Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Autoblow AI+ Suihinottokone

TESTIRAPORTTI

Suuseksiä jäljittelevä suihinottokone sai testaajilta pääosin positiivista palautetta ja tämä laite pääsikin toisen miestestaajan suosikkituotteeksi kerta heitolla. Erinomainen tuote, joka tietää miten otetaan suihin!

JäniinitPari, 25 v.

Testattavaksi saapui futuristisen, ehkä hieman kapselikeittimen näköinen suihinottokone, Autoblow AI+, joka ei ainakaan mainospuheissaan turhia nöyristele. Maailman parhaaksi äänestetyn suihinottokoneen seuraaja, ääniohjaus, puristussäätömahdollisuus, mikrosiruja, antureita, tekoälyä hyödyntämällä tehdyt ohjelmat, etäohjausmahdollisuus sekä kymmeniä lisäohjelmia ladattavissa netistä.

Kone on melko iso ja mukana tulee virtajohto, insertin asennuksessa auttava lasta sekä insertti. Silikonisen insertin suuaukko esittää huulia ja sisäpinta on jo sormillakin kokeiltuna äärimmäisen miellyttävän tuntuinen. Käynnistettäessä kone alkaa tehdä melkoisen innostavan tuntuista lypsävää liikettä, joten pakkohan konetta on päästä heti testaamaan.

Insertti lähtee melko helposti vetämällä koneesta irti ja pesu on insertille tyypilliseen tapaan hieman hankalaa, mutta ei kuitenkaan ongelmallista. Insertin koneeseen takaisin asentaminen sujuu pakkauksessa mukana tulleen lastan avustuksella, jolla insertin reunoja voi ohjata koneen sisällä paikalleen, joskin tämä vaatii kärsivällisyyttä ja tarkkuutta.

Eipä siis muuta, kuin reilusti liukkaria omaan varteen sekä insertin sisään ja fiilistelemään. Sisään työntyminen tuntuu todella hyvältä ja insertin sisäpinnalla olevat juomut hyväilevät kärkeä yllättävän miellyttävästi. Koneen käynnistyessä ensimmäinen ohjelma ja hitain tahti tuntuu hieman tylsältä, mutta koneen sivussa olevien valojen avulla ohjelmien ja nopeuksien valikointi ja selailu on helppoa ja mieleisiä ohjelmia tuntuu löytyvän. Haastavimmaksi osoittautuu koneen käsittely liukkarista kosteilla käsillä, sillä melko painava kone meinaa livetä käsistä väkisin. Käsien kuivaksi pyyhkimisen jälkeen homma helpottuu kuitenkin huomattavasti. Osa koneen liikkeistä tuntuu aluksi hieman ”mekaanisilta”, mutta jo hetken totuttelun jälkeen alkaa kiusaus lastin tyhjennykselle kasvaa liian suureksi.

Ensikokeilun jälkeen koneesta jää hyvä fiilis, joten sitä täytyi testata seuraavina päivinä aktiivisesti lisää. Ohjelmista löytyy hyvin vaihtoehtoja ja useat nopeusvaihtoehdot joka ohjelmalle tekevät niistä todella monipuolisia. Koneessa on myös mahdollisuus puristussäädölle, joka takaa sopivuuden lähes kaikenkokoisille meisseleille. Allekirjoittaneelle keskivaiheilla oleva säätö, jollaisena kone toimitettiin, oli juuri sopiva.

Kone on mahdollista yhdistää myös puhelimeen, jolloin koneeseen on mahdollista asentaa viimeisimmät softapäivitykset ja lisäksi tietysti ohjata konetta puhelimella/etänä tai ladata koneelle uusia ohjelmia. Sovellus toimii melko hyvin ja ajaa asiansa, mutta ei missään nimessä ole parhaimmistoa. Osittain tämä johtuu varmasti siitä, että sovellus on verkkoselainpohjainen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että kone täytyy yhdistää puhelimen avulla WIFI:in, jonka jälkeen koneeseen yhdistytään puhelimen selaimella sovellussivun kautta. Pakkauksessa tai valmistajan nettisivuilla ei ollut tähän ohjetta, mutta Youtubesta valmistajan kanavalta löytyi lopulta ohjevideo, jonka avulla yhdistäminen onnistui. (”Official Autoblow AI+ Internet Connection Tutorial”)

Sovelluksen kautta pääsee käyttämään myös ääniohjaustoimintoa, joka rehellisesti sanottuna on mielestäni turha, kömpelö, eikä edes kovin toimiva. Ääniohjaus kuuntelee luonnollisesti vain englantia ja oman kokemuksen mukaan sovellus rekisteröi komennon yleensä aikaisintaan kolmannella yrityksellä. Tästä johtuen selkeillä napeilla koneen ohjaaminen on ainakin itselleni selvä valinta, eikä ääniohjaus mielestäni tuo koneelle mitään lisäarvoa, sillä se on niin painava, että yhden käden joutuu varaamaan koneen pitämiseen joka tapauksessa.

