Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

VIVE - Tani

TESTIRAPORTTI

Tämän testikierroksen ehdoton ykkönen, joka sai molemmilta testaajilta pelkästään kehuja. Nimimerkillä Kotiäiti 32 kirjoittava testaaja suosittelee tätä vibraattoria henkilöille, joilla on haasteita orgasmin saamisessa. Tani-vibraattori sopii erinomaisesti myös lahjaksi!

Kotiäiti 32Nainen 32 v.

No huhhuh!

Postista pärähti taas uusi testituote, jonka ilokseni pääsin avaamaan heti saman tien!

Vive Tani näyttää olevan kruunattu paketin mukaan "Best New Product Range"lla. Eikä se suinkaan ole ainoa asia johon paketissa huomio kiinnittyy.

Paketin kannessa on herkullisen pinkki "rabbit"-tyylinen vempain, joka kuvan mukaan liikkuu ja kannessa kirjoitettu "finger motion". Pakkauksessa ei ole suomen kielellä ohjeita, mutta englanniksi ohjeet löytyy ohuemmasta pakkauksen kuoresta. Sisällä ohjeita ei ollut erikseen.

Paketissa kerrotaan tuotteen olevan silkkistä silikonia, löytyy F1 moottoreita, ladattava akku ja kerrotaanhan siinä lelun olevan hiljainen ja vesitiiviskin. Onpa taas aika kutkuttava fiilis!

Avaan pakkauksen liu'uttamalla ohuemman pahvisen kuoren pois paksummasta pahvista tehdyn laatikon päältä. Pakettia käsitellessä tulee tunne, että tässä taitaa olla aika korkeatasoinen lelu kohta mammalla kädessä. Merkki itsessään on minulle outo, joten siitä syystä olen täysin ilman odotuksia kuitenkin vielä. Pakkauksesta löytyy todentotta silkkisen sileä kaunotar ja hänen usb laturiin kiinnitettävä magneettikiinnitteinen latauspiuha. Lelun varsi tuntuu jäykältä ja sisällä tuntuu jokin nivelen tapainen. Klitorista stimuloiva osa kiinnittyy aika jämäkästi varteen. Jännityksellä odotan mitä hetki tämän kanssa tuo tullessaan. Laitan vekottimen lataamaan ja totean ilokseni, että valo alkaa vilkkua lataamisen merkiksi. Kun myöhemmin tarkistin latauksen tilannetta, valo paloi tasaisesti. Tämä on mielestäni aina leluissa iso iso plussa, koska ei tarvitse arpoa milloin lelu on valmis käyttöön. Pakkaan taas paketin siivouskaappiin (joka muuten alkaa olla jo aika täynnä leluja, kiitos tämän testiryhmässä mukanaolon, joten taidan etsiä jonkun kivan uuden piilon osalle leluista) ja suljen oven.

Testipäivää ei kovin kauaa tarvinnut odotella, sillä osa perheestä lähti reissuun, osa päiväunille jo seuraavana päivänä paketin saapumisesta. Ja silloin tämä mamma ampaisi kaapille!

Käsissäni taitaa olla oikea luxus tuote, jonka pinta on todella pehmeä ja tämä on ilo pestä käytännöllisen muotoilun ansiosta. Päätän kokeilla ensin kaikki napit läpi ja tutkailla hieman, miten tämä nyt sitten toimiikaan. Lelussa on 5 nappia, joista keskimmäisestä se käynnistetään vähän pidemmällä 3 sekunnin painalluksella. Lelun toiminnot ei vielä tästä käynnisty, vaan ne käynnistetään toisista napeista yksitellen. Tämä on mielestäni hieno juttu, koska näin voi säädellä lelun toimintaa itse todella hyvin. Vaikka suomenkieliset ohjeet puuttuivatkin, on tämän käyttö helppo oppia ilman ohjeitakin.

Käynnistän toiminnot yksitellen ja totean, että ei tämä lelu tosiaan ihan mikään äänetön ole. Sammutan masiinan ja päätän Googlata 60 desibeliä. Kuuloliiton sivuilta löytyikin luotettavasti tietoa ja tuo 60 desibeliä vastaakin normaalin puheen voimakkuutta. Ei siis kuiskauksen. Laitetta ei siis kannata kokeilla salassa ihan paperin ohuiden seinien takana, tai kovin herkkäunisen lähellä. Silti oman perheeni nukkuessa tiedän voivani tätä käyttää surutta.

Näppäilen ja lasken, kaikki 3 eri moottoria käynnistävää nappia sisältää 10 eri nopeutta/rytmiä. Yksi nappi käynnistää penetroivan osan tärinän, toinen laittaa penetroivan osan liikkumaan juuri, niin kuin voisi ajatella, että sormella G-pistettä kutittelisi, mutta täysin väsymättömästi ja monenlaisiin eri rytmeihin. Kolmas nappi käynnistää klitorikselle värinät ja neljännestä koko homma sitten "räjähtää", kun kaikki toiminnot saa siitä täysille kerta painalluksella ja toisella painalluksella taas tehot palautuvat aiemmin valitsemaan tahtiin. Jokaisen napin kohdalle myös syttyy valo, kun se on käynnissä, joten niin pysyy hyvin perillä siitä mitä nappia, milloinkin kannattaa näppäillä.

Tehot tässä tuntuu aika todella hurjilta jo ihan kädelle, joten jännityksellä odotan mitä sessio tuo tullessaan! Varaudun kuitenkin hommaan pyyhkeillä...

Olo on testauksen jälkeen aika sanaton... Tai ei ehkä sittenkään... Wau! Siis wau! Luulin kokeneeni jo vaikka mitä tämän testiryhmässä olon aikana. Nyt kuitenkin mammaa vietiin ihan uudella tavalla. On totta, että "rabbit" malliset lelut ovat nousseet lemppareikseni, mutta tämä on vähän niin kuin orgasmi räjähdys. Sanottakoon myös heti, että tehot olivat pienimmilläänkin niin vahvat, että pimppini ei yksinkertaisesti pystynyt kokeilemaan kaikkia toimintoja läpi. Kaikki kolme moottoria pienimmillä tehoilla toi orgasmin muutamassa sekunnissa. Tämän jälkeen oli pakko sammuttaa masiina ja ottaa ihan pieni tauko ennen jatkamista. Ja ei kun uudestaan ja eri toimintoja kokeillen niin, että näppäilen jo kädessä valmiiksi mielenkiintoiset rytmit ja sitten sujautellen sisään. Tällä tavalla ei tarvinnut säikäyttää pimppiä, mutta orgasmi tuli kyllä vauhdikkaasti. Päätin kokeilla jatkaa käyttöä vielä orgasmin jälkeen ja minulla se alkoi vähän niin kuin turruttaa paikkoja, eli itse nappasin laitteen pois päältä orgasmin jälkeen, joskin ulos veto olisi varmaan ollut yhtä toimiva. Sammutuksen aikana kuitenkin kuulin samalla hyvin, josko pienten uni vielä jatkuu ja jatkuihan se. Turhaa en pyyhkeillä varautunut, sillä hetken tuokion jälkeen squirttasin orgasmin aikana.

Lyhyesti sanottuna hengästyttävän henkeä salpaava kokemus!

Vive Tani todella ylitti odotukseni. Tehoja piisaa ehdottomasti, enkä usko, että kukaan jäisi tehojen puutteen takia tällä roikkumaan orgasmin rajalle, ei suinkaan, vaan tämä on se, jolla syöksytään maaliin. Itse en näkisi tätä osana kiusoittelua, vaan tällä hoidetaan hommat loppuun! Herkimmille tosin Vive Tani saattaa olla liian kova pala purtavaksi.

Jos siis koet, että mitkään lelut ei pysty tuomaan orgasmia, suosittelen kokeilemaan tätä. En oikein osaa edes sanoa mikä tässä on se taika, tuo "sormiliike", vaiko nämä mielettömät moottorit, mutta joka tapauksessa toimii! Tämä siis on ehdottomasti kiireisen vekotin. Ei ehkä äänen puolesta työpaikan vessaan, mutta kotona ja kunnon seinien sisäpuolella ihan mieletön vekotin.

