Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Satisfyer - Sweet Seal

TESTIRAPORTTI

Satisfyer on onnistunut kehittämään hienon ja toimivan sovelluksen, joka tuo tähänkin anustappiin lisää ominaisuuksia. "Plussaa Sweet Seal saa hyvin toteutetusta sovelluksesta ja sen tuomista lisäominaisuuksista, värinämoottorin tehokkuudesta ja tuntumasta sekä yleisestä laadukkuudesta."

CupidoMies 27 v.

Satisfyerin maailmanvalloitusmissio jatkuu ja tällä kertaa testissä älypuhelimella ohjattava pepputappi, jossa on kiitettävästi tehoa ja paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia! Satisfyerin Sweet Seal on perusominaisuuksiltaan ja kooltaan lähellä perinteistä värisevää pepputappia, mutta puhelimeen ladattavalla sovelluksella siitä vapautuu täysin kustomoitavissa oleva ja uusia ominaisuuksia esittelevä moniosaaja. Ja kaikki tämä vieläpä laadukkaasti valmistettuna sekä edullisesti? Kyllä kiitos!

Sweet Seal on kooltaan keskiluokkaa - käyttöpituutta löytyy noin seitsemän senttiä ja leveyttä parhaimmillaan noin kolme ja puoli senttiä. Materiaalina toimii aina yhtä laadukas silikoni ja tämän tapin kohdalla seos on pehmeämmästä päästä, joten pinta joustaa hieman samalla ollen kuitenkin riittävän jämäkkä. Tapin muotoilu on hieman perinteisestä pepputapista poikkeava - lelun sivulla ja päässä on yhtenäinen "sauma", siis terävähkö kulma, joka muistuttaa allekirjoittanutta hieman kielen muodosta. Lelua sisään työntäessä tämä terävä kohta luo normaalia hieman kovempaa painetta sulkijalihakselle sivuilta, mutta ei satu materiaalin joustavuuden ansiosta. Suosittelen silti lämmittelemään hieman normaalia pidempään, jos tämän kokoluokan lelut ovat normaalisti pepunsietokyvyn ylärajoilla. Tämä sauma myös luo enemmän painetta anaalin etuseinämään mihin tappi osuu pienen käyryytensä takia, vaikkei allekirjoittaneen anatomialla aivan parhaille eturauhasen hermopäille valitettavasti ylläkään. Pehmeähkön materiaalin ansiosta Sweet Sealia on mukava käyttää pitkiäkin aikoja, ja se soveltuu hyvin hieman kokeneemmille vaikkapa lämmittelytapiksi ennen peppupenetraatiota. Kuten pepputapit yleensäkin, niin myös tämä voimistaa orgasmia huomattavasti.

Lelun värinämoottori on sijoitettu tapin päähän, jotta värinät välittyvät paremmin eturauhasen alueelle sekä syvällisemmin koko anaaliin. Tuotteen kanta on isohko, minkä ansiosta lelu pysyy hyvin paikallaan ja sitä voi jopa hieman "ohjailla" istuessa tappi sisällä liikuttamalla lantiota edestakaisin. Tämä lantiotekniikka tuli isoon rooliin allekirjoittaneen masturbointisessioissa - tappi peppuun värisemään, istumaan pöydän ääreen kera laadukkaan pornografian, käsityöt käyntiin joko nyrkein tai masturbaattorin avulla ja lantiotekniikka käyttöön tapin liikuttamiseksi eteen ja taakse, jolloin se lisäsi stimulaatiota eturauhasen läheisyydessä ja anaalin etuseinämän alueella. Tällä tekniikalla ei mennyt kauaa ja mälli lensi pitkin seiniä joka kerta. Harmi kun tällaisia hieman isompia kantoja ei ole kovin usein pepputapeissa, niin tätä "handsfree" tekniikkaa ei voi hyödyntää niin usein. Ison kannan ansiosta ei myöskään ole pelkoa siitä, että koko tappi sujahtaisi sisään, ja se pitää lelun hyvin paikallaan pidemmissä sessioissakin.

