Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Nexus - Simul8 Stroker Edition eturauhaskiihotin

TESTIRAPORTTI

Tämän tuotteen "päälle pukeminen" vaatii pientä harjoittelua, mutta kun siitä on selvinnyt, on "taivas auki". Testaajan mukaan jo pelkkä tuotteen paikoillaan pitäminen tuntuu jo päättömän hyvältä. "Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan, tämä on vähän enemmän kuin tavallinen pepputappi."

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Tuote saapuu perinteisesti pakettipostiin huomaamattomassa, ruskeassa pahvilaatikosta, jonka

Sisältä löytyy tummanpuhuva kartonkipakkaus. Pakkauksesta löytyy latausjohto sekä Nexus eturauhaskiihotin eikä muuta, ei edes quick guide. Vähän hölmistyneenä jään pyörittelemään pakettia, että mitenkäs tämä nyt toimii. Paketista löytyy QR-koodi, jolla voisi netistä katsoa käyttöohjeet, mutta en jaksa. Laitan eturauhaskiihottimen lataukseen napsauttamalla magneetti pistokkeen paikalleen ja toinen pää USB-laturiin.

Puolta tuntia myöhemmin merkkivalo ilmaisee, että akku olisi täynnä ja eturauhaskiihotin pelikunnossa. Tässä laitteessa ei ole kuin kaksi nappia, joten ei tämän käyttäminen vaikeaa ole ilman ohjeitakaan. Lyhyt painallus ja vibra tai kuula lähtee käyntiin ja pitkä painallus toiminto sammuu, siinä välissä lyhyillä painalluksilla selataan eri ohjelmia, joita tässä kyllä riittää ihan tarpeeksi.

Kiihottimen peppuun menevässä tapissa on päässä pieni kuula, joka liikkuu edestakaisin, välilihan kohdalla vibraattori ja omat renkaat penikselle ja kiveksille. Tapin koko on melko maltillinen, vähän peukaloa suurempi, joten mitään mahdottomia venytys/lämmittely sessioita tämän kanssa ei tarvitse harjoittaa, että tapin saa sisäistettyä.

Renkaat ovat melko venyviä ja koko komeus on päällystetty silikonilla, jonka on hyvän tuntuinen ja helppohoitoinen materiaali. Päälle pukeminen vaatii pientä harjoittelua, sillä pallien saaminen keskimmäisestä renkaasta ei meinaa onnistua ensimmäisellä kerralla, vaan vaatii muutaman harjoituskerran, että homma alkaa onnistumaan. Kulli pienemmästä renkaasta läpi ja tappi voideltuna peppuuun (vesipohjainen). Pelkkä päällä pitäminen tuntuu jo päättömän hyvältä, sillä omalla kohdalla penisrenkaan ja anaalitapin väli on vähän ikään kuin liian lyhyt, jolloin eturauhaskiihotin vetää peräaukkoa ja penistä kevyesti toisiinsa. Välilihan alueelle kohdistuu melkoista painetta. Tästä syystä tappi pysyy todella hyvin paikallaan liikkuessakin eikä pyri luiskahtamaan ulos, en tiedä onko tämän tarkoituksellista, mutta itselleni toimii todella hyvin. Kiihottimen ollessa silikonia ja näin ollen melko pehmeä tämän päällä pystyy myös istumaan ja keinumaan.

Napit sijaitsevat välilihan alueella, jonne on kieltämättä vähän vaikea kurkotella, kun pallit ovat jatkuvasti tiellä, mutta onnistuu kyllä. Kuula, joka hieroo eturauhasta ei omalla kohdalla satu oikein herkullisimpaan pisteeseen vaan menee vähän ohi, jolloin tuntemus jää vähän vaisuksi, jokainen meistä on kuitenkin erilainen, joten nämä ovat niitä yksilöllisiä juttuja, jotka toiselle toimii, toiselle ei. Välilihalla oleva vibra sen sijaan tuntuu uskomattoman hyvältä, peräaukon ja kullin yhteen venytys vaan korostaa tunnetta ja kulli on kuin timanttia renkaan puristaessa juuresta. Tappi pepussa antaa täytetyn olon ja kiihottaa entisestään, eikä uskalla juuri runkatakaan, kun tuntee että niitti lähtee ihan millä hetkellä hyvänsä, jos kulliin koskee, kun kuitenkin haluaisi edes hetken nauttia vibrasta.

Eipä juuri haittaa, että eturauhaskuula osu kohdalleen, kokonaisuus muuten tuntuu todella hyvältä. Jos jotain pitäisi parantaa niin ehkä kaukosäädin tai mobiilisovellus niin olisi piste i:n päällä mutta todella hyvä näinkin.

Useampi kerta tuli tätä testattua ja akku riitti loppuun asti joka kerta. Vedenkestävä niin pesukaan ei ole mikään ongelma.

Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan, tämä on vähän enemmän kuin tavallinen pepputappi.

Kirjoittanut: FreeWheelers
Edellinen arvio: NO-PARTS - Logan dildo Seuraava arvio: Circe, Ultra Soft Silicone Vibe
v