika (siis ennen kuin paikat liiaksi puutuvat) jää sen verran lyhyeksi, että sitä ei oikein voi käyttää kuin lämmittelyyn. Kovat tehot ja lämmöt myöskin syövät lelun akun harmillisen nopeasti, eli edes tuntia tällä ei pysty leikkimään (käyttöaika on about 40–50 minuuttia). Yksi käyttöaihe mikä tuli mieleen oli se, että jos aloittaa runkkailut klitoriskiihottimen kanssa, aikoen saada ensin ulkoisen orgasmin lämmittelytarkoituksessa ennen penetraatioleikkejä, eikä klitoriskiihottimen kovinkaan teho meinaa ko. päivänä tuntua tarpeeksi vahvalta, niin tätä voisi hyvin käyttää klitoriksella siinä loppuvaiheessa, jotta olisi helpompi saada se orgasmi.

Mutta takaisin siihen lämmittelyyn. Olen oikeastaan monesti kaivannut lämmintä lelua, jos paikat ovat olleet arat ja kipeät, saatikka silloin kun endometrioosi on päässyt vihoittelemaan, ja Rumban lämmitysominaisuus tuntuukin todella mukavalta sisällä. Uskon että tämä olisi todella hyvä lämmittelylelu myös vaikkapa vulvodyniasta tai vaginismista kärsivälle, ei pelkästään tämän lämmön vaan myös lelun kapeuden (läpimitta on vain 2,5 cm ja ympärysmitta vain 8 cm) ja sileyden ansiosta. Nimenomaan emättimen avaamiseen, rentouttamiseen ja lämmittämiseen tämä on hyvä, ja itse asiassa kääntäisin ehkä tuon värinän lähestulkoon tai kokonaan pois koska se on niin voimakas, että sitä ei tarvitse kuin vähän - jo pelkkä lämpö ja sileys ovat riittävän hyvän tuntuisia. Lelu liukuu sisään suht helposti jo ennen kuin paikat ovat edes vielä täysin kosteat ja lämmenneet. Kuitenkin jos käyttää molempia ominaisuuksia - sekä lämpöä että värinää, sillä nämä ovat laitteessa täysin erillisiä toimintoja - kannattaa huomioida, että jos kääntää värinät pois päältä niin koko lelu ei ole vielä silloin sammunut, vaan lämpökin pitää älytä sammuttaa erikseen omasta napistaan.

Sinänsä harmi, että tätä ei periaatteessa saisi käyttää anaalipuolella koska levenevä tappiosa puuttuu, mutta juuri peräaukon itsepäisten lihasten rentouttamiseenhan tämä käy mainiosti, ja kovuus ja sileys ovat juuri ko. hommaan hyviä ominaisuuksia. Turvallisuuden nimissä en kuitenkaan uskalla suositella B-rapun hommia tällä vekottimella, jollei ole sängyssä saman aikaan kaveria pitelemässä kapistuksen toisesta päästä kiinni. Muuten voipi olla seuraava lelusta kiinni pitävä osapuoli terveydenhuoltoalan ammattilainen...

Miinusta on kuitenkin annettava siitä, että napit ovat hölmössä paikassa - lelun pohjassa - ja taas kerran on seksilelua kirottu sillä, että virtanappia pitää painaa pieni ikuisuus ennen kuin lelu sammuu. MIKSI? Eriskummallista, ottaen huomioon, että toinen lelun suunnittelijoista on nainen; luulisi että jo tuotetta testatessa selviäisi miksi tämä on hömelö idea. Jos ideana on estää vahinkosammutukset kesken leikin, niin silloin pitäisi ottaa esimerkkiä Fun Factorysta ja laittaa leluun vain selkeät erilliset napit eri tarkoituksia varten, sijoittaa ne hyvään paikkaan, ja homma on sillä hoidettu. Myöskin silloin kun tämä lelu on koipien välissä niin on mahdotonta tietää, että kummalla napilla sormi oikein on, jos haluaisi vaikkapa säädellä lämpöä taikka värinäasetuksia - se on pakko ottaa ulos, jotta näkee että mitä hittoa. Turhauttavaa sinänsä.

Loppupelissä kuitenkin liian voimakkaat värinät, kapeus, kovuus ja lyhyt käytännöllinen käyttöaika tekevät tästä huonosti "täysimittaiseen" runkkailuun sopivan lelun, joten ainoaksi vibraattoriksi en suosittele tätä kenellekään, en edes aloittelijoille. Mutta JOS tämän ottaa esileikkileluna ja seksuaaliterveydenhuoltovekottimena niin sitten se on erinomainen! Uskon että juuri lämpöominaisuuksiensa takia tämä lelu jää vakiosettiini yöpöydän laatikkoon, juuri silloin käytettäväksi kun paikat ovat kipeät ja leikit eivät muuten meinaa lähteä käyntiin.

Elikkä summa summarum: lämpölelu lämmittelyihin. Erinomaisen hyvä alapään avain esileikkeihin ja käyttäjille, joilla on helposti kipeytyvät ja kramppailevat paikat. Ei kuitenkaan ainoaksi leluksi, vaan lisäavuksi. Muista tarkistaa, että lelu on kokonaan sammutettu kummastakin napista, sillä lämpö unohtuu helposti päälle.Edellinen arvio: Lovense - Max 2 Masturbator Seuraava arvio: Satisfyer - Double Wand-er


Nu Sensuelle - Aluminium Rumba, warming
9990

Nu Sensuelle - Aluminium Rumba, warming

Silmiä hivelevän kaunis Nu Sensuellen Aluminium Rumba-vibraattori on kuin karkki jonka pintaa haluaa nuolla ja hyväillä! Sen lisäksi että tämä hieromasauva on erityisen tyylikäs ja kaunis, se on myös varustettu huippuhyvillä ominaisuuksilla, jotka tarjoavat Sinulle miellyttävän eroottisen penetraatiokokemuksen.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv