Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Adrien Lastic Inspiration Set - Klitoriskiihotin ja kuulavibraattori

TESTIRAPORTTI

Kaksi nautinnollista tuotetta sisältävä pakkaus sai molemmilta testaajilta kehuja erityisesti moottorien tehokkuudesta ja laadukkaasta materiaalista. Monipuolinen sooloiluun ja parin yhteisiin leikkeihin soveltuvat setti. Puhelinsovellukseen kaivattiin lisää parannuksia, eikä toiminut aivan niin kuin pitäisi.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Kaalimadolta tupsahti jälleen pakettipisteeseen ruskea mysteeri pahvilaatikko, joten tiedossa oli jälleen uutta testattavaa. Adrien Lasticin valmistama Inspiration Set. Imevä klitoriskiihotin sekä kiihotuskuula puhelinsovelluksella varustettuna.

Tuote on selkeästi kohdennettu pareille, mutta ihan samalla tavalla tämä voi olla sinkku ihmisen hankita.

Tuote on pakattu hienoon vaaleaan pahvipakkaukseen, jonka sisältä löytyy klitoriskiihotin, kiihotuskuula, latausjohto, pieni harja pesemistä varten, käyttöohjeet, säilytyspussi sekä 2 vuoden valmistajan takuukortti. Kaikki pakattuna siististi omalla paikallaan. Tavaraa saa siis koko rahan edestä ja hetki menee ihan ihmetellessä mitä kaikkea sisältä vielä löytyy.

Kyseessä on niin monipuolinen laitos, että ei oikein tiedä mistä edes aloittaa ja varmasti jotain jää kertomatta.

Yleisilmeeltään tuote vaikuttaa laadukkaalta, kilitoriskiihotin sekä kuula on päällystetty lämpimän tuntuisella silikonilla, joka on helppo pitää puhtaana ja luistaa hyvin liukkarin kanssa. Pinta on sileä eikä siinä ole näkyviä saumoja tai onkaloita, jota on hankala puhdistaa. Kummassakin laitteessa on ruusukullan väriset koristeet, joka antaa ylellisen vaikutelman. Painikkeet ovat pienet ja sirot, mutta hyvin merkityt, eikä ohjetta tarvitse edes katsoa tietääkseen miten laitteen saa päälle ja eri ohjelmia vaihdeltua.

Klitoriskiihotin on pallomainen ja toisesta päästä suippo, josta on hyvä pitää kiinni, kun laitetta pyörittelee herkkupisteen päällä. Kiihotuskuula on myös pallomainen ja toisessa päässä häntä, joka jää pilkistämään ulos. Kiihotuskuulan koko on varsin maltillinen, halkaisijaltaan noin 3.7 cm, joten tätä voi helposti käyttää niin emättimessä kuin anaalissa.

Värinästä löytyy kohtuullisesti puhtia, joten tuskin tämä jättää ketään kylmäksi.

Molemmat laitteet ovat kohtuu hiljaisia kovillakin nopeuksilla. Ohjelmia näistä löytyy mahdoton määrä ja puhelin appista vielä lisää.

Kumpikin laite toimii yhdessä tai erikseen, toki kiihotuskuulan tapauksella laitteen ollessa sisällä ei nappeja tietysti pääsee painelemaan, mutta sitä voi ohjata, vaikka klitoriskiihottimesta.

Ymmärrämme hyvin mihin nämä imevän klitoriskiihottimen suosio oikein perustuu. Vähän hankala jopa selittää mitä laite oikein edes tekee, mutta se tekee sen tajuttoman hyvin. Pieni imu yhdistettynä pieneen värinään toimii tajuttoman loistavasti. Orgasmi on taattu alta minuuttiin, siis joka kerta. Ehkä vähän liiankin nopeaa mutta pitempiaikaiseen herkutteluun käyttääkin sitten tuota kiihotuskuulaa tai työntää se partnerille ja herkuttelee yhdessä.

Näin etätöiden aikakaudella puhelinsovelluksella voi ottaa kumppanille videoyhteyden ja ohjailla laitteita etänä ihan mistä ja milloin vain. Sovellukseen joutuu vähän paneutumaan ja on vähän tökerö, joten ohjeita täytyy kyllä lukea tosissaan, mutta paneutuminen kannattaa sillä se tekee laitteesta vieläkin monikäyttöisemmän, vaikka ilmankin ohjelmaa on kyseessä todella orgasmeja tuottava tuote.

Tuotteesta huolehtiminen on helppoa vesitiiveyden (IPX7) ansiosta ja tämän voi ottaa kaveriksi, vaikka kylppäriin. Akut ovat Litium-akkuja ja ainakin meidän käytössä ei virta loppunut kertaakaan, toki latasimme joka käytön jälkeen.

Inspirationin ainoa negatiivinen asia on magneettilataus. Hyvin näppärä laittaa lataukseen, mutta jos tuotetta vähänkään tönäisee, katkeaa lataus heti. Helppo ratkaisu tähän on tietysti jättää tuote jonnekin rauhalliseen paikkaan latautumaan, eikä käy sitä tönimässä.

Todella hyvä tuote. Klitoriskiihotin on todella toimiva ja värinäkuula hyvänä lisänä vielä päälle.

Huomioitavaa erityisryhmille.
-Pienet näppäimet.
-Muotoilu aika suippo ja pyöreä.
-Medium tasoinen värinä
-Hiljainen
-Latausjohdon asettaminen vaatii sorminäppäryyttä.

Kirjoittanut: FreeWheelers
DoggyFashionAviopari 30 v.