Kaiken kaikkiaan lelu on erittäin hyvää vaihtelua omalle nyrkille ja jää varmasti aktiiviseen käyttöön. Koneeseen on mahdollista ostaa myös erilaisia inserttejä, joten säädöillä ja erilaisilla inserteillä ja netistä ladattavilla ohjelmilla koneesta on mahdollista kustomoida varmasti mieleisensä.

TL;DR
Mikä? – Suihinottokone
Hyvää? – Puristusta mahdollista säätää, ohjelmia ja niiden säätömahdollisuuksia paljon, insertti ja koneen liike erittäin miellyttävä. Verkkovirran ansiosta tehokas moottori
Huonoa? – Painava, melko äänekäs, insertin paikalleen asentaminen hankalahkoa
Kenelle? – Kaikille kyrvällisille

Kirjoittanut: Jäniinit
Queer of the HillSinkku, queer 33v., M 29

Peppuleikit on kivoja, mutta vaihtelu virkistää. Toivoinkin Kaalimadolta lelua, jolla voisi stimuloida penistä, ja voi pojat, toiveeni kuultiin. Tällä kertaa testiin pääsee tekoälyllä varustettu, nettiin yhdistyvä suuseksikone. A dream come true, koska suuseksihän on aivan parasta. Paketti aukeni vikkelästi ja kone pääsi heti kovaan käyttöön!

Paketin mukaan Autoblow tarjoaa loputonta imutusta ja siinä on 10 eri suuseksimoodia ja näiden voimakkuutta voi vaihdella 10-portaisesti. Yksi näistä moodeista on tekoälyllä toimiva: konetta on ilmeisesti opetettu syöttämällä siihen dataa sadoista suuseksivideoista ja kone toimii näiden mukaisesti parasta nautintoa tuoden. Ei hassumpaa, tekoälyssä on tulevaisuus! (Hauska ajatella, mihin kaikkea tekoäly taipuukaan. Onkohan niin, että tekoäly opettelee tekemään hommat entistä paremmin, kun laitetta käyttää säännöllisesti? Oppia ikä kaikki!) Käytännössä laitteen sisällä on moottori ja muovinen ”käsi”, joka liikkuu edestakaisin. ”Käden” sisälle laitetaan silikoninen muotti, jonka sisälle voi vehkeensä sitten laittaa. ”Käden” puristusvoimaa voi säätää ruuvia vääntämällä, joten tuntumaa saa monen kokoisille peniksille.

Silikonimuotin asettaminen laitteeseen vaatii vähän päänvaivaa aluksi. Laitteen mukana on muovinen tikku, jonka avulla silikonimuotti pitää tunkea laitteen sisälle. Ensimmäisellä kerralla muotti ei oikein asettunut hyvin paikoilleen, joten piti lukea ohjeet pariin otteeseen tarkemmin (ja piti katsoa myös opetusvideoita netistä, jotka ovat btw tosi hyvin ja hauskasti tehty!). Laitteessa on vain yksi reikä, jonne pitää tavaraa laittaa, joten testaillessa mietin, että olisi kätevämpää, että laitteen saisi enemmän auki. Eikö tähän olisi voinut tehdä jonkin lukittavan luukun, jonka voi aukaista isosti, jotta pääsee näkemään koko lelun sisuksen? Survominen oli vähän tylsää ja jäi ajoittain epäselvyys, että menikö muotti nyt oikein.

Alkutaistelun jälkeen alkoikin kutkuttavin osuus: laite kiinni verkkovirtaan ja imuttelija käyntiin! Säädöt ovat yksinkertaiset: yhdestä napista vaihtuu moodi, plussasta ja miinuksesta vaihdellaan moodin tehoa ja lisäksi on pause-nappi. Käynnissä ollessaan laite on yllättävänkin hiljainen, ja kun laite on täysillä, edelleenkään ei tule pelkoa, että naapurit kuulisivat syväkurkun ääntä. Aiemmin nimittäin tämmöiset isommat lelut ovat olleet aika, hmm, kovaäänisiä (ei siinä, paljastumisen pelko voi lisätä kiihottumista).

Sitten mukavimpaan vaiheeseen, eli muna liukkaaksi ja syvälle leluun. Silikonimuotti on mukavan pehmeän tuntuista, kuten nykyleluissa yleensäkin. Aluksi lelun liikkeet tuntuivat täysilläkin jotenkin laimeilta, joten omalla kohdallani ”käden” puristusta piti vähän säädellä ruuvimeisselin kera. En ole itse mikään remonttireiska, joten tuntui ärsyttävältä hakea ruuvimeisseliä työkalupakista – eikö säätöä voisi tehdä jotenkin helpommin? Taas toivoin, että lelun saisi kokonaan sivusta auki. Kun ”käden” puristus meni vähän liian tiukaksi, kovemmilla vaiheilla tuntui, että lelu ikään kuin hakkaa munaa, mikä ei ollut ihan mukavin tunne. Kun sopiva puristus lopulta löytyi, meno alkoi tuntua tosi hyvältä! Silikoni hyväili kalua taukoamatta ja todella herkullisen tuntuisesti. Monet moodeista tuntui tosi hyvältä, mutta erityisen yllättynyt olin tekoälymoodista, joka tarjosi todella mukavaa ja yllätyksellistä menoa! Oli ihan parasta, kun laite jotenkin tuntui tietävän, missä vaiheessa imutellaan hitaammin, ja milloin annetaan tehohoitoa - ei ole oppi mennyt hukkaan! Pause-nappi on kätevä, jos haluaa kiusoitella itseään pitempään, koska laite saa tulemaan tosi nopeasti parhaimmillaan. Käytön jälkeen tuli olo, että voi luoja, on loistava keksintö. Toivottavasti laitteen kehittäjät ovat saaneet jonkin palkinnon.

