Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Teazers - Geishakuulasetti, 6 kpl

TESTIRAPORTTI

Testiryhmän neljä naista antoivat erittäin positiivista palautetta Teazes-sarjan treenikuulasetistä. Kuusi eri painoista kuulaa sopivat kaiken tasoisille treenaajille, sillä kuulien painoerot eivät ole liian suuret, mutta tuovat silti riittävästi haastetta treeniin. "Positiivisena yllätyksenä treenistä huomasin olevani näiden treenien jälkeen herkemmin kiihottunut ja halukas seksiin."

LeopardileidiNainen 27 v.

Mielenkiintoista… katsoin ja pohdiskelin ennakkoon, että on tulossa n. 1kg paketti. Hmm mitäs paketti voisi pitää sisällään. Paketista paljastui hieman erilaiset treenikuulat mihin olen tottunut aikaisemmin. Iso plussa kannellisesta säilytysboksista, johon saa asetella jokaisen kuulan omalle paikalleen. Mielestäni olisi hyvä, jos säilytysboksiin saisi merkinnän jokaisen kuulan painosta. Itsellä ei ollut ongelmia löytää seuraavan painoista kuulaa, mutta saattaa aiheuttaa haastetta, jos haluaa olla täysin perillä minkä kokoisella kuulalla jumppailee. Vaikka tietenkin paketin kyljessä lukee painot, mutta voi tulla tilanteita eteen, ettei paketti ole aina lähimaastossa. Kevyin kuula on vaalein pinkki ja painavin tummin pinkki.

Tosi ihana kokonaisuus ja mukavaa vaihtelua perusmetallisille geishakuulille, jotka ovat olleet itsellä ennen käytössä, mutta jostain syystä jääneet laatikon pohjalle pölyttymään. Muotoilu on mielestäni erinomainen ja materiaali mukavan tuntuinen. Jokainen kuula on kooltaan samankokoinen ja kuulien varressa olevat ''hännät'' samanpituisia.

Olipas taas hyvä muistutus itselle, että kuinka tärkeää on myös treenata niitä lantiopohjalihaksia. Mukava tunne treenin jälkeen. Kehityksen huomaa jo parissa viikossa, jos jaksaa päivittäin treenailla, niin voi jo siirtyä painavampiin kuuliin. Tiukemmat rakkauslihakset takaava tuote, allekirjoitan. Näillä kuulilla jumppa kulkee hyvin ja tekee jumppaamisesta mieluisaa ja helppoa. En väitä, etteivätkö kuulat olisi jopa tuottaneet hieman kiihottavan olon. En sitten tiedä mistä tällainen tuhma ajatus tuli mieleen, mutta pohdin, että treenikuuliahan voi käyttää, vaikka konttorilla ollessa. Ehkä ne konttorille asti vielä kulkeutuvat, kuka tietää…

Jumpasta saa haastavan, jos pysyy liikkeessä koko treenin ajan. 15 - 30 min menee huomaamatta, vaikka siivouksen tai suihkun yhteydessä. Itsellä ei ollut tarvetta liukkarin käytölle, vaikka se olisi suositeltavaa. Suosittelen aloittamaan sillä, että kokeilee ensin kevyimmästä päästä kuulia, pitää sisällä 5 min ajan ja vaihtaa sitten sopivimman kokoiseen, jota on vähän hankalampi pitää sisällään. Silloin saa treenistä kaiken irti. Vedellä ja saippualla pesu käytön jälkeen ja takaisin säilytyslaatikkoon odottelemaan seuraavia jumppahetkiä.

Jumppailut näiden kuulien parissa kyllä jatkuu, kun vauhtiin on päästy!

Henkilökohtaisesti omaan ostoskoriini lähtisi nämä, jos toisena vaihtoehtona olisi juuri ne metalliset geishakuulat.

Kirjoittanut: Leopardileidi
LeiNainen 40 v.

Jos olet koskaan miettinyt, että treenata pitäisi, mutta kuulien koosta, painoista ja muotoilusta ei tiedä, mikä soveltuisi itselle, niin ota ihmeessä Teazersit kokeiluun. Saat yhdessä pakkauksessa 6 treenikuulaa, joista varmasti löytyy omalle tasolle soveltuva kuula ja väittäisin, että vielä jää treenattavaa painavimpaan kuulaan päästäksensä.

Pakkaus sisältää 6 pisaranmuotoisesti muotoiltua treenikuulaa, jotka ovat värikoodattuja - vaalein on kevyin, tummin on painavin. Mukana positiivisena yllätyksenä tulee säilytyslaatikko, johon itse jouduin hetken miettimään - miten päin kuulat siihen asetetaan? Tämän oman elämänsä blondin onneksi paketin kyljessä on kuva, että tajusin, miten kuulat laatikkoon on tarkoitettu asetettavaksi.

Toimiiko tuote? Kyllä toimii!

Soveltuu ihan kaikille lantionpohjansa treenaajille. Kokeilukauteni oli varsin pitkä, ja siinä ajassa kerkesin pääsemään painoissa eteenpäin hyvin, eikä hyppäys seuraavaan ollut liian iso - mutta haastava silti.

