Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

PDX Elite - Ultimate Milker 2

TESTIRAPORTTI

Testaajan sanoin: "Järkäleen kokoisen" masturbaattorin tehot olivat niin kovat, että käyttö johti jonkin ajan kuluttua paikkojen puutumiseen. Laitteen plussat olivat testaajan mielestä helppo puhdistettavuus, helppokäyttöisyys sekä ääniraita. "Ehdottomasti kyseessä on kovaa käyttöä kestävä laatutuote."

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Tämän kerran tuote onkin oikea järkäle. Se painaa päälle 700 g, joten moottoreista ei tämän pitäisi jäädä kiinni. Ultimate Milker -nimi ohjasi allekirjoittaneen alkuun harhapolulle, koska laite ei varsinaisesti lypsä vaan pyörii ja vatkaa. Kuten jo aiemmin todettua, tämä masturbaattori on reippaasti rakennettu ja kestänee kovaa ajoa. PDX:n aiempien tuotteiden mukaisesti tämäkin sisältää ääniraidan, jota voi kuunnelle mukana tulevilla nappikuulokkeilla. Laitteen pohjaan saa imukuppikiinnikkeen, jolla sen saa kiinni sileään pintaan ja samalla säästää käsiään. Tämäkin kiinnike tulee laitteen mukana. Laitteen kyljessä näyttää olevan ikkuna, josta voit ihailla omaa kaluasi karusellissa. Samalla tunnelissa vilkkuvat valot, joten tivolimeininkiä on luvassa. Insertti on läpinäkyvää ja todella pehmeää materiaalia, muotoilultaan se on vain reilusti reikä ilman että muotoilu viittaisi vaginaan tai muihin aukkoihin.

Testissä todettiin heti, että ohjausnapit ovat hyvin sijoitettu ja niiden käyttäminen on helppoa. PDX:n aiemmista vastaavasta mallista poiketen ääni kuuluu vain, jos kuulokkeet on kytketty. Tämä on hyvä, sillä edellisellä kerralla äänet kajahtivat kaiuttimesta niin kovaa, ettei lähitienoolle varmasti jäänyt epäselvää. Nyt volyymitaso on sopiva ja kuulokkeiden käyttö säästää ylimääräiseltä mielenkiinnolta. Laitteen paketti lupaa sen vatkaavan "like crazy" ja sen se todella tekee. Itse olen aina pitänyt imeviä laitteita miellyttävämpinä ja valitettavasti tälläkin kertaa pyöritys jää tekniikkana vähän vaisuksi. Vaisua se ei todellakaan ole tehon puolelta, vaan pikemminkin kävi niin että tuntoherkkyys kärsi aika nopeasti pyörityksen ollessa hiljaisimmillaankin turhan rajua. Nopeammilla ohjelmilla kyyti kävi vaan hullummaksi ja aiheutti pikemminkin turhautumista kuin euforiaa. Sitten muistui mieleen, että olihan tässä vibrakin. No se ei teholtaan jää pyörityksestä vaan on niin ikään erittäin kovatehoista jopa pienemmillä asetuksilla. Hieman hämmentynein fiiliksin testikerta jäi kesken. Insertti tuntuu niin ikään vähän lyhyeltä vaikkakin se venyy hyvin ja ehkä hieman löysältäkin, ainakin tässä varustekoossa.

Seuraavilla testeillä asiaa lähestyttiin eri kantilta. Ensin päälle vibra ja vähän ääninauhaa. Homman alkaessa sujua pikkuhiljaa pyöritystä päälle ja finaaliin nopeasti. Ehkä alun takkuilu olikin vaan virhe omassa ajoituksessa? Imukuppi toimi koko ajan hyvin, mutta on syytä katsoa millaiseen pintaan sen kiinnittää. Vähän karheammassa pinnassa se ei välttämättä pysykään niin hyvin kuin alkuun vaikuttaa ja tähän möhkäleen tiputtaminen varpaille ohjaa sairaslomalle. Puhdistaminen muuten oli superhelppoa! Insertti pois, huuhtelut ja pesut, hetken kuivuminen ja laite kasaan. Helpoimmasta päästä omia laitteita.

Kaiken kaikkiaan tästä jäi melkoisen sekavat tunnelmat. Laitteessa on selvästi yritystä ja teho ei lopu kesken. Ääniraita on hyvä lisä ja vaikka se alkuun tuntui vähän päälle liimatulta, niin osana kokonaisuutta se todella toimii. Omaan makuun tehoa oli kuitenkin liikaa pienimmillä asetuksilla ja se johti nopeasti paikkojen puutumiseen. Insertin koko olisi toiminut paremmin aavistuksen pienempänä tai sitten isommilla vehkeillä, tosin syvyys olisi sitten ollut ongelma. Ehdottomasti kyseessä on kovaa käyttöä kestävä laatutuote, jos tällainen stimulaatio on mieleesi.

Plussat:
  • Jämäkkä ja kädessä tuntuva rakenne
  • Hyvät kontrollit
  • Teho ei lopu kesken
  • Puhdistaminen on todella helppoa
Miinukset:
  • Tehoa omaan makuun vähän liikaakin, laite veivaa kuin heikkopäinen
  • Insertin koko ei ollut paras mahdollinen omaan fysiikkaan
Kenelle?
  • Jos tällainen stimulaatio on mieleesi, niin tässä on laatupeli

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Edellinen arvio: Hot Octopuss - AMO Seuraava arvio: Satisfyer - Sweet Seal
v