Silikonimuotin pesemisessä ei suuria ihmeellisyyksiä ollut: muotti piti repiä laitteesta pois, tyhjentää mällistä ja pestä. Yleensä leluissa on kahdesta päästä aukinainen muotti, mutta Autoblowin muotissa on vain yksi reikä. Ohjeissa ehdotettiin puhdistuksen suhteen, että syvät osat kannattaa kuivata tiukasti rullalle kierretyllä kuivausliinalla, mikä tuntui laiskalle ihmiselle ylimääräiseltä työltä. Puhdistuksen jälkeen jäi edelleen tunne, että eihän muotin sisälle nyt varmasti jäänyt sperma-vesisekoitusta, joka sitten alkaisi ajan kanssa happanemaan tai muuten märkimään tai jotain. Olisi kiva, että vesi saisi virrata muotin läpi, jotta puhdistus olisi varmempaa. Yksireikäisyydestä miinusta siis.

Koska kaikki laitteet voi nykyään kytkeä nettiin, Autoblow ei ole poikkeus. Laitteen voi kytkeä Wi-Fi-verkkoon ja sitä voi käyttää älypuhelimen kautta. Tässäkin vaiheessa tuntui olevan mutkainen tie, vaikka ohjeet oli selkeiksi tehty ja videollekin. Aluksi laite pitää kytkeä Wi-Fiin eli omasta puhelimestani tein hot spotin ja piti asettaa hot spot -salasanaa. Kun kytkentä oli valmis, piti mennä laitteen app-sivulle, johon piti laittaa laitteen oma koodi. Rakennusmestari en ole, mutta en myöskään it-alan mestari, joten tässä meni hetki. Lopulta pääsin app-sivulle (ei siis tarvitse erikseen ladata sovellusta), josta löytyi kaukosäädinominaisuudet. Lelun liikkeitä pystyi siis etänä ohjaamaan ja niitä pystyi myös muokkaamaan, mikä on kyllä kiva ominaisuus. Toisaalta laitteessa itsessään olevilla napeilla ajaa saman asian, mutta eipä siinä, etänä säätely on ihan kivaa. Lelua voi säädellä myös mikrofonin ja äänen avulla, mikä on kyllä jänskä ominaisuus sekin. Hivenen aikaa vievän nettiin kytkennän jälkeen paljastui ehkä aika perinteiset lelunsäätelymahdollisuudet. Esimerkiksi Satisfyerilla tämä on paljon yksinkertaisempaa Bluetoothin avulla: lataa sovellus, pistä bluetooth päälle ja yhdistä leluun. Simppeliä! Autoblowin monimutkainen wifi-taiturointi tuntui vähän vanhanaikaiselta ja liian monimutkaiselta. Valmistaja voisi ihan hyvin tehdä sovelluksen, olisi mukavampaa näin käyttäjän näkökulmasta.

Vaikka vähän kritiikkiä tulikin laitetta kohtaan, haluttaa sanoa, että tämä on siis mukavimpia ja parhaiten munaa hiveleviä leluja, mitä olen kokeillut. Kritiikki johtuu ehkäpä siitä, että Autoblowilla on oikeasti mahdollisuuksia olla paljon parempi ja käyttäjäystävällisempi. Voisiko laitteen sisuksiin päästä kätevämmin käsiksi? Voisiko laitteessa olla koko pituudeltaan avattava luukku? Voisiko silikonimuotin asettelu olla helpompaa? Voisiko ”käden” säätelyn tehdä ilman ruuvimeisseliä? Voisiko muotti olla avoin molemmista päistään puhdistamisen helpottamiseksi? Voisiko Autoblowille tehdä ihan oman sovelluksen ja nettiin yhdistäminen voisi tapahtua bluetoothilla? Ja lisäksi: minusta olisi mukavaa nähdä, miten käsi munaa hivelee: voisiko laite olla vaikka osittain läpinäkyvä?

Suuseksi on ihanaa, parasta, mahtavaa, i love it! Autoblow ei toki ihan samalta tunnu kuin kunnon suuseksi, mutta hyvältä se tuntuu yhtä kaikki. Lelu vaikuttaa laadukkaalta ja pääsee pitkälle, mutta vielä pitemmälle se varmasti pääsee, kun tuotekehitys jatkuu. Kiitos orgasmeista, tämän pariin palaan varmasti yhä uudelleen!

Kirjoittanut: Queer of the Hill
Edellinen arvio: VIVE - Tani vibraattori Seuraava arvio: Teazers - Pariskuntavibraattori 1
v