Häntä tuotteessa on hyvä, vaikka kuinka olisit itseäsi liukastanut, saa kuulan narustaan vetämällä ulos hyvin. Treenipallot ovat kauttaaltaan saumatonta ja kehoystävällistä materiaalia ja äärimmäisen helppoja puhdistaa.

Positiivisena yllätyksenä treenistä huomasin olevani näiden treenien jälkeen herkemmin kiihottunut ja halukas seksiin. En tiedä onko se yleinen vaikutus, vai vaan minun henkilökohtainen kokemukseni, mutta ehdottomasti jatkan tällaisten kahvakuulien käyttöä jatkossakin, koska vaikutukset koen kehossani näin positiivisina.

Kirjoittanut: Lei
Raksu ja Naksu29-v naispari

Saimme Kaalimadolta testiin Teazers-merkin lantionpohjalihaksien treenaamiseen tarkoitetun Kegel Balls -setin, joka koostuu kuudesta eri painoisesta ”harjoitusmunasta”. Tiesimme tällä kertaa poikkeuksellisesti jo etukäteen tulevan testituotteen ja odotimme tuotteen saapumista innolla. Lantionpohjalihaksiston treenaaminen oli meille kummallekin tuttu konsepti, mutta kumpikaan ei ollut aiemmin kokeillut kyseiseen tarkoitukseen valmistettuja tuotteita. Somevideoiden tahtiin supistelu on toki hauskaa ja toimii varmasti sekin, mutta tarkoituksenmukaisten harjoitusvälineiden käyttö sekä eri painoisten kuulien tarjoama mahdollisuus seurata kehitystä motivoivat tietysti hyvin eri tavalla.

Ulkoasultaan kuulat olivat mukavan rauhalliset ja niiden pinta tuntui nykyaikaisten seksilelujen standardien mukaisesti miellyttävältä ja pehmeältä. Kuulat vaikuttivat myös heti sopivan kokoisilta – ei liian suurilta, että ne olisivat tuntuneet uhkaavilta, mutta ei myöskään liian pieniltä niin, että niiden paikallaan piteleminen olisi liian haastavaa. Painon osalta emme tienneet, mitä odottaa. Ensivaikutelman perusteella painot tuntuivat melko kevyiltä ja erot pieniltä, mutta etenkin kevyintä ja painavinta kuulaa (30 g / 130 g) verratessa ero oli kuitenkin melko huomattava.

Lisäpisteitä Teazersin treenisetti saa pakkauksen muotoilusta. Munat tulevat valkoisessa muovirasiassa, johon ne saa aseteltua omille paikoilleen. Rasia on ulospäin siisti ja huomaamaton, ja meillä sen sijainniksi valikoituikin yöpöytä, jossa se ei vaivihkaisuudellaan kiinnitä kenenkään huomiota.

Vaikka kuulat tuntuivat kädessä hyvin kevyiltä, lantionpohjalihaksilla pidäteltäessä ne osoittautuivat yllättävän raskaiksi. Ainakin meille painovalikoima tuntui kuitenkin lopulta varsin sopivalta. Aloitimme harjoittelun kevyimmästä ja toiseksi kevyimmästä kuulasta. Aloituspainoina ne tuntuivat sopivan haastavilta mutta eivät kuitenkaan liian raskailta niin, että treenaamisen aloittaminen olisi ollut liian vaikeaa. Kaiken kaikkiaan kuulien käyttö osoittautui helpoksi ja sujuvaksi: kuulat oli helppo asetella paikalleen ja poistaa käytön jälkeen niiden päässä olevien vetimien avulla. Käytännön harjoittelussa eri kuulien välinen painoero osoittautui yllättävän suureksi - todennäköisesti saamme jatkaa harjoittelua jonkin aikaa, ennen kuin kaikkein painavimpiin kuuliin siirtyminen tulee ajankohtaiseksi. Setistä siis oletettavasti riittää iloa ja haastetta pidemmäksikin aikaa.

Tuotteen ainoa miinus on se, ettei sen mukana tule varsinaisia käyttö- tai treeniohjeita. Ohjeita lantionpohjan lihaksien vahvistamiseen löytyy toki helposti netistäkin, mutta jonkinlainen ”treeniohjelma” olisi silti ollut mukava lisä. Päädyimme itse harjoittelemaan kuulilla suunnilleen kerran päivässä noin 5-15 minuutin ajan, päivästä ja käytössä olleen kuulan painosta riippuen. Tuotteet olivat meillä testissä sen verran lyhyen aikaa, että treenien todellisia vaikutuksia emme vielä voi kommentoida, mutta kokemus oli hyvä ja aiomme varmasti jatkaa harjoittelua myös tulevaisuudessa.

Kirjoittanut: Raksu ja Naksu
Edellinen arvio: We-Vibe - Sync pariskuntavibraattori Seuraava arvio: Your New Favourite - Tuplavibraattori
v