Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Teazers - Wand-vibraattori

TESTIRAPORTTI

Teazers-sarjan wand sauva sai plussapisteitä keveydestään, eikä sen käyttö väsytä käsiä samaan tapaan, kuin monet painavammat wandit. Tehoja tuotteessa on riittävästi ja "hieromanuija" sopii erinomaisesti intiimialueiden stimuloinnin lisäksi selän ja hartioiden hierontaan. Antaia kokeili Wand-sauvaa myös kuukautiskipujen lievittämiseen ja se toimi siinä(kin) tehtävässä mainiosti.

AntaiaSinkku, nainen 43 v.

Alankomaiden Teazers-lafkan hieromanuija on hyvä perushieromanuija, ja edukseen vieläpä akkukäyttöinen, USB-latauksella. Mitään erikoisempaa sanottavaa ei tästä oikein keksi; samanlaiset perusvärinät ja jyskytykset tästä löytyvät kuin monista muistakin vekottimista. Runko on kevyttä muovia, joten aivan johonkin Doxyn tasoon en sanoisi laitteen jyrinän yltävän, elikkä jos haluaa todella vahvoja jyskytyksiä niin tämä ei ole ihan sitä rankinta settiä, mutta mielestäni hyvä perushieroja kuitenkin. Itse huomasin käyttäväni tätä enemmän selän hierontaan, koska kevyemmän rungon takia se ei väsytä käsiä yhtä paljon kuin perinteisemmät hieromanuijat. Langattomuus on myös todella mahtava juttu, kun ei pidä koko ajan räpeltää kaapeleiden kanssa, ja latinki kestää mielestäni kyllä enemmän kuin sen tunnin mitä valmistaja lupaa. Tosin jos pitää enemmän täsmäkiihottimista klitoriksellaan, kuten meikäläinen, niin tämä levittää värinät vähän liian leveälle alueelle ja saattaa puuduttaa paikat nopeasti, jos ei ole varovainen--itse siirryin pienempiin täsmäkiihottimiin itse orgasmin saamista varten ja käytin tätä lähinnä lämmittelyyn; verenkiertoa hieman alapäässä vilkastuttelin, mutta ihan huipulle asti päästäkseni tarvitsin sormen kokoista vekotinta. Menkkakipuihin nuija auttoi myös hyvin; sen saattoi vain jättää lantion päälle makoilemaan ja hoitamaan hommansa; pulssijyskytys on myös tosi hyvä laukaisemaan lihaskramppeja!

Tosiaan tämä on todella simppeli, helppokäyttöinen vekotin; paketti vähän turhan vaikea avata, mutta itse laite on ihan hyvä perusnuija, etenkin jos ei meinaa jaksaa niitä muita kannatella kovin pitkää ennen käsien kipeytymistä. Todella turbotehoja kaipaaville tämä ei ole ihan sieltä tehokkaimmasta päästä, mutta juuri keveys ja langattomuus on tämän valttikortti. Ihan kiva vehje, vaikken sanoisi, että ainoaksi seksileluksi, jollei jo valmiiksi tiedä, että tämäntyyppinen itselle riittää. Itse otin tämän käyttöön muitten lelujeni rinnalle vaihtelun vuoksi, painavampien nuijien korvaajaksi ja selän hierontaan myös.

Kirjoittanut: Antaia
GottlichPari, M26, N 36.

Teazers - Wand vibrator, legendaarisen Hitachin jalanjäljissä kulkeva hieromasauva, jolla onnistuu paineiden purkaminen niin niskasta ja hartioista kuin genitaalialueeltakin.

Tämä silikoninen pallopää näyttää nätiltä, vaikka runko tuntuukin kädessä halvalta. Hoitaa kuitenkin hommansa kohtuullisen hyvin. Hieromasauva on kohtalaisen pienen kokoinen ja sisältääkin yllättävän hyvän akun ja moottorin. Akku latautuu täyteen noin tunnissa ja kestää helposti yhdestä kahteen tuntia. Akkukesto saattaa toki olla heikompi, jos jurnutetaan kaiken aikaa täysillä tehoilla, mutta sitä emme tulleet kokeilleeksi.

Silikoninen pallopää kiinnittyy runkoon taipuisalla varrella, joten kovemmatkaan hierontasessiot tuskin onnistuvat kaulaa katkaisemaan.

Värinäasetuksia on yhteensä kymmenen. Viisi tasataajuutta ja viisi erilaista kuviota. Hieromasauvassa on vain kolme näppäintä (virtanäppäin, plus, miinus) joten vehkeen käyttö on niin helppoa, ettei se juuri helpommaksi muutu. Ihmetystä aiheutti jälleen kerran, että miksi ihmeessä käynnistettäessä vibraattori on kolmosvaihteella, eikä ensimmäisellä. Tätä emme tule todennäköisesti koskaan ymmärtämään.

Koko kropan hierontasessioihin oikein hyvä peli, mukavaa väristellä sieltä täältä ja avata vaikka vähän selän jumeja ennen kuin siirrytään jalkojen väliin. Moottori on tosiaan yllättävän voimakas koko wandin kokoon nähden, moottorin ollessa kuitenkin kohtuullisen hiljainen.

Wandin varren alkupäähän on muotoiltu viisto paikka peukalolle, joten kunnon raivorunkkarikin saa riittävän tukevan otteen tuotteesta.

Kirjoittanut: Gottlich
Edellinen arvio: Renegade - Quad Vibrating Beads Seuraava arvio: SVAKOM - Pulse Union Suction Stimulator
v