Adrien Lasticin Inspiration oli seuraava testattava tuotteemme. Tuotesetti sisältää imevän klitoriskiihottimen ja värisevän ”munan”. Ja munalla ei tässä tapauksessa tarkoiteta kullia vaan munan muotoista esinettä. Pakkaus itsessään on jo hyvin informatiivinen tuotteen toiminnoista ja lisäksi siitä käy ilmi mahdollisuus käyttöön puhelinsovelluksella. Molemmat osat on valmistettu samettisen tuntuisesta viininpunaisesta silikonista. Silikonin edut seksilelukäytössä on esitelty jo moneen otteeseen, joten tuohon emme paneudu tällä kertaa tarkemmin. Lataus hoituu kätevästi usb-magneetti-laturilla. Mukana tuli myös kätevä oma narupussukka tuotteiden säilyttämiseen.

Sekä klitoriskiihottimessa että vibraattoriosassa on 9 erilaista imu/värinätoimintoa tasaisista pulsoiviin. Määränä tuo on ok, sillä toiminnot vaihtuvat nappia painamalla, joten itselle sopivimman toiminnon etsimiseen ei tarvitse painella nappeja loputtomiin. Hyvänä lisäominaisuutena on, että klitoriskiihottimessa on erikseen nappi, jolla pystyy vaihtamaan vibraattoriosan ohjelmaa kaukosäätöisesti. Näin ollen säätönappia ei tarvitse etsiä ja ronkkia märästä pillusta, vaikka tokkopa tuokaan haittaisi hirveästi. Tässä vain huomasimme sen, että klitoriskiihottimen piti olla kuitenkin suhteellisen lähellä vibraattoria (max 50 cm), että toiminto vaihtui.

Molempien moottorit tuntuvat tehokkailta. Varsinkin klitoriskiihottimen moottori tuntuu jopa pienimmällä tehollaan liian voimakkaalle herkän klitoriksen ympäröivänä. Kun sitä käyttää itse voi säädellä painetta niin, että imu osuu oikeaan kohtaan, mutta kuitenkin tarpeeksi hellästi. Toisen käyttäessä tätä on syytä varovaisuuteen tuon voimakkuuden vuoksi. Vibraattorissa sen sijaan tuo voima tuntuu oikein hyvälle sen väristessä märkänä litisevässä pillussa. Tuolle ”munalle” olisi toivonut ehkä hieman lisää pituutta, jotta se olisi värissyt syvemmällä, sillä ilman jatkuvaa työntämistä/paikalla pitoa se lähtee valumaan alaspäin. Kuitenkin yhdistelemällä sopivat toiminnot molemmista ja varsinkin jos vibraattoriosaa liikutteli samalla pillussa, pääsi hekuman huipulle hyvinkin nopeasti.

Manuaalikäytössä laite tuntui hyvältä lisältä kokoelmaan, joten oli aika katsoa, mitä mobiilisovellus tuo lisää tähän laitteeseen. Nyt kävi kuitenkin ensimmäistä kertaa testausurallamme niin, että joku asia tuotteessa ei toiminut sitten oikein mitenkään päin. Ilmainen Ad Love -sovellus latautuu puhelimeen normaalisti, mutta tuon jälkeen iskee tenkkapoo moneen kertaan. Aikaisemmissa tuotteissa tuotteiden perustoimintoja on voinut käyttää sovelluksella ilman rekisteröitymistä/kirjautumista, mutta tämän sovelluksen kohdalla kirjautuminen on pakollista, jos tuotetta meinaa ylipäätään käyttää. Luotto on myös koetuksella siinä vaiheessa, kun kirjautuminen vaatii PIN koodia, joka tulee oudosta sähköpostiosoitteesta. Kun rohkeus on kerätty ja PIN koodi syötetty, voi sovellusta alkaa käyttämään.

Tuotteen osat paritetaan puhelimen Bluetoothin kanssa lukemalla ohjevihkosessa oleva QR-koodi. Tämän jälkeen käyttö kännykällä pitäisi onnistua. Mutta kun ei tahdo onnistua siltikään. Asensimme sovelluksen pari kertaa uudestaan ja parille eri puhelimellekin sekä luimme ohjeet monesti ja katsoimme jopa videonkin, miten tuotteet saadaan yhdistettyä puhelimen kanssa, mutta toiminnot eivät vain suostuneet toimimaan sovelluksen kautta. Paitsi sitten kerran, kun olimme kolmatta kertaa aikeissa asentaa sovelluksen uudestaan, moottorit sitten käynnistyivätkin sovelluksen kautta. Tässä ei ollut mitään logiikkaa sen kanssa, mitä olimme juuri tehneet. Voisi kuvitella, että tällaisen säätömäärän jälkeen kovinkin kalu on jo veltostunut ja kostein mirrikin kuivahtanut. Sinänsä sovelluksella ohjelmat ovat samat kuin mitkä osiin on ohjelmoitu sisäänsäkin, mutta lisänä voi moottorit saada värisemään musiikin tahtiin tai puhelinta heiluttamalla.

Lopputulemana voisi sanoa, että tuote on manuaalikäytössä laadukas ja se voisi sopia kelle tahansa pillun omaavalle ”oman kivan” pitämiseen, mutta siitä saa myös piristystä pariskunnille esimerkiksi käytössä yhdynnän ja/tai esileikin aikana. Mobiilisovellusta sen sijaan moitimme tällä kertaa sen huonosta toimivuudesta johtuen. Jos se olisi toiminut niin kuin pitäisi, olisi tuotteen käyttöpotentiaali monipuolisempi.

Kirjoittanut: DoggyFashion
Edellinen arvio: Fun Factory - Bouncer dildo Seuraava arvio: Fun Factory NOS - Värisevä penisrengas
v