Lelua voidaan ohjata joko perinteisesti kannassa olevaa nappia painamalla tai älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella. "Vakiona" värinäohjelmia lelussa on kaksitoista, joista viisi on tasaisen värinän ohjelmia eri voimakkuudella ja loput aaltoilevia ohjelmia. Tehokkuutta värinämoottorista löytyy kiitettävästi, hieman keskivertovärisijää enemmän. Aivan katujyrä tämä ei ole, mutta tehokkaammasta päästä kuitenkin. Puhelimeen ladattavalla sovelluksella värinäohjelmia on saatavilla loputon määrä - käyttäjä voi joko tehdä itse värinäohjelmia, ladata toisten käyttäjien tekemiä ohjelmia tai antaa värinäkontrollin toiselle henkilölle etänä. Sovellusta voi käyttää paikallisesti tekemättä tiliä, mutta jos haluaa ladata toisten tekemiä värinäohjelmia, lisätä kavereita tai antaa kontrollin jollekin toiselle, niin käyttäjän on luotava tili. Tilin tekemiseksi ei tarvitse mitään, vaan sen voi tehdä täysin anonyymisti ilman sähköpostia.

Sovelluksesta löytyy muun muassa:

  • Värinäohjelmien luomistyökalu ja kirjasto eri värinäohjelmille
  • Live-ohjaus eli "kaukosäädin" värinälle
  • Äänen toistaminen värinänä. Sallii puhelimen mikrofonin ja ympäristön äänet toistetaan värinänä, esimerkiksi voihkimiset, ym.
  • Musiikkivärähtelyt, joka toistaa musiikin värinänä, voi linkittää esimerkiksi Spotifyyn
  • "Remotyca" -tarinoita, eli eroottisia äänitallenteita, jotka toistuvat myös värinänä
  • Etätoisto, missä kumppanille/toiselle käyttäjälle annetaan valta säätää värinäohjelmia ja tehokkuutta. Sisältää myös keskustelualustan
  • Yhteisö, missä voi jakaa ja ladata muiden jakamia värinäohjelmia
  • Herätyskello, joka on synkronoitu värinään, eli herätyksen koittaessa myös peppuvärinät alkavat

Samaan sovellukseen voi myös linkittää useampia Satisfyer -tuotteita. Linkitys tapahtuu Bluetoothin kautta painamalla lelun virtanäppäintä neljän sekunnin ajan pohjassa sovelluksen ollessa linkitystilassa, jolloin puhelimen ja tapin välille syntyy laitepari. Kokonaisuutena sovellus on hyvin simppeli käyttää ja on aika samanlainen muiden seksileluvalmistajien älypuhelinsovellusten kanssa - allekirjoittanut nautti varsinkin rajattomista mahdollisuuksista erilaisten värinäohjelmien tekemiseksi. Myös "Remotyca" -eroottiset äänitallenteet yhdistettyinä värinöihin olivat varsin mielenkiintoinen kokemus ja soveltuvat ainakin ASMR:n ystäville omaksi iltakivaksi. Mainittakoon vielä, että tappi on luokiteltu IPX7 vesitiiviiksi eli kestää hetkellisen upotuksen veteen, ja se ladataan magneettisesti (juuri vesitiiviyden takia) mukana tulevalla kaapelilla. Voit siis vaikka käydä suihkussa tai kylvyssä tappi pepussa!

Plussaa Sweet Seal saa hyvin toteutetusta sovelluksesta ja sen tuomista lisäominaisuuksista, värinämoottorin tehokkuudesta ja tuntumasta sekä yleisestä laadukkuudesta. Miinusta taasen siitä, että allekirjoittaneen anatomialla lelu ei aivan yllä eturauhaselle ja välillä tapin ollessa sisällä oli vaikea painaa tapin virtanäppäintä, koska virtanappi "sulautuu" tapin kantaan ja on pelkästään tunnustelemalla vaikeahko löytää. Suosittelen lelua vahvasti kaikille pareille, ketkä ovat kiinnostuneita esimerkiksi puhelinseksistä tai sekstailusta, elävät etäsuhteessa tai haluavat muutoin ottaa etäleikkejä mukaan seksielämän piristykseksi. Soveltuu myös hyväksi perustapiksi lähes kenen tahansa leluboksiin, vaikkei kumppania olisikaan tai edes käyttäisi koko sovellusta.

Kirjoittanut: Cupido
Edellinen arvio: PDX Elite - Ultimate Milker 2 Seuraava arvio: Dream Toys - Triton