Olisin myös enemmän, kuin iloinen, jos saisin seksilelun lahjaksi ja paketista paljastuisi tämä. Tämän tason laatulelut ovat mielestäni muutenkin ainoita lahjaksi annettavia seksileluja, etenkin, jos ostat lelua ensimmäistä kertaa ja haluat hyvän "jään murtajan".

Laite ei ainakaan itselläni pysynyt sisällä ilman kiinni pitämistä, mutta trust me, tämän kanssa on sellainen tunnekin, että kiinni saa pitää joka tapauksessa jostain ja lujaa! Kyyti on nimittäin kovaa ja leikkituokion aikana ja jälkeen tärisyttää aika lailla.

Iso kiitos vielä, että tämä kyseinen lelu valikoitui tähän osoitteeseen. Usean lelun kohdalla on tullut sanottua, että tämä jää vakkari käyttöön, mutta tämä heittää nyt kaikkien ohi!

Kirjoittanut: Kotiäiti 32
LeopardileidiNainen 27 v.

Pitkä odotus on jälleen palkittu, kun Kaalimadon paketti saapui vihdoin kotiin. Pakettia avatessa tuli pieni jännitys siitä, että kuinkas kovaa kyytiä nyt sitten onkaan tiedossa, ei kun vaan kokeilemaan!

Ensinnäkin plussaa taas siitä, että tämän lelun saa ladattua USB-laturilla eikä tarvitse heti lähteä patterikaupoille. Kyllä, tiedossa on rajumpaa vatkausta sitä haluaville niin kuin luvataan. Säätönapit vibraattorin päässä kannattaa opetella ulkoa, jos haluaa leikkiä ja nautiskella rauhassa, vaikkapa lämpimän peiton alla.

Väri oli mieluinen, pieni kimaltava yksityiskohta ja tuotteen muotoilu miellyttää omaa silmää. Vibraattori tuntuu hyvältä kädessä. Pehmeä ja hyvän tuntuinen materiaali ihoa vasten. Moottorit ovat suhteellisen äänekkäitä, eivät mistään hiljaisimmista päistä, johtuen varmasti siitä, että vibraattori sisältää kolme eri moottoria. On myös mahdollista pitää esimerkiksi pelkästään sauvan moottoria päällä, jos siltä tuntuu. Koon ja painon puolesta laite ei ole pienimmästä / kevyimmästä päästä, mutta pysyy kuitenkin hyvin kädessä kovemmassakin menossa. Moottorit ovat kyllä tehokkaita, hyvät orgasmit siis tiedossa.

Iso plussa klitoriskiihottimesta ja sykkivästä kuulasta, kuula tekee tehtävänsä, pääsee aivan uudelle tasolle orgasmien kanssa. Klitoriskiihottimen varsi joustaa hieman, mutta pysyy hyvin paikoillaan, saa paremman tuntuman aikaiseksi oikeaan paikkaan.

Taipuva kärki tuo lisää jännitystä vibraattorin käyttöön. Ohjelmia säätämällä saa erilaista tuntumaa ja liikettä. Kymmenen ohjelmaa kolmessa eri moottoreissa, jokaiselle siis jotakin. Tunnelmasta riippuen tarjolla on tasaisempaa tai sitten rajumpaa menoa. Vibraattorin Climax-toiminnolla eli yhdellä napin painalluksella saa kaikki kolme moottoria käynnistettyä voimakkaimmalle teholle, tämä säikäytti hieman aluksi, kun oli hieman rauhallisemmat tunnelmat käsillä.

Vibraattorin pesu onnistuu saippualla ja vedellä. Mielestäni sopii erittäin hyvin soolokäyttöön, saa ainakin tarpeet tyydytettyä hetkeksi. Sopii kyllä myös vaikkapa kahdenkeskiseen käyttöön, jos haluaa lisää extremeä vällyjen väliin, voi kokeilla vaikkapa vibraattoria ja kyrpää samaan aikaan sisään… Huh.

Tulee kyllä taas vakkarikalustoon yöpöydän laatikkoon!

Kirjoittanut: Leopardileidi
Edellinen arvio: We-Vibe - Bond Seuraava arvio: Autoblow AI+ Suihinottokone