Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Nöje - Quiver Bunny klitoriskiihotin

TESTIRAPORTTI

Tämä ylisöpö klitoriskiihotin sai kehuja monipuolisuudestaan, helppokäyttöisyydestään ja villisti värisevästä moottoristaan. "Tämä tuote jää ehdottomasti käyttöön, ja näen monia mahdollisuuksia hyödyntää sitä myös kumppanin kanssa. Sormenpäällä varustettu pää toimii takuulla esimerkiksi miehen erogeenisten alueiden hyväilyyn."

SandyPari, N. 24 v, M. 33v

Lempilelujani ovat ehdottomasti klitorista stimuloivat lelut. Tämä söpöllä pupunpäällä varustettu kiihotin vaikutti todella lupaavalta. Se lupasi juuri tarvitsemaani nautintoa. Setissä tuli täsmäkiihottimen lisäksi kaksi erillistä vaihtopäätä; pupu ja sormenpää, jossa oli pieniä nystyjä. Myös kiihottimen pitkä varsi näytti vakuuttavalta eroottisten alueiden stimulointiin.

Vibraattorissa oli seitsemän erilaista värinävoimakkuutta. Niiden säätäminen oli helppoa yksinkertaisilla painikkeilla. Vesitiivis lelu sopii käytettäväksi myös sisäisesti, ja sillä sai uskomattoman hyvän tuntuman G-pisteen alueelle. Se tuntui todella hyvältä myös rinnoilla ja sisäreisillä. Laadukas silikonipinta hiveli herkimpiä alueitani, ja olin todella hämmästynyt sen tehokkuudesta ja tarkasta kosketuspinnasta. Materiaalin vuoksi lelu ei myöskään päässyt karkaamaan kädestä juuri H-hetkellä, vaan pysyi oikealla paikallaan tuoden jumalaista nautintoa..

Tämä tuote jää ehdottomasti käyttöön, ja näen monia mahdollisuuksia hyödyntää sitä myös kumppanin kanssa. Sormenpäällä varustettu pää toimii takuulla esimerkiksi miehen erogeenisten alueiden hyväilyyn.

Kirjoittanut: Sandy
ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Ylisöpö pinkki puikkopupu! Ihana!

Eli täsmäkiihotin erityisesti klitoriksen alueelle, mutta myös kehon muihin osiin. Kiihotin on kapea ja ohut, ja sitä voi käyttää sellaisenaan, jolloin värinät kohdistuvat pienelle alueelle, kovalla täsmällisellä värinällä. Laitteen päähän saa myös lisättyä pupun, värisyttelevien korvien kanssa, tai hieman pitkää ohutta poimuista kieltä muistuttavan kiihotin pään. Itse tykästyin eniten pupuun! Se värisee tehokkaasti klitoriksen molemmin puolin, mutta on pehmeämmän tuntuinen, kuin pelkkä sauva pelkästään. Kielen näköinen pää tuntui parhaimmalta hitaissa esileikeissä ja tämän pään avulla sai pitkiä, hitaita värinöitä koko pimpsan alueella. Liukkarin kanssa totta kai aina nautinnollisempaa, oli vaihtopää mikä tahansa. Ohut ja pitkä kiihotin toimii myös hyvin sisällä, vaikka ohut onkin, sitäkin tehokkaampi löytämään juuri oikeat paikat. Suuseksin kanssa yhdistettynä huikea. Laite yllätti tehokkuudellaan ja hiljaisuudellaan varsin positiivisesti, pieni mutta pippurinen, moneen väliin ja paikkaan sopiva tehopakkaus. Laite on myös kevyt ja värinöiden vaihto helppoa. Materiaali liukuu ihanasti joka sopukassa ja kiihotin mahtuu ahtaisiinkin väleihin yhdynnän aikana.

Lataus hoituu tunnissa ja puhdistuskaan ei paljoa aikaa vie.

Myös mies kokeile "pupua", eri variaatioilla, mutta hän ei tästä niin paljoa perustanut, kuin itse. Sopii kyllä miehellekin esileikkeihin ja alkulämmittelyihin. Suihinottoon yhdistettynä, itselleni tuli hieman koominen, hampaita harjaava vaikutelma suuhun.

Värinät olivat sen verran täpäkät, että jo pienimmillä pääsi huipulle, isoimmat tehot jo turhankin tehokkaat itselleni, ainakin alkuunsa.

Joten tehoja riittää taatusti voimakkaampaankin makuun.

Kaiken kaikkiaan laadukas ja näppärä kiihotin. Muotoilu kivan näpsäkkä ja ulkoasu hauska ja symppis. Helppo ottaa vaikka matkalle mukaan tai antaa lahjaksi.

Kirjoittanut: Butterfly
Edellinen arvio: Dido, Ultra Soft Silicone Vibe Seuraava arvio: Sliding Skin Dong 8" tekopenis